6739
Command & Conquer III
  • a_n_d_r_e_w
    lesz, böven lesz még rész
    igen, az EA egy nagy pénzéhes valami, ami lehetöleg úgy intézi el a konkurenciát, hogy felvásárolja (az meg sem fordul a fejében, hogy esetleg jobb játékokat kellene csinálni), de amíg sikeresen magamögé állítja a tudatlan, ámbár nagyképü tizenéveseket, addig létezni fog :)
  • ajem kisa
    Hello!
    Leszedtem a demot, tetszik nagyon, legutóljára ps1-en verettem az elsővel(?), azon is órákat verettem, ezmeg szerintem ha kijön, napokat vesz majd el az életemből!
  • Shiwo
    pedig az ea az, amennyire én hallottam..mondjuk nem tom, hogy annyira elvetemült-e mint a 3DO volt :)
  • a_n_d_r_e_w
    11xxx a síma
    12xxx a Kane
  • Masakari
    elvileg nem lesz több rész mert a 3-dik epizód zárja le az egészet..ha mégis lesz akkor az ea 1 pénzéhes valami aki többet akar lehúzni valamiről 1-re roszabb minőségbe....
  • SLICK
    na végre én is kipróbáltam eme nagyszerű játékot!! EA úgy látszik kitett magáért :)

amúgy bocs a kérdésért ha volt már: de az eredeti game mennyibe fog kerülni? Mert végre eljutottam arra a szintre h egy stratégia játékot is érdemes megvenni eredetiben ^^ Eddig talán a Warhammer 40K Dawn Of War hozott ki belőlem hasonlót.

a választ előre is köszi!
  • Tigristank
    Ezt sokszor lehet látni, még az eredeti dobozosomon is ez volt az egyik kép. :)
  • fsgh
    the best:DDD

a Mamuth tank már ott is brutál volt:DDD
  • berlinboy6329
    Azok a rééégi szép idők!:)

Mindennap ezzel játszottam,skirmishek százait nyomtam le.micsoda emlékek! :)
  • a_n_d_r_e_w
    szerintem is (mondjunk az 1.7-es P4-et (cerkát?) nem terhelném sok gépi egységgel :))
  • Antrax #1684
    lényegre törő válasz... (lowon sztem menne)
  • Muki100
    cerka 2 ghz és fx5200 nehezen múlod alul de elindult, nálad is el fog (valahogy).
  • ColdFire
    nem
  • Antrax #1681
    igaz...
  • ktomi22
    Hi.. Szerintetek fog menni ezen a gépen:

Intel Pentium 4 1700Mhz
    DDR Ram 1024MB (266Mhz)
    GeForce 6200 128MB (alaplap miatt csak 4X AGP)
  • a_n_d_r_e_w
    EA
  • Antrax #1678
    de ennek miért tiberium van a címében és miért nem tiberian?
  • a_n_d_r_e_w
    hát, sunban lehetett mammutot gyárani, egy egész darabot :) de az nem söpört át semmin :)))

haver bázisához minimum 30 disruptorra volt szükségem :)
  • Kontrakcio
    remélem nem az lesz mint a c&c tiberian down és a tiberian sun-ban h legyártassz sok mammuth-ot és átsöpressz a nod bázison...
  • MaYDaN
    Köszi a kimerítő válaszokat srácok :)!
    Szal tényleg van a NOD-nak egy-két jó kis egysége ez tény, de valahogy összhatásban durvábbnak hat a GDI. De az is igaz, hogy lehet csak én vagyok túl amatőr a NOD-hoz. Mert lehet avval is szívatni csak sokkal nehezebb :).
  • Kontrakcio
  • Kontrakcio
    hát igen, az alap sztori az nekem tetszik, hogy a föld tibermentessége uszkve 20% stbstb, csak 1et sajnálok... nem kellett volna +változtatni azt a tipikus c&c jellehzetességeket mint pl a jobb oldali épület és egység kijelző! nekem a nod temploma 1általán nem tetszik :S titánt hiányolom még a harvesterek is lehettek volna kicsit , hogy is mondjam... hasonlithatna kicsit a régi cserebogaras nagy tartájjal a hátán és úgy kebelezi be és nem tiber rudakat csinál belőle mint a GDI-nál, remélem a tiberfa is lesz, bár kétlem... jah! és a modern hadviselésben még a szanitéc is részt vesz... jó lehet h a gyalogság fogyó eszköz de igy is fogyna mint a cukor!
  • Tigristank
    A történet engem is nagyon érdekel, remélem nem rontották el.
  • a_n_d_r_e_w
    Szerintem nem sokat, már csak ha a hollywoodi trendeket nézzük, manapság nem nagyon tudnak maradandót alkotni. Viszont nagyon bízok a színészekben (Kane, Sawyer, BSG-s csajok)
    A demó nekem is tetszik, akármennyire nem tartom tiberian folytatásnak (sajnálom, más néven csinálhatták volna, senki sem nyavajogna) de jó játéknak tünik
  • berlinboy6329
    Aham,értem.Kössz.Nem tudom,hányan dolgoznak még a Westwoodból az EA-nál,de nekik kéne összehozni a sztroit.Jó kijött a C&C3 demo-ja,és mindenki mondja,hogy mmilyen jó,meg atomdurva,brtuál meg mittomén.Én a történetre leszek kiváncsi....A törénetre,de nagyon,mit sikerült EA-éknak összehozni.
  • a_n_d_r_e_w
    lezárta volna, ha a westwood csinálta volna (6 rész, 3 fö+3 kieg). De érthetö okokból az EA még szeretné folytatni, azért is nem lett Twilight a címe.
  • berlinboy6329
    Avatart kipróbáltam,felbakoltam rá a Beam cannon(cannon?)lézerét,és meglepően jól sebezte a Mammoth tankot.7-8 lövésből elintézte volna,ha nem küldök rá 2 Vertigo Bombert.

Egész jó gém.Csak sajnos a dizájn...lehetwtt volna jobb is.A GDI harvestere nem tetszik.Alap gép,rajta,vmi téglatest,aminek van 2 karja és lapátol.A NOD-é még elemgy,azzal a karomszerű begyűjtőivel.A kombájnszerűség jobban bejött volna.A másik a NOD féle 3 lánctalp elv.Stealth tanknak,scorpion tanknak 3 lánctalpa van.De ez csak az én véleményem.Azon kívűl nagyon nagy.Az obelisk hangja meg a régi szép időket idézi.Bár....a Titant belerakhatták volna.Megnéztem volna.

Gém kinézetétől eltéve...ez a rész lezárja a sztorit,vagy akarnak még a Tiberiummal foglalkozni?
  • Kontrakcio
    komoly, csak mire kijön a full gém nem ártana nekem egy kis tuning h észre vagyem a grafikai különbséget a c&c3 és a generals között :DD

lenne gy kérdésem: nosztalgi gyanánt hálóba szeretném csapatni a c&c gold-ot (c&c95) mikor rákattintok a network gombra ujra vissza ugrik a főmenübe... :S ha vki +tudná mondani nekem h hogy eleht hállóba toli azt nagyon megköszönném :)!

előre is köszi

Szevaszotk
  • Antrax #1666
    Én GDI vok (a sonic emitter nagyon ott van XD )
  • DummyBoy
    De én láma vagyok ám méág hozzá ... + nem is nyomtam annyit ... Beam nekem is tetszett ... Bázis védelmét messziről szétkapta mint a kisangyal :)

Viszont tuning Avatar jó, csak drága + lassan készül + nem olyan mint a mammut, hogy kattintok és elkészül ... "mikrózni" kell vele ... ergo nem olyan nooboknak való mint én :) Majd rágyúrok és jóleszez :)

(Mellesleg én is mindig NOD vagyok, csak igy többször kapok ki :) )
  • fsgh
    arról meg ne is beszéljünk hogy milyen királyok az Obelsikek és az hogy 3at tesz le egy lövegnél^^
  • fsgh
    full graf;)
  • a_n_d_r_e_w
    Mióta kipróbáltam a Nodot, eszembe se jut GDI-t választani (pedig régen jobban tetszett az eröteljesebb haderö)
    Avatarok dupla lézerrel gyilkosok, kis skorpiótankok felturbózva + stealth tankok légvédelemnek még viszonylag kis létszámban is tudnak kemény megeleptést okozni. Aztán jöhetnek a háttérben a beam tankok, egyedül kis sebzés, de 5-10 ellen már nem véd semmi, és meglepöen szívós kis dögök.
  • ColdFire
    nemtom :D
    ez medium:
  • berlinboy6329
    Ez csak medium lenne?
  • ColdFire
    medium graf?
  • fsgh
    irány támadni^^
  • fsgh
    Szerintem a Nod védlme igen utős...főleg a 3as osztás miatt...jobban védik a bázisod szvsz mint a GDI lövegei...a lézerágyúról már nem is beszélve(Obelisk asszem^^)

#1652: tényleg úgy néz ki:D amúy szétlőtte a geneátort ami elrejtette a bázist...és ezért olyan amilyen:D
  • ColdFire
    ami ugy általában? :DDDDDDDDDD
  • SötétBarom
    Elég lál ami történik, ha a scrin oldalt választom.. ;D