Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
// Mozgolódás van virágboltban (valami orosz rls angol nyelvifájlokkal meg krekk), szerintem qrvagyorsan megkéne aplikálni azt az offtopikot mert elfog szabadulni a pokol..😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A rendõrségen asszem 3. emeleten a Detective Murphy-s ajtó, odabent Alex Murphy nevezetû úriember éppen vkivel a Robotzsaruról beszélget és kérdi hogy az az a film amiben Jean Claude Van Damme játszik? :XD
A számítógépén az egyik üzenetben még Lewis-t is említik(a társa ha vki nem lenne képben a filmmel).
PSN ID.: Beegabor
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az Icarus meg már most klaszikus, szvsz...
PSN ID.: Beegabor
merlin, mennyire megbízható az oldal? gondolkoztam az ajánlatukon, de végül a greenmangaming-en vettem meg, kicsivel drágábban. ha jól tudom orosz kulccsal dolgoznak, igaz? sok játékom van steamen, és nem örülnék, ha a jövõben bannolnának.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aki tolja, ha az elején non lethal-t választok, akkor késöbb is csak az marad, tehát nem lehet majd használni a komoly fegyvereket?

<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megvettem jól.
[merlinw.org]
Igen, egyvalamire nagyon jó, demózásra. Márpedig ha van olyan játék, aminek nincs demója, azoknak nem kell a warezzal demózni, sem demónál esetleg 1-2 gigát letölteni, hanem itt van ez.
off vége.
De mindenki játsszon úgy, ahogy jó. Nekem nem elfogadható az, ha késés van, ahogy az sem, hogy gamepaddal FPSezzek.
Ráadásul ha veszel ott egy játékot, akkor az nem is a tiéd, hanem csak egy ideig használhatod, ami egy vicc.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De gregtom6 és gregtom8-ként vagyok rá regisztrálva ezer éve.
Tessék:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó, bevallom, néha van olyan nap, amikor nehezen tudok rá csatlakozni, de az jó, ha 1 hónapban 1x elõfordul.
Laptop mellé meg kell egy stabil internetkapcsolat is, ami nem wifi.
Az OnLine megreformálja a videójátékozást. Én anno nem a Deus Ex miatt regeltem, hanem mert ez egyfajta technológiai újítás, az elsõ olyan kliens, aminek a segítségével pl 10 éves gyenge laptopon, ami nem bírja a mai játékokat, azzal is játszhatsz mai játékokkal.
Komolyan beszélek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Biztos jó cucc egyébként...
Köszi, ráadásul még jó helyen is van az üzletük.
Kumiho #2179
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kumiho #2179
Õk azok akik azt hiszik felülbírálhatják a törvényeket?!
Pár komment egy amerikai zárt torrent oldal fórumából:
"I just went out and bought it today. I haven't purchased a game in about 7 years 🤣 I went around town and it was sold out at many stores I visited but found one remaining copy at a bestbuy. 😊 "
"I went ahead and bought it on steam today since I like to encourage game developpers and I got tired of refreshing . I got too annoyed(and lazy) to go check out for a game in 10 different stores because most of them are sold out already."
Miért pont torrenten kell ezzel dicsekedni...van pénze az eredetire, de warezol. Ellenben ha megjelenés után alig 2 napon belül nem jön warez akkor megveszi...besza' behu'. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ellenben az ellen írtam, akik alibit keresnek warezra, meg bemagyarázzák maguknak, miért jó.
Én csak azzal játszom, ami érdekel, de azt megveszem, és úgy gondolom, hogy ez az alap.
Persze mindenki azt csinál, amit akar, csak legalább ne reklámozná...