13886
-
Ry0K3N #13206 Pár hónapja rá sem néztem a játékra mondom most elindítom erre steam nekáll tölteni egy 1,2 gigás updatet hozzá. Ez most mégis mi a rák? Mit tartalamaz mert az update history nem sok mindent tartalmaz az utóbbi pár hónapból. -
jocika #13205 Köszönöm. -
#13204 A Witcher 2 megjelenés miatt leterheltek(voltak?) a cdprojekt szerverei, talán olyan is volt hogy a fórumot lelőtték/nem ment ideiglenesen. -
#13203 Én nem találkoztam ezzel problémával, de googliztam HELYETTED. Szívesen. Két megoldást olvastam a problémára ebben a topikban, az egyik az hogy csökkentsd az internet security-t explorer-ben. Páran írták hogy működik, de volt akinek nem. A másik hogy állítsd át a nyelvet angolra(?). Elég fura megoldásoknak tűnnek, de talán ezután nem fogsz hupákolni hogy válaszoljon valaki :) Amúgy meg próbálkozz. -
jocika #13202 Erre senki? -
bendáj17 #13201 persze hogy jó szerintem tuti megfelelő lesz. -
#13200 Hmm... De ha a fegyvereket átimportálta, akkor biztos hogy jó volt a mentésem az egyből nem? Mert én mindig kitöröltem az előző mentéseket, és csak a legfrissebbet hagytam bent.
Más: - Kockapókert pedig a naplódban mutatja, hogy legenda, vagy profi, vagy kezdő vagy.
- Ignit fejleszteni kell, nekem is sokat segített. Plusz én általában csoportos harcmodort használtam, és körülbelül verhetetlen voltam már a végére.
-
#13199 Értem,kösz,azt hittem vhol külön kiírja :)
Egyébként vhol meg lehet nézni,h milyen nehézségi szinten vagy/kezded el a játékot? Nekem közepes rémlik,de gyanús mert olyan könnyűnek tűnik,igaz még csak Vizima külvárosában voltam,de emlékszem első végigjátszásnál,mikor kijött,a Bestia legyőzése kb. 20. alkalommal sikerült,s nagyon felbosszantott :)
Most meg elsőre meg volt... bár én a patch-re gyanakszom,h könnyebbre tették. -
#13198 Köszi a válaszokat! Sajna vagy kettőt már otthagytam a börtönben, de talán túlélem :) -
#13197 Folyamatosan frissül ahogyan vered meg az ellenfeleket.
Quest: A Game of Dice
Background
You'll receive this quest the first time you pick up a Dice Box. You'll find Dice Boxes in a pair of places in Chapter I: on the corpses of the travelers who attack Zoltan Chivay, and also on a corpse in the crypt.
Walkthrough
This quest will last for almost the entirety of the campaign, and it will involve you playing dice poker against an assortment of opponents. To start it off, you'll have to learn the rules to the game. Zoltan Chivay will teach them to you in Chapter I, and he'll even play a sample game against you. After playing Zoltan once, talk to him again to trigger the quest "Dice Poker: The Novice."
Listed below are all of the people who you can play in the quests.
Novices (Need 3)
•Haren: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Mikul: At one of the Vizima gates in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Odo: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Zoltan Chivay: At the country inn in the Outskirts of Vizima (Chapter I) or wandering around the Temple Quarter (Chapter II).
•Carmen: At the Eager Thighs Brothel in the Temple Quarter (Chapter II).
•Gardener: Near the hospital in the Temple Quarter (Chapter II).
•Vaska: In the brickmakers' village in the Swamp Forest (Chapter II).
Professionals (Need 4)
•Munro Bruys: At the Hairy Bear Inn in the Temple Quarter (Chapter II).
•Thaler: At his house in the Temple Quarter (Chapter II).
•Count de Wett: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
•The Hierophant: At the Druids' Grove in the Swamp Forest (Chapter III).
•Velerad: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
Sharpers (Need 3)
•Koster: In the gambling den in the Trade Quarter (Chapter III).
•Chireadan: At the elven camp in Lakeside (Chapter IV).
•Dandelion: In the country inn south of Murky Waters (Chapter IV).
•The Gambling Ghost: In the ruins south of Murky Waters (Chapter IV)
Legend (Need 1)
•King Foltest: In his chamber in the Castle (Chapter V)
You'll earn experience points each time you defeat an opponent and each time you move up a level. You won't get any sort of special reward for defeating the king.
-
#13196 Kalksteinnek is elpasszolhatsz párat. -
#13195 Vannak kereskedok, akik megveszik. A Regisegkereskedok (kocsma kornyeken isznak altalaban) tuti hogy vesznek hasznalt konyveket, az alkimistak meg talan hasznalt recepteket is? Utobbi csak kosza emlek. -
#13194 halihó, ha egyszer egy könyvet elolvastam azt eldobhatom vagy esetleg el lehet adni? -
#13193 Én is még egyszer végigviszem az első részt a 2 előtt,de nekem meg így 2. végigjátszásra könnyűnek tűnik valamiért.
Bár sokat felejtettem :S Egyébként ha az Igni-t fejleszted,csoportosan nagyon tudod ölni az ellent,vagyis nekem első végigjátszáskor rengeteget segített.
Egyébként azt hol írja,h kockapókerben milyen szinten vagy? -
#13192 Csak sikerült megvernem 2 embert kockázásban, úgyhogy mehetek a profi fölé is.
Amúgy érdekes volt mert miután írtam a hozzászólásomat megpróbáltam mégegyszer és elsőre sikerült, bár akkor szinte alig tettem tétet rá. Amikor jól felemeltem akkor rendre megszivattak az ellenfelek.
Az még elég brutál, hogy egy csomó harcban ha nagyon sokan vannak körülötted akkor egyszerűen nem lehet velük mit kezdeni ha csak nincs benned egy Hóvihar főzet. A mocsárban a vivernek, a bankban a törpök meg a csatornában a szalamandra orgyilkosok nagyon brutálok nagy csoportban. -
jocika #13191 Eredeti CE verzióm van. Szeretném telepíteni és a javításokat is feltenni, minden kiegészítővel együtt, de nem megy. Azt üzeni, hogy regisztráljam, de az meg hibaüzenetet küld,'A kapcsolat a kiszolgálóval újraindult', amit nem tudok értelmezni. Mi indult újra?
Visszaolvastam, de nem derült ki számomra, hogy hogyan sikerült telepítenie azoknak, akiknek megy. Megtennék, hogy leírják, hogy mégis hogyan? -
bendáj17 #13190 érdekes nem tudom miért nem rakja át nekem jóval több lett, ki tudja. Igen nagy kár hogy nincs benne. -
mike01010101 #13189 Én is most raktam fel újra az első részt, (szinten win7) és nekem is blokkolta ezt a tages protections de a játék fut rendesen. (1.5 magyar) -
#13188 Nagy kár,pedig kedvenc karakterem volt -.-' Na mindegy.. És a pénzre van ötleted, hogy miért nem importálta át? ... Mondjuk elm ha simán kezdesz akkor 100 valamennyi orened van, viszont én 400 valamennyivel kezdtem a 16 ezer helyett:D:D de mindegy:) Erre nincs ötlet? -
bendáj17 #13187 leht befolyásolja hisz Shani nincs a kettőben. A kocka póker link pedig a másik fórumba vam :mike írta. -
#13186 Én az egyben Legenda voltam ökölharcból is és pókerből is xP -
#13185 Oké, szerintem sikerült, mert a kardok átmentek meg a HOLLÓ páncél is:) Viszont a money az nem.. Nekem Shani iránt voltak szerelmi szálaim.. Most ez nem befolyásolja egyáltalán ?? :/
A kockapóker skinjéhez kaphatok egy linket? Mert engem is iszonyatosan zavar, hogy nem számok vannak, vagyis igen de Római =( -
bendáj17 #13184 én szerettem általában nyertem, bajnokként mentem a 2-ben ott meg az egyben használt textúrát használom. -
#13183 Buziság ez a kockázás profik ellen. Egyfolytában megvernek mert csal a gép.
Amikor 2 párom van, mondjuk 5 és 6 akkor tuti drill-t gurít magának, volt, hogy 1-es drillel vert meg. Ha véletlenül drillem van akkor meg az első gurítására pókere van. A nyomorék druidánál már több száz pénzt otthagytam és egyszerűen képtelen vagyok megverni mert állandóan drillje van nekem meg nem jön össze amikor kéne. -
bendáj17 #13182 nem baj a 2-ben automatikusan megkeresi a mentésedet. Annyi hogy új játék és ott mentett állás betöltése és ott lesznek a mentéseid. -
#13181 Dupla post.. bocsánat.. Na megvan a mappa az egész save mappát kell bemásolni vagy hogyan? és még egyszer megkérdezem azt, hogy nem baj hogy csak az utolsó mentés van meg? -
#13180 Na végigvittem a witchert.. Hülye kérdés lesz, de hol vannak a mentések? Nem találom:/ ÉS az nagy baj hogy nekem csak egy mentésem van, mert szokásom kitörölni az előzőeket.. Zavar a sok mentés, de persze a legutolsó mentés van meg:) + valaki elmondhatná, hogy hogyan kell importálni a mentést a játékba:S -
ferenc001 #13179 Írja, mind a plusz sebzést és kritikus hatásokat, illetve a fegyver alapsebzését (ha van). Witcher stílusban pedig csak kardokat lehet használni, de az bőven elég is (én a "kiegészítő" fegyvereket csak az elején vettem fel, hogy egy kis pénzt tudjak belőle szerezni). -
#13178 Statot mutatja egyáltalán a fegyverekenek? Mert 1-2 ír olyat, hogy -10 meg -20% sebzés, de ezen kívül elég sokról el sem tudom dönteni, hogy jobb-e mint ami nálam van. Plusz még elég sok fegyverrel nem lehet a witcher harcmódokat sem használni. -
ferenc001 #13177 Azt kell megvenni, amit mutat (ő csak akkor mutat kardot, ha megvannak hozzá az ércek/rúnák, vagy eladtál már neki. Plusz írja is hozzá hogy pl. két vörös- és egy kékmeteoritból álló kard) -
#13176 A kovácsnál hogyan elehet új fegyvert készíteni vagy rúnát betenni meglévőbe? A Witcher 2-ben ez egyértelmű, de itt nem. Ha arra megyek, hogy kovácsoljon nekem akkor is csak azt mutatja ami éppen van nála és megvehetném tőle. Még mielőtt megkérdezné valaki akkor nem kevertem össze a mellette lévő árussal, az a kovács készítette a villámhárítót is a gólemekhez. -
#13175 A memoria ephogy nem eleg nalam 2,2-2,3gb korul eszi, a vga viszont abszolut keves hozza meg lowon is. Ha alkatreszt akarsz cserelni mindenkep azzal kezd. -
MaRee #13174 Nekem C2duo 2.2 ghz, 3,5 GB ram, HD4850, 1280x1024ben(ennyit tud a monitorom, nekem nem is kell nagyobb felbontás) High beállításokkal akadásmentesen fut, nagyon jól van optimalizálva, kb mint a Two Worlds II.
Nálad a VGA és a RAM elég gyenge, de szerintem mediumon menni fog, úgy sem csúnya. -
STomiS #13173 Gyerekek a Witcher 2-hőz , milyen konfiguráció kell hogy élvezhetően fusson a játék (nem nagy de élvezhető grafikán)? Vagy nem árt beüzemelni neki egy Atomreaktort?
A gépem: Intel Core2Duo 2Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon X1650 256Mb Win Vista 32bit SP2. Szerintetek a gépemen menne(élvezhető szinten)? Mekkora grafikán tudnám játszani és mekkora felbontásban? Nektek milyen konfigon fut milyen grafikán és milyen felbontásban? -
#13172 Hát nekem 4 magos is, widescreen is xP... De mindegy, valahogy csak csak végigvinném:) Idáig nagy Dragon Age fan voltam... Régen nem szerettem a Witchert, de most valahogy nagyon megfogott... Sokkal jobban tetszik mint a DA. -
#13171 Nálam dual-core-on 1440x900-on simán fut. Igaz, néha indításnál előjön egy "hiba, nincs lemez a meghajtóban" üzenet. Pedig GOG-os verzió. Lehet a DRM maradéka, ami ha lemez van/volt a meghajtóban előjön. -
#13170 Igen mentésnél is kifagy néha...Vagy a több magos procikat nem szereti,vagy nem tudom.Mintha itt olvastam volna,hogy a widescreent se nagyon szereti,vagy ilyesmi nem emlékszem már pontosan. -
#13169 Áhh.. pont emiatt akartam helpet kérni, de akkor felesleges... Nekem nem eredeti... de mindegy is... most vagyok a Kereskedő negyedben.. Idáig bírta órákat, de amióta a III. fejezetnél tartok.. Hihetetlen hogy mennyire sűrűn kifagy.. Mondom oké megoldom mentek sokat.. Ahhhhaa... Mentésnél is van mikor kifagy... -.-' -
#13168 Nekem meg attól,hogy félóránként kifagy az eredeti verzió.Bár volt,hogy 45 percig is bírta,de annál tovább nem igazán. -
ferenc001 #13167 Erre gondoltam már én is.