Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minimum:
Processor: 2 GHz dual core
Memory: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)
Graphics: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better
DirectXŸ: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8.5 GB
Recommended:
Processor: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better
Memory: 2 GB
Graphics: AMD Radeon HD 5850
DirectXŸ: DirectX 9.0c
Hard Drive: 8.5 GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az eleje full lineáris, aztán jön némi szabadság lehet megkötésekkel mászkálni a városban, mellék küldik perszevannak vannak pl bemész kocsmába ad a csapos stb...Ha játszottál az eggyel,na azért akkora szabadság sztem nincs.😊
gépigény kb? Van egy 4 giga ramos gépem, vga hd2600xt 512 mega, 5000+-os X2 proci. Gondolom játszható megszorításokkal ezen is
vannak városrészek, mint az 1-ben volt, ahol felveheted a questeket? Mennyire szabad a játékmenet a lineáris történet követését leszámítva?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Két kisebb hibája van, az egyik a mimika és tesbeszéd párbeszédeknél,a másik pedig hogy itt ott erõsen érzõdik hogy nagyon lopakodásra van hegyezve a játék és rendesen olyan izzadtságszagúan van elrendezve a terep mindenféle tereptárggyal hogy jóformán csak a padlóra festett nyilak nem mutatják merre lopakodj..😊
De ezenkívül simán egyetértek eddig a 9/10-es értékelésekkel.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Igaz is, az irodalmat nem eredeti nyelven, esetünkben japánul kéne olvasgatni, ha már ennyire érdekel?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Region Lock meg monnyon le.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
- A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.
- Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.
- Some control fixes:
- Diagonal movement is no longer faster as intended.
- Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
- Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
- The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
- The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive.
Mire holnap feteszem a gamet már hibátlan lesz...<#idiota>#idiota>
Szoktam olvasni, általában angolul mert a japán kortárs szépirodalom nagy részét nem fordítják le magyarra, bár angolra is néhány éves késéssel.
Nem tudtam értelmezni a mondatot, mert nem tudom mi az a gamestop, de valahogy nem is érdekelt, az ONPlayrol is most hallottam elõször hogy kiverték a hisztit, ezért mondtam, hogy jók reklám.
PSN ID.: Beegabor
Komolyan, felnõ egy egész generáció úgy hogy egy mondatot nem képes értelmezni, mert soha életében nem vett könyvet a kezébe. Néhány évtized, és a kevés megmaradt írástudó keményen fogja tudni szívatni a gyakorlatilag analfabéta némprétegeket.
Nah de részemrõl off off😊
Amúgy az sem rossz, csak az nem azonnal bannol, ez volt a gond.
Parasite Eve 2, best game EVER!
RO2 steamworkos, mégis lesz VAC, PB, PBBAN. Ezek közül lehet választani, mi legyen bekapcsolva.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A többi boltban ugyanugy megveszik az ONLive-al ellátott kuponú játékot, õ meg kap majd olyanokat legalábbis ezt kérte a squaretol amiben nincs benne, akkor meg miért vegyék meg nála, ha a többiben van még egy kis bónusz?
Eredmény: csak az veszi meg tõle a gamet aki gamestop fanatikus, és egy csomó rámarad, és az OnLive népszerûbb lett mint elõtte, most hogy fel is hívták rá a figyelmet.
Nem akarok elméleteket gyártani, de olyan mintha üzletet kötöttek volna az Onlive-al hiszen ez az egész hiszti csak nekik kedvez.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Tessék az 5500Ft-os Deus Ex-em😊

[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]