Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak éppen egy tekintélyes lista van a Flightradar oldalán azokról a típusokról amiket nem lehet ott látni mert a válaszjeladójuk nem ADS-B-s, pl ilyenek voltak a Malév Bombardier gépek (Q400, CRJ).
A kisgépekrõl nem is beszélve...
A halál csupán a kezdet...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez a rész mindent visz 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Múltkor telefonon beszélgettem ismerõsömmel ~15-20 kmerrel odébb, és mindketten hallottuk éppen. Szóval nem hiszem, hogy más lenne, fõleg ilyen hangerõvel..
Hangrobbanást nagy magasságú BVR gyakorlásnál hallhatsz vagy elfogáskor, de máskor nemigen.
Pontosan mit takarna ez a mondat?
Józan paraszti ésszel, ha megsértik a légteret, akkor átléphetik?
Ergo ha hangrobbanás van, akkor légtérsértés is? 😊
Csak mert Debrecenben egyre többet lehet hallani hangrobbanást, és tudomásom szerint szárazföld felett tilos átlépni normális esetben a hangsebességet.
[/cserf][/fülünyúl]
"nemrég vett egy Airbus A380-as repülõgépet, amelyet kifejezetten az õ ízlésére szabtak" <#wilting>#wilting>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szent Haba-kukk
Talányosnak tûnik, már ahhoz képest hogy közvetlen a határ túloldalán van a Központjuk . - Lehetett (?) volna hozzájuk apportálni ezt-azt, ..abból ami maradt.
Szent Haba-kukk
Fõleg úgy nem érdemli, hogy egy jó állapotban lévõ, teljesen üzemképes gép volt.

Letartóztatták a részeg pilótát
Igaz, odafönnt nem kell attól tartani, hogy fának megy valaki.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Öreg vakmerõ pilóta nemsok van.
Ez a fickó még elég fiatal.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Ez is õ elvileg.