Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De pirossal mi is volt ?:D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
One Vision. One Purpose.
@Hardwired
Nekem tetszik! Denagyonmesszevan.. Lehet elõszedem a C&C sorozatot (First Dacade <#nyes>#nyes>) és végigtólom újra. <#taps>#taps>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A halál csupán a kezdet...

Remélem, hogy ebben a játékban már az összes NOD és GDI épület különbözni fog egymástól.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Kíváncsi vagyok hogy vajon mennyire lesz szimetria NOD és GDI között mert ugye eddig lehetett. De így hogy lesz 3. faj már nem tehetik(nék) meg a nagy hasonlóságokat 2 oldal között de eddig úgyse láttunk semmit.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
És a harmadik fajt azt meg karácsonyra kapjuk?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Lehet már vmit tudni a kezelõfelületrõl?Lesznek emgint képek az 1ségeknél?Az olyan jó! És NOD egységeket mikor akarnak mutatni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mondjuk a játékban úgy sem ezt fogod nézni, ilyen alapon minden jármûbe bele lehetne közni hogy ennek miért van 4 lánctalpa, annak meg miért csak 2 hajtómûve van :)
Lényeg az, hogy legyen jó és élvezhetõ a játék, méretarányok nem igazán izgatnak akkor.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hagyták volna õket valami könnyû cuccban..aztán ha mindenáron tiberiumon akarnak mászkálni akkor üljenek be egy apcbe vagy egy titanba :) ráadásul maszk nélkül nagyon hatékony..
Szerintem szépek a képek, várom a játékot erõsen <#eljen>#eljen>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem értem mire gondolsz az alatt hogy:
"Nekem nagyon nem illenek bele a földi egységeek a gémbe"
Szerintem nagyon ütõsek és tökéletesen illenek a világba... Színvilág nagyon feeling!
Az épületek szerintem nem mentek össze csak a Mammut lett vagy 3x akkora... <#vigyor3>#vigyor3>
+A robbanás nagyon ott van
+grafika
+ a többi meg majd ha megjelenik
-Nekem nagyon nem illenek bele a földi egységeek a gémbe.û
-Összementek az épületek?
-Néhol meg lehet vakulni a fénytõl,olyan világos.