The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelve és garantáltan mûködik <#integet2>#integet2>
Amikor Abigail elhullott, reflexbõl indítottam újra, aztán kiderült - miután a cutscene-t én is átszenvedtem - hogy hõsnõnk elájulása be van kalkulálva, mert amikor végzünk a harccal, a kisasszony ott virít, épen-egészségesen és hálálkodik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze fel lehet ezt fogni "instant megszûnésnek", de mivel alább elhangzott a "valamiért", úgy gondoltam, szükség lehet az egyszerû magyarázatra.
Egyébként számos igen jól használható fõzet van a játékban, lehet ám színesíteni a repertoárt, és komolyabb nehézségi szinten jól is jöhetnek. A Tawny Owl/Rõtbagoly fõzetet pedig majdnem annyit használtam, mint a korábban említett kettõt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ezután már tényleg csak akkor leszel bajban, ha figyelmetlen vagy.
Amúgy a fecske szerintem mindig is a a játék legfõbb fõzete lesz. Nagyon sok féle fõzetet fogsz majd még megtanulni a játék során, de én azoknak a 3/4-ét soha el sem készítettem, mert leírásuk alapján nem éreztem õket szükségszerûnek. Jól is gondoltam, mert nem igazán tartogat a játék nagyobb kihívást a késõbbiekben a Bestiás résznél.
Igaz, a mocsárban nagyon el tud fajulni a helyzet elsõ látogatáskor, fõleg ha keménylegényként berambózol a sûrûjébe, de szerencsére nagyon nagy pálya, el lehet kerülni a bajt bõven, majd folyamatosan fejlõdve egyre könnyebben boldogulsz az ottani teremtmények ellen is.
Viszont van még egy kérdésem. A második fejezet elején a csatornában egy halott lovagnál volt egy pergamen az Oroszlánpók szekta búvóhelyével. Gondoltam, ha már úgyis ott vagyok, benézek hozzájuk. Végigjártam a kriptát, mindenkit megöltem. Ennyi? Nem jelzett a játék, hogy végeztem volna a küldetéssel, és nem volt erõsebb ellenség sem, bár többször hallottam egy állat morgását, de nem találkoztam vele. Egy ládát találtam, amiben a szokásosnál több holmi volt. Itt nem kell mást csinálni?
Amúgy nekem személy szerint az egész játékban az volt a legnehezebb rész.
Clericnek én is azt tudom ajánlani, hogy próbálgassa a harcmodorokat, csoportosban eléggé fekszenek a kutyák, erõst meg a Pokolkutyára használtam.Az meg hogy Geralt fogja a fejét és nem mozdul sehová, egy átok, amit a Pk vonít el.
Én úgy csináltam, hogy elõször lecsaptam a csatlósait, utána kezdtem el támadni. Engem is elkábított idõnként, de amíg kábult voltam általában Abigail-t támadta, így épphogy túléltem.
Ha a bosst ütöttem, minden második ütés után paint kaptam.
Megoldás, hogy group-style-t kell használni, és nem közvetlenül a nagyot kell ütni, hanem a kicsiket. Nagyon rövid idõ alatt meghalt a boss is.
Fecske és hóvihar nélkül nehezen vagy egyáltalán nem fog menni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajnos italom nincs. Nem számítottam rá az eddigiek alapján, hogy ez a rész ennyire nehéz lesz, mert bár minden küldetést megcsináltam, jóformán csak a kripta erõsebb ghoul-jánál volt igazán szükség italra. Hiába töltök vissza mentést a barlang elõttrõl, mert üres a falu, nem tudok kitõl venni jobb minõségû alapanyagot a fecskéhez (az valószínûleg segítene egy kicsit, mert el tudok szaladni, csak nem töltõdik közben az életerõm ital nélkül). Az utolsó fecskémet megittam a barlangban, és mielõtt kijöttem még azt írta, hogy 1 óra 15 perc van hátra a hatásából, mégis mire a harc elkezdõdik, már nem aktív, mondjuk ezt sem értem...
A kérdésem az, hogy meg lehet csinálni normálon ezt a részt ital nékül? Van valami trükk, amit itt alkalmazhatnék?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kutyás részt én is sokszor újrakezdtem, mert azt hittem, hogy tényleg meghal, de valójában csak elájul. Szóval a cerberus résznél nem kell nagyon foglalkozni vele, csak ha él, picit gyógyít is. A harc után felkel.
A fogadóknak közös raktáruk van, így betérve egybe látod minden betett tárgyadat. Van azonban a játékban pár rész, amikor ez az opció nem elérhetõ, illetve olyan is lehet, hogy elveszik minden, amit betettél. Ha nem találod az egyik fogadósnál a korábban betett dolgokat, akkor elvesztek.
Gondolom már nem nagyon kell a kérdéseket spoilerbe rakni 😊
Két kérdésem van:
Amikor az elsõ fejezetben Abigail-t megmentem a falusiaktól és harcolok a pokolkutyával, Abigail mindig meghal. Meg lehet menteni ott valahogy?
Még az elsõ fejezet elején leraktam egy csomó cuccomat a fogadósnál. Késõbb megölték a jóembert. Hova lettek a cuccaim, amik nála voltak?
Köszi! 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
nekem nem akar mûködni xp sp3-on. tudok ezzel valamit csinálni? Mikor kezdeném el a telepitést egy hibaüzenetet ir ki
Azért képeket ha van kedved tehetsz be, mert azért páran biztos kíváncsiak lennénk. 😉
Közülök kettõ hivatalos kaland Dandelion elbeszélése, ami korábbi idõkrõl szól.
A többi meg rajongói mod, szintén más, kisebb történetekkel.
A másolgatós mod-okat a Data\Override mappába kell (ha nincs csinálni kell) bemásolgatni, mégpedig úgy, hogy a különbözõ modok fájlai ne legyenek külön mappákban, hanem a fájlokat ömlesztve legyenek.
A telepítõs mod-ok nagy része magától oda települ, ahová kell, egyedül a textura mod nem akart mûködni, ezt megoldottam ugy, hogy a feltelepült fájlokat manuálisan bemásoltam az override mappába. Még annyi, hogy célszerû a Dark Geralt mod elõtt, feltenni a textura mod-ot, mert fordítva nem fog mûködni a Dark Geralt mod.
Még egy info, elvileg a textures mod randomszerû fagyásokat generál, érdemes gyakran menteni (nekem két óra játék alatt egyszer fagyott), viszont sokkal szebb maga a játék tõle.
http://modzone.web4.hu/cikk/the-witcher-modok-1-resz
http://modzone.web4.hu/cikk/the-witcher-modok-2-resz
Nem maradsz ki semmibõl, az új küldetések nem az alapjátékon belül vannak (mint mondjuk bizonyos DAO vagy ME DLC-knél), hanem egy külön menüpontból indulnak, az új játékon belül.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
3 év után ismét elõvettem a Witchert. Körbenéztem miket lehet letölteni azóta hozzá, találtam jó kis modokat. A kérdésem az, hogy hogyan kell ezeket feltenni? Van olyan amit csak másolni kell, van amit telepíteni, de a telepítõs modok is mindegyik más helyre akarja telepíteni magát. Például az 1,39 GB- os textura mod a C meghajtó program files-ba akar települni, pedig a ajáték nem is azon a partíción van.
Elõre is köszi!
ja még annyi hogy most tettem fel az 1.5 patch-et amiben vannak új küldetések elvileg. Régi mentéssel folytathatom a játékot, nem maradok ki semmi jóból? 😊 Még csak vizima külvárosában járok, szóval a játék elején tartok. 1-1,5 órát játszottam vele eddig.
3 perc után már nyugodtan néztem mellettem a TV-t, aztán csak néha pillantottam a képernyõre, hogy hogy állok. 😄
Csak akkor tudsz végezni velük ezzel a módszerrel, ha már életre keltek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Személy szerint nem ismerte Geralt, viszont az ellenfél szeme elárulta, hogy átesett az Átalakuláson, vagyis egy Witcher támadt a királyra.
Azokra a gyertyákra én is felfigyeltem, csak annyira el voltam foglalva a harc hevében, hogy nem adtam rájuk nagy figyelmet (pedig valamit motyogott Geralt is).
Azért nem gondoltam arra, hogy a napfelkeltét jeleznék, mert akkor volt kereken éjfél, mikor harcnak indultam vele. 😄
Közben már végig is játszottam, szerintem zseniális egy játék volt. Nem tudom, hogy valaha még elõveszem-e még a játékot, mert elég hosszúnak tánt, 37 órát mutatott a Steam. Hard-on játszottam, a szokásos lassú tempómban, lehetõleg mindent megcsinálva, kipróbálva a játékban.
Elõtte mondjuk Normal-on elvittem a játékot kb a 4. fejezetig, de túl könnyûnek bizonyult, ezért újrakezdtem késõbb.
Egy aprócska dolog még érdekelne.
A játék Outro-jában, akivel harcoltunk, azt ismernem kellene? Mert arcról nem ugrott be senki. Csak azt gyanítom mondjuk, hogy witcher volt õ is.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mondjuk most már mind1, mert kinyírtam, azért már nem fogom újra betölteni azt a játékállást, ha esetleg lenne egy kevésbé vérengzõs lehetõség is, csak érdekelne így utólag.
Van egy kis baj a játékkal
Valamiért mindíg, néhány perc játék után a gépem alvó állapotba lép, de a hang az megy. Csak újraindítani lehet. Mi a baj?
every damn day