Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Na igen. 😊 Mondjuk a vezérsíkon a trikolor megoldás tetszett, de a sólyom logó. Nem ismerem a névválasztás körülményeit, de ennyi erõvel lehetett volna akár dankasirály vagy kolibri is, bár a kolibrit legalább ki tudják ejteni rendesen a külföldiek is. Szóval nekem a név és a logó nem jön be. De biztos valami nagy kreatív cégnek fizettek érte pár százmilliót hogy ezt kitalálják és megalkossák, én egy tölcsér fagyiért különb logót rajzoltam volna, és jobb elnevezést találtam volna ki.

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
azt hiszem összesen 7 5 csillagos társaság van pillanatnyilag, a Cathay Pacific az egyik a 7 közül. egyébként hong kongi központú "nemzeti" légitársaság
Molnibalage
Bár nem vagyok a mérce, de az életben nem halottam az említett légitársaságról...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

alert
Nem tudom miert szanalmas... ha megnezitek a kulfoldi hirportalokat vagy forumokat a tobbsegnek tetszik. Csak itthon fujoljak le, hogy nem fogjak tudni kimondani a kulfoldiek, undorito stb.. 😊 baromsag. Te ki tudod ejteni, hogy Cathay Pacific? Egyaltalan tudod milyen nemzethez tartozik? Megis egy premium ceg es ismered... A Solyom munkahelyeket teremt es ez most itthon nagy szo szvsz.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Molnibalage
A linkelt kép bizony jobb, mert afelirat vetítése követi a gép alakját. Ha a magyar képet megnézed, akkor ilyen nincs a domború hajtómûvön sík az ábra és az egész szín olyan, hogy nem térhatású, csak mintha valaki painttel rárajzolta volna azt csókolom... Ennél még talán én is szebbet tudok PS7-tel úgy, hogy teljesen amatõr vagyok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

robotnyk
már nem azért, de a gyártói renderek sem szoktak jobbak lenni, sõt

például...
Molnibalage
A karakterek színe és típusa nem rossz, de asszem a Makettinfón ennél sokkal sokkal jobb mintát és színeket is mutattak lelkes amatõrõk. Vagy nem is amatõrök. Az ottani minta + kicsit más színnel ehhez képest világbajnok kinézet lehetne. Az eredeti grafika minõsége meg önmagában röhejes, mintha pistika csinálta volt painttel. A subbás körkép rátevés minõségibb, mint az erdeti kép. No comment...

robotnyk
A név ha nem is szánalmas, szerintem sem a legjobb. De a design tervvel - már az eredetivel, nem a poénossal mi a baj? Egyszerû, a betûtípus korrekt, a logó szerintem jól néz ki. Szerintem az ettihad/emirates designra hajaz egy kicsit.
RatBaG
IL2 topicból loptam <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
szánalom ez a név is, meg sajnos a design is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Komoly repülésbiztonsági elõírások lehetnek a ruszkiknál 😊

Molnibalage
És sajnos igazuk van. Nekem nagyon nem szimpi aze, hogy vagy minden nemzeti vagy a szittyõsmagyar szimbolikával tudak csak gondolkozni.

Fenrir
Subbáról 😄

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Passz, azért ez a cég is elsõ hallásra vad adatokkal dobálózik. 6 géppel akarnak akkora utasforgalmat csinálni 1 év alatt mint amennyit a Malév csinált 22-vel. 4 év alatt meg ki akarnak így termelni még 44 gépre való pénzt, csak csupán prémium kategóriás jegyekkel?

repvez
Hát erre nem is gondoltam, Sajnos már mindenben a politikai áthallás van.
Bár már azon sem csodálkoznék ha az egyik gép lajstroma HA-DUR lenne 😊
Bucser
Csak azt nem ertem erre miert kellett ennyit varni? Sokkal olcsobban meguszhato lett volna az atmenet, ha nem kotyavetyelik el a MALEV csodben levo lehetoseget az ujrakezdeshez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
Air-pád
Fenrir
Persze, rögtön már Árpádsávos legyen a vezérsík festése is 😊

robotnyk
korrekt a logó és a színek, én drukkolok
Reaper
És a külföldiek majd úgy mondják, hogy szoliom (hangosan az ének...) 😄

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

repvez
Akkor már miért nem turul? a külföldiek is könyebben kimondanák 😊
Fenrir
Megkötötték: hat géppel indul a Sólyom

Eddig én baromira nem hittem benne, de most már van egy halvány remény, hogy lesz valami a Malév nyomán.

qtab986

LoDMaSt
Már airportálon is volt róla szó, hogy az a vágág a videóban csak könnyítette a tûzoltók odateleportálását. 😊

@ Hellomarci

desigo
Tûzoltók reakcióideje <#ijedt>
Fenrir
Ez ugyanaz csak oldalról, itt sem látni semmi különöset. Szétment valami a hajtómûben, ez van.

Reaper
Már amikor a hátára rakta látszott, hogy nincs sebi. Nem szép halál..😞

Reaper
<#eljen>

Boconadi
Hmmmm.... En nem is ertem mit gondoltak valojaban...

Molnibalage
Beszarás. Ezt Tökölön vették fel. 2:16-nál levõ képkoca alapján szerintem ez Tököl, tisztán látszik a kép jobb felsõ sarkán a fékör alakú kitérõ, ami a mûholdfotón is látszik.

Kata
Humiariból csórtam mer repülõ van benne:

(én a repcsinek drukkoltam)

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Hogy ne tünjön úgy mintha egy szardíniás dobozban ülsz.

alert
Mihez kell extra hely?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Fenrir
Nekem a Boeing-é sokkal zanzásítottabbnak tûnik. Mondjuk nincs sidestick, lehet azért is.

Molnibalage
A zene viszont a gép részeinek bemutatásakor istenkirány. <#eljen><#eljen>

Molnibalage
Nem értem. Mindkét kabin egyformán tágasnak tûnik nekem, drámai eltérést nem látok, de még jelentõset sem.

Fenrir
A350 flight deck view.

Látszik, hogy francia gép, kényelmesnek és ergonomikusnak tûnik a flight deck.

Itt a Dreamliner-é is.

Jó Boeing-os hagyományként agyon van zsúfolva a center pedestal és nincs egyáltalán extra helye a személyzetnek, lásd 737.

Papirzacsi
Elég gyatra animáció

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

qtab986

Fenrir
Photoshop 😊

Reaper
Szokták ám ezt fecskendõs kocsival is csinálni...

Molnibalage
A linkelt képemen mintha valami "esõfal" lenne, de ennyire éles határfelületet én még életemben nem láttam. A gépre még zuhog a víz, de elõtte a betonon meg semmi és mintha sütne még nap is. A képen mintha függõlegesen zuhannak az esõcseppek(?), de hogy ezt hogyan csinálná valami locsoló eszköz, azt nem vágom.

A tieden a gép felett gyak szinte csak pára van, nem hasolít a két helyzet egymásra. A te képeted még a sugarak is látszanának szembõl.

Reaper
Gyanítom, hogy így:

Molnibalage
Nem tudom, hogy készült, de jópofa.

qtab986

qtab986

Fenrir

Tikal
<#wow1> skill a legmagasabb szinteken 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

exTrem
Imádom Kentet, és azt, hogy bármikor válaszol is a leveledre amikor van valami kérdésed hozzá 😊