2597
banner
  • enlightened
    Te biztos egyike lehetsz a munkanélküli bölcsészeknek, akik itt fejezik ki hogy azért ők is érnek valamit, habár dunát lehet velük rekeszteni és ezért mekiben melóznak.

Szoktam olvasni, általában angolul mert a japán kortárs szépirodalom nagy részét nem fordítják le magyarra, bár angolra is néhány éves késéssel.

Nem tudtam értelmezni a mondatot, mert nem tudom mi az a gamestop, de valahogy nem is érdekelt, az ONPlayrol is most hallottam először hogy kiverték a hisztit, ezért mondtam, hogy jók reklám.
  • Seth
    Classic Game Room review

Imádom ahogy ez a csávó beszél :D
  • bgabor
    Az, hogy a gamestop bolthálózatban nem árulják, miért jelentené azt hogy más boltok sem árulják? Vagy miért jelentené azt, hogy senki se árulja egyáltalán?

Komolyan, felnő egy egész generáció úgy hogy egy mondatot nem képes értelmezni, mert soha életében nem vett könyvet a kezébe. Néhány évtized, és a kevés megmaradt írástudó keményen fogja tudni szívatni a gyakorlatilag analfabéta némprétegeket.
  • Skynet
    Hát bennem még él az hogy nagyba büszkélkedtek 4000 lebanolt cheaterrel a játék megjelenés után 2-3 hónappal,és valami agyonráérős végigszámolta,még 500 ban sem volt addig nemhogy 4000.:)

Nah de részemről off off:)
  • Fpocok
    Szerencsére nem az van, hogy ha steam, akkor csak VAC.
    Amúgy az sem rossz, csak az nem azonnal bannol, ez volt a gond.
  • Skynet
    Ezt nem tudtam csak azt hogy az MW2-ben arra a szenny VAC-ra volt mindenki utalva,és kb semmit nem ért.
  • Fpocok
    Ugye tudod, hogy a STEAMen is lehet PBt nyomni?
    RO2 steamworkos, mégis lesz VAC, PB, PBBAN. Ezek közül lehet választani, mi legyen bekapcsolva.
  • Skynet
    Hála az égnek hogy EA-nak volt esze és a BF3-at nem bízta a STEAM-re és védelemként nem a VAC-nak nevezett vicc dolgozik majd hanem adminok és pb...
  • ratgab
    Teljes mértékben igazad van!
  • Fpocok
    Azért, amiért a BF3 sem jön steamre... le akarják verni a konkurenciát, mégha ezzel többet ártanak maguknak, mint nekik.
  • enlightened
    De akkor most ez miért is jó a GameStopnak?

A többi boltban ugyanugy megveszik az ONLive-al ellátott kuponú játékot, ő meg kap majd olyanokat legalábbis ezt kérte a squaretol amiben nincs benne, akkor meg miért vegyék meg nála, ha a többiben van még egy kis bónusz?

Eredmény: csak az veszi meg tőle a gamet aki gamestop fanatikus, és egy csomó rámarad, és az OnLive népszerűbb lett mint előtte, most hogy fel is hívták rá a figyelmet.

Nem akarok elméleteket gyártani, de olyan mintha üzletet kötöttek volna az Onlive-al hiszen ez az egész hiszti csak nekik kedvez.
  • Fpocok
    Csak a gamestopban nem lehet venni, máshol igen.
  • wedge31
    Szerintem nem olvastad el a cikket.
  • wedge31
    Még nem nyitott neki senki.
  • _Atti_
    Hol az az off-topic? Megtörték...a jeget.Tényleg.
  • enlightened
    Holnap délután akartam megvenni, mert addig úgyse tolhatom, mert dolgozom. Na mind1 ha nem kapható a termék, akkor egy újabb lökést adtak a wareznak. Csak nem értem, hogy miért sírnak, hogy nem veszik a PC-s gameket. Egyrészt mindig 4 napot kell várni, mire aktiválni tudod most meg be is vonják, én meg akartam venni, de ha ők nem akarják akkor nem tudom.
  • enlightened
    Mi? Most akkor már nem tudom megvenni a boltban? Ne szórakozz!
  • enlightened
    De én azt nem értem, hogy engedte a steam, meg azt sem hogy akkor az intkeys mégis hogy oldja ezt meg "legálisan", betartani egy szabályt az legális áthágni az illegális, olyan fogalom nincs hogy legálisan áthágni egy szabályt.
  • Fpocok
    http://www.gamestar.hu/nem-arusit-tobb-pc-s-deus-ex-et-a-gamestop.html

lol
  • Fpocok
    Bár azt hiszem nem kell pont NEKED elmondanom, mi a helyzet a steammel :D
  • Fpocok
    JAaa.. hogy te idő előtt aktiváltad a játékot? Azt tiltja a STEAM. Nem szereti az ilyen trükkőzést.
  • MerlinW
    Egy napot és +3000Ft-ot:)
  • enlightened
    Jó hát aki nem bír ki egy napot az odaadja az accját is :D
  • Fpocok
    Elhiszem, nem kell bizonygatni. Én már elég sokat szoptam, szóval csak óvatosan nyomom (Megjegyzem, hogy a CoDokat sem azonnal bannolták steamről :D )
  • MerlinW
    Én sem, de bennük bízom, nem ez volt az első eset.

Tessék az 5500Ft-os Deus Ex-em:)
  • Fpocok
    Hát én sosem adnám oda az accomat senkinek, az biztos :D
  • enlightened
    Nem, de hajnali 2 kor már aktiválhatod, szóval felesleges itt sietni. De ha dolgozni mész mint én akkor is tolhatod holnap este már. Most ezért nem kell mindenféle új helyen vásárolnod.
  • MerlinW
    Nem tudom pontosan hogy oldják meg, intkeys megbízható brit oldal, valószínűleg tudják mit csinálnak és legálisan. Egyébként eddig több mint 8000 példányt értékesítettek és még senkit sem bannoltak. Persze van ezer alternatíva a játék beszerzésére.
  • Fpocok
    Az mit jelent? Csak mert ha valaki proxy trükközik, akkor azt bannolják. De akkor gondolom nem ezt jelenti...
  • MerlinW
    Teljesen, már többször vásároltam itt. Azonnali online chat és skype support, stb. Ha valaki kételkedne a dologban, nekem most aktiválták a régiózáras Deus Ex-et VPN-en keresztül úgy, hogy odaadtam nekik a 200+ játékkal rendelkező Steam accountomat. Megcsinálták 1-2 óra alatt, megváltoztattam a jelszavamat és minden oké.
  • Inquisitor
    Ez a magyar DX wiki nem sokat ér az angollal szemben, lényegében tök üres. :(
  • Skynet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most fejlesztettem ki egy ilyen automata célzásrásegítős cuccost,majd ha toljátok pc-n valaki elmondhatná hogy ez abban is benne van vagy csak a konzolosok lettek megtisztelve? :D

// Mozgolódás van virágboltban (valami orosz rls angol nyelvifájlokkal meg krekk), szerintem qrvagyorsan megkéne aplikálni azt az offtopikot mert elfog szabadulni a pokol..:D
  • Fpocok
    Valóban nem volt még, de talán jobb lett volna, ha az ember magától fedezi fel, szóval megértem Gideon-t a kertész a gyilkos vigyázz spoiler :D
  • wedge31
    Ez még nem volt az de az illetö észre fogja venni ha az mert azonnal törölni fogom.
  • Gideon Wieth
    Ne spoilerezzetek lécci, :-) vagy ha igen, akkor van rá mód hogyan :-) (((am ezt én is megtaláltam röhögtem is rajta egy sort )) :D
  • Seth
    Lol, Robotzsaru easter egg:D
    A rendőrségen asszem 3. emeleten a Detective Murphy-s ajtó, odabent Alex Murphy nevezetű úriember éppen vkivel a Robotzsaruról beszélget és kérdi hogy az az a film amiben Jean Claude Van Damme játszik? :XD
    A számítógépén az egyik üzenetben még Lewis-t is említik(a társa ha vki nem lenne képben a filmmel).
  • MikX
    Ja, ja, csak arra gondoltam, hogy nem-e majd aztán e szerint korlátozza majd, mit vehetek. Mindenesetre eddig nem öltem meg senkit :D
  • wedge31
    Meghallgattam a Soundtracket, szerintem teljesen rendben van a minösége legalábbis 2+1 hangfallal tisztán és jól szól.

Az Icarus meg már most klaszikus, szvsz...
  • wedge31
    Gyakorlatilag sem az, holnap már tolhatod.
  • Seth
    Az a kérdés csak az elején van, attól függően kapsz fegyvert arra a küldire. Aztán olyan fegyvert használhatsz amilyet csak találsz,vásárolsz :)