Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand"
Kivéve persze fõellenfelek, de ez akkor is hatalmas.
Ez se rossz:
"Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms."
amúgy drágább....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Frank: rendben ahogy érzed,ám Witcher 2 is SP-re jó azt kész,mégis megvetted,ugyanolyan volumenû játék ez is.😊
Fpocok: nemmegyek újból bele,tökéletesen megfelel ez ps3-on a kontrollerrel,ennyi.😊
teszek rá.
a mw sorozatot (meg azösszes codot) pl. soha többet nem veszem meg, a retkes csalók miatt.
és ezt sem, mert a multija nem érdekel.
ennyi.
a tömegektõl eltérõn IGEN sok csocsót vettem meg, ezt nem fogom, mert a multija nem érdekel.
viszont megvettem a Witcher 2-õt, a Bejeweled 3-at, megjön a Dead Island, sõt más is jön, ami megérdemli.
ez nem. jó lesz singlére és ennyi.
meg amúgy engdedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, és xarjak a mások véleményére, hogy 10-bõl 6-ot megveszek, az átlagmagyar meg 10-bõl egyet (vagy sem..)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Aztán megy a sirás, hogy leszarják a pc-t, hmm, vajon miért? 😄
Node...
Áhh, nekem is be kellett volna ugrani érte, de mind1, holnap hozza a futár.
Frém elfogadható? Úgyértem remélem nem ilyen leesik 20-22-re minden 2. Percben?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Na ezért tart ott a játékvilág ott ahol tart...
Amióta hazaértem tolom (ps3) ezerrel és eddig az év egyik legnagyobb alkotása nálam,az egyetlen kisebb negatívum tényleg a mimika és a gyengécske párbeszéd részek. Na húzok is vissza tolni tovább 😊
Persze, hozzá jar a Zinternet is, letölthetö formában. Csak sok helly kell neki 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
There is no peace. There is only WAR!
Single miatt én sem veszek semmit, de rendes vásárlók miatt remélem egy ideig még eltart, mire megoldják.
jó lesz az virágboltinak is....
Ha esetleg elakadnátok vagy további érdekességekre vagytok kíváncsi ajánlom figyelmetekbe a folyamatosan frissülõ csak és kizárólag a játékra épített wikis oldalt
Deus Ex wiki
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Jó hogy egyeseknek ennyi a gondja, mások még nem is tolhatják. <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
totti: 720p 30 fps nem lényeg eltérés az 1080p 60fps körülhoz képest? jah ok egyébként meg kurvára nem mind1 fõleg egy 107 centis tvn
nem tudom hogy a dx11 ficsörök itt is csak kamuk vagy esetleg dobnak e valamit a látványon mint a c2nél
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Azt nem értem hogy miért nem lehetett erre több indõt fektetni amikor percekig bámulja az ember a képernyõt ahol egy karekter pofáz és minden látszik...
Errõl jut eszembe, hogy miféle dolog az a Steam oldalán, hogy van PS3-ra is?
De akkor is vicc, hogy így hasonlítják össze. Mondjuk akik MW2-t választanak PC-s év játékának, abból mindent kinézek.
Azzal a videóval semmi baj ha azt vesszük hogy még az a proci memória vidkari trió is többe kerül mint egy konzol, és kimaxolva a gafit 1080p-ben igencsak nem menne problémamentesen....😊
De valóban erõsebb pc-n kilehet hozni sokkal szebbet,ez nem kérdés. De hogy egetrengetõ? Hát azért az nem...Az egetrengetõ különbség az mondjuk a Tomb Raider 1 és a Tomb Raider 5 közti grafikai különbség..😄
A másik meg hogy 1280x720-as felbontás? Legalább FullHD-ban tolják PC-n. Az egy dolog hogy a konzol nem tud ilyet, de mint mondtam nem reális összehasonlítás így. Mintha egy Trabant egy Suzuki és egy Forma1-es kocsi nyújtotta teljesítményt/sebességet vetnénk össze 30-as táblánál. (Feltételezve hogy becsületes, sebességhatárokat betartó emberek ülnek a volánnál).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Beírtam egy ismert cég nevét, biztosra véve, hogy az is használt, azt elfogadta 😊
Számok nélkül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.