2597
-
Inquisitor #831 Jó tudni, elvileg nem régió záras EU-n belül, de ha nem fog menni vagy letiltja a Steam, akkor elég sok ideges vevő fogja a boltot szétszedni :D -
doggy90 #830 igen, de az brit kiadás. -
Inquisitor #829 Szerintem variálható küldetések előtt, de jó kérdés. Mondjuk nem árt tudni, hogy a leírása szerint az elektromos fegyver ugyan nem upgradelhető, viszont sok olyan dolgot meg tud állítani, amihez egyébként komoly fegyver kellene :) -
Inquisitor #828 Ez érdekes, az enyémen csak 15-ös karika van :D -
doggy90 #827 OFF
merlin, mennyire megbízható az oldal? gondolkoztam az ajánlatukon, de végül a greenmangaming-en vettem meg, kicsivel drágábban. ha jól tudom orosz kulccsal dolgoznak, igaz? sok játékom van steamen, és nem örülnék, ha a jövőben bannolnának. -
#826 Majd egyszer, de ahogy olvasgattam, van némi lag, az meg kissé elfogadhatatlan, pár év és lehet jó lesz... -
#825 No, megjött végre... Fasza, meglepöen jó a frém, hát mitmondjak, le lett irva már, hogy animáciok valami szégyen gyengék, de megbirkozom vele...
Aki tolja, ha az elején non lethal-t választok, akkor késöbb is csak az marad, tehát nem lehet majd használni a komoly fegyvereket? -
#824 Elbandukoltam én is érte, holnapig csak nézegedhetem...
-
lazsi #823 Privát ment. -
Inquisitor #822 Ez szép ár :) -
strebacom #821 Ööö ez nagyon faxa oldal !!! a BlackOps ollcsóbb mint az MW1....
-
ratgab #820 Az is egy szempont a demózásnál, de az, hogy tetszik-e legalább olyan fontos, arra meg jó ez a rendszer. -
#819 DE:H - 5500Ft (Steam key)
Megvettem jól. -
#818 Ez max akkor jó, ha onlive on akarod megvenni. Demónak egyik lényege, hogy megnézed, fut-e a gépeden. Na most ha azon próbálod ki, akkor ez nincs. -
gregtom6 #817 utolsó off:
Igen, egyvalamire nagyon jó, demózásra. Márpedig ha van olyan játék, aminek nincs demója, azoknak nem kell a warezzal demózni, sem demónál esetleg 1-2 gigát letölteni, hanem itt van ez.
off vége. -
#816 Bár nem nagyon értem, miért de3 topikban beszélünk erről...
De mindenki játsszon úgy, ahogy jó. Nekem nem elfogadható az, ha késés van, ahogy az sem, hogy gamepaddal FPSezzek.
Ráadásul ha veszel ott egy játékot, akkor az nem is a tiéd, hanem csak egy ideig használhatod, ami egy vicc. -
#815 Mivel az onlive eleve nem régi dolog, még a béta kezdete se volt túl régen. -
gregtom6 #814 De mégis "régóta" volt az a régóta :D -
#813 Nem vádoltalak ilyesmivel. -
gregtom6 #812 Hát nemtom, h hogy a fenébe sikerült n-t ütnöm v helyett, ha nem akarod elhinni, h régóta használom, ne hidd el. De már az indulása óta rajta vagyok.
De gregtom6 és gregtom8-ként vagyok rá regisztrálva ezer éve.
Tessék:
-
#811 Ilyen "régóta" használod és nem jegyezted meg a nevét? :) -
#810 legalább próbáld ki mielőtt agymenésbe kezdesz... -
Vieras #809 Semmi baj a wifivel csak nem tesco gazdaságost szutyit kell venni és érteni kell hozzá.... ez a titka az egésznek. -
gregtom6 #808 Gondolod? Nekem a sulis wifivel, és az otthoni wifivel megy az OnLine...
Jó, bevallom, néha van olyan nap, amikor nehezen tudok rá csatlakozni, de az jó, ha 1 hónapban 1x előfordul. -
#807 Ja, a kinect is forradalma, csak mindkettő, ugyanaz az ok miatt nem működik.
Laptop mellé meg kell egy stabil internetkapcsolat is, ami nem wifi. -
gregtom6 #806 Annyit mondok informatikusként: óriási birka vagy, ha nem próbálod ki.
Az OnLine megreformálja a videójátékozást. Én anno nem a Deus Ex miatt regeltem, hanem mert ez egyfajta technológiai újítás, az első olyan kliens, aminek a segítségével pl 10 éves gyenge laptopon, ami nem bírja a mai játékokat, azzal is játszhatsz mai játékokkal.
Komolyan beszélek. -
#805 Ki is próbálhatsz kismillió játékot, meg nézheted ahogy mások tolják stb. Nagyon baba. És ingyen van, ha csak nézelődsz, meg trial-ozol gammákat. Még visszaigazoló email sem kell hozzá. -
#804 "Sign up FREE!" htx, de... biztos nem regelek mindenféle akármiért...
Biztos jó cucc egyébként... -
#803 Ez ilyen tpikus torrentes warezduma,aztán amikor kijön a release az elsők között lesz aki rányom a MEGKÖSZÖNÖM gombra..:D -
#802 Szoktam olvasgatni a totyikot, de most az egyszer persze nem olvastam vissza -.-"
Köszi, ráadásul még jó helyen is van az üzletük. -
#801 Angol OnLive-on meg tudjátok sasolni a gammát, ahogy játszanak vele a kiscsókák. http://onlive.co.uk -
#800 #793 -
#799 Dobozos formájáról tud valaki valamit, hogy a két ismertebb üzleten kívül árulják-é valahun még, illetve lényegesebb kérdés, hogy ha igen, akkor létezik-e olcsóbban? -
Inquisitor #798 Szerintem ez tévképzet, akik most veszik, azok 90%-ban előrendelték, tehát nem nagyon ingatná meg (még) az eladási számokat ha kint lenne virágboltban :) -
Inquisitor #797 A 8 napos elállási jog eleve bizonyos boltokra és csak bizonyos feltétele esetén érvényes. (Elvileg ha a bolt csak online és NINCS nekik mintaboltjuk, de ha csak online és a termék összes paraméterét és fotóját közlik akkor sem él a 8 nap.) Másrészt meg nem tudom szoftvernél miként érvényesülhetne, mikor annak feltételeit a kibontáskor elfogadja a vevő. -
#796 "9. A 8 napos elállási jogot nem gyakorolhatják a vásárlóink, minden esetben egyedi döntés alapján kerül elbírálásra az elállási jog."
Ők azok akik azt hiszik felülbírálhatják a törvényeket?! -
#795 Úgy néz ki amíg a virágbolt zárva, jobban pörögnek az eladások.
Pár komment egy amerikai zárt torrent oldal fórumából:
"I just went out and bought it today. I haven't purchased a game in about 7 years :lol: I went around town and it was sold out at many stores I visited but found one remaining copy at a bestbuy. :) "
"I went ahead and bought it on steam today since I like to encourage game developpers and I got tired of refreshing [a bizonyos torrent oldalt]. I got too annoyed(and lazy) to go check out for a game in 10 different stores because most of them are sold out already."
Miért pont torrenten kell ezzel dicsekedni...van pénze az eredetire, de warezol. Ellenben ha megjelenés után alig 2 napon belül nem jön warez akkor megveszi...besza' behu'. :) -
#794 Maradjunk annyiban, hogy te sem.
Ellenben az ellen írtam, akik alibit keresnek warezra, meg bemagyarázzák maguknak, miért jó.
Én csak azzal játszom, ami érdekel, de azt megveszem, és úgy gondolom, hogy ez az alap.
Persze mindenki azt csinál, amit akar, csak legalább ne reklámozná...
-
#793 nem 7500, hanem 7900 itt: http://www.gameshop.hu/ -
lazsi #792 Hol kerül ennyibe?