Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Konzolokra csakis a konzol exkluzív(!!!) játékok érik meg (vagy a szar PC portosak), hiszen azokat másképpen nem tolhatná az ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szerk: A digitális verziók meg egyébként se lettek volna régió kódosak, mielõtt valaki félreérti az elõzõt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[merlinw.org]
- a digitális licenszek (legyen az dobozos játék, vagy nem) csereberéje nem megengedett. Ez benne van minden EULA-ban.
- nálam fontos szempont, hogy a polcon/szekrényben könyvek és más cuccok legyenek, ne játékok. Steam tárolja nekem a játékokat, bárhol elérhetem õket.
- Legyen a játék multi orientált, vagy csak single, a Steam közösségi rendszere kiváló.
Természetesen ez is egyéni igény kérdése, de személy szerint mikor ~5 év után 2009 végén újra regisztráltam a Steam-en, láttam milyen szinten kikupálták, azonnal beleszerettem😊 A elmúlt 2 évben odáig jutottam, hogy eladtam a dobozos játékaim 99,9%-át, és mindet pótoltam Steam-en.
Van egy TB-os backup HDD-m, rajta van minden játék, így letölteni is csak egyszer kell mindent, és mégiscsak kevesebb helyet foglal a lakásban, mint 3-400 DVD 😊
[merlinw.org]
"A korlátozás abban nyilvánul meg, hogy ha például az Egyesült Királyságban vesszük meg a játékot, akkor egy ottani PC-n kell beregisztrálnunk a Steam-re."
Szóval ha én megveszem a lentebb linkelt oldalon, akkor nem fog mûködni??!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://youtu.be/4v8qae11_-M
A dobozos nem ilyen steamre regelõs szarokat ha belefutok egy kettõbe és nem tetszik el lehet passzolni 1-2ezerel olcsóbban az újnál....A mesés steameseket alig bírtam fele annyiért elpasszolni.
Megértem hogy egy jórészben multi alapú játékba belkényszerítik a steamreget végülis azon keresztül megy. De ez egy SP alapú játék,lehet van némi multi tartalom de az SP a lényeg,totálisan felesleges kötelezõen STEAM-hez kötni. Ha kötelezõ akkor pc változat ugrott nálam,ennyi. Majd ha a STEAM-rõl olcsóbban (legalább 2-3 rugóval) kapom meg a kézzel nem fogható letölthetõ játékot, ha nemtetszik akkor átadhatóvá teszik a játékot, és nyújt bármiféle extrát akkor majd lesz újra steam accom...Addig az ilyen steam címek maradnak konzolon.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Aztán jön a következõ pofáraesés,megveszed a játékot de nem tetszik,eladnád...Ha elsõ játék még talán nincs gond megveszik accountostúl. De ha mondjuk van 4-5 jó játékod és melléjük regelted mit csinálsz?😊
Macera macera macera...Kösz de nem,kétszer szoptam be. Még mindig nemtom kötelezõ-e ehhez a steam reg,ha igen marad a ps3 változat,és dugják fel a steam regjüket.
Remélem tud valaki segíteni, problémám lenne a STEAM-mel. A lényeg az, hogy eddig indításnál mindig tök jól elindult, ma már nem, hanem kérte a jelszót, beírtam, nem enged be, azt írja rossz. Mindenhova 2 v 3 jelszó változatom van, mindet kipróbáltam itt semelyik nem jó neki, retrive lost accountnál meg ad egy kódot, az oké, meg valami francia v olasz kérdést h arra adjak választ, ami fogalmam sincs, h micsoda....
Tud valaki erre megoldást ? Már csak azért is mert a Shogun 2 TW-met nem szívesen veszíteném el....
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Persze, ha ez valakit nem érdekel, akkor biztos kényelmesebb, gyorsabb...
Zenéim nagyrésze is ott figyel audio cs-n, és nem csak azért, mert miõségileg sokkal jobb.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Why so serious?
There is no peace. There is only WAR!
There is no peace. There is only WAR!
// Én már csak azt várom hogy ha kijön a game akkor beszabaduljon pár divatfika és minden apró részletbe belekössön hogy mondhassa hogy ez a játék nincs 6 pontos se..😊
(Lásd pl Witcher 2 fikázók 99%-a)...