Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
azt hiszem összesen 7 5 csillagos társaság van pillanatnyilag, a Cathay Pacific az egyik a 7 közül. egyébként hong kongi központú "nemzeti" légitársaság
Molnibalage
Bár nem vagyok a mérce, de az életben nem halottam az említett légitársaságról...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

alert
Nem tudom miert szanalmas... ha megnezitek a kulfoldi hirportalokat vagy forumokat a tobbsegnek tetszik. Csak itthon fujoljak le, hogy nem fogjak tudni kimondani a kulfoldiek, undorito stb.. 😊 baromsag. Te ki tudod ejteni, hogy Cathay Pacific? Egyaltalan tudod milyen nemzethez tartozik? Megis egy premium ceg es ismered... A Solyom munkahelyeket teremt es ez most itthon nagy szo szvsz.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Molnibalage
A linkelt kép bizony jobb, mert afelirat vetítése követi a gép alakját. Ha a magyar képet megnézed, akkor ilyen nincs a domború hajtómûvön sík az ábra és az egész szín olyan, hogy nem térhatású, csak mintha valaki painttel rárajzolta volna azt csókolom... Ennél még talán én is szebbet tudok PS7-tel úgy, hogy teljesen amatõr vagyok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

robotnyk
már nem azért, de a gyártói renderek sem szoktak jobbak lenni, sõt

például...
Molnibalage
A karakterek színe és típusa nem rossz, de asszem a Makettinfón ennél sokkal sokkal jobb mintát és színeket is mutattak lelkes amatõrõk. Vagy nem is amatõrök. Az ottani minta + kicsit más színnel ehhez képest világbajnok kinézet lehetne. Az eredeti grafika minõsége meg önmagában röhejes, mintha pistika csinálta volt painttel. A subbás körkép rátevés minõségibb, mint az erdeti kép. No comment...

robotnyk
A név ha nem is szánalmas, szerintem sem a legjobb. De a design tervvel - már az eredetivel, nem a poénossal mi a baj? Egyszerû, a betûtípus korrekt, a logó szerintem jól néz ki. Szerintem az ettihad/emirates designra hajaz egy kicsit.
RatBaG
IL2 topicból loptam <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
szánalom ez a név is, meg sajnos a design is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Komoly repülésbiztonsági elõírások lehetnek a ruszkiknál 😊

Molnibalage
És sajnos igazuk van. Nekem nagyon nem szimpi aze, hogy vagy minden nemzeti vagy a szittyõsmagyar szimbolikával tudak csak gondolkozni.

Fenrir
Subbáról 😄

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Passz, azért ez a cég is elsõ hallásra vad adatokkal dobálózik. 6 géppel akarnak akkora utasforgalmat csinálni 1 év alatt mint amennyit a Malév csinált 22-vel. 4 év alatt meg ki akarnak így termelni még 44 gépre való pénzt, csak csupán prémium kategóriás jegyekkel?

repvez
Hát erre nem is gondoltam, Sajnos már mindenben a politikai áthallás van.
Bár már azon sem csodálkoznék ha az egyik gép lajstroma HA-DUR lenne 😊
Bucser
Csak azt nem ertem erre miert kellett ennyit varni? Sokkal olcsobban meguszhato lett volna az atmenet, ha nem kotyavetyelik el a MALEV csodben levo lehetoseget az ujrakezdeshez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
Air-pád
Fenrir
Persze, rögtön már Árpádsávos legyen a vezérsík festése is 😊

robotnyk
korrekt a logó és a színek, én drukkolok
Reaper
És a külföldiek majd úgy mondják, hogy szoliom (hangosan az ének...) 😄

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

repvez
Akkor már miért nem turul? a külföldiek is könyebben kimondanák 😊
Fenrir
Megkötötték: hat géppel indul a Sólyom

Eddig én baromira nem hittem benne, de most már van egy halvány remény, hogy lesz valami a Malév nyomán.

qtab986

LoDMaSt
Már airportálon is volt róla szó, hogy az a vágág a videóban csak könnyítette a tûzoltók odateleportálását. 😊

@ Hellomarci

desigo
Tûzoltók reakcióideje <#ijedt>
Fenrir
Ez ugyanaz csak oldalról, itt sem látni semmi különöset. Szétment valami a hajtómûben, ez van.

Reaper
Már amikor a hátára rakta látszott, hogy nincs sebi. Nem szép halál..😞

Reaper
<#eljen>

Boconadi
Hmmmm.... En nem is ertem mit gondoltak valojaban...

Molnibalage
Beszarás. Ezt Tökölön vették fel. 2:16-nál levõ képkoca alapján szerintem ez Tököl, tisztán látszik a kép jobb felsõ sarkán a fékör alakú kitérõ, ami a mûholdfotón is látszik.

Kata
Humiariból csórtam mer repülõ van benne:

(én a repcsinek drukkoltam)

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Hogy ne tünjön úgy mintha egy szardíniás dobozban ülsz.

alert
Mihez kell extra hely?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Fenrir
Nekem a Boeing-é sokkal zanzásítottabbnak tûnik. Mondjuk nincs sidestick, lehet azért is.

Molnibalage
A zene viszont a gép részeinek bemutatásakor istenkirány. <#eljen><#eljen>

Molnibalage
Nem értem. Mindkét kabin egyformán tágasnak tûnik nekem, drámai eltérést nem látok, de még jelentõset sem.

Fenrir
A350 flight deck view.

Látszik, hogy francia gép, kényelmesnek és ergonomikusnak tûnik a flight deck.

Itt a Dreamliner-é is.

Jó Boeing-os hagyományként agyon van zsúfolva a center pedestal és nincs egyáltalán extra helye a személyzetnek, lásd 737.

Papirzacsi
Elég gyatra animáció

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

qtab986

Fenrir
Photoshop 😊

Reaper
Szokták ám ezt fecskendõs kocsival is csinálni...

Molnibalage
A linkelt képemen mintha valami "esõfal" lenne, de ennyire éles határfelületet én még életemben nem láttam. A gépre még zuhog a víz, de elõtte a betonon meg semmi és mintha sütne még nap is. A képen mintha függõlegesen zuhannak az esõcseppek(?), de hogy ezt hogyan csinálná valami locsoló eszköz, azt nem vágom.

A tieden a gép felett gyak szinte csak pára van, nem hasolít a két helyzet egymásra. A te képeted még a sugarak is látszanának szembõl.

Reaper
Gyanítom, hogy így:

Molnibalage
Nem tudom, hogy készült, de jópofa.

qtab986

qtab986

Fenrir

Tikal
<#wow1> skill a legmagasabb szinteken 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

exTrem
Imádom Kentet, és azt, hogy bármikor válaszol is a leveledre amikor van valami kérdésed hozzá 😊

Molnibalage