6739
Command & Conquer III
  • Evogordon
    Ép 2mb-al szedem a demót fasza ez a upc :D
  • Rage47
    azért az atom is ott van:D
  • DummyBoy
    Hogy szalad az Avatar a sarokban :)

Meg ez azért kicsit overpowered ... GDI tud ION cannon-al NOD bázist varázsolni?
  • EmThor

• DummyBoy
    Nekem enemynek eddig még csak NOD repülők jöttek, GDI inkább Juggerre és Mamutra gyúrt ... De pl: én pont azt akartam kideriteni melyik eri meg jobban ... a SAM vagy a kismotor ... Alkalmam még nem volt rá ...

Bizom benne, hogy teljesben kicsit gyúrnak még az ini-ken, kis erősités ráférne, mert a GDI egységek kicsit erősebbek ...

• Caterpillar
    Csak egyszerűen nem voltál elég türelmes...

Letöltöd elindítod és elmész megiszol egy teát, megebédelsz ilyesmi... Majd ha visszatértél láthatod hogy neked is elindult a kicsomagolás majd a telepítés! ;)
  • Pochok
    Hello!

Volna egy problémám. Többször is, több helyről leszedtem a demot, de nem tudom felrakni, ahányszor csak elindítom lefagy a gépem (nem rendesen, egér van és ablakok közt is tudok váltani, de semmire sem reagál). Öcsém gépén is probáltam, ott hosszas gondolkodoás után elindít valami kicsomagolás (?) majd telepíteni kezdene és kiad valami hibát. 3 oldalról szedtem le a játékot tehát az nem lehet gond, mi lehetne még talán?

Előre is köszi!
  • Antrax #1647
    Bár sztem fölösleges még fikázni a NOD-ot

Ha a teljesben is ilyan marad akkor... PF
  • berlinboy6329
    Szerintem ige.Tegnap toltam medium Ballanced GDI ellen,és egyszercsak jöttek a nehézbombázok.Kellett is csinálnom légvédelmet.Lepakoltam 4 KP-t,s mivel minden központból 3 löveg ágazik szét,így lett 12.És nem bírták elintézni a nehézbombázót!!Csak akkor,mikor már fordult vissz.Piros/sárga határig leviszik az életét.
  • Antrax #1645
    jaja a SAM elég gyenge... a bombázok már rég ledobják a cuccot mire az első rocket betalál
  • Shiwo
    hát..nekem volt vagy 4-5 légelhárító-egység 1 kupacon (ami ügye nodnál 12-15 üteg) és az ellenfél (szintén nod) simán szétbombázott többször is..
  • Rage47
    kicsit féltem attól, h generals feeling lesz a játékból, de ma jáccottam vele többet is, és egyszer sem jutott eszembe a generals, szal tetszik :))
  • Rage47
    sztem elég jó a légelhárítás
  • ColdFire
    asszem én is kane-t veszem ^^
  • Shiwo
    amúgy szerintetek is gyenge a nod légelhárítása ?
  • Caterpillar
    Cserébe elég jól látható hogy nem egyértelműen kristály ez Tiberium... Meg tud fertőzni élőlényeket, föld alatti szövevényes hálózat útján terjed, és mindent átalakít a saját "képére"...

Elvielg volt róla egy hosszabb leírás de lusta voltam elolvasni...
  • DummyBoy
    Hmmm ... szvsz erősebb jelenleg a a GDI, de csak azért mert nincs a gép ellen taktikám normális + még szoknom kell ...

DE ... azért meg kell hagyni a láthatalan tankok, avatar, helik meglepetés szerűen nagyot oda tudnak csapni ... a fanatikusok, ha besurrannak és pont valaki az energia szélén laviroz, annak 1-2 generator kiütésével ki lehet lőni az egész védelmét, stb ...

Védelem terén vagy a Nod a gyengébb , vagy a GDI támadó egységei erősebbek ... de az tény hogy a GDI Sonic Emitterek + Grid + 1-2 mortaros buggy + Jagger azért elég hatékony védelem :)

Ez ellen az Obeliszk + láthatatlanság + Avatar + láthatatlan tank lenne ... de a láthatatlanság ellen elég 1 orca ... a támadó nehézfegyverei legyúrják ... ráadásul a gépi ellenfélnek nem láthatatlan a láthatatlan (Ahogy néztem :) ) ...

Szvsz 1:1-ben fésztufész a GDI az erősebb, de ha sikerül normálisan kihazsnálni a NOD-ban rejlő lehetőségeket, annyira nem gyenge az :)
  • Shiwo
    ezt már láttuk itten..
  • ColdFire
  • fsgh
    én nem vagyok jártas online játszásban de én is szívsen nyomnám neten:)))
  • Antrax #1634
    Én csak az avatarban :)
  • MaYDaN
    Igen, valahogy sejtettem, hogy ez lesz :). Köszi azért!
    A Scrin nagyon foglalkoztat engem már, hogy milyen lesz. Mert valahogy úgy érzem nekem ők leszenek a favorit. Nem tudom megmondani miért, de szimpik :). Csak attól félek, hogy az egységeik gyengék lesznek szal valami másféle módon lesznek ütősek, ha lesznek :).

Viszont olyasvalaki aki a Nod-ot tartja jobbnak a GDI-nál az elmagyarázhtaná, hogy miért. Mert véleményem szerint a GDI alázza bármelyik Nod egységet. Talán ez az álcázás és a stealth tank trükkös ezen az oldalon.
    Nem kötekedés csak tényleg érdekel miben látják a Nod-ok erőségét. Hátha tudok profitálni belőle :).
  • Caterpillar
    Nem láttam üres foltokat így több mint valószínű hogy a Scrin lesz a legnagyobb meglepetés!
  • MaYDaN
    Tudom a választ, de mégis azért kicsit bizakodva kérdezem, hátha nem így van és nem tudok valamiről :). Mégpedig a kérdésem, hogy a demóban ugye a kis trükknek köszönhetően a Nod-ot is kipróbálhatjuk skirmish-ben s így két oldalt is kivesézhetünk. De vajon mindent ki tudunk fejleszteni vagy maradnak még meglepik a full játékra :)?
  • DummyBoy
    Mekkő nyomni a Turbo gombot :)

(essemavót :) )
  • Pheaper
    igaz :)
  • Antrax #1628
    ha gyenge a géped akkor könnyen :)
  • MaYDaN
    Azt a demóban nem lehet. Majd csak a full játékban.
  • Giovanni Gatto
    Valaki említette, hogy ajánlatos levenni a játék sebességét, mert egyébként túl gyors. Hogyan lehet csökkenteni a sebességet? Semmi ilyen beállítást nem találtam.
  • Sir Quno Jedi
    Csak éppen máshogy ejtik és úgy már nem...
  • Pheaper
    akkor Kane :P Keane ugy jobban hangzik ^^ :P
  • Sir Quno Jedi
    Ilyen nevűt nem ismerünk! :D
  • Árnyvadász
    Ez nagyon igényes! Megyek is vissza olvasni :)
  • Pheaper
    elő rendeltem a keane editiont :)
  • Antrax #1620
    nagyon fasza (Y)
  • GeneralsHungary
    www.cnctw.hu

Sok szeretettel várunk mindenkit.
  • ColdFire
  • Antrax #1617
    Jaja jó lesz hamachin :)

(addig még edzek) XD
  • ColdFire