Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
A Pacifistet megprobálom elsõ végigjátszásra, megy majd a sunyogás ezerrel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zzeN
Másodikat vajon honnan vehették... 😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Archiementsek közül egy:
"Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand"
Kivéve persze fõellenfelek, de ez akkor is hatalmas.

Ez se rossz:
"Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms."

SZEG007
7500ft pC-re még olcsobb mint a witcher.

Frank99
maradjunk is ennyiben, és OK....

amúgy drágább....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Skynet
X360 verzió nemtom milyen ps3 verzióban eddig nemvolt frame esés,próbáltam egy gyorsmeghalásos robbantós berambózós lövöldözést is ott sem.

Frank: rendben ahogy érzed,ám Witcher 2 is SP-re jó azt kész,mégis megvetted,ugyanolyan volumenû játék ez is.😊

Fpocok: nemmegyek újból bele,tökéletesen megfelel ez ps3-on a kontrollerrel,ennyi.😊
Frank99
te meg nem tudod kinek szólsz.

Frank99
amúgy a megfelelõ topicban nemigen voltál a kedvencem, most visszakapom.
teszek rá.

Frank99
ja.

Fpocok
Ezt az egyel alattam lévõnek akartad, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
ott a válasz.

a mw sorozatot (meg azösszes codot) pl. soha többet nem veszem meg, a retkes csalók miatt.

és ezt sem, mert a multija nem érdekel.
ennyi.

a tömegektõl eltérõn IGEN sok csocsót vettem meg, ezt nem fogom, mert a multija nem érdekel.

viszont megvettem a Witcher 2-õt, a Bejeweled 3-at, megjön a Dead Island, sõt más is jön, ami megérdemli.

ez nem. jó lesz singlére és ennyi.

meg amúgy engdedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, és xarjak a mások véleményére, hogy 10-bõl 6-ot megveszek, az átlagmagyar meg 10-bõl egyet (vagy sem..)

Mit értelmezzek rajta? Exclusive tagság regisztrálása. Ebbõl nekem sehol nem jön le, hogy értelme is van vagy mire jó. És ahogy néztem másnak se. lehet semmire se, csak ezért görcsölni a Square oldalán idõpocsékolás. Ellenben ott virít a papíron pár játék neve kommentár nélkül, én meg elkezdtem reménykedni 😊

Totti5
360on stabil 30 körüli. Még nem volt szaggatás közeli állapot, aztán majd kitudja. Jobb mint amire számítottam, bár eddig nem túl változatos a látvány.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Mentségére szóljon, hogy õ legalább, sokakkal ellentétben, a megfelelõ genre-t, a megfelelõ platformon nyom...

MikX
Az effélék azt sem támogatnák, ha lehetne warezmultizni...
Aztán megy a sirás, hogy leszarják a pc-t, hmm, vajon miért? 😄

Node...
Áhh, nekem is be kellett volna ugrani érte, de mind1, holnap hozza a futár.
Frém elfogadható? Úgyértem remélem nem ilyen leesik 20-22-re minden 2. Percben?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Skynet
Gratulálok a felfogáshoz,a COD MW2 nevû szemétdomb készítõit támogattad a pénzeddel, egy ilyen kaliberû játék készítõit pedig leszarod.
Na ezért tart ott a játékvilág ott ahol tart...

Amióta hazaértem tolom (ps3) ezerrel és eddig az év egyik legnagyobb alkotása nálam,az egyetlen kisebb negatívum tényleg a mimika és a gyengécske párbeszéd részek. Na húzok is vissza tolni tovább 😊
MikX
Elolvas-értelmez-felfog.
Persze, hozzá jar a Zinternet is, letölthetö formában. Csak sok helly kell neki 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Azért néztem egyet mikor a dobozban rögtön három serial szám volt. Azt értem, hogy az egyik a steam regkód, a másik az AE plsuz dolgaihoz kell, de miért van egy harmadik a Sqare-Enix regisztrációhoz? Most ami a lapon fel van sorolva játékok az mind ingyenesen letölthetõ ha regisztrálok?

nr1ranger
Én ha egy single tovább tart mint 20 óra és van újrajátszhatósági faktor, akkor azt bevállalom megvételre. (persze ha az elõzetesek alapján is bejön) A multi meg engem nem nagyon tud meghatni, fõleg ha olyan hogy ugyanazokon a pályákon henteljük egymást nap mint nap. Szabadidõm nagyrészében meg úgyis WoWozok, ha meg mégis multizni akarok megvan pár nagyobb multis név (CS:S, DoD, SC2) ezekkel bõven elvagyok.

There is no peace. There is only WAR!

Fpocok
Régen minden jobb volt, slackelnek a hackerek, felháborító.
Single miatt én sem veszek semmit, de rendes vásárlók miatt remélem egy ideig még eltart, mire megoldják.

wedge31
Még jó, hogy ott van bannerba...<#nezze>

Frank99
én sok mindent +veszek, de egy singlet nem....

jó lesz az virágboltinak is....

Hamarosan megjelenik a Deus Ex legújabb része PC-re és konzolokra.
Ha esetleg elakadnátok vagy további érdekességekre vagytok kíváncsi ajánlom figyelmetekbe a folyamatosan frissülõ csak és kizárólag a játékra épített wikis oldalt

Deus Ex wiki
broman191
Ne hidd, a virágboltiak tûkön ülnek, de semmi...a virágkereskedelem sem a régi már. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

wedge31
Nyiss neki és én kicserélem mert ez a régi már tényleg nem megy.

enlightened
Kár. A virágboltiak megint tuti elõbb fogják tolni :S

Fpocok
Csak pénteken.

enlightened
Srácok ha megveszem a gamet az 576-ban tudom tolni vagy csak pénteken lehet?

broman191
Deus Ex: Human Revolution Hotfix Released

Jó hogy egyeseknek ennyi a gondja, mások még nem is tolhatják. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ennyi, atomgáz ez az összehasonlítás

totti: 720p 30 fps nem lényeg eltérés az 1080p 60fps körülhoz képest? jah ok egyébként meg kurvára nem mind1 fõleg egy 107 centis tvn
nem tudom hogy a dx11 ficsörök itt is csak kamuk vagy esetleg dobnak e valamit a látványon mint a c2nél

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nr1ranger
Hupsz, ezt nem válaszba akartam írni 😄 Off topic amúgy nem mûködik ahogy nézem.

nr1ranger
Én megkaptam a saját példányom, de péntekig még nem lehet aktiválni steamen.

OFF topic nektek mûködik, bejön?
Totti5
Hát tátog a szinkron alá, de nem láttam eddig túl nagy összhangot a kettõ közt... engem idegesít + mellé társul a testbeszéd ami inkább hasonlít valami görcsölésre mint sem természtes mozdulatokra.

Azt nem értem hogy miért nem lehetett erre több indõt fektetni amikor percekig bámulja az ember a képernyõt ahol egy karekter pofáz és minden látszik...

Malakai
A mimika nem az élvonalat képviseli, de bõven korrekt kategória.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
A botrányos erõs túlzás. AZ kb az lenne ha nem is lenne szájmozgás

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Nincs lényegi eltérés a két verza közt. Konzolon is van rajta élsimítás és nem rece. Nyilván ha 10centirõl nézed akkor a pécés képe a szebb a plusz szûrõk és a nagyobb felbontásnak köszönhetõen.

Totti5
Grafika rendben van, arra nem lehet panasz... párbeszédeknél az animációk és a szájmozgás botrányos.

Az elsõ küldetést ha majd végigtoltad, lennének kérdéseim 😊

"Na a game steam köteles úgyhogy a ps3 változat boldog tulaja lettem"
Errõl jut eszembe, hogy miféle dolog az a Steam oldalán, hogy van PS3-ra is?

Skynet
Na húztam gámolni 😊
Fpocok
Személy szerint engem hidegen hagy a grafika, legyen bármilyen csak fusson 50-60 + fpsel.
De akkor is vicc, hogy így hasonlítják össze. Mondjuk akik MW2-t választanak PC-s év játékának, abból mindent kinézek.

Skynet
Na a game steam köteles úgyhogy a ps3 változat boldog tulaja lettem,pc-n megmajd virágbolt, hogy szebb graffal is kitoljam.😊

Azzal a videóval semmi baj ha azt vesszük hogy még az a proci memória vidkari trió is többe kerül mint egy konzol, és kimaxolva a gafit 1080p-ben igencsak nem menne problémamentesen....😊
De valóban erõsebb pc-n kilehet hozni sokkal szebbet,ez nem kérdés. De hogy egetrengetõ? Hát azért az nem...Az egetrengetõ különbség az mondjuk a Tomb Raider 1 és a Tomb Raider 5 közti grafikai különbség..😄
wedge31
Ez volt a lényeg, nem az alázás mert ugy keményen az lett volna, csak így meg értelmetlen volt az egész összehasonlitás.

A Boston Dynamics volt az a cég. Ellenben most látom, hogy belefagyott a "craeting account"-ba 😄

Magiszter
Hát ez kb nevetséges. Egy HD4870-essel hasonlítanak. A játék úgy tudom használ DX11-et, nah most a HD4xxx család ha fejtetõre áll se fogja használni a DX11-es lehetõségeket. Nem tudom az MLAA-val mi van, de nem nagyon láttam azt se bekapcsolva. Szóval ha reális "kinek nagyobb a dákója" versenyt akarnak akkor illene az adott platform/technológia csúcsát összevetnie. Vagy ha nem is a csúcsot de egy DX11-es játéknál a PC verzót DX11-es kártyán kellene játszani.
A másik meg hogy 1280x720-as felbontás? Legalább FullHD-ban tolják PC-n. Az egy dolog hogy a konzol nem tud ilyet, de mint mondtam nem reális összehasonlítás így. Mintha egy Trabant egy Suzuki és egy Forma1-es kocsi nyújtotta teljesítményt/sebességet vetnénk össze 30-as táblánál. (Feltételezve hogy becsületes, sebességhatárokat betartó emberek ülnek a volánnál).

Fpocok
Mondjuk én is csodálkozom ezen. Nem ilyen gépen szokták tesztelni... de gondolom így jobban eladható, hogy konzolon sem csúnya.

Érdekes...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem fogadta el. 😊
Beírtam egy ismert cég nevét, biztosra véve, hogy az is használt, azt elfogadta 😊
Számok nélkül.

<#eljen> Ennyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.