Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Rakasd be egy modival...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

[/img]
reménykedem, hogy minimum hozza a Generals élményét, ja és nagyon fontos nekem a zene is. Nem mind1 mi megy alatta. A Generals hangulatát is feldobta nagyon a muzsika. 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de sosem tudom megérteni, hogy újságtulajoknak sosincs normális fényképezõgépe (Mozirippereknek meg kamerája 😉))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
One Vision. One Purpose.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hagyal mar. En szomoru vagyok nem boldog.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<2006. április 19. @ 06:36 - Mantis>2006. április 19. @ 06:36 - Mantis>
A PCGamer információi szerint nagy dolog van készülõben. Ennek neve nem más, mint Command & Conquer 3. Bizony, úgy tûnik lesz harmadik rész, mégpedig új háborúval, új résztvevõkkel, új helyen... Egyelõre azonban nem tudni túl sokat, lévén a hivatalos bejelentés sem történt még meg. A várhatóan 2007-ben megjelenõ stratégiáról bõvebben majd az E3-on hallhatunk. Bizonyíték itt.
Gamestar
Tessék örülni!<#worship>#worship>
A GENERALS AZ SZAR...DE SZERENCSERE NEM RED ALERT 3 ....
A RED ALERT 2 A LEGJOBB Command AND Conquer game.
Es nemsokara jon a red alert 3 😊))
Utálom Brogot!!!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Egyébként, szerintem a C&C világok közül szerintem a leghangulatosabb a red alert. Az eredeti C&C és a generals közel sem ér fel hozzá. Fõleg a generals. A hülye amcsi mentalitással, hogy a jó amerika kûzd a gonosz terroristákkal. Na ezt nem vette be a gyomrom. Szerintem inkább a terroristák és az amcsik egy és ugyanazok.
Bár, mivel már "meghalt" a westwood, így ezek már nem is lesznek ugyanolyanok, mint rég.
Akciójátékként viszont a renegade igencsak frankó volt. Tudom, nagyot bukott, mégis, szerintem máig talán a legjobb fps. Bár, igaz, hogy nem vagyok egy fps imádó, sõt... de azért úgy tíz éve még majd minden fps-en ott lógtam (wolf3d, doom és klónjai) csak mivel alapvetõen fejlõdésképtelennek bizonyult ez a stílus, így elegem lett belõle. A renegade is azért király, mert a jól ismert univerzumban harcolhatok, de teljesen más szemszögbõl.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Én jobban szeretem ezt a témát, mint a tiberiumos izélkedést. Az falahogy nekem túl scifi.
Ez jó, van atom, bio, meg hightech. Haccóljon.
Nemám ócska gagyi rámegyek a tibériumra oszt gyógyul a faszi.
Azért jó volt a Tiberian Sun is. Kane RÚLZ!!!
Þór vígi þessi rúnar
mi nem teccett a generalsban ? hogy szaggatott a régi gépen ? mer azonkívül mega király multiban fõleg ... az átvezetõk hiányát (Kari Wuhrer
😄 ) meg kihevertük vhogy...hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
a legjobb C&C eddig az 1. rész volt! reméljük ez inkább arra fog hajazni, és nem pedig az agyatlan Generals-ra...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Generals marad istenkirály!
Báááár, ha Kane felbukkanna az átvezetõkben.....

Þór vígi þessi rúnar
HARDWIRED
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem értem mit kellett ezen felhúzni magad, de majd kinövöd...
képhez: külföldi fórumok szerint fake.
ehhez annyit, hogy lehet fake, ugyanis valami bemutatón kellett lekapni a moncsiról, hgy meg legyen ez a kép, és akkor biztos lenne több infó.
Ha fake, akkor viszont jó munka...
A moderálás tényleg jó dolog, de az értelmes mondatok is: "hát igen, jó ha van szókincse az embernek és moderálja is tudja magát"
Amúgy meg szerintem sem kellett volna még nyitni ennek topicot, bár az is igaz, hogy lett volna akkor más, aki megnyitotta volna.
És hogy a témához is szóljak: Hajrá Dune 2! :-D
te kölyök ... 😊)))))
na jó, ezt inkább kihagyom 😊))
elõzõ részek ? Tib. Sun ? Generals ?
Esetleg RA 2 ?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Önvédelmi mehanizmusként a másikban próbálsz hibát keresni, pedig én csak a címre jegyeztem meg valamit... 😊
Szerintem menj el pszichológushoz...
A HC Gamer az HC Gamer az is egy oldal, de az elõzõ részek címeit hogy írták? (Meg ha külföldi híroldalakat nézel most...)
Elmész hc.gamerre ás megnézed ott hogy van írva
Szerkesztés gomb híján nemtom magam moderálni ...
Szerintem topic címnek így jobban nézett volna ki:
Command&Conquer III
vagy
Command III Conquer (ahogy a logón van)
és mi a fasz bajod van a címmel ?