6739
Command & Conquer III
-
#1333 Kűlföldi fórumokban 1280*1024-ben,minden fullon, az alábbi konfigot javasolják: 3+Ghz proci, 1.5gbram, 512mb jobb fajta videókari(pl:7900Gtx,x1950xt...) -
#1332 c&c gold-ot adnak a Collector's mellé... -
shogun6 #1331 cdgalaxistól berendelve, ha már a kedvenc játékszériám a baldur's gate és a red alert mellett :)
Egyébként sztem egy kicsit könnyű lett, legalábbis a skirmish pálya mindenképp! 10-15perc alatt kifejlesztettem az összes technikát, majd ionnal szétlőttem az ellent... 2 mammutot utána küldtem, aztán jött a victorius :) nagyon jó game lesz ez... nosztalgia feeling rulez... asszem a first decade-t is megveszem a hetekben...yeah! megérdemli!!
jöhet a red alert 3 :D -
YMan #1330 Szerintem kurvajó, a faszért fanyalogtok...
Szerintem van újszerüség a játékban, nem értem hogy a francba vonjátok le a konkluziót egy demóból.. -
#1329 nézegettem a CE-t, avagy a Kane Edition-t, hááát semmi kézzelfogható nincs benne, amiért megérné... -
Caterpillar #1328 Valószínűleg nem mondok újdonságot de ha valaki ki szeretné próbálni a NOD oldalt, vagyis inkább meglesni az épületeket egységeket a legegyszerűbb ha elfoglalja az ellenfél MCV -ét... Kifejleszthető az összes technológia, összes egység, nah meg van NUKE is... -
#1327 bsgbol meg athena is benne van, de roluk mar volt korabban szo ^^ -
TommyVercetti1 #1326 helló olvastam a faq-ot de ott csak a min gépigény van. lehet tudni milyen gép kell ahoz hogy a játék szaggatás nélkül menjen 1280*1024-be full textúrán? -
Antrax #1325 Gyors vagy XD -
#1324 ja meg van :DD -
#1323 van demo? :D -
#1322 Valószinüleg igen!
Nekem van:
3000+ AMD Sempron, 1,5Gb DDR, 9600 ATI 128Mb
Ezzel a DEMO medium beállításon gond nélkül ment...
-
#1321 bizony, meg Sawyer is a Lost-ból :] ő is szerepel :] ó, és ő is (Six a Battlestar Galactica-ból):
-
#1320 Lehet egy hülye kérdésem? Ha a generals ment akadás nélkül max grafon, akkor ez low grafon menni fog ugyanígy? -
#1319 a jobbklikkes dolog nekemis be-bezavart neha =) szokni kell -
TomDantes #1318 Amúgy hogy lehet hogy ez a dupla csövű tank, van a Red Alert-ben ,a Generalsban és ebben is? Ez a közös pont a játékok között? -
#1317 Kipróbálom este, a fullos grafika nem számít nekem annyira, ha közép szinten elmegy faszán, akkor okés, ha nem veszek valami dzsunka vga-t :D -
TomDantes #1316 ja majd próbálkozom.
-
#1315 Huzza' e!
:DD
Na szal sajnos azt kell hogy mondjam hogy nem fogod te se fulba elvezeni viszont 100% hogy menni fog de naon alap szinten. Ugyertem a grafika nem lesz az a legjobb. -
Árnyvadász #1314 Feliratos lesz.
-
#1313 arra nem tudom rájöttél e, hogyha mozgás előtt bal gomb+jobb gomb, akkor formációban lehet mozgatni az egységeket (mammutok elől, juggernautok mögöttük, be szép is az :)) -
#1312 Kane-t leszinkronizálni? eretnekség :))))
szerintem megoldják a feliratozást, manapság a játékok nagy részében ott figyel (nem csak a külföldiek miatt, hanem a hallássérültek miatt is)
Én még mondjuk mindig fenntartom, hogy leszinkronizálni túl sok pénz lenne, de ki tudja -
Árnyvadász #1311 Jól emlékszel: balos. -
#1310 összességében nekem is bejövős eddig, mondjuk nem tom mennyire fog majd beszaggatni a kampányok utolsó pályáin a teljes :)
mondjuk volt róla szó, hogy kijön magyarul, nem ? vagy csak rosszul emléxem ? mert ha magyar lesz, akkor szerintem kénytelenek lesznek szinkronizálni, mert nem igazán láttam benne olyan lehetőséget, hogy feliratozza az átvezető-videókat..arról nem beszélve, ha már "megy" a játék, és a kis ablakban jön a duma.. -
#1309 Szisztok!
Érdeklődnék csupán, hogy mik az esélyeim a játék normális futtatására a köv. konfiggal?
-Pentium D805 2,8Ghz
-1GB ram
-Integrált Ati X200 VGA (intel deszkán, dehát nem jáccani vettem, csak ez a gém azért érdekelne :D)
HTX előre is! -
#1308 Ha' en nekem aztan KRVRA teccik! Gyonyoru a graf es maga a jatek fiiling totalisan Tiberiumos! Ha ilyen fiilinges leszen a final is akkor 10+ pont! Na ez C&C geciek! -
#1307 Nah, rosszul irtam. Szal,nem akad, hanem belassul. Az a tipikus C&C lassulas sok egysegnel. A tutorial palyan annyi gyalogost epitettem ,amennyit csak lehetett. Ha valakinek ettol nem akad le,akkor az hazaviheti a fuggony mogotti ajandekot! =] Es meg mindig hianyolom az SLI tamogatast!!! A raknak van 2kartya,ha semmi nem tamogatja... =[ -
#1306 "nekem az szimpatikus benne, hogy végre ha két tank-gyáram van, akkor párhuzamosan tudom gyártani a járműveket..és ez igaz mindenre (tehát 2 baraknál az emberekre)..sőt..főépületből nem is kellett kettő, csak vmi "olcsóbb" vackot letenni, és utána 1szerre tudtam 2 épületet építeni.."
Ez az emit nem értettem soha. Szerintem a sidebaros építkezés jobb mint ami a peon rendszerekhez van, és már a 90-es évek közepe táján volt egy KKND nevezetű játék, ami mindkét mód előnyeit sikeresen ötvözte, és soha senki nem vette át tőle. És most végre egy modern játék, ami leutánozta (jót leutánozni sosem bűn) és ennek nagyon örülök -
Caterpillar #1305 Mindenképpen futnia kell az én ismerősömnek Gef3 al elszaladgál...
Egy másik ismerősömnek viszont pontosan uyan ez a hiba jelentkezik csak éppen a Settlers sorozat 2 utolsó (Settlers 5 és Settlers 2 10th anniversary) tagjánál... 10 perc játék után kakukk fekete képernyő... Neki 6600GT -je van de megoldást még nem találtunk a hibára...
Valóban javasolható a legújabb DirectX felpakolászása és új driver sem árthat mind az alaplaphoz mind a videókarihoz! -
TomDantes #1304 ettől féltem, erre gondoltam magam is a Windosw újra telepítésre, de egy demo miatt nem teszem meg. Ha kijön a teljes game, és az is lefagy, na akkor biztos újra rakom a Windosw-t, mert nekem ez a játék kell!!
Mindenesetre neki állok próbálkozni a videokarival ,meg a directx-el.
De nagyon szomorú vagyok ,hogy nem megy -
#1303 5let szinten: tedd fel a legújabb videókari-drivert, tedd fel a legújabb directx-et, vagy akár telepítsd újra a winfost:) -
#1302 nekem az szimpatikus benne, hogy végre ha két tank-gyáram van, akkor párhuzamosan tudom gyártani a járműveket..és ez igaz mindenre (tehát 2 baraknál az emberekre)..sőt..főépületből nem is kellett kettő, csak vmi "olcsóbb" vackot letenni, és utána 1szerre tudtam 2 épületet építeni.. (gondolom generalsban már lehetett hasonló, de azzal én nem jácottam..)
mondjuk az épületlerakás néha meghibban, mert volt, hogy simán odakelett volna férnie 1 épületnek a többi közé, és nem engedte..
nagy nehezen arra is rájöttem, hogy lehet az épületeket elforgatni :)
hogy most minden jobb klikkre ment, az kicsit bezavart..a régi tiberumban nem ballal mentek ? vagy csak én játszottam vele régen ?
jah és végül a mamutok kellemessen brutálisak :) csak kell közéjjük pár gyalogos-daráló kisebb járgány.. -
TomDantes #1301 Hahó van valakinek ötlete miért fagy le???Nem igazság hogy lefagy, pedig amúgy szerintem futna! -
Caterpillar #1300 Amúgy semennyire... -
#1299 amugy ez a cucc mennyire kapcsolodik a ra2-höz? -
#1298 növeld a swap fájlt. mondjuk 2 giga memmel nem kéne akadnia, de ki tudja, nem fáj kiprobálni :) -
Antrax #1297 Nálam nincs gond...
Ami nálam még minuszba megy az az árnyék és az AA minősége -
#1296 Hmm.. Erdekes ,nekem A64 3500, 2gb DDR400, 2 SLI 6600GT MSI overlocked, es 1024x768ban is leakad ,ha sok egyseggel csatazok... -
Antrax #1295 Nah én is túl vok a teszten!
+
>Nagyon jól lett optimalizálva: Amd A64 3500+ 1gb 400-as ram 6600gt mellett minden highon simán ment...
>A régi játékmenet új grafikával
>Faszájos Ion Cannon
-
>Sztem a régi építésmenüt meghagyhatták volna
>Kevés újítás
>Az egységek nincsenek jól optimalizálva medium gép vs 2juggernaut 2 mammoth tank + a speckók és már le is van verve
Nah első 15perc után ennyi
10/9 -
#1294 Az újdonság könnyen bukássá fajulhat. EZ így biztos recept! Tökéletesen megfelel az igényeknek és igazi klasszikus feeling, új köntösben. Tuti befutó! Más anno is jó volt, most sem rosszabb.