6739
Command & Conquer III
  • alma2
    na nagyobban is.ime.
    kep nagy
  • YMan
    Skacok miért panaszkodtok h gyenge? mindenki easyn tolja a skirmish-t?:))))))
  • alma2
    En inkabb kukcoskodom, mennyivel szebb lenne, ha a jobboldani gyalogos osztag nem a falon at lone az epuletet.Azert egy par jatekban mar ezt reg megoldottak :p
    kep
  • fsgh
    a kur.....

a PcDomeról töltöttem le és ezt írja ki mikor az exre kattintok!!!

?????de ideges vok :@@@@@@

• Rage47
    most próbáltam ki, nálam 10/9, de mert csak demo:D
    mindent maxra nyomtam, egy röccenés nem volt. ez nálam már sokat dob, látszik h dolgoztak rajta a készítők... meg hát imádtam az előző részeket:)
    amúgy sztem a hibák ki lesznek küszöbölve a fullban.
  • fsgh
    meg úgy alapól is jöhetnek a képek szvsz:)
  • fsgh
    92%...jajj remélem jó lesz az exe..(amilyn pechem van valami hibát ír majd ki:S)
  • alma2
    Valaki tegyen be egy kepet a jatekbol akinek baja van az arnyekkal, kosz
  • beatz
    azt vedd figyelembe, hogy csak egy taktika szerint lehet játszatni az ellenfelet, a masik 3 vagy nemtomhany taktikai jatekmod nem valaszthato a demoban ellenfelnek. lehet azok nagyobb kihivast jelentenek majd.
  • lac111
    Énis kipróbáltam a demot.
    Eléggé rövid, de nem is baj, hogy többet nem árulnak el egyelőre. Elő* meg akartam állni, hoyg nem próbáljam ki skirmishbe GDI-t, de nem tudtam... Kicsit furcsa volt, hogy 1 Jaggernaut +2 Mamuth tankkal gond nélkül legyőztem az ellenfelet. Kb. semmi kihívás nem volt
    Sok idő még az az 1 hónap!
  • Shiwo
    majd a kiegészítőbe tán beteszik normálisan, kapustúl.
  • beatz
    szerintem _sokan_ vannak ugy hogy szivesen hasznalnanak falakat szoval kb nagyonsok olyan szerver lenne ami tamogatja..vagy talan a teljes verzioba majd beleepitik az egeszet, hogy csak ki kelljen pipalni, hogy lehessen-e falat hasznalni vagy ne, ilyen filterlista szeruen csak azokat listazza majd. ez meg a jovo zeneje, egy honap es kiderul.
  • a_n_d_r_e_w
    a modokkal annyi a gondom, hogy akkor a online mutlinál még azt is figyelnem kelljen majd, hogy ugyanolyan moddal rendelkezQ jóemberhez csatlakozzak- eleve kiesik egy csomó lehetQség. nem hiszem hogy bárkit zavarna, ha benn lennének a falak. akinek nem tetszik, ne építsen
  • a_n_d_r_e_w
    Az elején volt egy kisebb zavargás a kapuk és a falak miatt. Akkor megígérték, hogy lesz fal, de kapu nem. Az emebrek elfogadták, bár sokan (köztük én is) nem fogadták el az indokot, amit a kapukra mondtak. De egye fene.
    Erre itt ez a post:
    "The reality is, yes, we made a late design decision not too long ago to take out walls from multiplayer. We will explain this further in the upcoming podcast, but we found after extensive testing that walls were being hardly used and didn't suit the gameplay style, the fast paced feel, they became more of a nuance than an actual enhancing gameplay feature.

We knew this would be a sore point to begin with for some players, but ultimately, we felt it was best for the gameplay.

That said, I would like to let you know that we have left the wall logic IN for modders so when the game ships, if you want to download a mod with walls, you'll be able to do so. Walls are also involved in single player because they play a component in various base designs in certain missions, but for a team who has played this game for thousands upon thousands upon thousands of hours, we truly felt walls were not proving valuable. "

Szóval a helyzet a következQ: vannak falak, meg vannak csinálva, de ki lettek kapcsolva, nehogy mi kis agyunkat terhelje az a hatalmas döntés, melyet meg kellene hoznunk, miszerint akarunk mi falat építeni vagy sem
  • beatz
    igen a forumba elegge alpari modon kozoltek..
    de azt is irtak asszem, h modokkal lehet majd hasznalni
  • Antrax #1358
    engem kurvára zavar kapásból feltűnt de ezt még anno olvastam hogy nem lesz
  • TomDantes
    aha, akkor ha jól sejtem van valami kapcsolat is a történetekben, mertbhogy Mind Command Conquer...
  • a_n_d_r_e_w
    BTW nem tudom kinek tűnt fel, hogy kiszedték a falakat, anélkül hogy bárkinek is megemlítették volna. Persze megint a lekezelő modorukkal megindokolták, hogy azért, mert az nekünk egyáltalán nem is kell.
    Köszönöm hogy erre felhívták a figyelmemet, tényleg nem nekem kell eldönteni, hogy használok-e valamit vagy nem. ők az okosak és majd ők megmondják nekem
  • a_n_d_r_e_w
    kösz :)
    nem users guide-ot akarok én csinálni, hanem válaszolni azokra a kérdésekre, amelyek gyakran felmerülnek
  • markastor
    Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :)
  • datango
    andrew grat a faq hoz! csak majd ha többet játszottál a game val akkor készícsé már egy részletes faq ot ! :) mármint hogy minden apróságot irj le benne :S thx kösz :D
  • markastor
    Ok, persze. Nem lehordásnak szántam. :)
  • datango
    13%
  • beatz
    a multira visszaterve pedig nemhiszem h kezzel barmit is le kene tolteniunk majd vagy atirogatni, sztem feldob jatekon belul egy ablakot h updatelni fogja magat aztan kesz.
    belekukkantottam a DemoGame.dat fileba es mar benne vannak a halozattal kapcsolatos parancsok nekem ugy tunik, egyszeruen lockolva van menuben az h kivalasszuk szvsz. de majd kiderul =)
  • Balumann
    Hi all! Én most néztem be a topicba, hogy mik a fejlemények evvel a játékkal kapcsolatban. Láttam képeket korábban, és én azt hittem hogy erről a játékról is lemondhatok a gépemmel, de ezekszerint akkor mégsem!
    C&C Generals -t és Tiberian Sun-t nagyon szeret(t)em, A RedAlert 2 -t nemannyira, bízok benne, hogy ez jó lesz. A demo-t valamikor kipróbálom, nagyon kiváncsi vagyok!
  • GeneralsHungary
    Igen :) Ez az a bizonyos "legnagyobb-és-legerősebb-tank-a-játékban" tank.
  • robotnyk
    gondoltam, csak biztos nem voltam benne, nem igazán voltam up2date a dologban, kicsit későbbre vártam a megjelenést is például.
  • beatz
    hat mivel skirmishben valaszthato lesz a scrin, mint jatszhato fel, megkockaztatom h multiban is lehet majd valasztani ;>
  • robotnyk
    demo alapján szerintem nagyon jó lesz, old school rts, és épp ezért lesz élvezetes. hangulatos, a grafika szép, és nem kell hozzá erőmű, hogy szép legyen (Coh...). legyen jó sok pálya skirmish módhoz, ne legyen egysíkú a kampány (jöhet az építsd fel itt, rombold le ott, csak ne vég nélkül), legyen multiban mind 3 oldal játszható, ennyit kérek csak. :)
  • TomDantes
    Szerinem nagyon jó, bár ezt nem igazán tudtam leszűrni mert lefagy, most már mindegy meg várom amgy ki jön a teljes és azt majd mindekéépen megoldam ,hogy fusson
    de amúgy nagy jó Game! Nekem a Red Alert II volt az eslő stratégiám, úgy hogy hatalmas élmény egy ilyen game!
  • Pheaper
    Mivel több a Kane Edition?

* Werkfilm
    * Törölt jelenetek, bakik
    * Stratégiai videók a játékból
    * 5 bónusz pálya
    * Törölt jelenetek
    * 3 új egységskin (minden néphez egy-egy)
    * 5 háttérkép

nekem 44% :P
  • berlinboy6329
    Kössz!
  • fsgh
    Na elkezdtem tölteni:) csak 1 mbs netem van...íy 120-al eltart egy ideig míg leön... most 8%...

amúgy mi is lesz a különbség a Kean edition és a sima között?
  • EmThor
    ez a multi komoly? és hogy, újra fel kell installni, vagy letölteni valamit? utóbbi gondolom... esetleg egy .ini-ben lehet aktiválni :P
  • beatz
    ezt celszeru lenne betenni faq-ba ;)
  • beatz
    hátha valakin segít

Hey guys,

This is a rare error, but if you are experiencing this install error when you try and boot the game, then the fix noted below should get you up and running. Please follow these exact steps.

To resolve it, just grab the missing .dll from the Web at this site

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_29

Then drop that .dll into C:\Windows\System32\ and that should do it.

Thanks,
    Predator

Message was edited by:
  • beatz
    holnap delutanig (amcsi ido szerint) lockolva van a multiplayer lehetoseg, de hamarosan az is valaszhato lesz a demoban az ea forumja szerint

^_____________^
  • EmThor
    itt van a preorderes Kane Edition tartalma

itthon 11.690.- (pcdome, cd galaxis), magyar kézikönyvvel és elvileg magyar feliratokkal... ez a sima, kane edition full angol, itthon meg passz, de az összes bónusza tuti fenn lesz valahol, ezért is bánom, hogy semmilyen mütyürt nem adnak :/
  • berlinboy6329
    d3dx9_29 nem található.Ilyenkor mit csináljak?Újabb verziójú directx-et pakoljak fel?
  • shogun6
    erről nem hallottam... kicsit hülye kérdés lesz, de hol és mennyiért ? :)
    thx