Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl pénzek lesz...
MerlinW: Annyira nem érdekel,kezdem megszokni az ilyen auto fröcsögõket konzol ellen,érvük nulla eszük még annyi se, én meg vigyorgok mindkét táboron amikor valamelyik oldal hazafiai egymásnak esnek..😄
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha ezek mind hazudnak megszületett a világ egyik legnagyobb összeesküvése a gamerek ellen...<#nyes>#nyes>
There is no peace. There is only WAR!
Ezt mondhatnám én is. Ott van a két mondatom között!
"Te mondtad, hogy ronda, nem én." -> Szerintem nem ronda.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
De ha nem tetszik bármikor csinálhatsz jobbat én nem foglak le.
De támogatom.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Why so serious?
Why so serious?
Alapból én értelmetlennek tartom, hogy van külön konzolos topic...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2 GOMB FELÜL
4 GOMB ELÖL + 2 (START,SELECT)
2 ANALÓG KAR, ALATTUK SZINTÉN GOMBOK, EZ MÁR 8 GOMB CSAK ELÖL)
8 IRÁNYÚ D-PAD, ILLETVE EZ ALATT IS + 1 GOMB
Több mint elegendõ gomb van a játékhoz, de tudom hogy csak trollkodsz és leszarod amit írok 😊
PSN ID.: Beegabor
a hozzád hasonló hülyéknek kellenek a színes gombok a kontrollerre hogy eligazodjanak az ilyen nagyon bonyolult játékokban és 20 perc alatt lelõjék a gépet valami fedezék mögött bújkálva meg pauseolva inventoryban kotorászva percekig 😄D
Arab money
Csak reagáltam a "2011-es köntösre"
Next PC upgrade: 2022
There is no peace. There is only WAR!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tényleg azért utálom a játékipart mert semmi az a fejlõdés ami azért mutatkozik a tendenciákban(sztori, lopakodás, MI, zenei aláfestés stb), ahhoz képest hogy hû milyen grafikát csinálunk neki. És csak ezért vehet az ember új meg új gépet.
Ezt bátran kijelenthetem,hogy max pc-n.Konzolon toltam vele és igen csak 2006-os szintû a grafika.
Next PC upgrade: 2022
Just do it :)
Most már több olyan lap is 9 pontot adott rá ami egyébbként gyakran lehuzza a játékokat / pl a Destructoid /
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Anno nagyon kezdõ gémer koromban(most meg már nem vagyok akkora játékos) az információk és lehetõségek sokaságában roppantam össze és ezért nem játszottam vele+angolul alig tudtam.Most meg csak az ilyen gamekban találok értéket igazán és az rpg-k nek köszönhetem egész jó angol tudásomat(francia+német szak)
Amikor a "Beta" betöltöttem elfogott a régi érzés és rámborult a lehetõségek sokasága de ez most élvezettel töltött el😊Végre megcsinálhatom a szokásos lopakodós,távolról lelövös köcsög fasz karakterem amire minden játékban törekedem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?