The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A prostik mádámjának könnye segít, emlékeim szerint.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A másfajúak vezérét a Templomnegyedben találod, Vivaldi (a törp akinek bankja van) házában, a Rend támogatásának megnyeréséhez pedig Siegfriddel kell beszélned, õt is a Templomnegyedben találod, a Rend kiképzõközpontjánál. A könnyhöz nem vezet más út, mint kérdezgetni mindenkit, nekem (újra) a Templomnegyedben sikerült találni egy nõt, aki segít.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

fery02
Olyan van most, hogy kezdenek elfogyni a küldik (Kereskedõnegyed a legutóbbi feloldott nagyobb terület). Pontosabban kettõ lényegesebb küldetésem van:

-Csatlakoznom kell a rendhez vagy a másfajúakhoz, de persze ilyenkor nem találom sehol sem a vezérüket (tudom kik), pedig nappal keresném õket a megszokott helyeiken.

- Kalkstein csinált nekem vérfarkas elleni szert, amihez szükség van továbbá egy szûz lány vérére. Elkezdtem kérdezõsködni a városban asszonkákat, persze mindegyik leparasztozott és nagyon hamar elment a kedvem tõle.

Aztán egyszer csak meguntam, mikor szinte már céltalanul szaladgáltam le-fel a városrészekben (amiken már amúgy is a játék során milliószor járogattam) és otthagytam a játékot.

Valakinek ezekre van valami ötlete?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Letöltöttem egy mentést a játékról és most nézem hogy a srác a régi(amikor még nem volt amnéziás)harcstílusát használja Geralt a tópartnál.Nem tudja valaki hogy kell azt ,,kitanulni"?
fery02
...és hogyan lehet nem megszakítani egy akciót? 😊

így van ha nyomva tartja az ember a jobb egérgombot akkor kiválóan védekezik, meg itt is lehet a bal egérgombot nyomva tartva nagyobb ütést leadni, ami szinte halálos (hasonlóan a varázslásnál)

IMYke2.0.0.0
Direkt késleltetett reakciót produkál Geralt - így jól kell idõzítened, és lehetõleg nem megszakítani egy akciót. A védekezés is rendkívül fontos!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
AZ ökölharcról kell tudni valami érdekeset?

Például látom, hogy harc közben itt is felvillan egy másféle kurzor (ököl és belõle 4 irányba sárga nyíl), olyankor ha nyomunk valamit valami extrát csinál?
Mert én próbáltam úgy, mint kardozásnál, hogy megint bal egérgombot nyomtam, de arra abbahagyta az ütést.

Meg a védés sem fekszik nekem, mert hiába nyomom a jobb egeret, nem nagyon akar védekezni.

persze õk is mutánsok, sõt kiválóak.

Maguk a witcherek is mutánsok, tehát bukik a dolog.<#vigyor4>

szép volt Berengart én is életben tartottam jó volt hogy segített.

kivittem a játékot 3x.mindent máshogy döntve.Sikerült végre semlegesnek maradnom, és ami nekem nagyon bejött h nem öltem meg Berengar-t, és segített Azar Javed legyilkolásában.
ui.:Én ratgab-al tartok.Nem tudom hogy a mutáns létnél vannak-e belül eltorzulások,de ha megnézitek amikor levágja Geralt a kezét teljesen hús,vér,semmi eltorzult dolog.De ez csak az én véleményem 😄
Kockapokeres táblát szeretnék kézsíteni nincs valakinek képe rola ,nekem sehogy sem sikerült a grafikát kilopni a játékbol jpeg is megfelelne.
A neten se találtam pedig kutakodtam.

de jó megnéztem a Nagymester csata elõtt mentettem 33 szintû tapasztalt witcher vagyok 587272 xp-vel 😊

én nem fogadok 😄

Fogadjunk <#vigyor3>

Majd meglátjuk! De azért ne fogadj a te verziódra, mert lehet veszíteni fogsz! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

mondasz valamit, én nem olvastam a könyvet. A semlegességgel egyetértek, akkor lehet tényleg valami különleges assassin, vagy valami mutáns.

Én amit el tudtam olvasni könyvet azt elolvastam, és kizártnak tartom h a nagyon kis létszámú witcherek közül bárki is öngyilkos küldetésre vállalkozzon (királyt megölni a saját tróntermében). Arról nem is beszélve hogy a witcherek mindig semlegesek, nem vesznek részt a politikában.

IMYke2.0.0.0
Így így. A játék végigjátszását követõ idõszakban én is erre a gondolatmenetre jutottam - még tavaly.

igen igazad van majd a 2-bõl kiderül, de messze van még május :S

Amíg nincs kiadva a 2. rész, addig úgyse tudjuk meg biztosra, de ezek mind lehetséges folytatási lehetõségek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vagy éppen az csattanó, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak sikerült nekik összehozni egy witcher-mutáns bérgyilkost. Legalábbis egy "prototípust".
IMYke2.0.0.0
Azért ne feledkezzünk meg a lehetséges másik csavarról sem: egy witcher, és a varázslónk befolyása...

lehetséges mert tényleg kiderül az elején hogy több ilyen witcher iskola van/létezett mint Karenbe.

Witcher mozgása volt, witcher fõzetei, witcher szeme (Szalamandra hiába lopta el a recepteket, nem tudtak igazi witcheri szintû katonákat kiképezni se idõ, se tehetség hiányában).

Állítólag a történet szerint van több witcher iskola, guild is abban a fantasy világban és lehet, hogy a 2. részben kiderül, hogy a Scoi'tel-hez (ugye õk akarhatják a királyt holtan látni) áll majd az egyik és amikor az egyik ilyen meg akarja ölni a királyt összetalálkozik Geralttal (nem kis csata van abban a videóban, majdnem végzett a gyilkos Geralttal is!

Legalábbis sokan, akik ismerik a Witcher világának háttértörténetét, olvasták a Sapkovszki mûveit, erre tippelnek!

Én biztos vagyok benne, hogy egy witcher volt a támadó!

Az utolsó szefírát Azar Javed adja oda, persze a magándetektív bõrébe bújva.
A vörös meteoritérc-rõl nem is beszélve. Amit a rémsáskáért kapsz.
alratar
Így van.
Az nem witcher, hanem assassin volt.
hihetetlenül jó játék.3x-ra viszem ki és még mindig vannak uj dolgok 😊
na.nemtudom régebben beszéltek arról hogy van-e valami változás hogyha a prológusba a rémsáskát megölni mész vagy a laborba.Hát van.ha a rémsáskát megölni mész több dolgot lopnak el azarék.Pl.:ha a rémsáskát levágni mentél akkor az 1. fejezetben amikor mész szólni Mikulnak hogy megölted a ghoulokat a kriptában akkor Kalkstein is ottlesz...ez igy oké.de rád támad 1 szalamandra csoport.és mivel több dolgot loptak el,ezért ienkor 1 mutáns kutya is lesz a csapatba.ha a laborba mentél akkor nincs.csak banditák.Egyenlõre ennyit vettem észre. 😄egyébként 3x-ra viszem ki a játékot😄
köszi nekem is így rémlett. Most már teljes a képem 😊 már várom a folytatást.

Nem volt az egyáltalán. Legfeljebb egy mutáns. De biztosan nem witcher.

Súgok egy kicsit: Ha végignézted tüzetesen a videót, akkor kiderül, hogy
õ is witcher volt! Hogy miért akarják a witcherek a király halálát, vagy hogyan tudták meggyõzni a witchert, hogy az összeeskövõk oldalára álljon: kiderül remélhetõleg a 2. részbõl

jah bocsi tényleg csak valaki mondott valamit de nem rémlik. Köszi a választ. Nagyon állat volt a játék 😄

IMYke2.0.0.0
Joggal nem rémlik: a történet során nem találkoztunk vele.
A második részben talán kapunk megoldást.

végig is vittem tegnap éjfélig toltam 😄 a végén a maszkos ember aki megakarta ölni Foltes királyt ki volt? nem rémlik

nagyon jó játék én az 5. fejezetnél járók Ó-Vizimába.

tarti19
Esetleg a temetõben, azon belül a kriptában érdemes picit nyomozni. Én pl. ezt hagytam ki.

menny a küldetés nyomonkövetésére 😄
maateking
Sziasztok!
Annál a küldinél vagyok ahol a szefirákat kell összegyûjteni, már csak egy kéne a Neh'tza amirõl azt olvastam hogy a golemtõl lehet megszerezni.. Hátnekem a gólemtõl másmilyen szefira esett..Nemtudom most hogy kitõl kéne megszerezni.. valami ötlet? <#confused>

MEMBERS OF MAYDAY

alratar
Próbáld újrarakni a játékoz.
Egyébként driverek frissek?
rotator
Nem hiszem, egyetlen fagyás nélkül vittem végig Win 7-en (64 bit).

Prince23
nekem ez a játék Win7 alatt folyamatosan kifagy, asztalra dobálgat. Vajon miért? az op rendszer miatt? XP alatt nem csinált ilyet

gabesz100
nekem is 9600 pro van igaz 256 mb de nekem normálisan fut minimumon

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

IMYke2.0.0.0
Szerintem a gond: a videokártyád csak DirectX 9.0-t tud, és nem 9.0c-t.

Hi all.
Tud nekem abban segiteni valaki hogy az atis radeon 9600az kártyát hogy álítsam be mert az összes karakter taszturája szeét van esve olyan 3 szög szerö az arcuk.
Köszi a segítségeteket elöre is.

Mike at home
Javar-ról azt gondoltam, hogy mivel tûzmágus, nem árt neki a tûz
hát árt, égesd picit

ja és ha nem birsz valakit leverni, akkor futkoss körbe, meg ugrálj el elõle (dupla iránygombok)
és igyál löttyöket, van olyan ami azonnal gyógyit (ha nem tudod mi a neve, megnézem), igaz mérgez is, de arra meg ott a fehér méz

ergo Javerék elõtt azon az átívelõ hídon (ha jól emlékszem ott van a tábortûz) fözõcskézz ezerrel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tarti19
Milyen nehézségi szinten? Milyen kombinációt, stílust használsz ellenük? Fõzeteket nagyon nem árt elõtte meginni. Fejlõdési pontokat remélhetõleg jól osztottad el s Aard, ignisen kívül másra nem érdemes rakni, kivéve , ha nagyon vágsz mindent s a túlélés , csapdázás mestere vagy.

Najó mostmár kurvára elegem volt. Végre sikerült legyõznöm mind a kettõt nemtudtam elmenteni a game-et. Javar megölt és kezdhettem elölrõl a mutánsokat....