Angolosok segítsetek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
de azért megérte:
Razol help, thank you 😊)))
Esetleg tud valamelyikõtök Project 2 Unit 6 os és 5-6 os (egybevont) központi dolgozatot küldeni nekem?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
what do you think ... ?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
néztem hogy a patkánynak elég sok megfelelõje van angolul.Nos melyiket szokták használni.
ezt a kérdést nekem szó szerint le tudná valaki fordítani? sejtem, hogy mi a lényege, de sajnos még nem jöttem rá az igazságra! segítsetek lécci, köszi
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
fasza gyerekek vagytok<#eljen>#eljen>
haggyuk, csak nevetségessé teszed magad..
Én komolyan azt hittem szivatod a srácot amiért ilyen hülyeséget kérdez, de mostmár egyértelmû, hogy nem...egyszerûen csak ennyi tellett tõled... Ám ez a tudásszint egy halovány rózsaszín ketteshez sem lenne elegendõ...
érthetõ nem? akkor meg szálljatok le a magaslóról!
De hát tanulni, tanulni, tanulni amíg fiatal vagy! Fõleg angolt, tele a net letölthetõ hang és nyelvtani anyagokkal! Nekem lett volna ilyen lehetõségem, biztos amerikai elnök lennék azóta! 😊
HA már ott jársz azon az oldalon akkor nem tudod letölteni az adott reklámot? Általában szeretik kitenni.
A levelet meg már elküldtem, max nevetnek egy jót 😄DD
http://flickr.com/photos/zolika90/
inkább úgy mondom, hogy nem akartam átfogalmazni amit írt...máshogy is lehetne az igaz...egy pár szót nem is tudtam ebbõl..úgy kellett kikeresnem 😊
Jó napot
Good morning!
Láttam az ital reklámját a TV-ben, és azt szeretném megtundi, hogy a zene ami alatta szól, az fellelhetõ külön számként, vagy pedig direkt a reklámhoz készült.Segítségüket köszönöm.
I saw your drink commercial and I'd like to know that the music is composed for this commercial or just used from an artist(if it is, who plays it)?
Thanks.