Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új képek:

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18857
Fenrir
Már a Tiberian Sunban volt róluk szó, de ott még nem folytak bele a harcba aktívan csak a videókban és pár kisebb küldetésben szerepeltek.

A halál csupán a kezdet...

berlinboy6329
Hát nem tom majd milyen lesz,hogy a régi klasszikus GDI vs. NOD csatába beletúrnak ilyen idegenfajzatok.Lassan már mindenhol úrlények vannak.Minden filmben,játékban,szal a Condemned jó játék volt.Ha kitudnának vmi nagyon jó sztorit találni,akkor maradhatnának.Majd meglátjuk.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

_Atti_
szerintem mindeki azt hitte..fõleg hogy amivel begyûjtöttük az 'Harvester' volt.
Tiberium-Wiki
Eszerint is a tiberium valamien organikus cucc ami kinyeri a földbõl az érceket és kristály formájában könnyen hozzáférhetõvé teszi azt.

Egy helyen írja hogy feltehetõen Hg Wells Vörös Füve ihlethette a Világok Harcából, eh nekem is ez jutott róla eszembe anno :D
Valószínûleg a "hûde titkos és érdekes senki nem találja ki.." harmadik fél azért nyomatta a bolygóra hogy ideális környezetet teremtsenek itt maguknak..másik lehetõség hogy a "huha erre nem gondoltatok" harmadik fél a tiberium mutációt szenvedett/élvezõ csoport lesz.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

a_n_d_r_e_w
nincsen kidolgozva a nod oldal. elvétve vannak még csak nod egységek. egyenlõre multiban is csak GDI-GDI csatákat tesztelnek. ha jól tudom akkor a game conventions-on fognak mutatni GDI-NOD csatát, gondolom nem sokkal elõtte lehet majd látni screeneken

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
Jó kérdés.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

laca103
mi a rohadt életért nem mutatnak egyetlen nod katonát sem sehol????

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

berlinboy6329
Mikor annó még a TS-t toltam,akkor azt hittem,hogy az vmi növény.De most ez a kristály ez új.De az a szakadék a képen nagyon tetszik :)

_Atti_
a humvee mintha egyenesen a halo-ból érkezett volna..még master chief is ott ül benne :)

Tigristank
Talán a Városligetben?<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

laca103
mintha már láttam volna valahol...

Fenrir
Tiberiumot a népnek:

laca103
ez tiszta génmanipuláció

Ezeket a katonákat erre "tervezték" ilyen kurvaaránytalan kurvanagy zombiknak hogy elviseljék a tiberiumot...

Fenrir
Nem értem miért? Mert nem ér le a katona lábai a talajig hanem mondjuk fél méterrel magasabban vannak? Kéne egy olyan kép ami így mutatná kinyújtott helyzetben is a méretarányok miatt.

a_n_d_r_e_w
igen, ez egy exoskeleton, de ha a lábai tényleg a páncélban vannak (már pedig EA-ék így gondolják), akkor igen nagy fájdalmai lehetnek szegénynek.

One Vision. One Purpose.

Fenrir
Ez egy exskeleton? Mert akkor a katona lábai a páncél lábaiban vannak, tehát ez egy szervoruhának felel meg.

a_n_d_r_e_w
Engem nem zavarna az aránytalanság, ha most nem arról szólna a sok beszámoló, hogy õk mennyi idõt fektettek a játék hátterének kidolgozásába, a tiberium viselkedésének leírására, stb. És akkor erre itt van ez, amibe normál emberi lény képtelen rendesen elférni. Nem igaz, hogy ez elkerülte a figyelmüket.

One Vision. One Purpose.

laca103
nem nehezteltem volna ha olyasmi gyalogság lenne amit a mátrix-forradalmak -ban Zion ostrománál láttunk...Az kurvajó lenne...

Tigristank
Nekem nem tetszenek ezek az agyonpáncélozott katonák. Egy kisebb védõruházatú ember sokkal jobban nézne ki.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

berlinboy6329
Lol,régebbi részekben nem volt lyen,ugye?Ez nagyon gané így.Szegény embernek jógaprofinak kellene lenni,hogy "beüljön" ilyenbe.

szucsy89
hát igen, az EA az ilyeneket igazán kijavíthatná, mert elég ciki...
_Atti_
atyaég isten nyugasztalja szegény tiberian sorozatot..

szucsy89
lol, tényleg:D
a_n_d_r_e_w
ráadásul az arányai is sz@rok :)

One Vision. One Purpose.

JCSR Apache
Az EA fórumán:
Igen, most halgatunk a fanokra, minden úgy lessz ahogy kérik.

Csak 1000X mondták el hogy ez a katona ami a logóban is van tökéleten rossz.
-Nincs sisakja a tiberiummérgezés ellen, de csak õ bírja ki otta gdi katonák közül. (WTF?)
-A vállától nem is látna semmit, és a starcraftból lopták...

Az EA mindig is idióta lessz <#nevetes1>

Muki100
Régi szép idõkben elindította a gyalogosait az AI a tibériummezõn és sose értek célba csak mindig hallottam a távolból: Aieeergh, lenézek hát ott égnek az emberei<#vigyor>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a_n_d_r_e_w
Pont azt akartam írni amit Shiwo. Amit idéztem, az az új részre vonatkozott. Nekem is jobban tetszett az organikus tiberium, mint ez a csupakristály, de ez van. A kép meg az új részhez készült már.
De mindettõl függetlenül ez a közvetlen érintkezésre vonatkozik. Ettõl még eléghet a sugárzástól az, aki nem érintkezik vele, hanem csak a közelében tartózkodik.

One Vision. One Purpose.

Shiwo
akkoriban még annyira nem foglalkoztak vele, hogy milyen anyag is a Tiberium..most a 3. résznél vették a fáradságot, hogy kidolgoztak rá valamit...lehet nem teljesen "passzol" a régihez, de nem kell mindenbe belekötni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

laca103
De ha figyelmbe veszed azt hogy a játék közben a aki rámerészkedett a mezõre egy idõ után SZÉTÉGETT...(és nem elkristályosodott)

a_n_d_r_e_w
"Ha hozzádér kristály, 20 másodpercen belül összeolvad a bõröddel. Közben erõs, égetõ fájdalmat érzel, mintha tûzforró tálhoz értél volna, vagy savat öntöttél volna a bõrödre. Orvosi kezelés hiányában a fertõzés kiteljesedik. Húsod hamar zöldes árnyalatú, üveges masszává változik. Megkezdõdik a testszövetszintû kristályosodás. Belsõ szerveid egymás után mondják fel a szolgálatot, ahogy a Tiberium szilárd részecskékkel árasztja el a véredet és így az egész testedet. Ha belélegzed, a tüdõdben ragad meg a halálos zöld anyag. A léghörgõcskék lassan kristállyá változnak és elveszted oxigénkiválasztó képességedet. Végül vért köhögsz fel és halálra vérzel.

Néhány esetben, ismeretlen okok miatt, a tiberiummérgezés sejtszintû mutációt hoz létre. Nem hasonlít a rákra, mert a mutáció különös módon mintha irányított lenne. Nem öl meg a zöld kristály ekkor, de tested átváltozik. A hatásmechanizmust nem értik valami jól a tudósok."

One Vision. One Purpose.

Shiwo
hát..ha elkristályosodik, akkor könnyen eltörik..ha eltörik, szétesik..

laca103
mindjá én is elmutálódok ...

Várj már az elkristályosodottbal lábam letörött...

én azt hittem szétégnek az emberek a tibériumtól és nem elkristályosodnak...
legalábbis eddig(c&c,TS) így volt...

Falabu
fotosop<#zavart1><#idiota><#mf2>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

laca103
nem is durva...

fsgh
de duuurvaa:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shiwo
yeak <#wilting>

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

Fenrir
Én viszont nem olvastam.

fsgh
gépigényt még nem lehet tudni megjelenés valamikor 2007

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szucsy89
gépigénye?megjelenés?<#csodalk>
grebber
Csak 6-ot kelett volna visszaolvasnod!

Next PC upgrade: 2022

Fenrir
SPOILER VESZÉLY!!
Aki meg szeretne lepõdni, ugorja át az egész cikket!

Friss Finomságok:
Hidak építhetõk, rombolhatók. Katonákat berakhatjuk majdnem az összes semleges épületbe, míg egy célzott gránáttámadás vagy tanklövés ki nem robbantja õket onnan. Mammut tankok lánctalpa illeszkedik a terep egyenetlenségeihez. A Guardian nem csak csapatszállító, hanem aknalerakó is lesz. A RIG javító jármû pedig Outposttá változhat. Ha mellérakunk egy rakétatornyot meg egy repteret, akkor kitûnõen védhetjük kedvenc Tiberiummezõnket. Multiplayerben a C&C Tévére kapcsolva tanulmányozhatjuk a nagymesterek technikáit. "Voice over IP" megoldás mellett pár egérkattintással egész tömegviadalokat rendezhetünk. Megjelenési dátum: "valamikor 2007-ben." A Gamestar csapata szerint kábé félkésznek tûnt a bemutatott verzió. GDI és NOD mellett beköszön a:

Harmadik háborús hatalom:
Tiberiumhoz igen szoros kapcsolat fûzi õket
A Sonic Disruptor Tower hatékony a Tiberiumot szeretõ egységek ellen.
Túl egyszerû GDI kinézethez képest rendkívül szokatlanul fest majd a harmadik oldal.
Trélerbõl 1 szöveg: "Már azt gondoltuk nem lehet rosszabb és akkor jöttek õk!"
Tiberian Sunban a GDI és a NOD egy lezuhant idegen hajó megszerzéséért harcol. Ennek származását sosem tisztázták.
Gamestar spekuláció: Idegen fajról van szó, amely nem csak üzemanyagként használja a Tiberiumot, hanem az organikus túléléséhez is.
Két egységüket kombinálhatunk és brutáltápos egységet kapunk.

Sokféle Upgrade miatt keményebben kell majd stratégiázni. Álljon itt bizonyítékként a csaknem teljes GDI bázis:
Watch tower: álcázott egységeket észrevesz, géppuskája van védekezésre. Ápgréd: rakétás Golem Tower és a Sonic-Disruptoros változat Tiberiumos egységek ellen.
Tiberiummezõ: lassan újranõ. Nagyobb seregekhez újakat kell keresni.
Rocket-Uplink: Zone-Troopereket lõhetünk messzi célba vagy közvetlenül támadhatunk ellenséges bázisokat a világûrbõl lehívott Shockwave Rakétával.
Airplane carrier/repülõgép anyahajó: két repülõ egységet javít és szállít. Játék határozza meg flottánk méretét, hajókat nem lehet építeni. Ezért semmiféle tengeri épület nincs. Vízi egységek kiosztásáról a játék dönt: Transport Hovercraft, repülõgép anyahajó, romboló unitokat kaphatunk.
Arsenal: fegyverkutató központ gyalogságnak és nekik kórház is egyben.
Construction Yard: többféle építési megbízást adhatunk, csak több darut kell hozzá venni.
Radar Centre: Felépítése után bekapcsol a mini-map. Innen hívhatunk felderítõ buggy csapatot, mesterlövész brigádot vagy egy rakétás+bombázó FireHawk vadászgéprajt.
Silo: A finomító kevés tiberiumot tárol, minél több silót kell építeni. Ellenség kedvelt célpontja..
Barracks: Gyalogsági kiképzõ és termelõ központ. Nyolcas csoportokban ontja a géppuskásokat és gránátosokat. Mérnököt és Commando egységet egyenként rendelünk.
Tech Centre: Jármûfejlesztési újdonságokat repülõgép hozza. Ápgrédek meglátszanak a unitokon.
War Factory: Táposabb egységeket hosszabb ideig épít. C&C Generals megoldással két szintet léphetnek az innen kijött egységeink.
Airport: 4 repcsi javítására + építésére. Az új Firehawk Jetfighterek építése elõtt dönthetünk bomba vagy rakéta muníció felõl vagy mindkettõt rájuk rakhatjuk.
Power Plant: ha csökken az áramtermelés, kiesik a radar és lelassul minden építés.

GDI egység speckók:
Orca kémszenzorokat lõ az ellenséges egységekre, így azok szépen feltérképezik nekünk a terepet.
Predator tank szuperdurva Railgunokkal ápgrédelhetõ
Zone Trooper a legdurvább gyalogos. Power armorja van. Jetpackjával folyókat ugrik át vagy magas sziklás helyekre jut fel.
Mammoth Tank: dupla railgunjaival gyorsan szétlövi az ellenséget, rakéta ápgréd után az épületeket is.

Szuperfegyverek: GDI mega Ionsugár, NOD atombomba, harmadik titkos fél pedig kifejezetten gonosz tömegpusztító eszközzel operál. Aki rendelkezik IonVihar generátorral, forgószelet készíthet és az ellenség bázisa felé terelgetheti.. Szuperfegyverrel tüzelésig a visszaszámolást az ellenfél is látja, így tuti, hogy mindent bevet majd ezeknek az igen drága épületeknek az elpusztítására.

NOD erõk sokkal jobban néznek ki a vörös, organikus dizájnnal meg a feketén tükrözõdõ lakkfelületekkel. Kedvenc lángszórós tankjuk vígan sütögeti GDI gyalogosainkat. Rövid hatótávja miatt azonban hamar ágyúink martalékául esik.

Hadjárat különlegességek:
GDI erõkkel nyomulva Washington felszabadításához választhatunk: repteret vagy a kikötõt rohamozzzuk meg. Utána következõ küldetésben légi vagy vízi fölényünk lesz. A végsõ felszabadításhoz természetesen mindkettõt meg kell szereznünk.

Sztori:
C&C univerzumbeli idõszámítás szerint 20 évvel a C&C Firestorm küldetéslemez után, 2047-ben a GDI és ellenfele között csalóka tûzszünet áll fenn. A GDI kifejleszt egy technológiát, amellyel a tiberium-fertõzött területeket meg tudja tisztítani. Ettõl függetlenül a Tiberium zavartalanul terjeszkedik. A NOD belharcokkal marja magát. Senki se tudja, mi van Kane vezérrel.

Mike Verdu, a Gamestar interjúalanya elárulta, hogy Kane legjobb egészségnek örvend és nagyban forralgatja terveit. Rossz idõk járnak a GDI-ra, amely egyfajta futurisztikus NATO-ként funkcionál, mert a háttérben megjelenik egy harmadik, titkos és rosszindulatú hatalom. Filmes színvonalú mozibejátszások színesítik majd a történetet. Az Electronic Arts 45-60 perces filmet tervez, melyet az elkövetkezendõ hónapokban forgatnak. Történetben egyetlen befejezéssel szolgálnak a fejlesztõk.

Kezdéskor a GDI vagy NOD erõket választhatjuk és velük végighentelve mindkét oldalról megismerhetjük a sztorit. A harmadik oldal hadjáratát akkor választhatjuk, ha a GDI vagy NOD oldallal megnyertük a játékot.

Többszáz oldalas dizájn könyv alapján készül a C&C3, melyet tíztagú EA csapat írt meg a fejlesztõk részére és még tudósokat is bevontak a Tiberium szerkezetének és viselkedésének kitalálására.

forrás: hardwired

fsgh
bajnak nem baj de milyen soká lesz még:((((

Tigristank
Hát ez jó kérdés.:D

reaper4
mér nem kezdték el elõbb? :D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Tigristank
Szerintem az nem baj, hogyha azt az idõt a játék fejlesztésével töltik el.

fsgh
istenem de soká jön még ki...mert szerintem az a 2007 körül 2007 vége lesz:S de arra kivácsi vok hogy a demó mikor jön ki...

reaper4
képet, videót , játékot akarom!!!! :DDD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom, mit gondoljak az eddigi képek alapján... Van olyan kép, mint amit mintha a Generalsból vágtak volna ki szinte egy az egyben, és van olyan ami olyan szinten dark és posztapokaliptikus, hogy már fáj, és vannak a kettõ közötti sivatagos / tengeres részek...