Command & Conquer III
  • Árnyvadász
    Ha már zavaró tényekről, elvi hibákról esik szó én is megemlítenék vmit.

Nekem az nem tetszik, vagy inkább zavaró, olyan túlontúl Generals-os beütésű, hogy a kampányban (mert skirmishben szinte majd mind1) a tiberium mezők fix helyűek, kiterjedésük nem túl nagy és ez számomra ront az igazi c&c feelingen. Pl. Tiberium Sun-ban, nem volt ilyen szabályosan elrendezett tiberium mező. A pálya része volt, szép kiterjedéssel, véletlenszerű elrendezéssel, beleillet a környezetbe és ha olyan fajta volt, akkor terjedt is. Ez nagyon megdobta a hangulatot. Volt olyan pálya, aminek a 70% tibérium mezőből állt és baromi jól nézett ki.

No nem azt mondom ezzel, hogy itt nem lesz ilyen, mert ezt nem tudom, csak aggódom picit. Esetleg még annyi, hogy pl. a sniper azért nem igazán az alap c&c univerzum része, kicsit kilóg a sorból, mégha a Generalsban baromi jó kis unit. Picit talán "elGeneralsozódott" a játék, aminek előnye és egyben újítása is van, csak olyan kilóg a lóláb érzésem támad tőle. Mind1, nem egy nagy kunszt, de a tiberium mezőkre alergiás leszek, ha nem úgy lesz ahogy szeretném :)

Végül akárhogy is lesz megoldva, a program biztos vétel és polcon a helye, lemezének meg a meghajtómban :) Ez nem kétséges.