The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
-Csatlakoznom kell a rendhez vagy a másfajúakhoz, de persze ilyenkor nem találom sehol sem a vezérüket (tudom kik), pedig nappal keresném õket a megszokott helyeiken.
- Kalkstein csinált nekem vérfarkas elleni szert, amihez szükség van továbbá egy szûz lány vérére. Elkezdtem kérdezõsködni a városban asszonkákat, persze mindegyik leparasztozott és nagyon hamar elment a kedvem tõle.
Aztán egyszer csak meguntam, mikor szinte már céltalanul szaladgáltam le-fel a városrészekben (amiken már amúgy is a játék során milliószor járogattam) és otthagytam a játékot.
Valakinek ezekre van valami ötlete?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Például látom, hogy harc közben itt is felvillan egy másféle kurzor (ököl és belõle 4 irányba sárga nyíl), olyankor ha nyomunk valamit valami extrát csinál?
Mert én próbáltam úgy, mint kardozásnál, hogy megint bal egérgombot nyomtam, de arra abbahagyta az ütést.
Meg a védés sem fekszik nekem, mert hiába nyomom a jobb egeret, nem nagyon akar védekezni.
ui.:Én ratgab-al tartok.Nem tudom hogy a mutáns létnél vannak-e belül eltorzulások,de ha megnézitek amikor levágja Geralt a kezét teljesen hús,vér,semmi eltorzult dolog.De ez csak az én véleményem 😄
A neten se találtam pedig kutakodtam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állítólag a történet szerint van több witcher iskola, guild is abban a fantasy világban és lehet, hogy a 2. részben kiderül, hogy a Scoi'tel-hez (ugye õk akarhatják a királyt holtan látni) áll majd az egyik és amikor az egyik ilyen meg akarja ölni a királyt összetalálkozik Geralttal (nem kis csata van abban a videóban, majdnem végzett a gyilkos Geralttal is!
Legalábbis sokan, akik ismerik a Witcher világának háttértörténetét, olvasták a Sapkovszki mûveit, erre tippelnek!
Én biztos vagyok benne, hogy egy witcher volt a támadó!
A második részben talán kapunk megoldást.
Annál a küldinél vagyok ahol a szefirákat kell összegyûjteni, már csak egy kéne a Neh'tza amirõl azt olvastam hogy a golemtõl lehet megszerezni.. Hátnekem a gólemtõl másmilyen szefira esett..Nemtudom most hogy kitõl kéne megszerezni.. valami ötlet? <#confused>#confused>
MEMBERS OF MAYDAY
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Tud nekem abban segiteni valaki hogy az atis radeon 9600az kártyát hogy álítsam be mert az összes karakter taszturája szeét van esve olyan 3 szög szerö az arcuk.
Köszi a segítségeteket elöre is.
hát árt, égesd picit
ja és ha nem birsz valakit leverni, akkor futkoss körbe, meg ugrálj el elõle (dupla iránygombok)
és igyál löttyöket, van olyan ami azonnal gyógyit (ha nem tudod mi a neve, megnézem), igaz mérgez is, de arra meg ott a fehér méz
ergo Javerék elõtt azon az átívelõ hídon (ha jól emlékszem ott van a tábortûz) fözõcskézz ezerrel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]