Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
...és pontosan ahogy írod, azok szívták meg nagyon akik elmentek ehhez a céghez dolgozni, ott hagyták a biztos melójukat miatta, õket sajnálom én is...nem tudom ilyen esetben tehetnek e bármit is, hiszen õket tudatosan becsapták, ebben biztos vagyok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most legjobban azok szívták meg akik kiléptek a munkahelyükrõl, hogy ehhez a céghez csatlakozhassanak, õket rendkívül sajnálom.
A halál csupán a kezdet...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@ Hellomarci
Valahol létezik olyan lista, felsorolás, ahol idõjárás okozta légibalesetek találhatóak?
De ha valaki tud fejbõl pár tipikus esetet (elegendõ a helyszín és idõ, többit megoldom), azért is hálás lennék. Elõadáshoz lenne rá szükségem.
Az S-70 az exportverziók elnevezése, az US ARMY helikopterei az *H-60 típusjelzést használják, ezek feltehetõen UH-60L vagy M változatok.
Minden héten repülõnap! 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Bár csak ez lehet az, de akkor már földön van a gép. Ennek van olyan éles, sívitó hangja.
[/cserf][/fülünyúl]
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
AH-64 - szintén nem egy friss gép 😊
Lynx - detto nem egy mai darab 😊
Roivalk - ez is egy jó 5 éves videó...
And so on...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez hasonló, csak látványosabb és hanggal 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha csak nem nagy tükrökkel vagy lézertollal mentek ki szándékosan zavarni a pilótát nem tudtok kárt tenni se a gépben se magatokban.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
@ Hellomarci
A kérdésem az lenne, hogy 747-es mikor érkezik Ferihegyre.
A választ elõre is köszönöm.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Volt itt mát valaki esetleg ilyenen?
(Megközelítés szempontjából nekem a Börgöndön levõ lenne talán a legegyszerbb.)