2597
-
gregtom6 #1111 Nem arra gondoltam, hanem a zenére, amire táncol. De már meghallgattam youtube-on, és az nem az a szám :D -
#1110 Persze, Nagy Feró a főhős szinkronhangja. -
#1109 Nem halk, viszont alternatív útvonalak nyithatók vele, amivel elkerülheted az őröket. -
#1108 "Lopakodáshoz kell a faláttörés,"
Igen, mert a faláttörés az tényleg egy halk, visszafogott dolog :D -
gregtom6 #1107 Lol, ez tényleg így van a játékban???
Hát ez nagyon durva :D -
#1106 köszi, már telepít is a steam! -
#1105 Lopakodáshoz kell a faláttörés, az emelés, a halk járás/ugrás/esés, a falon átlátás, reflex (több ellenfél megverése) és nem árt a cooldown kijelző is. Boss-ok miatt pedig nem árt a Typhoon. -
#1104 Én is ott vettem. -
#1103 Na igen, én harcra hegyeztem ki magam; dermal armor, tüdő, kéz, aim stab, icarus landing, plusz láb és energia. Hacking meg csak simán 5-ös capture, a többin semmi. Így is megoldható a legtöbb, csak nagyon gyorsan kell csinálni és használni a nuke és stop worm kiteket, különben nagyon hamar elkapnak, mert legtöbbször az első-második ponton már detektálnak is. A következő karakterem majd hacker-stealth lesz... -
Inquisitor #1102 Újrakezdtem a játékot tegnap. Mondom nem ölök, hát persze nem jött be. Az első küldetésnél volt egy nagy terem agresszív tökig fegyveres arcokkal ... persze a hent után kiderült, hogy simán kikerülhetőek lettek volna egy alternatív útvonalon :P
Aztán detroitban volt, hogy valami tetőkön való körbeugrálásokkal eljutottam egy felrobbant(!) lakóházhoz, lemásztam egy tűzlétrán és kiderült, hogy valami gang területén vagyok. Mire kettőt pislogtam már tucat számra hullák vettek körül ...
Most újra kezdem hét óra után, mert nem akarok ennyire gyilok lenni, másrészt kiismertem pár dolgot a játékban, harmadrészt meg lehet másra fejlesztek.
Pl. lopakodós stílushoz kellhet a nehéz súly emelése fejlesztés, mert ahogy nézem az alternatív utak jó része erre épül, másrészt a rejtekhelyek jó része pl. hűtőszekrények mögött van :)
A hackelés meg vicces, mert LVL4 és mellé az analízis azt hiszem LVL2, ehhez képest minden második LVL2 hackelés megszívat, de nem is kicsit. A fegyvercsempész jóarcoknál meg ennél sokkal nehezebb zárak vannak.
A rendőrségen a barna ruhás nyomozóval miként lehet beszélni, mert én udvarias voltam vele, még is elküldött a p*csába. Persze a boncterembe alulról így is be tudok jutni, meg rendőrség nagy részén meghackeltem szinte minden gépet, csak egyik mellékszálat pont nem tudom befejezni.
Ja igen, az informátor csajnak milyen összegeket érdemes kifizetni? :)
És sört kell neki vinni? -
Inquisitor #1101 Ezzel én is szoptam, mer' naívan azt hittem feldob opciót a Deus Ex játéknál a Steam. Közben azt kellett tennem, hogy választottam egy termék aktiválást, itt meg sem kérdezi mihez kell, csak kijön az ablak a kulcsnak, beírod és örülsz neki. -
#1100 Hm, nekem kétszer kifagyott Shaghainál, von Brugge védelmezése alatt, amikor betörnek a spéci katonák. A steam arra hivatkozott hogy nem tudtab szinkronizálni a dx hr fájlokat...
nektek volt már ilyen? -
#1099 Ha van kód a dobozban a DLC-hez akkor kell aktiválni. -
#1098 én is lelőttem volna
:-) -
#1097 Szerintem nem kell külön aktiválni -
Cyrus666 #1096 Hy! Megvettem a stuffot, kreáltam hozzá Steam accot, de nem tudom aktiválni a "robbanékony küldetés csomagot". Nem találok a stem profilom/játékok oldalon olyat, h "activate a product on steam". Merre lelem meg ezt, kérnék egy kis segítséget.
KÖcce -
#1095 kösz, nálam is a steam guard volt a gond, most várom az aktiválást.
24,99 dollárt megér.... -
#1094 "Ahham.Mind1.Ne is legyen warezolás ilyen szintű játéknál.Szívesen megvenném de semmi értelme.Költözök itthonról,gépem nem lesz.Van 2 napom h játszak vele." Protector írta 3 napja
Te mit csinálsz még itt? Pakolj be!:D -
#1093 Assassins Creed? -
Dns5000 #1092 mi az AC?
Es lesz meg Skyrim is. -
Noodlee #1091 Ha a lakásomban eldobok fegyvert, az később is ott marad, vagy van valami reset idővel? -
#1090 LoL...
-
Neh...Remélem beszúrja ez a szar..:DD -
#1088 Nekem közepes szinten annyi volt h pár fejest kapott sima 9mm-eseből.elszórt 2 gránátot amit a saját lába alá tett meg.Robbant a gránát meg 1 hordó és annyi volt.Tartott vagy 15 mp ig a csata. -
#1087 Azt hiszem jobb, ha még a héten elkezdek egy új céget, ami ilyen szellőzőjárat ajtót csinál. Jó tudni, hogy a jövőre, az EGÉSZ VILÁGON ilyet fognak használni :D -
#1086 Majd a 2. Bossnál meglátod... Közelsem olyan egyszerű.
Azért wz év játékától nálam nagyon messze van, lesz még egy AC, Unchartedről nem is beszélve, s még sorolhatnám. Mindenesetre egész korrekt, csak sajnálom, hogy az animációkra, és pár dologra nem figyeltek oda... Jókat röhögök a párbeszédek közbeni mocorgásaikon a karaktereknek, az valami hatalmas, mint valami dawnkóros, vagy nemis tudom, de mindenesetre embertelen kapálózásokat hajtanak végre. :D -
#1085 normális oldal az -
kr1szmester #1084 én Barrett-be nem pazaroltam többet egy sokkoló golyónál, rádobtam azt a 4 bónusz kék robbanó töltetet, amit bonuszként kaptam, eldobott egy gránátot és meghalt kb 10 mp alatt.
nekem is lopakodós karakterem van, talán még barrett-en kívül nem is öltem. Most értem Sanghajba, itt már kicsit eleresztem a karakteremet. iszonyat bejövős, a párbeszédek meg tudnak lepni, pl amikor az ex-swatos csávóval beszélünk a rendőrségen, hiába választod ugyan azt az opciót mint előtte mondjuk, nem biztos hogy úgy reagál. fantasztikus. év játéka PONT -
#1083 Furcsa, de szerintem nem túl nehéz a játék, Barrett is megfekszik 3 stun gun és 3 sorozat upgradelt combat rifle tártól ráadásul ahogy te is írtad a pálya is tartalmaz robbanó hordókat ellene. Eddig nem volt olyan rész ami megizzasztott volna a legnehezebb fokozaton, durvábbra számítottam -
#1082 Lehet venni augmentációt, amitől nagyobb lesz. Bal alsó sarokban van kb -
Noodlee #1081 Mikor lesz nagyobb az inventory? Ránézésre majdnem a max fele, ami kezdéskor van. Nincs szívem eladni a sniper riflet, pedig baromi sok helyet foglal, ráadásul a zoom is baromi gyenge rajta. Unom, hogy felveszek egy pisztolyt, vagy valami felesleges ammot, és már futhatok is az árushoz eladni. -
lazsi #1080 Azonnal megjön. Ha kéred, hogy ők aktíválják akkor az lehet +24 óra de nekem az is meg volt 20 perc alatt. Amúgy holnap elméletileg !!!25 dodó!!!lesz akcióban intkeyen a DEUS EX. De csak 3 darab van, úgyhogy éjféltől érdemes figyelni! -
#1079 én is úgy vettem!
http://steamcommunity.com/id/progabe/games
leírom egészen pontosan, hogy történt a dolog:
rákerestem az oldalra, mindenhol csak jót írtak róla, semmi átverés, stb.
felmentem az oldalra, kiválasztottam a játékot
katt a vásárlásra, paypalon keresztül vettem
semmilyen infót nem adtam meg az oldalon, az email címemet is a paypalról tudták meg
elkövettem egy "hibát": nem adtam meg a steam accomat. tulajdonképpen az utolsó kattintás után vettem észre a két kis kitöltendő mezőt. egyből írtam nekik egy üzenetet (az oldalon van erre lehetőség, a vásárlás számát is beírtam), 1-2 órán belül jött a e-mail, hogy aktív a steam guard, kapcsoljam ki, különben nem tudják aktiválni a játékot
erre még aludtam egyet, hiszen még visszakozhatok (max az ~5eHUF megy el, nem a steam accom)
"bátor" voltam, kikapcsoltam, válaszként ezt megírtam nekik e-mailben -> 20 perc múlva ott figyelt a játék az accomon
jelszóváltoztatás, steam guard ON, örülés -
#1078 valaki itt így megvette, megírná, hogy normális ez a Intkeys?
-
lazsi #1077 Egy garázsba kell bemenni ami azon a pályarészen van amit alapból kerítés és elektromos víz zár el.
Amúgy kapcsoljátok ki az áramot a víznél! Jó móka!
Fórum erre a pályarészre való eljutással kapcsolatban is teli van sok bénával, sírnak, hogy nem tudnak átjutni se a vízen se a kerítésen, gondolkodni meg nem képesek 2 percet. Csak szidják a játékot, hogy miért nem mondja meg mit kell csinálni, bezzeg a COD. -
#1076 nekem ilyen Szárnyas fejvadász feeling jön le..... -
-
#1074 warez után megtetszett a game.
intkey kulcs mennyi idő míg megjön? (kéri a steam acoountot?)
miután kifizettem, idegesít, hogy hol a cucc??? -
#1073 Jah... Viszont a 2. Bossnál nagyot szoptam, mert leginkább lopakodást, és hekkerkedést részesitettem elönyben, de cssk meglett, az kissé szivosabb,mint az első -
#1072 wikia cikk