Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
A minimumra elvileg elég a géped az más kérdés, hogy fog kinézni.

Minimum:
Processor: 2 GHz dual core
Memory: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)
Graphics: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better
DirectXŸ: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8.5 GB

Recommended:
Processor: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better
Memory: 2 GB
Graphics: AMD Radeon HD 5850
DirectXŸ: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8.5 GB

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Skynet
Ps3-on tolom. De azzal a géppel....Hát szerintem lehet inkább told az elsõ részt,de talán ez is ilyen 800*600 full lowon elszalad a lentebbi tesztek alapján...Talán...
Az eleje full lineáris, aztán jön némi szabadság lehet megkötésekkel mászkálni a városban, mellék küldik perszevannak vannak pl bemész kocsmába ad a csapos stb...Ha játszottál az eggyel,na azért akkora szabadság sztem nincs.😊
Büdös Bohóc
még pár egzakt kérdés, ha nem baj:

gépigény kb? Van egy 4 giga ramos gépem, vga hd2600xt 512 mega, 5000+-os X2 proci. Gondolom játszható megszorításokkal ezen is

vannak városrészek, mint az 1-ben volt, ahol felveheted a questeket? Mennyire szabad a játékmenet a lineáris történet követését leszámítva?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Skynet
Eddig kb 16 órát öltem bele,aligbírom abba hagyni nagyon jó.
Két kisebb hibája van, az egyik a mimika és tesbeszéd párbeszédeknél,a másik pedig hogy itt ott erõsen érzõdik hogy nagyon lopakodásra van hegyezve a játék és rendesen olyan izzadtságszagúan van elrendezve a terep mindenféle tereptárggyal hogy jóformán csak a padlóra festett nyilak nem mutatják merre lopakodj..😊
De ezenkívül simán egyetértek eddig a 9/10-es értékelésekkel.
wedge31
Én még az elején vagyok de eddig nagyon rendben van a játék.

Büdös Bohóc
milyen lett a játék, mi a véleményetek róla?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nem, nem bölcsész vagyok. Javasolnék akkor némi olvasgatást az anyanyelveden is, sokkal többre mész vele mint a japán kortárs szépirodalommal.

Igaz is, az irodalmat nem eredeti nyelven, esetünkben japánul kéne olvasgatni, ha már ennyire érdekel?

Seth
Majd akkor linkelgesd ha vmi tartalom is lesz rajta

PSN ID.: Beegabor

MikX
Nem feltétlen, énis elkezdtem a játékot, és utána aktiváltam, mielõtt mentem az elsõ küldetésre, és megadta a cuccokat úgy is, bár ez ps3, de nemhinném hogy más lenne

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Basszus. Csak utólag néztem, hogy Augmented Edition aktiválását játék elkezdése elõtt kell csinálni, így valószínûleg buktam a mentéseimet és kezdhetem elölrõl 😊

wedge31
Na végre megy az install.

Ha elakadnátok ez az oldal segít majd. Nagyon hasznos.

Deus Ex Wki
Malakai
Milyen region lock?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

No jó játékot mindenkinek.

A Region Lock meg monnyon le.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Fpocok
Annak is van elõnye, ha késõbb jön csak a játék <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Az új patch tartalma:

- A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.

- Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.

- Some control fixes:
- Diagonal movement is no longer faster as intended.
- Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
- Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
- The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
- The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive.

Mire holnap feteszem a gamet már hibátlan lesz...<#idiota>

MerlinW
Persze, hogy pékség.

[merlinw.org]

"A GameStop üzletlánc" Ebbõl tényleg nehéz rájönni mi is az a gamestop. 😊
grebber
VGA alapján egész jól menne de úgy néz ki a 2 magos cpu kevés ide 😞

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Deus Ex: Human Revolution Performance Analysis

Végre itt normális értékek közt tesztelik a grafot.

enlightened
Te biztos egyike lehetsz a munkanélküli bölcsészeknek, akik itt fejezik ki hogy azért õk is érnek valamit, habár dunát lehet velük rekeszteni és ezért mekiben melóznak.

Szoktam olvasni, általában angolul mert a japán kortárs szépirodalom nagy részét nem fordítják le magyarra, bár angolra is néhány éves késéssel.

Nem tudtam értelmezni a mondatot, mert nem tudom mi az a gamestop, de valahogy nem is érdekelt, az ONPlayrol is most hallottam elõször hogy kiverték a hisztit, ezért mondtam, hogy jók reklám.

Seth
Classic Game Room review

Imádom ahogy ez a csávó beszél 😄

PSN ID.: Beegabor

Az, hogy a gamestop bolthálózatban nem árulják, miért jelentené azt hogy más boltok sem árulják? Vagy miért jelentené azt, hogy senki se árulja egyáltalán?

Komolyan, felnõ egy egész generáció úgy hogy egy mondatot nem képes értelmezni, mert soha életében nem vett könyvet a kezébe. Néhány évtized, és a kevés megmaradt írástudó keményen fogja tudni szívatni a gyakorlatilag analfabéta némprétegeket.

Skynet
Hát bennem még él az hogy nagyba büszkélkedtek 4000 lebanolt cheaterrel a játék megjelenés után 2-3 hónappal,és valami agyonráérõs végigszámolta,még 500 ban sem volt addig nemhogy 4000.😊

Nah de részemrõl off off😊
Fpocok
Szerencsére nem az van, hogy ha steam, akkor csak VAC.
Amúgy az sem rossz, csak az nem azonnal bannol, ez volt a gond.

Skynet
Ezt nem tudtam csak azt hogy az MW2-ben arra a szenny VAC-ra volt mindenki utalva,és kb semmit nem ért.
Fpocok
Ugye tudod, hogy a STEAMen is lehet PBt nyomni?
RO2 steamworkos, mégis lesz VAC, PB, PBBAN. Ezek közül lehet választani, mi legyen bekapcsolva.

Skynet
Hála az égnek hogy EA-nak volt esze és a BF3-at nem bízta a STEAM-re és védelemként nem a VAC-nak nevezett vicc dolgozik majd hanem adminok és pb...
Teljes mértékben igazad van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Azért, amiért a BF3 sem jön steamre... le akarják verni a konkurenciát, mégha ezzel többet ártanak maguknak, mint nekik.

enlightened
De akkor most ez miért is jó a GameStopnak?

A többi boltban ugyanugy megveszik az ONLive-al ellátott kuponú játékot, õ meg kap majd olyanokat legalábbis ezt kérte a squaretol amiben nincs benne, akkor meg miért vegyék meg nála, ha a többiben van még egy kis bónusz?

Eredmény: csak az veszi meg tõle a gamet aki gamestop fanatikus, és egy csomó rámarad, és az OnLive népszerûbb lett mint elõtte, most hogy fel is hívták rá a figyelmet.

Nem akarok elméleteket gyártani, de olyan mintha üzletet kötöttek volna az Onlive-al hiszen ez az egész hiszti csak nekik kedvez.

Fpocok
Csak a gamestopban nem lehet venni, máshol igen.

wedge31
Szerintem nem olvastad el a cikket.

wedge31
Még nem nyitott neki senki.

_Atti_
Hol az az off-topic? Megtörték...a jeget.Tényleg.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

enlightened
Holnap délután akartam megvenni, mert addig úgyse tolhatom, mert dolgozom. Na mind1 ha nem kapható a termék, akkor egy újabb lökést adtak a wareznak. Csak nem értem, hogy miért sírnak, hogy nem veszik a PC-s gameket. Egyrészt mindig 4 napot kell várni, mire aktiválni tudod most meg be is vonják, én meg akartam venni, de ha õk nem akarják akkor nem tudom.

enlightened
Mi? Most akkor már nem tudom megvenni a boltban? Ne szórakozz!

enlightened
De én azt nem értem, hogy engedte a steam, meg azt sem hogy akkor az intkeys mégis hogy oldja ezt meg "legálisan", betartani egy szabályt az legális áthágni az illegális, olyan fogalom nincs hogy legálisan áthágni egy szabályt.

Fpocok
Fpocok
Bár azt hiszem nem kell pont NEKED elmondanom, mi a helyzet a steammel 😄

Fpocok
JAaa.. hogy te idõ elõtt aktiváltad a játékot? Azt tiltja a STEAM. Nem szereti az ilyen trükkõzést.

MerlinW
Egy napot és +3000Ft-ot😊

[merlinw.org]

enlightened
Jó hát aki nem bír ki egy napot az odaadja az accját is 😄

Fpocok
Elhiszem, nem kell bizonygatni. Én már elég sokat szoptam, szóval csak óvatosan nyomom (Megjegyzem, hogy a CoDokat sem azonnal bannolták steamrõl 😄 <#awink> )

MerlinW
Én sem, de bennük bízom, nem ez volt az elsõ eset.

Tessék az 5500Ft-os Deus Ex-em😊

[merlinw.org]

Fpocok
Hát én sosem adnám oda az accomat senkinek, az biztos 😄

enlightened
Nem, de hajnali 2 kor már aktiválhatod, szóval felesleges itt sietni. De ha dolgozni mész mint én akkor is tolhatod holnap este már. Most ezért nem kell mindenféle új helyen vásárolnod.

MerlinW
Nem tudom pontosan hogy oldják meg, intkeys megbízható brit oldal, valószínûleg tudják mit csinálnak és legálisan. Egyébként eddig több mint 8000 példányt értékesítettek és még senkit sem bannoltak. Persze van ezer alternatíva a játék beszerzésére.

[merlinw.org]

Fpocok
Az mit jelent? Csak mert ha valaki proxy trükközik, akkor azt bannolják. De akkor gondolom nem ezt jelenti...

MerlinW
Teljesen, már többször vásároltam itt. Azonnali online chat és skype support, stb. Ha valaki kételkedne a dologban, nekem most aktiválták a régiózáras Deus Ex-et VPN-en keresztül úgy, hogy odaadtam nekik a 200+ játékkal rendelkezõ Steam accountomat. Megcsinálták 1-2 óra alatt, megváltoztattam a jelszavamat és minden oké.

[merlinw.org]