Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A halál csupán a kezdet...
[/cserf][/fülünyúl]
Na, ez egy hasznos infó.
Amúgy karácsonyi ajándékot szereték adni. És ezt gondoltam. De lehet, hogy a gokart jobb lenne. 😊
De szerintem mindeképpen élvezetes lenne egy személyszállítóval felszállni és leszállni és mindezt a polótafülkébõl végignézni. 😊
[/spam]™
Mert kezdõként nem vagyok benne biztos, hogy megérni egy kabinba ülni még akkor is, ha csak régebbi FS (sok sok sceneryvel és miegymással) vagy FSX-szel repülni. Ha már meg van bizonyos szintû skill, akkor élvezhetõ egy igazi kabin, mert annak ismerete nélkül csak elveszel benne. Egy ilyen repkedés ára gondolom nem filléres, ezért ebben tölteni a tanulóidõt elég drága mulatság lehet.
Ez csak személyes megjegyzés, és civil repszimekkel soha nem repültem, mert számomra nem perspektíva, de ha kezdõként egy F-16 kabinba ültettek volna, akkor én is elveztem volna. Most már simán élvezném, hiszen ismerem, mint a tenyerem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az jó lesz
az a lényeg, hogy nem én akarom letölteni és a gépemen futtattni (nem letölthetõ szimulátor szoftvert keresek), hanem.. (röviden mondva) hardvert is hozzá 😊
[/spam]™
[/spam]™
Rohadt drága cucc fos minõségben. Kapcsolók könnyen törnek. Szarv össze vissza kattogott csattant (mondta srác, hogy sajnos ez ilyen). Kijelzõk néha bugosak voltak. Ótvar szar scennery és lassú volt néha a gép.
Mondta a srác hogy könnyen törnek a cuccok sajna. Pl a ILS course-t Õ tekerte be, mert mondja hogy azt rendszerint eltörik 😊
Tehát látványos meg minden de tök gáz hogy tekernél valamit és olyan gagyi minõség érzet és simán a kezedbe maradhat.
Kérdésem lenne, hogy kinek milyen tapasztalata van olyan hellyel, ahol ki lehet próbálni komolyabb repülõszimulátort Budapesten. Tehát nem letölthetõ repülõs szimulátor játékot keresek, hanem olyan helyet, ami tök jól be van rendezve és ott lehet repülni.
Találtam néhányat a neten, de érdekelne, hogy melyik a legjobb, vagy melyik milyen, stb. Biztos van olyan is, amelyik jó, de nem az elsõ oldalakon van a Google találatai között.
http://www.repulogepszimulator.hu/szimulator_kozpontok/budapest.html
A gép mindegy milyen (nagy utasszállító, vagy kis vadászgép).
Elõre is köszönöm!
Catti
[/spam]™
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
[/cserf][/fülünyúl]
A War Thunderes, WW2-es repülégszimulátoros, Puma clan, twich tv élõ adást indított.
Akit érdekel nézze meg. BF-109 és FW típusokkal repülünk.
itt a link:
http://www.twitch.tv/volfram42
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A 2:32-es leszállásnál látszik is, hogy így kell csinálni. Az utána leszálló kisgép is jól csinálta.
TG
karosszéktábornok.blog.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
[/cserf][/fülünyúl]
Ezen a videón a gépek gondolom nem robotpilótával voltak letéve. Jól gondolom?
Mi szabályozza azt, hogy egy pilóta milyen módszerrel tegye le a gépet? Bármikor dönthet úgy, hogy saját maga kézzel vezetve teszi le a gépet?
Ezen hír után merültek fel bennem kérdések.
folytatodik...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az a sok hajtómû.