2597
-
#1031 Ja, 2 módszer van vagy kiüti vagy megöli. Ha kinyirja az sokkal hangosabb és sokkal brutálisabb :P -
#1030 Hát ja, többen is mondták hogy ez a release nem a legmegbizhatóbb -
#1029 Deus.Ex.Human.Revolution-DaRkSiDe -
#1028 jjjjaj ok, kicsit belenéztzem és úgy emlékeztem, hogy kitörte a nyakát :D -
#1027 Már megbocsáss de ki szólt hozzád? Grebbert kérdeztem.... -
#1026 Eredetiben vettem meg az 576-ban tegnap 10 rugóba fájt, nem warezolok soha, elég jól keresek ahhoz, hogy ne kelljen -
#1025 Azokat nem ölte meg csak kiütötte őket. Ha a társaik rájuk találnak akkor felkeltik őket ha jól emlékszem -
#1024 Hát nagyon úgy tűnik hogy a virágbolti verzió miatt van. Pontosan melyiket szedted le? -
#1023 milyen pacifista, simán kikerülhetett volna mindenkit, de inkább kitörte a nyakukat :D -
#1022 Azt soha nem kapcsolom be!De néztem ki-be között nincs semmi különbség ugyanúgy szarakszik! -
#1021 Vsync? -
#1020 Pont ezt írom én is az fps nekem is okés mégis látom szemmel hogy lagol/akad nem tudom melyik a jó szó rá szóval darabos a mozgás.
Minden a legfrissebb vga driver ,dx. -
#1019 Szerintem nézz szét szoftveresen /driver frissítések stb./, háttérfolyamatokat ellenőrizd esetleg, mert nálam 30-40 FPS alá ritkán megy, van ahol pedig kiakad 75-ön. -
#1018 A virágboltos XDXD
(tört) -
ratgab #1017 Manapság a nehézfelfogású napjaimat élem! Az melyik? -
#1016 Sajnálattal vettem észre, hogy a játékot nem lehet újrajátszani. Első végigjátszásom során beszélgettem egy csomó emberrel, sokat leolttottam. Egyik példa az egyik employee az elején amikor először vagyunk az épületben, első végigjátszáskor direkt provokáltam és vitáztam vele. Végigtoltam a játékot és most elkezdtem újra, megint ott vagyok az employeenál erre közli velem, hogy elmondtam amit akartam, és megtanulta a leckét!
??????????????????
Ez meg mi? AZ első végigjátszásomból hogy emlékezhet rám? Mi ez valami újjászületés? Ez most eléggé elvettem a kedvem a játéktól, ha a többi NPC vel se fogok tudni beszélni, akkor nincs sok kedvem a játékhoz, ez nagyon súlyos bug, mégis hogy mentheti át az új végigjátszásba az előző végigjátszás cselekedeteit?
Addig nem ajánlatos újra kezdeni amíg nem jön erre egy javítás. -
#1015 Kisebbségnek szánt verzió! -
ratgab #1014 Origi vagy tört, mert az elmondások alapján nem mindegy? -
#1013 Hát elég fosul megy.FPS-el nincs gond (legalábbis magával az fps számmal) de lagol akad vagy nem tudom mit csinál.
Lehet a fos 2 magosom a ludas nem tudom.Remélem mielőbb elkészül a magyarítás és akkor játszok vele!Addig nyomom az 1-et! -
Evoluti0N #1012 Huhu. Ezt a játékot nekem találták ki. Lopakodós és akció rpg és még sci-fi is. Kb 2 órát játszottam eddig és nagyon bejön. -
#1011 Megihletett az egyik cutscene-ből lopott screenshot, ahogy nézegettem a képeket a Fraps-om mappájában.
-
#1010 Nagyobb terekre gondolok főleg, kis szobákban, ahol nem alakulhat ki fedezék és hely híján hosszabb parázs tűzharc, természetesen mindent vagy semmit, vagy te irtod ki az ellent gyorsan, vagy ők téged. Nagy térnél pedig repkednek a golyók, mindenki okosan beragad valahová, csak kisebb pozícióváltások történnek, néha ki-kitüzelve. :)
Mondjuk egy ilyen helyen, mint a lenti képen, nagyobb számú ellenséggel azért el lehet lenni hosszabb ideig mint lopakodva. Az adott hely nekem speciel olyan 10+ másodperc lehetett professzionális lopakodós megoldással átszaladva cloak-kal, egy auto unlocker-t reflexből rádobva a nagy terem végén a 4-es szintű ajtózárra, majd a kisülés pillanatában az ajtót gyosan nyitottam, becsaptam magam mögött, pihegve éppen beérve az energia elfogyott, cloak auto lekapcs, hajszálon múlott a siker - a gyors lopakodásban is van kihívás, a véges energia nagyon ellenünk játszik. Egyébként meglehetősen előnytelen helyen vagyok a képen harci szempontokból, nyilván ha az lett volna az első gondolatom hogy itt mindenki haljon meg akkor a jobb oldalon látható korlátos-lépcsős magaslatról, ahonnan rálátásom van szinte mindenre és mindenkire, leszedegettem volna őket egyenként (hangtompítós) sniper-rel, a mozgásukat előtte kielemezgetve, ki kit és mikor lát ha fejest kap. Ez a megoldás nagyságrendekkel bonyolultabb és időigényesebb lett volna, de az első végigjátszásom volt, nem a harci képességeimre voltam kíváncsi, hanem a játék teljes történetére a lehető leghamarabb. :)
-
#1009 Hát ja én 10 óra alatt jutottam ki, de aztán ahogy belejössz, egyre gyorsabban megy, mint minden játéknál. Viszont több befejezés van és egy ilyen játékot újra kell játszani legalább háromszor, eléggé bejön, rég volt a kezemben már normális lopakodós játék, ahol tényleg nem KELL megölni senkit ha nem akarok. -
#1008 Én ráadásul kikapcsoltam az object megvilágitást is igy jobban körül kell nézni minden szobában mig megtalálok valamit. -
#1007 Hát... sunnyogva jóval több időt töltök egy szobában, mint rambózva. Egy 4-6 emberrel megrakott szobát kitakarítok 2 perc alatt, míg meglapulva megtanulni az őrjáratukat, kivárni, amíg nem néznek oda, akár 10 perc is lehet egy nagyobb terem esetében. Így nem értem miről beszélsz. -
#1006 Jól mondja Broman. Hidd el a katonák ellen nem lesz ilyen egyszerű dolgod -
gregtom6 #1005 Viziloitato, most mondanám azt, hogy ne vegyél látatlanban játékot, akármilyen jók is az értékelések.
Bár én egyelőre csak egy jó kis Splinter Cellt látok a játékban, mert úgy látom, hogy erre jó.
Semmi gond nem lenne itt, ha legalább futnának a vedezékbe az ellenfelek.
Ettől függetlenül ki fogom próbálni, mert a Deus Ex-ekkel játszottam, és emiatt ezzel is jóformán kötelező játszanom. -
#1004 Sunnyogva szerintem a leggyorsabb és legegyszerűbb a játék, főleg ha az egyszeri gémer' kicsit haladósabban játszik, elkerülve a harcot az ellennel ahol csak lehetséges, a célokra koncentrálva, nem semmiért lett csak ~21 óra mindenféle missziót megcsinálva, viszont tempózva. :) Minden helyzetet harccal megoldva, jóval több lett volna, különösen tekintettel a legmagasabb nehézségi szintre.
#1001.: Azt elfelejtettem mondani hogy ez csak a bevezető misszió a mikrobisodás' után, milyen kihívásra kellene számatani rögtön a játék elején? A lelövöldözött szerencsétlenek csupán képzetlen, utcai wannabe gengszterek, pisztollyal a gatyában, nagy arccal, azzal fordítottan arányos harci tudással. Hamarosan amikor kiképzett katonák, zsoldosok ellen lesz lehetőség harcolni, akik közül például a heavy-re felaggatták a fél MÉH telepet, és nagy kaliberű sniper-rel is két golyó egy fejes...akkor majd lesz kihívás. :D ;-) -
#1003 Ha így egy helyben állva lövöldözöd a heccsátokat' hihetetlen nagy a játékélmény. Az ilyen emberek kicsit CS 1.6-ozhatnának a haverokkal, hogy megtanulják egy helyben állni balf4sz dolog, haladni kell, ha csak így megy a heccsát' az régen rossz, másrészt hátbakéselnek hamar ácsingózva(sajnos a Deus Ex-ben ilyen nem fog előfordulni). Ilyen módon játszani hihetetlen primitív. Szerintem kezdek egy második végigjátszást pszichopata karival, vérben az igazság! :D -
#1002 21 óránál nekem jóval több lesz mivel első végigjátszásra általában mindent elolvasok és meghallgatok ráadásul most sunyogos stilusban tolom. Hét óra után még mindig gyakorlatilag az első helyszinen vagyok. Plusz én szeretem az acsikat is kimaxolni.
A Thief 4 ugy tünik jó kezekbe került, értenek a srácok a lopakodós játékmenet elkészitéséhez. -
#1001 Micsoda taktika, egyszerűen elképesztő!
Most komolyan, számomra ez borzasztó, egyszerűen semmi kihívás, az elejétől kezdve csak pisztolyt használok, és nem érzem, hogy mást kéne bevetnem, legalábbis eddig. Hiába a legnehezebb szint, ennyire képesek, vagy ha sikerül egy kis időt szerezniük, akkor eljutnak egy fedezék mögé, de akkor is csak meg kell várni még kinéz mögüle, és headshot. Remélem azért később elő kell kapnom egy komolyabb tűzerővel rendelkező fegyvert is.
Én is azt mondom, hogy a fear MI ettől ezerszer jobb volt. -
#1000 Engem nem zavart a TPS-FPS váltogatás, de ez nyilván egyénfüggő. Én kiállnék a MI mellett, nagyritkán egy-egy ilyen beakad, a falat lövi bugra nem kell tenni, általánosan összedolgoznak, tudnak célozni, kemények az ellenfelek - lennének, ha nem lopakodás pártiak vagyunk, mivel akkor nem fogjuk sokat megtapasztalni. Ez is egy oka annak hogy lopakodtam, már az intro-ban megtapasztaltam nem egy leányálom erőltetni a lövöldözést a legnehezebb szinten. A szinkronhangokra én nem panaszkodom, lehet Jensen rekedtsége erőltetett, azon felül mást nem tudnék felhozni. Boss harcok lopakodós karakterrel - odaszaladsz cloak-kal, és typhoon. Bumm. A legerősebbik boss-szal is 3x kellett ezt eljátszani, alig egy perc volt. -
Ulthane #999 Human Revolution teszt -
#998 Képek only, a Screenshotok játékokból topikban -
#997 Tegnap délutánra végigtoltam a játékot, mindenbe beleütve az orromat, igazsátot szolgáltatva, humánus, leütős-sokkolós-elkábítós lehetőleg senkit meg nem ölős lopakodós karakterrel (intro-t nem számítva), így körülbelül 21, kellemesen eltöltött óra után futott le a credits. Esetleges kisebb spoilerek előfordulhatnak, de inkább általánosságban írok dolgokat, direkt nem lelőve, részletezve semmi konkrétat. :)
[imgw]http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_03-45-20-22.jpg[/imgw]
Az újrajátszhatósági faktor elég magas, lopakodva sem lehetetlenítették el a játékot, egészen a végéig működőképes, folyamatosan ebben a stílusban is, nem erőltetnek semmiféle vérengzést, ahol az elvekből engedni kellene. A főellenségeken kívül persze. Őket sem muszáj lövöldözni, szerintem nem is célszerű, ellenük ott van a typhoon (érdemes kifejleszteni, és tartalékolni a muníciót a játék ezen pontjaira, ha találunk hozzá nagyritkán), fél perc-egy perc alatt sikerült végezni ilyen módon mindegyikkel "give me deus ex" fokozaton. :D
[imgw]http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-25_19-24-47-68.jpg[/imgw]
A fejlesztésekkel teljesen a stílusunkhoz szabhatjuk a karaktert, nem éreztem azt, hogy mindenképpen el akarnának tolni erőszakosan valamilyen irányba a játék előrehaladtával. A fegyverek fejleszthetősége kellően sokrétű, megmutatkozik a külsejükön is. Habár a játékot az elejétől a végéig, mondhatni kizárólag a sokkoló-kábító kombóval játszottam, pár fegyvert mellettük direkt megtartottam - nem is lettek szinte soha használva, mozgásérzékelős aknákat kilőni esetleg - csak úgy fejlesztgetni, nézegetni.
[imgw]http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_13-33-20-33.jpg[/imgw]
A hangzás & effektek számomra teljesen a helyén voltak, igaz nem egy megszállott, végletekig vájtfülű audiofil vagyok, drága kellékekkel. Egyedül a csatornában éreztem eltúlzottnak egy átvezető videó alatt a fürdőszoba effektust. Az aláfestő zenék hangulatosak, többnyire illenek az éppen zajló történésekhez - azért csak többnyire, mert itt-ott kissé harciasnak éreztem a zenét, annak ellenére hogy lopakodtam, de ezt nem rónám fel mindenképpen hibának, mivel lopakodva szinten tartja a kellő feszültséget, harc esetén pedig az adrenalint. :)
[imgw]http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-25_23-46-32-38.jpg[/imgw]
A grafika összességében szép lett, annak ellenére hogy enyhén "műanyagnak" hat. Az vizuális effektek többsége átlagos színvonalú, a tüzet és a hozzátartozó részecske effekteket emelném az átlag felé, de tetszett még az utca porát seprő szellőé is. A textúrák részletessége is inkább csak az átlagos jelzővel illethető. A karakterek, egyes ruhák, fegyverek, kellékek, a környezet dizájnja ellenben kiemelkedő, egyedi hangulatot adnak a játék világának. All-in-all a grafikai színvonal nagyon is a helyén van, ahhoz mérten amit el szerettek volna érni vele - tehát művészi értékekben jóval gazdagabb az átlagnál, de a kiemelkedő high-end technikai megoldások imádói sajnos csalódni fognak, ne számíthatnak grandiózus megoldásokra, "nem egy krájzisz".
[imgw]http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_10-34-18-27.jpg[/imgw]
A végére hagytam a sztorit, mert elég vegyes érzéseim vannak. A meglehetősen tartalmas in medias res kezdés után, egy ideig élvezetes a nyomozgatás, az ember folyton belebotlik valamibe, amely sejtet egy nagy-nagy összesküvést, mindenek felett álló, befolyásos ismeretlenek mindent elkövetnek hogy a sötétben tapogatózásnál többet ne tehessünk. Folyamatosan fennmarad az érzés, hogy haladunk előre, többé kevésbé meg-megtorpanva. A sztorit építgető, mellékes elemek számomra csalódást jelentenek, mivel szinte nem is léteznek, az e-mail-ek, PDA-k tartalmának olvasgatása hamar egyhangúvá, unalmassá válik, hasznosságuk és információ tartalmuk általában - nagyon kevés kivétellel - kimerül egy új megismert ajtó kódban, számítógép esetén egy érvényes user névben és jelszóban - mindkét esetben nyilván a hack kiküszöbölésére (amely egyébként jól sikerült, élvezetes kis minijáték, hangulatos aláfestő zenével). Adott volt egy hatalmas volumenű, világrengető (inkább csak a játék világát megrengető...) sztori, amelynek megvalósítása sajnos számos ponton kívánnivalót hagy maga után. Az alapjaiban véve nagyszerűen felépített történet több helyen is vakvágányra fut, annak kommunikálásának, felépítésének részleteiben rejlő hiányosságai miatt.
[imgw]http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_09-49-55-39.jpg[/imgw]
Zárszó: Az új Deus Ex egy csiszolatlan gyémánt, kisebb-nagyobb hibáinak ellenére élvezetes, összetett, élménydús, kellemesen hosszú játékidővel megfűszerezve. -
#996 Élvezd a játékot, tegyél magasról az achievement-ekre, kisisiseknek lett kitalálva hogy villogjanak velük... :) -
Inquisitor #995 Másik fórumon kolléga azt írja, hogy ő átlopakodott a legtöbb helyen az intro részben, néha leütött valakit illetve futott mint nyúl, ha lőni kezdték volna :) -
lazsi #994 Nem bírok leállni ezzel a rohadt pacifist achival kapcsolatban. Úgy tűnik végül is, hogy van akinek beadja a prologeos mészárlás után is, de a mérgezett nyilas puskának van egy kellemetlen meglepetése. Van állítólag egy bug ami miatt néha a mérgezett nyilas puska kábítás helyett gyilkol.
Amúgy igazán csinálhatnának egy visszajelzőt arról, hogy eddig hány embert öltél meg. Mert így csak a végén szembesül az ember vele, hogy valahol véletlenül valakit megölt. -
lazsi #993 Na hivatalos fórum szerint is számít a prolog. Ez azért nagy kibaszás mert ott még leütni se lehet őket, meg kábé semmit se tudsz csinálni a lövésen kívül hiszen még nincsenek beültetéseid. Erre azért felhívhatták volna a figyelmet. Így nem csoda, hogy 0.1%nak sikerült teljesítenie a nem ölünk achivementet. -
lazsi #992 Na a fenébe. Már benne van 10 órám. Most már ezért nem kezdem előlről. No de azért annak sok értelmét nem láttam, hogy biztonsági főnökként az életemre törő terroristákra ne lőjjek vissza. Meg a fene se hitte, hogy a prolog ahol ráadásul még a tutorial is erőlteti, hogy lődd le őket beleszámít. Azért mindjárt felkeresem a hivatalos fórumot aztán megnézem mi erről a hivatalos álláspont.