The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
User/név/docs/the witcher/saves alatt törölheted a feleslegeseket. Szerencsére számozva vannak, így könnyen lehet tudni melyik kell és melyik nem.
Az lenne a problémám,hogy a játék random idõközönként (30perc - 1óra)exe hibával leáll,amikor TÖLTÉS vagy MENTÉS történik.
A gépem: Intel Core2Quad Q9550 , 4gb RAM , ATI Radeon HD 4890 , WIN7
Chapter I-ben van egy The Drowner Contract névvel ellátott küldetés.
Nálam van a szükséges 3 quest item (entry is, nyílván), a questlog írja, hogy beszéljek az atyával (Reverend), ám nem jelenik meg a küldetéssel kapcsolatban semmilyen választási lehetõség beszélgetéskor.
Találkozott már ezzel a problémával valaki? Van még valami teendõ, vagy megoldás?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azért piszkálom az angol nyelvet mert most tanulom.
Köszi a válaszokat.
Figyelmesebben kell olvasni. <#wave>#wave>
Amúgy nem hiszem h sokat kell visszatölteni, az egész 5. fejezet max 3 óra, az elõtte lévõ küldetés meg 10 perc.
Amúgy elég genyóságnak találom mert ugye teljesen abban a hiszemben van az ember hogy nyugi még ott van a többi cuccom erre nem grat a készítõknek...
Most vettem meg a The Witcher Bõvített kiadását magyar szinkron és felirattal.
Az volna a kérdésem hogy angolul magyar felirattal játszatható-e. (telepíthetõ-e).
Dandelionnál lehetett mielõtt beléptem Ó-vizimába de utána senkit nem találok akitõl felvehetném a cuccaim pedig egy csomó fontos cucc van ott!!!
PLS HELP
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem tudjátok az ATI kártyákon jelentkezõ vsync problémát, hogyan lehet megoldani? Keresgéltem a netten, de sehol nem volt megoldás.
Köszi,
Amúgy az ital rész az megy, Törpe mézsört kell neki adni és továbbhalad a holtestes küldetés.
Nehéz szinten nincsen ilyen "égõ kard" segítség, de ez nem is baj. Engem az érdekel, hogy csak ennyibõl lehet-e megállapítani látványra, hogy a játékot valóban Nehéz szinten látom?
Vagy van valahol még valami információ ez ügyben?
Legalábbis nálam így mûködött az egész.
A temetõbe való bejutáshoz meg ugye kéne valami engedélyt kérni a városõröktõl vagy Thaler-tõl(az orgazda asszem), de õ meg azt mondja akkor szerzi meg, ha valahogy felmentem a vádak alól. Mi a teendõ?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mert Steam-en az elmúlt napokban megvettem a játékot és onnan játszva folytattam a warez játékból mentett elmentésemet és mintha nem tûnne annyira nehéznek a játék, de persze az is lehet, hogy én tanultam meg közben vele játszani. 😊
Jaevin meg lehet ott van, ahol elöttem is írták, de állítólag ha ott nincs, akkor Vivaldi-nál is lehet keresni
Amúgy az egész attól is függ, hogy elözöleg kiknek segítettél a banknál. Nálam például az a küldetés úgy végzödött, hogy Yaevin-nek el kellett bújnia és így utána nem találtam öt sehol sem.
MEMBERS OF MAYDAY
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
gamecopyworld.com
dlh.net
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Tud valaki mûködõ NoCD crack-et a Enhanced Edition-höz. A gamecopyworld-ön levõket próbáltam és egyiknél sem látom a fõmenüt amikor bejön a game.
köszi elõre is.
M
Nálam amúgy nagyon lassan jön most, meg szakadozgat. Már 5 perce pl áll.
Mert nekem még eltart egy ideig míg lecsordogál és hátha neked elõbb jön majd le és nagyon kíváncsi lennék a nyelvvel kapcsolatban.
Ha addig nem írsz, míg nekem lejön, akkor majd én írom meg a tapasztalataimat. 😊
Lenne egy kérdésem, ne haragudjatok, ha esetleg volt már...
Van rengeteg mellékküldetés, melyekbe szörnyek egyes részeit kell gyûjtenem, de ehhez be kell tenni az adott szörnyet a szörnyhatározóba, ami meg is történt, miután megvásároltam a könyvet és elolvastam.
Tehát bentvan a szörny, viszont a küldetésben még mindig ott van a sárga szöveg, hogy rakjam be a szörnyhatározóba.. és nem tudom a szörny megölése után elvenni az 'alkatrészét'.
Segítsetek pls, kösz. 😊)
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
Alapból Nehéz szinten kezdem a legtöbb játékot, ezt is úgy kezdtem volna, de a jót akaró tanácsok meggyõztek, hogy elég lesz nekem az a Normal nehézségi fokozat.
Eleinte ugyan voltak gondok néhol, de most már gyakorlatilag félistenként rohangászok, alkímiával nem is kell foglalkoznom, meg kard zsírozással sem.
Szeretem a kihívásokat na. 😊
Siegfrid meg nem volt ott. 😄
Ilyenkor lenne érdemes meditációkkal szarakodni, hogy pl alszok 2 órát és kimegyek ellenõrizni hogy ott van-e már, aztán ha nincs, megint alszok és megint kimegyek.
Ezért volt rossz ez a kor, nem volt mobiltelefon, rákérdezni a másikra, hogy hol van. 😄
A könnycseppekkel kapcsolatban akkor még szórakozgatok majd még.
Imi, neked is köszi a tippet, majd felkeresek néhány könyvárust.