Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem sikerült azonnal megoldani a problémát?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halál csupán a kezdet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rádióban 3000 métert mondtak. Azért nem mindegy hogy 20.000 vagy 60.000 láb/perces varió van. Szerintem inkább 1000 méter lesz és a rádióban 3000 lábat akartak mondani.
Aki esetleg nemtudná: a film a sky fighters, magyarul azthiszem vadászpilóták néven futott.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Én most találtam rá, s elkerülte a figyelmemet a dátum.
De nem a Ryanair hanem a Budapest Airport építette.
Máshol meg a buszon kellett nyomorogni.
Az még talán rosszabb volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Komoly nagy fémszerkezetes építmény az elektromos hõsugárzókkal.
Pár perc alatt átmentünk rajta,és annyi.
O'Leary jelenleg azon fáradozik, hogy egy kizárólag álló utasoknak szóló részt különítsen el gépein, amelyekre 1 fontért kínálná jegyeit európai desztinációkra. Ehhez eltávolítaná az utolsó tíz ülõsort. "Leszálláskor a fogantyúkba kapaszkodhatnának" - javasolta a vezérigazgató, aki szerint Európa felett nincsenek nagy légörvények.
Bele is szorult,alig bírta kiszedni belõle.
Elég csúnyán néztek rá...
Odafelé nyugodtan ment a készülõdés a felszállás elõtt.
Szépen elmondták/mutatták a szokásos szöveget a stewardessek.
Viszont visszafelé volt egy pár perces késés és iszonyat mód kapkodtak,rohangáltak.
Rossz volt nézni õket.
Ha késik a gép akkor bírságot kap a Ryanair vagy miért kellett ennyire rohanni?
Azt a 10 perc késést be is hozták a pilóták visszafelé a levegõben.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Komolyabb videó és képanyag majd késõbb várható valamikor😉
LHKE, 2012-11-08, 09:50-11:50 UTC
Számomra meglepõ, hogy az autó ennyivel megúszta.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor segítek, mert ez még egy szõke nõnek is egyértelmû: légi baleset. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Elég furán hangzana az, hogy X repülõben közúti balesetben vesztette életét vagy az, hogy Y meg autóban légiszerencsétlenség áldozata lett.
Bár ez utóbbira hasonló példa mondjuk van. Volt már olyan nem egyszer, hogy repülõ esett emberekre odalent, és õket is a légikatasztrófa áldozatainak hívják. Csakhát ott a repcsi úgymond az aktív résztvevõ. Itt viszont mindkét jármû mozgott. Nekem úgy tûnik, hogy az autó sofõrje volt a droid, ez alapján viszont azt mondanám, hogy a kiváltó ok miatt közúti baleset. Bár a közúti is furcsa, hiszen a reptér betonja meg nem út.