6739
Command & Conquer III
  • ColdFire

szinte minden high, pár dolgot lentebb vettem
  • Antrax #1613
    Ez a pálya nem brutál enemy ellen van
  • Antrax #1612
    16percig bírtam.. :)
  • Árnyvadász
    7 AI, 8-ik az én vagyok :) Amúgy Generals mediumba nem vészes, de hardon azért már el kell gondolkodni, hogy akkor most merre van az arra. Viszont C&C3-ba a mediumot kb. a Generals medium-hardja köztre tenném. Brutalról meg felesleges egyenlőre beszélni, az nem embernek való :)
  • Árnyvadász
    Na az valóban oda fog baszajtani! Generalsban is imádtam a nagy csatákat, de így hogy az AI-t is belehet lőni, eszméletlen jó lesz... Asszem esti programom a következő: TS NOD hadjárat folytatása 12-es pálya immáron, Generals 8 AI-val :) és C&C3 levezetésként...
  • Árnyvadász
    ööö... 6 percet adok neked :)
  • Antrax #1608
    Nah kipróbálom brutal rusherrel kíváncsi vok mennyi idő alatt... győzöm le XD
  • Antrax #1607
    Jó neked
  • Sir Quno Jedi
    Engem normalon a sima balanced is legyalult szégyenszemre. Ott tinglitanglizok, építgetek, imerkedek az egységekkel, dúrván beásom magamat, hegyekben állnak a fix védelmi tornyok, mammutok, miegymás, erre befigyel a légiereje és hiába fosom a légvédelmet beépítettet és egységet egyaránt, szó szerint legyalulta a bázisomat!!! Hohha!

Na mondom ez így nem van jól, restart, elfoglal mindhárom tiberium mező és viszontlegyalul Nod. Mert csakazértmár! :D
  • Shiwo
    a rusher jött..nem is egyel..egyszerre vagy 4-5 darabbal...másik oldalról meg gyalogosok és könnyebb járművek...mindezt médiumon..örültem nagyon :)
  • Antrax #1604
    nálam a medium enemy nem jön Avatarral :(
  • Shiwo
    pedig még írtam is valamikor, hogy "feltámaszthatóak" a lépegetők...
  • Árnyvadász
    Köszi! A javítást próbáltam, de valahogy eszembe nem volt, hogy mérnökkel kell. Azt meg nem is figyeltem, hogy a Walker is ilyen.

Én is így jártam. Azaz kidőlt a lépegetőm, kicsit lenéztem a bázisomra, mi újság, majd vissza, mert a kilőtt lépegetőmnél már kisebb sereg jött felém, mikor látom a lépegető él és virúl. Mondom: Na ez fasza, ráklikkelek, hogy irányítsam erre nem lehet. Mondom mi? Mondom: Ja! :) Szóval a NOD szabotőr volt a ludas. Jól van fasza. / A kis Jarmen :) /
  • DummyBoy
    Nem csak a Juggernaut dől el, hanem a NOD Walker is ... fél energyvel lefekszenek ...

És a saját engid vagy az enemy engije is tudja javitani, ha szétlövöd akkor pedig Tiberium lesz helyette ... aki hamarabb odaér azé lesz a cucc ...

Sajna tegnap én is akkor vettem észre ezt mikor késő lett :) Ugyanis eccer csak jött szembe a saját Juggerem az enemy szineiben :)
  • Sir Quno Jedi
    Az majd úgy lesz jó, mint Generals-ban! Mikor 5-7 random ellenfelet bepakolsz és imádkozol! Mert ugye egyfajta ellenfélre és taktikára könnyen fel lehet készülni, de 5-7 félénél már remekelni kell!!! :DDD

Itt is be kell rakni majd guerilla-t, meg turtle-t, meg hasonlókat mindhárom oldalról, aztán GOGOGO! (főleg ketten mindeki ellen élvezetes)
  • Árnyvadász
    Tegnapi nap sem múlhatott TW nélkül így pár dolgot elmesélek:

-Kipróbáltam az összes AI rutint. Határozottan pozitív véleményen vagyok róluk! Különösen a gerilla és a steamroller tetszett, de a többi is azt hozta amit vártam.

-Kipróbáltam a NOD-ot is, de egyenlőre nem jött be annyira, mint szerettem volna, ezért inkább maradtam a GDI mellett.

-Commando a GDI egységei közt. Ne felejtsétek el használni! Ha sikerül elvonni az ellenfél figyelmét, vagy ügyesen kimanőverezni a veszélyes zónákat emberünkkel, akkor olyan pusztítást végez pillanato alatt az ellen épületeiben, hogy kb. ott fel is adhatja a harcot.

-Zone Troopers a killer egység. Ezeket maxoljátok ki és elég 2-3 esetleg 3-4 belőlük, mondjuk megtámogatva egy mammuttal és egy leszel aki mindent visz :)

-Nem értettem miért van életerőcsík a Juggernaut-okon, mikor kidőlnek. Tegnap ezt is megértettem :) Nos azért mert a hőn szeretett NOD-nak van olyan egysége ami el tudja foglalni és immáron az ő oldalukon rombol eme bestia. Nem rossz :)

-Megnéztem ezeket a fanatikus gyalogosokat is. Tényleg azok. Erős egység és jól bevetve szintén fordíthat a csata menetén. Ezek ugye NOD oldalról választhatók.

-A másik ami NOD oldalról meggyőzőtt az a BlackHand egység volt. Ezek kb. annyira durvák, mint GDI oldalról a Zone Trooperek. Nagyon vigyázni kell velük. Ha látjuk, hogy közelednek és épületbe bebarikádoztuk magunkat, akkor első dolgunk legyen kimenteni az embereinket onnan, mert aztán csak hült helyüket találjuk.

-Teknőc AI viszont meglepett. Illetve mást vártam. Azt hittem roppant erős bázisvédelmet fog építeni. Okés épített valamilyen szinten védelmet, de ami igazán meglepett, hogy a létező összes épületet elfoglata a pályán és így próbálta bevédeni a bázisához vezető utat. Amit persze a blackhand-el gyerekjáték volt fölszámolni.

-Tetszik az is, hogy a gép nem mindig ugyanazt csinálja. Van hogy repülőket gyárt és a légierőre támaszkodik (medium AI balanced pl.), de van mikor egyetlen repülő egysége sincsen.

-Végezetül a gerilla AI elleni csatát próbáljátok ki. Támad itt, majd ott, majd amott és így tovább :) Faszányos!
  • Falabu #1598
    Elég frucsa dolog történt velem tegnap az iskolában. Mondom kiróbálom bent is, hátha elmegy és akkor lesz mivel elütni az időt. Leis töltöttem felisrtaktam a demót, elis indult minimumon minden, bár kicsit szaggatott. Mondom lehet driver frissítés directx csere gyorsít egy kicsit, felraktam minden erre nem indult el. Megnéztem milyen videókari van benne, erre kiderül hogy 9200 radeon, mondom ez mi, előbb még futott most driver cserénél már felismeri hogy 9200 és nem hajlandó elindulni. Szal akinek van ilyen karija annak van egy halovány reménye, hogy játszon ezzel a nagyszarű játékkal!
  • M@TriX
    és jól tették, nekem spec akkor nem kellene, ha máshoz is hozzányúltak volna. A menü átalakítást is nehezen bocsátom meg nekeik ;)
  • Blasta
    Engem ez a játék egyelőre nem b@szott a földhöz.
    Simán egy grafikailag tuningolt c&c-t csináltak, persze ezt csak a demo alapján mondom. Majd megnézem jól a fullosat is.
  • do2
    ja alehet:D:DD amúgy tényleg gyors a játékmenet.. néha zavaró hogy nenyire gyors a lovés me minden... meg néha alig lehet megismerni melyik a te egységed és melyik az övé..
  • a_n_d_r_e_w
    rájöttek micsoda bünt követtek el, és nem tudtak a tudattal tovább élni :)
  • do2
    volt 1 érdekes rész kinyirbákolták a gránátosok az egységemet, aztán vmiért megukradobálták a gránátokat és az ellenség igy kinyirta magát.. hogy ez miért volt nem tom....
  • Rage47
    szokott ilyen lenni?ez lol:D
  • Newfronter
    Már csak a full game kellene. De biztos az EA hamarabb kiadta a patchet hogy ha felkerül warezra hamrabb, akkor ne szenvedjünk hiányt. :D
  • grebber
    Ha volt már akkor bocs!

Command & Conquer 3: Tiberium Wars v1.1 Patch in the Works
  • a_n_d_r_e_w
    ki tudod csomagolni kézileg is, total commanderrel
    vagy csak egyszerqen nevezd át zipnek
  • mucsácsó
    milyen grafon tolod te? :)
  • james69holden
    a "C" meghajtomon nincs eleg hely hogy kicsomagolja magat a jatek
    nem lehet valahogy megkerulni, hogy ne automaikusan oda bontsa ki?
    vagy nincs valami "nem .exe" változat a game-ből?
  • DummyBoy
    Nekem nem kellett eddig Updatelgeni, mivel tegnapelőtt raktam fel újra :)

De valahol olvastam, hogy érdemes alá rakni dx9c-t, én felraktam a legutolsót és minden megy mint az olajozott istennyila :)
  • a_n_d_r_e_w
    remélem lesz hozzá egy komplett TS konverzió (elvileg csak a subterran unitokat kellene programozni, az összes többi megoldható model-animáció-beállításcserével :)
  • a_n_d_r_e_w
    Szerintem az egy félreértés volt csak. Volt egy olyan topic az EA fórumokon hogy multiplayer reserve, de ott csak a jövöbeni multi neveket lehetett lefoglalni.
    Ugyanakkor már történtek kísérletek a big fájlok feltörésére (tulajdonképpen nem is arra, hanem a bennük levö inikre, amelyek kivételesen titkosítva vannak (eddig nem voltak, se BFME-k ben, sem a genralsban, sem a duneben))
    Ha az sikerrel jár, akkor lesz multi a demóban :)
  • _Atti_
    remélem lesz hozzá mod ami belepakolja a titant mondjuk ..meg a hovert..másrészt mekkora jó volt a disc thrower is Tsben, egy csomó mindent hatótávon kivülről tudtunk vele megsemmisiteni kicsit hosszabb időben ugyan ha a földön kacsáztattuk a discet:)
  • asysoft
    Ez furcsa, mivel egyrészt a WinUpdate nem ajánlotta fel a letöltését, másrészt ugye DX10 van Vistában, így az elnevezés is kérdéses. Na mindegy, lényeg, hogy fut, és nem is rosszul!:)
    Soneji: prologue (remélem jól írtam) alatt megnyithatod a "GDI tudásbázist", ahol le van írva, hogy mi is a Tiberium pontosan:)
  • DummyBoy
    Vista alá is kell Directx 9 ... Tudom, nekem is az van :)

Mellesleg bénaságomat félretéve (Meg hogy hülye vagyok és sose épitek superweapont, mert régen Lanon megszoktam ...) szvsz NOD gyengébb ...

A GDI védelme böszmébb, még ha kevesebbnek is látszik (Erről jut eszembe, a Campaign pályán a NOD-nak van fala ... )

De majd még gyúrok ezen ...
  • Rage47
    csatlakozom..:D
  • Truck Driver001
    Ja a hangokat nagyon énis nagyon bírom!:DDD
    "Mammoth tank"De a hangja is kemény nem csak a tank!:D
    A Juggernaut hangja lehetett volna keményebb is..Üvöltözik az ember benne.Nem ilyen kemény mély félelmet keltő hangja van!:)
    1szó mint 100 Mammoth rulzz!:D
  • ColdFire
    wow, az jó:)
  • Shiwo
    azzal...nod lépegetőt is meglehet..sőt, el is lehet foglalni, ha az ellenfélé volt..
  • Soneji
    nem. valamiféle organizmus az biztos. az, hogy gomba vagy vírus, az nagy kérdés. szerintem ezt még a készítők se döntötték el annó. vagy nem is gondoltak rá.
    a kristályért amit termel, gyűjti össze a sörnyitó az egyben. abban van a vitamin.
    nézd meg a videót a tiberian dawn-ban. ott konkrétan elmond mindent.
  • asysoft
    Vistára?:)
    Az Ion Cannon eszméletlenül látványosra sikeredett