Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem olyan nevem van mindenhol, amit csak én használok, másnak eszébe se jutna.... És ne ám valami baromi bonyolultra gondolj! Kis kreativítás: Kombináld a saját neved valamivel és el fogja fogadni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Malakai
A DE:HR-nél voltak errõl ilyen hírek és igen, az Square-Eidos eredetileg tervezett ilyet a dobozos vásárlásoknál (tehát steamen akkor sem), de elvetették szerencsére.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hááát, nekem már Dx10 módban is maxra húzva szebb volt. DX11 módban meg még szebb.

Sir Quno Jedi
Generációkkal ezelõtti proca, VGA, DX9 és lame felbontás, szar kis videón agyontömörítve. hagy gratuláljak az összehasonlítás készítõinek. Ha pl. nálam megnéznék 2560x1440-ben fullon a gammát, valszeg,. maguk alá hugyoznának, pedig az én konfigom sem egy nagy szám manapság már. A realitás az, hogy ha élõben nézed egymás mellett a játékokat (nálam itt ez 1xû, hiszen van itt mindenféle konzol, meg PC), akkor ég és föld a különbség és az abszolút nyerõ mindig a PC. Grafikailag. Aki szerint nem így van, az vak, vagy hülye.

Konzolokra csakis a konzol exkluzív(!!!) játékok érik meg (vagy a szar PC portosak), hiszen azokat másképpen nem tolhatná az ember.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rendeltem már UKból steames játékot és mûködött szóval ez szerintem baromság.

Why so serious?

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Skynet
Most néztem platinumshop honlapját, és tipliztem a boltba,ha steam köteles ps3 és 1 óra mulva tolom😊
Prince23
Meg van rá az esély, hogy az Arkham City is steames lesz. Bár ezt a legutóbbi két játék alapján tippelem 😄 (Kane 2 , Lara Croft)

zzeN
Kibírjuk már ezt a másfél napot😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wedge31
Elméletileg péntekig de aztán lehet, hogy már ma el fog indulni, délután majd kiderül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Malakai
Volt ilyen, viszont az EIDOS végül elvetette, nem lesz region-lock a dobozos játékokon, legalábbis európában, usában nem, ázsiában lehet.

Szerk: A digitális verziók meg egyébként se lettek volna régió kódosak, mielõtt valaki félreérti az elõzõt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Skynet
Ezt tudom de van aki nálunk is már mag megkapja és mégse tolhatja holnapig elméletileg....😊
zzeN
USA-ban 23.-a a megjelenés.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Skynet
Ám az amerikanoidok már tolhatják vagy nekik is csak megküldték tegnap a játékot és várhatnak péntekig?😊
MerlinW
Szerintem ez hülyeség, fõleg mert EU-s országról van szó.. sok értelmét legalábbis nem látom.

[merlinw.org]

wedge31
Itthon is megkapod 8 rugóért minek veszed UK-ból?

MerlinW
Értelek én téged, de ha másik oldalról nézzük:
- a digitális licenszek (legyen az dobozos játék, vagy nem) csereberéje nem megengedett. Ez benne van minden EULA-ban.
- nálam fontos szempont, hogy a polcon/szekrényben könyvek és más cuccok legyenek, ne játékok. Steam tárolja nekem a játékokat, bárhol elérhetem õket.
- Legyen a játék multi orientált, vagy csak single, a Steam közösségi rendszere kiváló.

Természetesen ez is egyéni igény kérdése, de személy szerint mikor ~5 év után 2009 végén újra regisztráltam a Steam-en, láttam milyen szinten kikupálták, azonnal beleszerettem😊 A elmúlt 2 évben odáig jutottam, hogy eladtam a dobozos játékaim 99,9%-át, és mindet pótoltam Steam-en.

Van egy TB-os backup HDD-m, rajta van minden játék, így letölteni is csak egyszer kell mindent, és mégiscsak kevesebb helyet foglal a lakásban, mint 3-400 DVD 😊

[merlinw.org]

zzeN
LOL ez igaz?
"A korlátozás abban nyilvánul meg, hogy ha például az Egyesült Királyságban vesszük meg a játékot, akkor egy ottani PC-n kell beregisztrálnunk a Steam-re."

Szóval ha én megveszem a lentebb linkelt oldalon, akkor nem fog mûködni??!

wedge31
Ha steames drm lesz rajta lehet majd tolni offline is de az inditáshoz kell netkapcsolat.

JethroHUN
Ha megveszem a játékot akkor állandóan kell majd net? El sem indul net nélkül? Mert laptopon tolnám, megy majd rajta rendesen, csak net nincs ahol majd lakni fogok.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Nekem csak jó tapasztalataim vannak a steammel tehát nem zavar a dolog.

Skynet
Próbáld késöbb,ugyan ez volt amikor mindenki beszabadult COD MW2-nél,agyig volt terhelve a steam és alig lehetett regelni mert mindig jött vmi hülye hiba...
Skynet
Tudnám minek erõltetik,lewarezolják mint a szart...Csak felesleges + pénz a steam miatt...
Meh. Anno a Gamespyon volt regisztrált nevem az Inquisitor. Erre küldtek egyszer egy üzenetet, hogy egy "fizetõ" vendég is ezt szeretné használni, ezért tõlem elveszik. Megpróbáltam az igazi nevem több tucat verziójával, és a végén már 20 jegyû random számhalmazzal sem. Azt azért nem hiszem, hogy a Steam összes usere az én nevemmel reggelt. 😊

zzeN
<#idiota>

MerlinW
~30 millió regisztrált név mellett kell a fantázia😊

[merlinw.org]

wedge31
Ugy néz ki most már minden nagy cimen steames drm lesz novemberben a Skyrim is azzal jön ki.

sherlock1
A Pirate Bay boltban még olcsób, csak 0 Ft és még idegedítõ DRM sincs hozzá. <#eljen>

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Skynet
Szerintem agyig van terhelve STEAM akkor volt ilyen amikor COD MW2-nél mindenki rászabadult és elkezdett regelni, próbálja meg késõbb.
Skynet
Én is olyan játékokat vettem amirõl tudtam hogy tetszeni fog...Cod MW2 és AvsP3...Mindkettõnél jócskán pofán lettem csapva,és alig bírtam szabadulni.
A dobozos nem ilyen steamre regelõs szarokat ha belefutok egy kettõbe és nem tetszik el lehet passzolni 1-2ezerel olcsóbban az újnál....A mesés steameseket alig bírtam fele annyiért elpasszolni.
Megértem hogy egy jórészben multi alapú játékba belkényszerítik a steamreget végülis azon keresztül megy. De ez egy SP alapú játék,lehet van némi multi tartalom de az SP a lényeg,totálisan felesleges kötelezõen STEAM-hez kötni. Ha kötelezõ akkor pc változat ugrott nálam,ennyi. Majd ha a STEAM-rõl olcsóbban (legalább 2-3 rugóval) kapom meg a kézzel nem fogható letölthetõ játékot, ha nemtetszik akkor átadhatóvá teszik a játékot, és nyújt bármiféle extrát akkor majd lesz újra steam accom...Addig az ilyen steam címek maradnak konzolon.
zzeN
Ha már Steam, a GAME online bótjában 8700Ft.

Akkor valami gáz lehet mert ilyen nincs. 😄

Why so serious?

Gondolod ezeket nem próbáltam? 😄

Erre nem tudok mit mondani, nekem 6 karakterbõl áll a nevem amit elsõre elfogadott szóval valami nagyon népszerû néven akarhatsz regelni. Add meg a vezetékneved meg mondjuk a keresztneved néhány betûjét, esetleg még pár számot hozzá a végére, nem hinném hogy nem fogadná el.

Why so serious?

Csak olyan játékot veszek amirõl tudom hogy tetszeni fog. Így nem esek pofára. Manapság a gyors netek korában már simán megoldható, hogy az ember kipróbáljon egy játékot (ha máshogy nem is, akkor leszedni a warezt) és eldöntse hogy ez tényleg kell-e neki. A 80 steam játékom közül talán 2-3 van amire azt mondanám, hogy nem érte meg de azokat ilyen 3-4 eurós akciós cuccok voltak. Amúgy én is a dobozost preferálom, Deus Ex-et se steamen veszem (meg semmi mást se, csak akkor veszek Steamen valamit ha sokkal olcsóbb mint a bolti), csak annyit mondtam hogy rohadtul nem zavar ha steames, sõt még elõny is mert ugyan ott lesz a doboz a polcon de nem kell attól félnem hogy ha valamiért megsérülne a DVD akkor újra kéne vennem a játékot.

Why so serious?

A végén már olyan neveket írtam ami után húsz karakternyi random számot írtam be, és azokra is kiírta, hogy foglalt. Ennek szerinted mennyi esélye van?

Az szép. 😄 De rohadt mindegy mit adsz meg Steam ID-nek, a Friendsbe úgyis olyan nevet írsz amit akarsz és ezen néven leszel játékokban is. Az ID csak belépéskor kell.

Why so serious?

Skynet
Ja...letöltheted a játékot..Ugyan annyiért mintha lemennék és boltban megvenném szép dobozzal kézikönyvvel dvd-vel KÉZZEL fogható formában...Hát köszi de maradok a kézzel foghatónál ha már egy forinttal sem olcsóbb (sõt van hogy drágább) a steam letöltés.😊
Aztán jön a következõ pofáraesés,megveszed a játékot de nem tetszik,eladnád...Ha elsõ játék még talán nincs gond megveszik accountostúl. De ha mondjuk van 4-5 jó játékod és melléjük regelted mit csinálsz?😊
Macera macera macera...Kösz de nem,kétszer szoptam be. Még mindig nemtom kötelezõ-e ehhez a steam reg,ha igen marad a ps3 változat,és dugják fel a steam regjüket.
Másik fórumon ment az anyázás, mert az Augmented Edition "OST" része egy a videó DVD-re rádobott gagyi minõségû MP3-ból álló könyvtár, ami valljuk be lol, mert a YouTube-ról sokkal jobb minõségben leszedheted. Mihez tartás végett kemény 66MB.

Megpróbáltam feltenni, de két óra alatt NEM sikerült olyan nevet találnom ami nem foglalt. Pedig elég kreatív voltam ... 😞

Gideon Wieth
Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni, problémám lenne a STEAM-mel. A lényeg az, hogy eddig indításnál mindig tök jól elindult, ma már nem, hanem kérte a jelszót, beírtam, nem enged be, azt írja rossz. Mindenhova 2 v 3 jelszó változatom van, mindet kipróbáltam itt semelyik nem jó neki, retrive lost accountnál meg ad egy kódot, az oké, meg valami francia v olasz kérdést h arra adjak választ, ami fogalmam sincs, h micsoda....

Tud valaki erre megoldást ? Már csak azért is mert a Shogun 2 TW-met nem szívesen veszíteném el....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

MikX
Nekem csak egy gondom van a digitális disztribbel, mégpedíg az, hogy nem szeretem, hogy nincs a "kezemben" semmi, szeretem, ha a játékaim láthatóak a polcon, van kézzelfogható tartalom, nem csak egy adathalmaz...
Persze, ha ez valakit nem érdekel, akkor biztos kényelmesebb, gyorsabb...
Zenéim nagyrésze is ott figyel audio cs-n, és nem csak azért, mert miõségileg sokkal jobb.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Lassan 4 éve van steamem és soha semmi gondom nem volt vele, van rajta kb. 80 játékom. Néha a letöltés lassú róla de ez nyilván csak akkor jön elõ ha nem dobozosan veszel valamit hanem steamen. Ellenben elõnye hogy egyszer beregeled az adott játékot és a DVD-t elõ se kell venned többet ha nem akarod.

Why so serious?

wedge31
Mázlista én csak csütörtökön tudok bemenni, bár ha péntekig nem lehet aktiválni ugy is mindegy.

nr1ranger
Lesz belõlük bõven. Mondjuk én a játékkal fogok foglalkozni egy darabig, nem a fórummal - már csak a spoilerek elkerülése miatt is.

There is no peace. There is only WAR!

nr1ranger
Gameshop engem is hívott, hogy holnap 2-felé csörögjek rájuk, mert lehet hogy holnap át tudom venni a játékot.

There is no peace. There is only WAR!

Skynet
Cdgalaxistól ha vaaki rendelte már szóltak hívtak emaileztek vagy bármi???

// Én már csak azt várom hogy ha kijön a game akkor beszabaduljon pár divatfika és minden apró részletbe belekössön hogy mondhassa hogy ez a játék nincs 6 pontos se..😊
(Lásd pl Witcher 2 fikázók 99%-a)...
wedge31
" illetve picit több az eredeti szoftver birtokos, mint errefelé " - hol nem?...irónia rulz...<#vigyor3>

Ma 13 órakor kapott telefon szerint holnap délután átvehetem. Azt nem mondták, hogy mûködni is fog ... lásd mikortól lehet interneten aktiválni. De egyébként meg igen, 26-a az EU verzió megjelenése. AZ US/CA meg 23-a.