Nagyobb terekre gondolok főleg, kis szobákban, ahol nem alakulhat ki fedezék és hely híján hosszabb parázs tűzharc, természetesen mindent vagy semmit, vagy te irtod ki az ellent gyorsan, vagy ők téged. Nagy térnél pedig repkednek a golyók, mindenki okosan beragad valahová, csak kisebb pozícióváltások történnek, néha ki-kitüzelve. :)
Mondjuk egy ilyen helyen, mint a lenti képen, nagyobb számú ellenséggel azért el lehet lenni hosszabb ideig mint lopakodva. Az adott hely nekem speciel olyan 10+ másodperc lehetett professzionális lopakodós megoldással átszaladva cloak-kal, egy auto unlocker-t reflexből rádobva a nagy terem végén a 4-es szintű ajtózárra, majd a kisülés pillanatában az ajtót gyosan nyitottam, becsaptam magam mögött, pihegve éppen beérve az energia elfogyott, cloak auto lekapcs, hajszálon múlott a siker - a gyors lopakodásban is van kihívás, a véges energia nagyon ellenünk játszik. Egyébként meglehetősen előnytelen helyen vagyok a képen harci szempontokból, nyilván ha az lett volna az első gondolatom hogy itt mindenki haljon meg akkor a jobb oldalon látható korlátos-lépcsős magaslatról, ahonnan rálátásom van szinte mindenre és mindenkire, leszedegettem volna őket egyenként (hangtompítós) sniper-rel, a mozgásukat előtte kielemezgetve, ki kit és mikor lát ha fejest kap. Ez a megoldás nagyságrendekkel bonyolultabb és időigényesebb lett volna, de az első végigjátszásom volt, nem a harci képességeimre voltam kíváncsi, hanem a játék teljes történetére a lehető leghamarabb. :)