6739
Command & Conquer III
  • ColdFire
    nekem az is tetszett, kieget is megvettem
  • Rage47
    nekem összes közül a generals tetszett legkevésbé:S
  • Muki100
    Pedig a generals volt az aminek nem volt köze a szériához, a Red Alert a tibériumos vonal előzménye.
  • Soneji
    Sziasztok!
    szerintem állat jól néz ki. meg vagyok lepve, hogy még adnak ki olyan játékot ami nem totális csalodás a számomra. kicsit hatásvadász, kicsit trendi, mindenesetre várom a teljes érkezését.
    a pluszt pedig megadja a játéknak Lisa Edelstein szerepeltetése. annó is bejött egy népszerű sorozat hősnője, miért kéne ezen változtatni?
    az egyész C&C sorozatból számomra csak azok voltak értékelhetők amik a gdi-nod-tiberium sztorira épültek. a generals még talán, de a red alert-sorozat történetét, értelmesen még senki nem tudta elmagyarázni nekem.
    Hamachis játékra majd vevő leszek.
  • Mr Manson
    és jatszni is lehet vele? mert engem nem enged!
  • EmThor
    gyerekek, tudni valamit, hogy a SCRIN, azaz a 3. faj

1. jáccható-e?
    2. mert úgy tudom jáccható, de kampányban VAGY csak skirmishben VAGY mindkettő?

Amúgy nem tudom, kissé rush a multi, bár generals is ilyen volt, de ott valahogy jobban elkülönültek az épületek... mert multi miatt + sztori kampány miatt megvenném, de multi-rushoz nincs kedven, hogy 5 perc alatt 10 éves pistike 68 mammut tankkal berohamozott...
  • Rage47
    kicsit fura volt mikor "megláttam" Sam Fisher hangját, naon meglepett, mert nem tudtam h szerepel benne:))
  • Falabu #1527
    Jah, elég szemét módon oda tud építkezni, de a lényeg hogy aki a tibériumot birtokolja azé a hatalom, vagyis minnél előbb el kell foglalnod valamelyik mezőt, elején tucc építeni kis kocsikát a neve nemjut eszembe amivel kitudod terjeszetni az építkezési területet. Minnél előbb építsd fel oda refineryt meg még 1+2 plusz harvestert és persze erős védelmet és akkor nyerzt ügyed van!!

A háborúhoz 3 dolog kell tibérium,tibérium,tibérium!!
  • DummyBoy
    Hmmm ...

Előre leszögezném, hogy láma vagyok a stratégiákhoz, utsó kedvenc stratégiám a Dune 2 volt ...

Szóval, Easy enemy nem enemy ... kipróbáltam tehát erősebben ... Medium Balanced NOD ellen: 7 perc után mikor mentem volna a felső tiberiummezőhöz, akkor már ott volt egy fullos láthatatlan bázissal + 3 refinery, védelmek, obelix ... fasza ...
  • Antrax #1525
    Remélem a NODoknál is megmarad...
  • Rage47
    én ezt is vártam tőle. tök jó h sok hang ugyanaz^^
  • VRSDM
    nagy szerencse hogy nem cserélték ki ...
  • Falabu #1522
    Bizony elég sok hang visszaköszön a régi részekből, de szerintem ez nem baj, hangulatossabbá teszi a játékot. Meg a logika is így kívánja, hogy Obelisk ugyan olyan mint az első részben tehát hangja is ugyanaz, példá-ul!
  • Shiwo
    hmm.. nod vs nod rush enemy..normál..elkente a szám szar a nod védelme..
  • Antrax #1520
    Vett 20 refineryt a jobb fölső sarokba és jött alap tankokkal (a jobb alsó tiberium mezőt le se sz@rta, szal van még mit javítani :) )
  • ColdFire
    ahogy hallom a videoba, még a hangokat se tudták lecserélni? :D
  • Sir Quno Jedi
    Mer sima géppukis kiscsákóktól mit várt? Én rakisokat (is) pakolok be az épületbe és úgy mindjárt más a lehányzó fekvése! :D De a gyalogság tényleg szarra sem jó, ha be van épületbe rakva, mert kifüstölik a lángszórós dolgok (akárcsak Generals-ban).
  • Shiwo
    nyah... kiprócáltam a NOD-ot egy teknőc GDI ellen...

- kipróbáltam a kommandós kislányt.. kb. annyi volt, hogy mikor meglátta az első ellenséges épületet, megindult hogy felrobbantsa..pechére az egy gépágyú-álvány volt..hiába klikkelgettem, hogy forduljon vissza, nem reagálta le időben és ottveszettt...

- viszont!.. csináltam 3 avatárt..mindhárommal "bezabáltattam" amit lehet..így lett lézerük, lángszórójuk, láthatatlanság érzékelésük és ők maguk is láthatatlanok lettek.. ezzel a hárommal végigdaráltam a bázisát.. nem rossz a lézerük, ami messze visz, de a lángszóró az igazi..az valami hihetelen brutálisan sebez..és az avatár elég páncélozott ahhoz, hogy közel érjen a célponthoz.. a gép amely épületbe embert lehetett küldeni, mindegyikbe küldött az alap gyalogosokból..sokat nem ért vele...volt hogy 3-4 házból lötték az avatárt, de az allig sérült..szépen odaküldtem a házak mellé és a lángszóróval pillanatok alatt kifüstölte a bentlévőket..
  • bucsher
    :)
  • Árnyvadász
    Nekem ebből az jön le: azért vesz ennyit, mert fel akarja gyorsan élni a tibériumot az orrod elől, miközben a pénzből folyamatosan gyártja az egységeit és támad? Mesélj! :)
  • Antrax #1514
    Anno abból a kaktuszból jött a tiberium XD
  • a_n_d_r_e_w
    nem volt tévhit, csak az EA baromkodta szét a tiberian univerzumot
  • Tigristank
    Nem éltél tévhitben, mert az előző részekben még az volt. :)
  • Antrax #1511
    Több épületet építhetsz egyszerre
  • raymond01
    nem semmi

hogy hoztad össza ezt a menniséget?
    ja és vki nem tudja mi lenne az ami ilyen tartályokat pakolgat valami kar? mire jó?
  • Antrax #1509
    a Rusher az elég xar annyi a stratégiája hogy vesz 20 refinery-t :)
  • PrasCo
    Én speciel egész eddig az - ezek szerint akkor - tévhitben éltem, hogy a Tiberium egyfajta növény, de legalábbis minimum élőlény.
  • Antrax #1507
    Látom ott ez a hír nagyon új volt :)
  • Sir Quno Jedi
    A linket igen, a képet nem. :D
  • Antrax #1505
    tudom... Nincs egységük
  • Árnyvadász
    Nincs mese, akkor ez a program 100%! Thx!
  • ColdFire
    te csináltad?
  • Sir Quno Jedi
    Mert okosan nem rakták bele a demóba. Így a méretét senem növelték és a buherátoroktól is védve vannak. Az idegenek, majd nyalánkságnak jönnek!
  • Sir Quno Jedi
    Tessék egy kis tiberium:
  • bucsher
    Ja, és a scrin nem működik.
  • bucsher
    Nekem a kisebb jobban tetszett :) Engedelmeddel beraktam a hwsw fórumra. respect!
  • Árnyvadász
    Starcraft: Red Alert 2 mod? :D
  • Sir Quno Jedi
  • Árnyvadász
    Akkor megvan az első 100%-os játék a piacon :)
  • Sir Quno Jedi