Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Én cdgalaxistól szerválom,onnan még semmi hír...😞
Ebbõl pénzek lesz...

MerlinW: Annyira nem érdekel,kezdem megszokni az ilyen auto fröcsögõket konzol ellen,érvük nulla eszük még annyi se, én meg vigyorgok mindkét táboron amikor valamelyik oldal hazafiai egymásnak esnek..😄
Most kaptam telefont, hogy holnap délután átvehetem a Deus Ex AE-t a boltban, viszont nem 9.500, hanem 10.990. <#falbav>

MerlinW
Ne foglalkozz vele, minden héten bannonlják mindhárom alregét... csak egy SG troll.

[merlinw.org]

wedge31
Most hívtak a Gameshoptól. A jó hír, hogy már csütörtökön lehet menni a játékért a rossz, hogy emelték az árat 10 9000 HUF-ra/ Augmented Edition /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Skynet
Tipikus autista habzószájú konzolhater fasz vagy 😊
Skynet
Nem tudom hogy az újgenerációa COD részeket volt-e ezek közül amelyik lehúzta (kb annak az oldalnak van hitele is), de amennyit eddig játszottam és láttam a DE3-ból az alapján egyetértek 😊
wedge31
Ez azért már valami.

Ha ezek mind hazudnak megszületett a világ egyik legnagyobb összeesküvése a gamerek ellen...<#nyes>

nr1ranger
A dizájn szerintem teljesen jó, illik a játékhoz. Házigazda meg kéne, nagyon!

There is no peace. There is only WAR!

Evin
"Ha nem tudod mit jelent a szmájli az meg neked fekete pont..."
Ezt mondhatnám én is. Ott van a két mondatom között!

"Te mondtad, hogy ronda, nem én." -> Szerintem nem ronda.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wedge31
Ha nem tudod mit jelent a szmájli az meg neked fekete pont...

De ha nem tetszik bármikor csinálhatsz jobbat én nem foglak le.

Evin
Ezért egy fekete pont. 😊 Te mondtad, hogy ronda, nem én.
De támogatom.

wedge31
Az amcsik már ma megkapják az EU-s megjelenés a Aug 26.

MikX
Hmm, fasza, de itt 23-át írnak, mindenhol máshol 26 van írva, no mind1, a héten azért csak megjön...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

wedge31
Deus Ex: Human Revolution Launch Trailer.

Hajrá. 😊

Why so serious?

wedge31
Én vállalnám ezt a ronda dizájnt is ugyis én dobtam össze...<#idiota>

Figyu, ne égesd már magad, elég ciki amit csinálsz...

Why so serious?

MikX
És a játékokokba nem tartozik a konzol?
Alapból én értelmetlennek tartom, hogy van külön konzolos topic...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Evin
Kellene egy házigazda, aki kitakarít, meg csinál egy ÉLÕ offtopikot, mert hamarosan biztos kelleni fog.

Szerintem beszéljünk inkább a játékról. Ez itt a 'Játékosok fóruma' altopik, itt a PC-s játékokról beszélgetünk, úgy hogy mindez konzolon milyen, vagy hogy a konzolok léteznek e egyáltalán, az teljesen irreleváns ebben a topikban.

FSpofon
kussolj konzolos

Arab money

Davidus
grafika buzulás meg konzol vs pc. sg színvonal😄

V9ykn8_TZL0

grebber
Te tuti lolsl alregje vagy az ilyen agyongyöpösödött!

Next PC upgrade: 2022

FSpofon
hiába raknak rá még gombokat ha a hardver értéktelenebb mint az egerem

Arab money

Seth
2 ANALÓG RAVASZ FELÜL
2 GOMB FELÜL
4 GOMB ELÖL + 2 (START,SELECT)
2 ANALÓG KAR, ALATTUK SZINTÉN GOMBOK, EZ MÁR 8 GOMB CSAK ELÖL)
8 IRÁNYÚ D-PAD, ILLETVE EZ ALATT IS + 1 GOMB

Több mint elegendõ gomb van a játékhoz, de tudom hogy csak trollkodsz és leszarod amit írok 😊

PSN ID.: Beegabor

FSpofon
vér kéne

Arab money

Fpocok
Nicsak, mi folyik itten már?

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
tõlem ne kunyerálj meghívót
pénzért van ha kell

Arab money

MikX
Bocs, de az ilyen mély, nagy értelmi szintel támogatott emberkékkel nem kezdek vitába, mert úgyis legyõzöl rutinnal, inkább javaslom menj, nézd meg az ncore-on, meg-e érkezett a rendelésed...

FSpofon
az én billentyûzetem fekete
a hozzád hasonló hülyéknek kellenek a színes gombok a kontrollerre hogy eligazodjanak az ilyen nagyon bonyolult játékokban és 20 perc alatt lelõjék a gépet valami fedezék mögött bújkálva meg pauseolva inventoryban kotorászva percekig 😄D

Arab money

MikX
Saját magad minõsíted ezzel a nulla érveléssel, bár az is igaz, hogy az ilyen "okoskáktól" színes a világ...

FSpofon
ja nem, a nem normális faszok szeretnének

Arab money

FSpofon
szeretnék 4 gombbal deusexezni

Arab money

MikX
Aki ilyet leír, az meg meg méginkább...

FSpofon
kit érdekel a konzol
nem normális aki ezt azon játssza

Arab money

Hehe. "Your order has left the building" Es ez volt 20an. 😊 Kar, hogy meg vagy 3 hetig nem erek ra kibontani sem.

grebber
Én sem a grafika miazt játszok.(Én is most nyomom Deus Ex1-et)

Csak reagáltam a "2011-es köntösre"

nr1ranger
(Nem Deus Ex, de már nem bírom visszatartani): Ezzel így vagyok én is. De van akinek az anyucia épp vett egy új gépet meg videókártyát, és akkor naná hogy azzal villog a gyerek hogy ennek szar a grafikája, mert a Crysis 2 full HD-n maxUltrára húzva akadás nélkül megy. Amikor nekem lett új gépem, akkori elég jó kategóriás videókártyával én is örültem neki hogy milyen szép valami max grafikán, de ha a játék dög unalmas volt nem néztem tovább az effektorgiát. Inkább valami tényleg újat kéne kitalálni, valami egyedit - ami nagy szó, mert már nem nagyon lehet kirukkolni forradalmi ötletekkel, de nem lehetetlen, ott van példának a Mincraft, a grafikája majdnem 0, de szerintem az elmúlt 10 év egyik legnagyobb ötlete a játékiparban.

There is no peace. There is only WAR!

Szívembõl beszélsz... Komolyan! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jaj ki nem sz*rik a grafikára! Jóhogy nem csak a héten kijött játélokkal játszik meg filmeket néz meg az ember, mert jövõhéten már úgyis lesz valami jobb grafikás. Én fél éve vittem végig a deus ex 1 et elõször életemben, de sokkal nagyobb élményt nyújtott mint pl timeshift, vagy dark sector vagy a KRÍZIS, amikkel azelõtt játszottam. A játék az agyban van. Csupán csak olyanokat vettem rossz néven hogy állok elõtte és nem lát, meg elbújok és "biztos egy csöves".
Tényleg azért utálom a játékipart mert semmi az a fejlõdés ami azért mutatkozik a tendenciákban(sztori, lopakodás, MI, zenei aláfestés stb), ahhoz képest hogy hû milyen grafikát csinálunk neki. És csak ezért vehet az ember új meg új gépet.
grebber
"ami visszahozza arégi idõk hangulatát 2011-es köntösben és tehnológiával."

Ezt bátran kijelenthetem,hogy max pc-n.Konzolon toltam vele és igen csak 2006-os szintû a grafika.

Inkább játszanék egy felülnézeti 2D 16 színû, ámde tartalmas játékkal, mint egy CryEngine3-as, de f*s játékkal. Lásd kapásból Sniper Elite2.

Muttley
tartalmilag lehet, h hiper-szuper (aki nyomta vele, majd meséljen)
de emiatt..

Just do it :)

wedge31
Ha már ennyien mondják, hogy nagyon jó lett akár még igaz is lehet.

Most már több olyan lap is 9 pontot adott rá ami egyébbként gyakran lehuzza a játékokat / pl a Destructoid /

broman191
Miért fizetnék le?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Muttley

9,0 pont, mi?

már IGN-t is lefizetik..

Just do it :)

Ryder62
Nagyon jónak tûnik és örülök ha lesz sandbox része + választható megoldások. Ha meg eléri a 20+ órás játékidõt akkor meg pláne: <#eljen> De a grafika valahogy furi. Túlképpen nem a grafikával van a bajom hanem hogy szinte nincsenek árnyékok. Mondom úgy hogy hogy nem vagyok grafika huszár csak valahogy feltûnt az árnyékok hiánya. Bár lehet hogy a játékban nem zavaró.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

broman191
<#eljen><#circling>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

The Protector
Végre egy kibaszott játék ami visszahozza arégi idõk hangulatát 2011-es köntösben és tehnológiával.Duke-tól is ezt vártuk de ez most tényleg összejött.Választható útvonalak,képzettségek stb....
Anno nagyon kezdõ gémer koromban(most meg már nem vagyok akkora játékos) az információk és lehetõségek sokaságában roppantam össze és ezért nem játszottam vele+angolul alig tudtam.Most meg csak az ilyen gamekban találok értéket igazán és az rpg-k nek köszönhetem egész jó angol tudásomat(francia+német szak)
Amikor a "Beta" betöltöttem elfogott a régi érzés és rámborult a lehetõségek sokasága de ez most élvezettel töltött el😊Végre megcsinálhatom a szokásos lopakodós,távolról lelövös köcsög fasz karakterem amire minden játékban törekedem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31
Gyanitom mindkettö igaz, játékstílustól függõen.