6739
Command & Conquer III
  • Shiwo
    engem nem zavar az árnyék :D úgysincs bekapcsolva :) amúgy nem hinném, hogy kiadásig javítanának rajta, sztem már dobozolják a gémet...valószinübb, hogy majd valami patchel javítanak rajta..
  • maniac001
    De elég sötét, sőt a CnC-t is sokkal sötétebben játszom mint a default. De láttam volna ha ott van :-)
    Ettől függetlenül megnézem még1x hátha elnéztem, de ezzel kezdtem hogy lehet-e a noddal tolni. Inkább a pixeles árnyékra keressetek megoldást a külföldi fórumokon. Aki talál, súlyos tequilajutalomban lesz része :-)

Tényleg ezt az árnyék gondot nem említik az EA fórumokon? Hátha a fejlesztők javítanak rajta ha sokan pampognak...
  • Shiwo
    ahogy elnézem a skirmish-nél a rules-t, nem csak sebességen lehet majd állítani, hanem lesznek kis csomagok is újra :P

amúgy ha a handicap-et átállítom, az mivel jár ? erősebb lesz/gyengébb lesz tőle az ennelfél ? és ha magamnál állítom át ?
  • Shiwo
    nem csak túl sötét a monitorod ? kattints láttatlanban :)
  • maniac001
    Ez eddig is világos volt, de nekem a GDI alatt NINCS ott a NOD felirat még inaktív állapotban sem.
  • Antrax #1449
    Hogy legyünk a NOD-dal

• Árnyvadász
    Tegnap este én is kipróbáltam. Huhh. Igen furcsa volt az elején, nagyon szokni kellett mindent. Eltelt egy kis idő az optimális grafikai beállítások megtalálásához is, amivel utána már remekül futott és kellően szép is lett. Mindez 1280*1024-ben nem rossz teljesítmény a programtól.

Nekem két dolog nem tetszett: Rettentő gyorsak a csaták és ez időnként zavaró. Az építésnél jó ötlet, hogy fel lett osztva a gyártás és kölün panel nyílik le, de amíg ide-oda kattintok kikészül a kezem. Bár nyilván van erre hotkey, de azt a nagy hévben nem voltam már hajlandó megnézni. Inkább fájjon, csak ne menjen kárba egy másodperc kiesés se :)

Maga a játék többi része tényleg brutális. Az AI már médiumon is elég jó, kipróbáltam a brutal fokozatot is. Bár csak ne tettem volna :) Hogy ott egy idő után mi jön, az nem semmi... Győzze az ember visszatartani. Én amúgy is a turtle híve vagyok, szóval szeretem kiépíteni szép lassan a bázísvédelmemet.

Örülök neki, hogy a NOD és más AI mód is választható, ezt mindenképpen ki fogom próbálni, nekem amúgy is a NOD a kedvencem. Meg pont erre az 5 fajta AI-ra vagyok a legkiváncsibb. Tényleg olyan jó e.

Mostanában a Tiberium Sun-al játszom, meg szeretném végigvinni a Red Alert második részét is, de ez a demó egészen biztosan hátráltatni fog ebben. Tényleg jó lett, hangulatos, csak könyörgöm: legyen egy kicsit lassabb, mert ez így istentelenül durva! És mintha nem emlékeznék rá, hogy lenne sebességcsúszka. (A nem érhető el a demóban opciók közt.)

Kamera magasság és a nézet nálam külön csilagos ötöst érdemelt! Ettől féltem is, hogy nem lesz az igazi. De ez a megoldás tetszik és használható is. Azért remélem fal építhető lesz a játékban (bár baromira nem úgy néz ki), mert az elkéne még. NOD-nak meg a lézer-fal.

• Punker
    és tényleg, thx :)

már telepítem is :)
  • Antrax #1446
    Akkor pill csinálok egy gif animot hogy lehet NODot választani....
  • Newfronter
    Flashget 1.81.1002-es verzió
    Nekem van ilyen menüpontom. Természetesen ki kell jelölni az adott letöltési sort.
  • maniac001
    Jah még valami. Az AA nem hat az árnyékokra. Az a poligon alapú textúrákra hat, az árnyék nem ebbe a kategóriába tartozik.
  • maniac001
    Még annyi, hogy én 19'-os LCD monitoron nyomom 1280x1024-ben ultra high-on (kivéve az árnyékokat). Ott ugyanilyen pixelesnek látszik mint a linkelt képen.
  • maniac001
    Az ezer mammoth tankot ábrázoló képen ultra high beállítás van szerintem. Nekem is ilyen így inkább kikapcsolom. Amit nem értek, hogy a Generalsban vagy a BfME-ben szépen kidolgozottak az árnyékok, ez meg fejlesztett engine és itt meg nem. Na ezért nem értem miért van ez.

Nem tudok a NOD-ra kattintani mert nem jelenik meg. Csak a GDI.
  • Antrax #1440
    először kattincs rá majd nyomd meg a kezdő betűjét annak a csapatnak
  • Sir Quno Jedi
    Pedig ekkora méretben már látványos volna.
  • Sir Quno Jedi
    No én 32"-es LCD-n nyomom 1280x720-ban, AA nélkül és ultra high-on nejkm már nem volt pixeles, legalábbis nem zavaróan, még nagyításkor sem. Pl. a tutorialban a Zone Trooperek-nek gyönyörű, szépen elhomályosuló árnyékuk van max. zoom-on is. Max. az épületek árnyéka gyanús, pl. a kerítéseké.
  • maniac001
    Ultra High-on is pixeles az árnyék. Ez az ún. texture stencil miatt van. Pl. ha egy játéknál pl. 128x128-asat használnak akkor pixeles, ha 512x512-t akkor nem. Ez csak példa volt, játékonként változik a szükséges méret.

Skirmishben ha ki akarom választani amivel lenni akarok vagy az ellent, nekem csak azt ajánlja fel. Legördítem amivel lenni akarok és csak a GDI van ott.
  • Sir Quno Jedi
    Akinek túl pixeles az árnyék, az tegyen mindent Ultra High-ra (mert alapból csak high-ig szokta volt feltolni a grafót) és úgy már tűrhető, legalábbis nálam. Arról nem beszélve, hogy hihetetlenül részletesek lesznek a textúrák (a talajon is!!!)! Még AA-t sem használok, mégis szép. Meg ugye a videodrivert is rá lehet bírni némi aniso-ra, ha kell, ha nem és a többi...
  • Newfronter
    De lehet: Jobs/Properties/Alternate URLs és beírod ide...
  • ReTeK
    alternatív letöltési helyeket nem lehet fg-ben megadni mint a getrightban ?
  • Punker
    tegnap este 91%-nál leállítottam a flahsget-et erre most nem akarja folytatni tetves pcdome-ról :(
  • Antrax #1432
    Túl vok az első meccsemen a NODdal Hard GDI turtle ellen...

Sztem nagyon sz@rok a NODok semmi régi egység :( Az Artilleryt negyon hiányolom. Pedig idáig NOD párti voltam :(
    Az őrtornyok nagyon szarok amit hármassával lehet venni

Bár lehet hogy ezek még béta nodok...
  • ColdFire
    wow:DDDD
  • Antrax #1430
    Nagyon fasza!!!
  • Antrax #1429
    Hülye :)

Látom nálad is pixeles az árnyék...
    Én ráuntam és kikapcsoltam
  • Sephi
    Gecc :DDD
  • Casseus
    http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=2907BRUTAL.JPG
  • Casseus
    Ennek nemigazán örült a brutal enemy :)
  • a_n_d_r_e_w
    gyerekek, imádni fogtok :)

nem az én érdemem, az EA fórumon írta be valaki

szóval hogyan váltsunk népet és AI-t a skirmish módban:

nyissuk le azt a listát, ahol kiválasztjuk a népünket, kattintsunk a játszani kívánt népre, majd üssük le a kezdőbetűjét
    ugyanezt megtehetjük az AI-nál is, és a viselkedésmódjánál is

azaz például Nod vs GDI turtle:
    ahhoz hogy noddal legyünk: nyissuk le a néplistát, kattintsunk a nod-ra, majd nyomjuk le az n betűt
    a gép legyen GDI: nyissuk le nála is a listát, katt a GDI-ra, g-betű
    legyen turtle: viselkedésmódok lenyit, turtle katt, t betű

és lőn csoda :) buta EA nem figyelt eléggé, a hotkeyeket elfelejtette letiltani :)

Scrint is lehet választani, de itt szemfülesek voltak, egyáltalán nincs scrin egység, ezért a csata gyorsan véget ér
  • a_n_d_r_e_w
    lehet, rakjál le darukat, és akkor tudsz sok-sok épületet építeni egyszerre. Én már csak összevissza kattintgattam mint egy Qrült, mikor elkészült minden :)
  • do2
    kár hogy nemlehet 1xrre több épületet épiteni annyira lassú igy a gémsz:D meg hiányoznak azok a upgrade pontok amit a generalsba számolt:D bár tudom ez nem az a vonal.. de yó 5letnek tartottam:)
    ami még nagyon tetszik hogyha csinálsz 1 katonát, akkor nem 1-t ad hanem 1 osztagot.. sokkal jobban néz ki amikor megindulnak a gyalogosok,olyan igazi nagy rohamnak látszik:D
    közepes aa-val teljesen homáűlyos volt a játék nekem......
    p4 7600 gt kártyám van 1 giga rammal. fullba mindenenel az elején még jó, de később már azért elég keményen beszaggat.. talán 2 gigával teljesen jól menne....
  • Caterpillar
    Aláírva...
  • gduck
    A jó öreg C&C :D Nem csalódtam! Grafika gyönyörű, a "megszokott" játékmenet/stílus... Erről nem is kell többet mondani :D
  • a_n_d_r_e_w
    Beraktam a directx-est is a faq-ba nagysokára :)

még mindig falak: aki hiányolja őket (vagy csak elege van az EA hazugságiból :)) és van már EA accountja (pl battlefieldhez) avagy szeretne csinálni (ennek a multijához is kelleni fog majd, persze aki meg akarja venni :)), az plíz írja alá a petíciót itt
    Nem vagyok a petíciók híve, de ez elég nagyra nőt, kíváncsi vagyok ezt hogy akarják kimagyarázni
  • Promi #1419
    DirectX v9.0c februarig frissitest felrakod, es jo lesz.
  • markastor
    Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :)
  • markastor
  • markastor
  • asysoft
    Kitömöríted a c&c telepítőállományát, ezután a directX mappában lévő "Feb2006_d3dx9_29_x86.cab"-ből kitömöríted a kérdéses fájlt, amit ezután bemásolsz a Windows\system32-be. Így már menni fog:)
  • Tatyla

ez miért van Vista alatt és hol találok ilyen fájlt?