Angolosok segítsetek!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Kösz a segítséget!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

magus
szerinted mennyi esély van arra, hogy tud angolul de az "Angolosok segítsetek!!! - Fordítási egítség kellene" topicban kér segítséget?

kattints ide

Angolul tudsz?

REALista
És azon belül merre tovább mert én nem találok adatokat?😞

ott van hogy employment...

REALista
<#help>

REALista
Szasztok!Kéne egy kis segítség.Ezen az oldalon keresek fogalkoztatási és munkanélküliségi adatokat a velünk együtt az EU-hoz csatlakozott országokról/Ciprus, Csehország, Észtország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Szlovákia, Szlovénia/, de nem nagyon találok semmit!THX a segítséget!

hát még jó hogy benéztem ide ! szarráröhögtem magam a fordításon, pedig el van repedve az egyik bordám. most meg fáj ! 😊

de azért megérte:

Razol help, thank you 😊)))

Sziasztok!

Esetleg tud valamelyikõtök Project 2 Unit 6 os és 5-6 os (egybevont) központi dolgozatot küldeni nekem?

Aquir
What's your opinion? - Mi a véleményed/véleményetek?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

eccerû

what do you think ... ?

hykao
Témától és szövegkörnyezettõl is függhet...
vélemény pl: opinion, ötletre már kaptál választ.
atee20
otlet - idea

daxan
Hogy van az angolul, hogy vélemények,ötletek?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

kössz.

hykao
Személynevet nem szokás lefordítani, ráadásul a Zsoltnak szerintem nincs is angol megfelelõje.
valaki mondja már meg nekem,hogy a Juhász Zsolt mint személynév az angolul hogy van.

hykao
rat
nah sziasztok.lám elég régen volt itt valaki.
néztem hogy a patkánynak elég sok megfelelõje van angolul.Nos melyiket szokták használni.

Dragooon
áh köszi szépen ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Voltan
"Mi mindent csinálsz mostanság?"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dragooon
What have you been up too?

ezt a kérdést nekem szó szerint le tudná valaki fordítani? sejtem, hogy mi a lényege, de sajnos még nem jöttem rá az igazságra! segítsetek lécci, köszi

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

vegicsek
vat ar jú tólking öbáut in disz topik?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RaZoK
nem tudom...csak örülök, hogy milyen fasza angolosok vagytok (Y)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

mi ez a nagy nevetés?😊

RaZoK
XDDD
fasza gyerekek vagytok<#eljen>

Kösz!

Voltan
Hát öö. Ezen lehetne vitázni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

És most ugyanez ez rendes (vagyis nem szó szerinti) fordításban: The pot calls the kettle black. <#bee1>
uhu says bighead! :-)

Mivel az eredeti magyar szöveg is itt volt, így érthetõ... 😊

RaZoK
XDDD
haggyuk, csak nevetségessé teszed magad..

hykao
A magas ló - vagy inkább a nagy mellény - ahhoz kellett, hogy ennyire elégtelen angol nyelvtudással 2x is "segítsél" ebben a topikban... 😊))

Én komolyan azt hittem szivatod a srácot amiért ilyen hülyeséget kérdez, de mostmár egyértelmû, hogy nem...egyszerûen csak ennyi tellett tõled... Ám ez a tudásszint egy halovány rózsaszín ketteshez sem lenne elegendõ...
megnyugtatlak, hogy nem érthetõ😊

RaZoK
Németül tanultam....angoul tanulgatok...lefordító programot használtam pár szónál...de most nem kurvára mind1?
érthetõ nem? akkor meg szálljatok le a magaslóról!

húúú hallod ez se semmi😊

szerintem a távolkeletiek által küldött leveleken már megedzõdtek. Ettõl függetlenûl, nem hiszem, hogy a "want to learn" utáni részbõl bármi értelmeset össze tudnának rakni.

minden bántó szándék nélkül: csak a nyelvtan hiányzott belõle + a szókincs, egypár kifejezés ehte fordítóprogrami vagy simma szavankénti fordítás, hidd el meglátszik.

De hát tanulni, tanulni, tanulni amíg fiatal vagy! Fõleg angolt, tele a net letölthetõ hang és nyelvtani anyagokkal! Nekem lett volna ilyen lehetõségem, biztos amerikai elnök lennék azóta! 😊

hát hihetsz benne, hogy nem valami központi indiai call centerbe mennek be ezek az emailek és tudják mirõl van szó. 😊

HA már ott jársz azon az oldalon akkor nem tudod letölteni az adott reklámot? Általában szeretik kitenni.

hykao
Nézd, ha te ezt csak így tudtad lefordítani, akkor ne nyújts segítséget angolul nem tudóknak. Nem csak a végén a köszönést kúrtad el, és ez nem "akcentus"...leginkább olyan a dolog, mintha valami fordító programmal kreáltad volna ezt a fordítást. ...de én komolyan mondom végig azt hittem, hogy szivatod a srácot a hülye kérdés miatt... Ezek szerint nem... 😞
RaZoK
olyan sokat nem fognak nevetni..ugyan elég "fapados" volt a fordsítás, de érthetõ!

zolo
A Ballantine's reklám zenéjérõl van szó, de mivel az ital oldalán a Contact Us menüpontba írtam a levelet, gondolom tudják melyik italról van szó 😛
A levelet meg már elküldtem, max nevetnek egy jót 😄DD

http://flickr.com/photos/zolika90/

RaZoK
az az igaszság, hogy a "megköszönést" azt biz tényleg elbasztam...de ne kössetek bele midnenbe úgyis megértik =)

RaZoK
hát én így tudtam lefordítani...az a lényeg, hogy érthetõ..van benne akcentus de hát ez van :]
inkább úgy mondom, hogy nem akartam átfogalmazni amit írt...máshogy is lehetne az igaz...egy pár szót nem is tudtam ebbõl..úgy kellett kikeresnem 😊

Bele kéne tenni, hogy mikor láttad, melyik csatornán, és mi az ital neve...

Jó napot
Good morning!

Láttam az ital reklámját a TV-ben, és azt szeretném megtundi, hogy a zene ami alatta szól, az fellelhetõ külön számként, vagy pedig direkt a reklámhoz készült.Segítségüket köszönöm.
I saw your drink commercial and I'd like to know that the music is composed for this commercial or just used from an artist(if it is, who plays it)?

Thanks.

hykao
Maradjunk annyiban, hogy teljesen szar az egész...de már a kérdésfeltevés is az...
Ja, és ne szívassátok zolot!
"Your help Thank you!"- ez vhogy nagyon nem jól van.... A többit nemtom biztosan, hogy jól írtad e le, de sztem megértik. Na szóval, sztem helyesebb lenne így: Thanks for your help! Aztán lehet, hogy ez se jó, de az elõzõ se az....
Szerintem is jó az úgy 😊

zolo
Semmi gond, tényleg nem viccnek szántam, komolyan gondoltam , úgy ahogy levan írva 😊))

http://flickr.com/photos/zolika90/