13886
-
#13126 Milyen demo? Ez már elég rég kijött, ha meg a második részre gondolsz az meg most kedden jön. -
Hunor1 #13125 Demó nem lesz? -
monya1 #13124 1920x1080-as felbontásban megcsináltam, de nem vezetett eredményre.
-
monya1 #13123 Úgy emlékszem próbáltam a mélységélességet is piszkálni de lehet hogy csak akkor amikor 16:10-ban volt a monitor, amint tudom kipróbálom 16:9-ben is.
Köszi a segítséget! -
#13122 16:10-es felbontásokban hibásak az átvezetők a mai napig. 16:9-ben jó, amít írtál, az esetleg valami Depth of Field beállítás lehet. -
monya1 #13121 Sziasztok!
Witcher II előtt gondoltam mégegyszer kijátszom a játékot, olyan problémám van hogy a párbeszédek közben vagy durván pixeles a kép pl. 1680x1050, 1920x1200 felbontásokban, más hiba jön elő pl 1920x1080-asban ott kb. fél másodpercig éles a kép, majd egy kicsit homályos lesz végig a párbeszéd alatt. Harc, és séta közben minden éles.
Próbáltam vsync ki-be kapcsolást, szűröket, nvidia driverben mindent állíthattam, próbáltam 64bites és 32bites windows7 mellett.
Valaki találkozott ilyesmi hibával? Esetleg a Win7-et nem szereti?
-
#13120 Üdv!
Holnap jön a GOG-on is a játék 10 $-ért, de 2 hétig fél áron, azaz 5 $-ért lesz megvásárolható DRM mentesen, extrákkal. Én anno csak a demóját próbáltam, de fantasy játék ellenére tetszett. Érdemes ennyiért megvennem? :) Aki a magyar szinkront hozná fel, azzal is elérhető lesz és persze DC. -
#13119 Emlékszek nekem ott mindig az volt a gondom, hogy Abigail-t élve akartam tartani és azzal szenvedtem. A pokolkutyit még le is csaptam, nem gond, de utána amikor jönnek a parasztok van egy rövid cutscene, amikor a papbácsi dumál valamit és annak elején még megy tovább a harc pár másodpercig, de irányítani már nem lehet, na ott mindig kinyírták Abigail-t emiatt. Nem tudom hányszor töltöttem vissza, egészen míg nem vártam egyszer kicsit tovább a végén.. :D Én bugnak is tekintettem, de emiatt nekem is a legidegesítőbb harcnak maradt meg a játékból. :) -
ferenc001 #13118 Pontosan :) -
#13117 Értem, összegezve akkor, nem kell 1.2 meg ezek mert magába foglalja 1.4 az Enhanced Edition, és csak a 1.5 kell:) Remélem jól értelmeztem, ha igen köszönöm ^^ -
ferenc001 #13116 Az 1.4-es az Enhanced Edition patch, erre lehet rögtön tenni az 1.5-öt, (ill. opcionálisan annak a magyarosítását). -
#13115 Nekem alapból az enhanced edition van meg, ezt foglalja magába az 1.4 patch? (bocsánat ha butaságot írtam) 1.. meg ezek nem kellenek? Egyből lehet az 1.5öt? -
ferenc001 #13114 Az 1.4-est nem árt, az tartalmazza a Bővítettet, ehhez, tudtommal kell magyarosítás is, de lehet telepíteni akármelyik verzióra (vagy legalábbis itt így írták legutóbb. Az 1.5-öst (az Enhanced utáni patch-et) is lehet telepíteni magyarra, van benne öt plusz kaland, azok viszont csak feliratos angolok. Ennek a magyarosításhoz is kell egy külön magyarosító patch, de előtte mindenképpen telepíteni kell a sima 1.5-öst, meg az 1.4-est is, mert az Enhanced patch-et nem tartalmazza az 1.5-ös. -
#13113 Sziasztok, mivel lesz a Witcher 2 gondoltam kijátszom az első részét.
Ahogy elnéztem a FAQ-ot, patch terén kicsit le van maradva. Ezért lenne pár kérdésem. Az első az lenne, hogy melyik patcheket kell felraknom? Olvastam, hogy valamelyik tartalmazza az előzőket, de kijöttek újabbak.
A másik, hogy a patchek is tartalmazzák a magyar nyelvet? Szóval ott van például a 1.5 patch eléggé nagy, és sok új dolgot tartalmazz, azok is magyarok? Köszönöm a válaszokat előre is. -
#13112 Valami mindig lemarad. :( -
kisokka #13111 És ezért hagyták volna le az egyik legjobbat róla?Kisokka most szomorú. -
#13110 Mert a CD kapacitása 74 perc, és már csak fél percnyi hely maradt rajta, oda meg nem fért el. -
kisokka #13109 Valaki tudja -e, hogy a 4-es tekercs tóparti zenéje miért maradt le az OST-ről?Erre gondolok itte.
Már kétszer kitekertem a gammát, de még csak most fedeztem fel a zenei CD-t és meglepődve tapasztaltam, hogy nincs rajta -
#13108 jah megvan, másoljátok a dokumentumok The witcher mappába és jó lesz -
#13107 Ha valaki rájön hogy kell telepíteni nyugodtan szólhat. 1. ször írja hogy Unable to execute file in the temporary directory. Setup aborted. Error 5: A hozzáférés megtagadva
2.jára felraktam a witcher könyvtárba, nem változott semmi, letörölni nem lehet :S
-
#13106 Köszönjük!
Ezen most megvallom erősen elgondolkoztam, hogy szótárral ölembe belekezdek (mert sajnos rpg szintű játékokhoz még nagyon nem elég az angolom), de annyira megszerettem alap játékot, hogy Wither 2 nagyon vevős lesz majd, ha már az elsőt nem vettem meg rögtön első nap, hanem jó pár évvel később csak. -
mindero #13105 Jaj BOCS, rossz a link:
And a Curse, and Love, and Betrayal -
mindero #13104
Kész az eddigi legnagyobb Witcher fan project: SG MOD.
Jellemzők:
-10-12 óra játékidő
-3 féle végkifejlet és 2 féle korai vég
-100 NPC
-125000 szó
Pont jó lesz május közepéig, ráhangolódásnak... -
steweee #13103 pedig tök könnyű kinyírni. korábban ez már hányszor ki lett tárgyalva, de nem keresem vissza. nem kell aard, bár be lehet próbálni, de nekem se feküdt le tőle. állítólag 50-50 % esélye van hogy bejön a leütés vagy sem.
én úgy csináltam meg szintén kurva nagy szitkozódások közepette, hgoy természetesen ital, gyorsítás, regenerációra nem is lesz szükség.
a videó után azonnal stop, kinézni a leközelebbi kiskutyát, és csoportos stílusban pár egybefüggő kombót rájukverni. mivel mind neked ugrik, így a harmadik kör végére az apróságok ki is feküdnek, ha a három piros meteoritból meg van kovácsolva a +40-es kard. utána jöhet a nagy dög erős stílusban, ha nem rontod el a kombót nem tud beharapni közé és ennyi.
az a baj az aardossal, hogy ha a beast nem a közeledben van, akkor a kicsik megharapnak mire rányomnád vagy lehet be se jön. fenti módszerrel a boszi is talpon marad, nincs a csata után az a feeling, hogy pedig meg vót már halva... -
#13102 már végigjátszottam szóval nem ront el semmit :) -
#13101 Nem jó az neked, ha most elmondom - a felfedezés és a döntés örömét hagyd meg magadnak. A játék sava-borsát veszítenéd el, ha most bárki megírná neked.
-
#13100 mi lesz később? én megmentettem. -
#13099 Az is egy megoldás - még ha nem is olyan üdvözítő...
Erre később rájössz.
-
MaRee #13098 Hát biztos én vagyok a balfasz, de nem sikerült, potion ide vagy oda, az aardoktól is csak lefeküdt, nem kábult el, és mire oda értem hozzá simán felállt, nem tudtam a földön leszúrni mint a videóban. Úgyhogy inkább vissza töltöttem és oda löktem a falusiaknak a boszit, úgy meg már tényleg csak pár csapás. -
#13097 Jé, tényleg :))))
-
#13096 "Abigail első megfekvése után" "rohadt gyorsan megvolt" -
#13095 Pedig a "Beast" lópikula. Abigail első megfekvése után már tudtam, hogy mi a stratégia, utána rohadt gyorsan megvolt.
Gyakorlatilag armageddon666 tippjéhez hasonlóképpen csináltam meg én is. -
#13094 nem tudtam, érdekes. -
#13093 TÉNYLEG kell az alkímia hardon. ez van. -
#13092 Spoileres boss kill
Kemény fight -
#13091 #13036 -
mindero #13090 Nyomjál neki aardokat (kb fél életerőnél), aztán ha elkábult hamar kifekszik. -
#13089 Van ilyen dodge meg élettöltő meg endurance növelő potik. Azokat nyeld be gyorsan harc elején, stunnold le a dögöt, és kapd szét erős stílusban. Úgy rémlik ez bevált :) Esetleg még annyit, hogy a kis dögökből 1t hagyj életben, a többit nyírd ki. -
#13088 Márpedig gyógyítás nélkül is meg lehet azt csinálni. -
MaRee #13087 Nos szerintem így második nekifutásra is bátran kijelenthetem, hogy a világtörténelem legnehezebb, legelbaszottabb, legidiótább bossa a Beast. 22:10-től próbálom megölni Hard fokozaton, természetesen NEM sikerül, 5 próbálkozásból 3 már az első másodpercben fail mert megölik a boszorkányt és ugye így nem tud gyógyítani, anélkül meg esélytelen.. De még egyelőre úgy tűnik gyógyítással is, lassan úgy látom valami cheat-hez kellesz folyamodnom, vagy összetöröm a monitort a billentyűzettel