Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

C&C 3 büntetõs trailer!

Forrás: Hardwired

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Sephi
Jah mint a Jedi Visszater-be :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

laca103
inkább egy végbélnyílás ...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Hát én úgy emléxem hogy a piros az inkább volt növény mint "kavics" és a NOD faxa kis biológiai fegyvert gyártott belõle! Jah meg volt a közepén a mezõnek egy nagy "Száj" ami erõsen pusztította az egységeket, szétlõve azonban a mezõ elkezdett összehúzódni...
Sephi
Magyarul a zold mellet lesz kek is? Tudtommal az sokkalta tobb kreditett hozott a hazhoz.

De pirossal mi is volt ?:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

_Atti_
kitesznek ám magukért:) és hol marad a harmadik fajta? az lenne a bonyolultabb téma.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tuvok
Juhé :)

a_n_d_r_e_w
Hivatalosan is lesz kék Tiberium! Tetszik hogy hallgatnak a közösségre :)

One Vision. One Purpose.

"Mike Verdu megnyugtatta az embereket, hogy nem ilyen sárgás-barnás száraz sivatagi színpalettás lesz a játék, hanem láthatunk majd bõven sûrûn zöldellõ erdõket és egyéb vidékeket is."

@Hardwired

Nekem tetszik! Denagyonmesszevan.. Lehet elõszedem a C&C sorozatot (First Dacade <#nyes>) és végigtólom újra. <#taps>
berlinboy6329
Látni rajta azért nagyon,hogy Generals motor an alatta.Nem is tetszik annyira,mert olyan üresnek tûnik az egész táj.Hiába vannak épületek,és akkora tankok,dzsippek, akkor is nagyon sík,üres,semmilyen.Talán nagyobb épületekkel,és több tárggyal,esetleg kipusztult városokkal lehetne feldobni kicsit,mert így még a kopárabbnál is kopárabb. :(

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hát nem hiszem hogy megtudnának élni a különbözõ fûfélék ezen a tibériummal teli bolygón

Fenrir
Még mindig nem rossz bár mostmár a sárga és a barna kezd kicsit sok lenni :)

Tigristank
Hát ja, szerintem is jobban hangzik. Nem tudom, hogy miért írtam leipzigit, de most már mindegy.
Remélem, hogy ebben a játékban már az összes NOD és GDI épület különbözni fog egymástól.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Állítólag visszatérnak a C&C és Red Alert vonulathoz.. Bal oldalt a két oszlop az épületekkel meg egységekkel kicsit turbózva... Én a "turbózva" -tól félek.. <#hehe>
Muki100
Na az már mindjárt jobb mint "leipzigi" <#vigyor>
Kíváncsi vagyok hogy vajon mennyire lesz szimetria NOD és GDI között mert ugye eddig lehetett. De így hogy lesz 3. faj már nem tehetik(nék) meg a nagy hasonlóságokat 2 oldal között de eddig úgyse láttunk semmit.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Tigristank
Lipcsei Játékkiállítás a neve. <#hehe><#vigyor3>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Muki100
Lipcsei játékbemutató vagy valami nem hangzik jobban? :D
És a harmadik fajt azt meg karácsonyra kapjuk?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Tigristank
NOD egységeket ha jól tudom, a leipzigi Games Convention-on fognak bemutatni, ami augusztus 23-tól 27-ig tart. Szóval már nem kell sokat aludni. :))

_Atti_
majd jol nyakon öntenek minket valami eaféle 'innovativ' kezelõfelülettel azt leshetünk :)

berlinboy6329
Épp most jártam az "Ismer fel a képrõl a játékpt" topikban,és láttam 1 Red Alert 2-es képet.

Lehet már vmit tudni a kezelõfelületrõl?Lesznek emgint képek az 1ségeknél?Az olyan jó! És NOD egységeket mikor akarnak mutatni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Photshop jóó.Épp most csináltam 1 f@sz@ hátteret,ami nem lett olyan jó. :(

Shiwo
ugyis gyakorolnom kell a Photoshoppot ,-)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tigristank
Látom megcsináltad Caterpillar helyett. :D

Nyert! <#taps>
berlinboy6329
háát,ajtón épphogy befér :)

Shiwo

Shiwo
Fenrir
Én nem vagyok tizenéves, de nekem tetszik ez a ruha :)

Mondjuk a játékban úgy sem ezt fogod nézni, ilyen alapon minden jármûbe bele lehetne közni hogy ennek miért van 4 lánctalpa, annak meg miért csak 2 hajtómûve van :)

Lényeg az, hogy legyen jó és élvezhetõ a játék, méretarányok nem igazán izgatnak akkor.

Tigristank
Hát igen. Én is jobban örülnék valami kicsi védõruházatos egységeknek, dehát ez van. Egyébként ez az egység van védve a tiberiumtól?

_Atti_
hát ez a baj pedig hogy az eanél meglátnak egy ilyet, két tizenéves felhördül a háttérben hogy COOOOL, azt el van fogadva a koncepció..Pedig ez idétlen..még akkor is ha bárki képes lenne beleülni egy ilyen szerkóba

Fenrir
Ha pl a Mátrix 3-ban lévõ szervóvértekbõl indulunk ki ott sem kell teljesen a végtagoknak a vért végtagjában lennie. Mind1, ennyire nem kéne szõrözni vele :)

rá voltam..., mind1 kisebbnek tünt :) mongyuk én spec 1280*1024en nézegetem a win-t szal 1024es háttérképpel se vagyok tulzottan kisegitve :/ tudom tudom, ez egyéni soc problem :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shiwo
zoomolj rá..1024x768-as a kép

_Atti_
hát el nem tudom képzelni hova rakja benne a kezét:D ekkora válla biztos nincs szóval ha mégis a kar részben van akkor már nincs épp csontja szegénynek:D az hogy alul milyen fájdalmas lehet azt le lehet olvasni az arckifejezésérõl :D

Hagyták volna õket valami könnyû cuccban..aztán ha mindenáron tiberiumon akarnak mászkálni akkor üljenek be egy apcbe vagy egy titanba :) ráadásul maszk nélkül nagyon hatékony..

nekem emg csak anyi gondom van vele hogy ez iylen 640*480 vagy hasonlo felbontás :/ ami háttérképnek nem tul praktikus :/

Magyarán majd körbe kell vágnom a kisképeken az egységeket... Majd holnap..
Fenrir
Észrevétel csak annyi, hogy a háttér nem egységes ott ahol ráraktad a kis képeket az alapképre. Látszik ahogyan elüt, ha ezt kijavítod akár még jó is lehet <#crazya>

Tigristank
Szerintem nem rossz. <#eljen>

Majd eccer ha több idõm lesz, csinálok jobbat...<#mf1>
Shiwo
pontos a fogalmazás <#hehe><#awink>

Összedobtam egy háttérképet nem túl igényes de nekem tetszik! Hátha másnak is:

Kép
Fenrir
Tetszik ez a kép:

Fenrir
2.5 méter tök normális egy exoszkeletonban.

Szerintem szépek a képek, várom a játékot erõsen <#eljen>

Hát ahogy elnéztem egy muksó kb 2,5 méter... Köszönhetõen a péncélnak.. Majd kiderül mikor látunk NOD katonákat...
Shiwo
a kérdés az, hogy az emberek mekkorák lesznek a házhoz és a mamuthoz képest..

Tényleg gyönyörû!

Nem értem mire gondolsz az alatt hogy:

"Nekem nagyon nem illenek bele a földi egységeek a gémbe"

Szerintem nagyon ütõsek és tökéletesen illenek a világba... Színvilág nagyon feeling!
Az épületek szerintem nem mentek össze csak a Mammut lett vagy 3x akkora... <#vigyor3>
berlinboy6329
Fú hogy néz ki!!

+A robbanás nagyon ott van
+grafika
+ a többi meg majd ha megjelenik

-Nekem nagyon nem illenek bele a földi egységeek a gémbe.û
-Összementek az épületek?
-Néhol meg lehet vakulni a fénytõl,olyan világos.