2597
banner
  • MerlinW
    Na, 8 óra alatt jutottam ki Detroitból. Nem lesz ez rövid:) Csupán 2 ember halt meg a kezem által,
  • doggy90
    de beleszamit, ott is lehet lopakodni.
  • dienesoft
    Sziasztok!

A játékban ha nagyrészt lopakodok és nagyon ritkán ütök ki valakit, ugyanúgy megkapom az XP-t, vagy nem is fejlődök így túlságosan? :)

• wedge31
    Build 1.1.622.0 a legfrisebb.
  • zzeN
    Ez tegnap jött ki, nem hinném h 1 nappal később updatelte volna.
  • wedge31
  • zzeN
    Letöltött vmi updatet... jó lenne tudni mit javítottak.
  • wedge31
    Jó látni mennyi pacifista van a topikban...
  • Prince23
    6 perc lopakodás, türelmi játékkal:D tőlem

• wedge31
    Elsőre biztos több lesz, már a könyv keresésel órákat eltököltem de most már alakul az acsi.
  • enlightened
    Nem nehéz a give me deus ex fokozaton sem. Ugyanaz mint a többi játéknál ha megtanulod és belejössz gyerekjáték, stealthben végigviheted az egészet. Érdemes is a legnehezebben kezdeni mert az is egy idő után már nagyon könnyű ha felfejlesztetted magad.
  • nr1ranger
    OMG Zsenielis játék lett ez a Deus Ex 3. A játék világa, hangulata egyszerűen magával ragad. 10 órát sikerült már elszöszmötölnöm, de még azért eléggé az elején vagyok, szaval nálam lesz ez több mint 30 óra :)
  • lazsi
    Néhány észrevétel:
    Úgy láttam, hogy a mellékküldetések egy idő után véget érnek, ha nem foglalkozol velük, szóval ne vegyetek fel egyszerre 1 küldinél többet!
    A falon át elkapom a csávót jó ötletnek tűnik, de sajna ilyenkor egyből megöljük és bukta a nem gyilkolunk achievementnek.
    Jah amúgy a nem gyilok achiba ugye nem számít bele a prologos lövöldözés?
  • Fpocok
    Meglepően nehéz. Egyből hardon kezdtem, mert... nos mert prau vagyok :D De aztán inkább úgy döntöttem, hogy normalon is jó lesz.
    Ez mindenképpen a játék javára írható! (mármint, hogy tényleg nehéz)
  • strebacom
    Húúú én már küldtem az anyázást priviben.....:(
  • Prince23
    Na nem bírtam magammal, csak leszaladtam a plázába, két példány volt csak. egy sima és egy (szerencsére) Augmented edition. Eddig a sztori és ennek vezetése nagyon ötletes a pályák, és a HQ gyönyörűek. Az meg meglepett, hogy COD módjára valóban nem lehet játszani a Deus Exel, mert az első bemelegítő küldinél amikor kinyítottam az ajtót egy fedezékbe próbáltam volna merészkedni, de azonnal leszedtek, köpni, nyelni, pislogni nem tudtam. szal észjátékkal kell itt nyomulni. tetszik benne. jah meg akinek hiányzik a jö öreg Splinter Cell feeling, az tuti megkapja a DX HR-rel.

Első benyomásom: 10/10

természetesen ez csökkeni fog a sztori előrehaladtával :D De van egy sejtésem, hogy 9-9.5 pontos gamma lesz ez :)))

ja és a dx 11 eddig parasztvakítás. De ezzel nem szapulom a grafot. Szép a látványvilág így is.
  • The Protector
    Ahham.Mind1.Ne is legyen warezolás ilyen szintű játéknál.Szívesen megvenném de semmi értelme.Költözök itthonról,gépem nem lesz.Van 2 napom h játszak vele.
  • Fpocok
    Viccelt.
  • strebacom
    Mi van ???
  • wedge31
    Ha nyit valaki egyet lesz, most nincs.
  • Fpocok
    Bár csak azért próbáltam ki, hogy megnézzem, hogy fut a gépen.
  • Fpocok
    Haha... amúgy nem rosszul megy. 60fps megvan. Ez a lényeg.
  • dApRo
    vki tart már a The Hive bárban?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    manager = Tong ugye, dumáltam vele van Buurgenről, de nem adta ki a srácot, már legyilkoltam mindenkit a barba, de nem hajlandó beszélni, mi a teendő?? a bár alsó szintjén a pult mögötti csávóval is beszéltem, kinyírtam a csajt neki...de semmi
  • Skynet
    Maradjunk annyiban hogy 30fps alatt nem megy az jól csak fut.:)
  • The Protector
    Hy.Warez topik van?Az off topik linkje a banner alatt nem jó.
  • yesname #966
    Legális verzióban ez nem így van :)
  • Fpocok
    De utálom, amikor nyomod előre és közben oldalazol, és a karakter felgyorsul. Ez egy gyermekbetegség, azt hittem már minden játék kinőtte.
  • Büdös Bohóc
    a nagyrészt jól megy az 1024*768 medium és 23 FPS átlag gta ivnél (ok eddig még leadja az ember), a tdu2 pedig 1024 mediumon 25-35 FPS
  • Skynet
    Nemtudom mondjuk én főleg lopakodok de ilyen sutaságok nem tántek eddig fel,de a játék MI-je az elmúlt pár év "csodáihoz" képest messze életszerübb és jobb...
    Ám valóban a régi FEAR 1 valóban etalon volt,nem is értem hogy a 2. és 3. részben miért maradt ki,nemhiába nem ér a játék a régi FEAR-ekhez képest semmit sem...
  • NovaTerra
    Nem én állítottam, hogy szar. De szomorú, hogy a fearben jobb volt, pedig azóta eltelt némi idő. Kis játék után, nehéz fokozaton volt olyan, hogy lelőttem egy embert. A társa oda ment, sniper rifle-al, azt is lelőttem, jött a 3. az is leguggolt, őt is lelőttem, 4. jött, szintén lelőttem, az 5.-ket is. Ez még a játék nagyon eleje, szóval ebből sok mindent még nem lehet leszűrni.
  • elitehun
    Csak most tudtam megnézni, és igen, eléggé döbbentő
  • ratgab
    Én nem láttam még. Nagyon köszönöm, hogy ezt megosztottad, igazán érdekfeszítő volt. Nem tudtam, hogy ilyen szintre fejlődött már a tudomány ezen a téren!
  • elitehun
    Ha volt már akkor lesz mégegyszer :P
  • MerlinW

• Skynet
    És a FEAR 1 óta volt hasonló? Nem igazán az új fearek pedig seholsincsenek ilyen téren, De valóban azt az MI-t visszasírnám.De ettől ez még igencsak messzevan a szartól:)
  • balee4
    Egyértelműen a legnehezebben kezd, ha lopakodsz, akkor úgysincs semmi gond, bár lehet, hogy jobban figyelnek és előbb észrevesznek.
  • NovaTerra
    FEAR 1-ben, amit nem tegnap adtak ki, mintha jobb lett volna. Ott azért megkerültek, bekerítettek, eltereltek.
  • balee4
    Aha értem köszi, akkor mégsem olyan nehéz a játék.
  • Skynet
    Nincs gond az MI-vel,közép szinten is betud szopatni, lényegesen jobb az MI mint az elmúlt 1-2 év nagy fps címeiben..
  • Skynet
    Persze nem egetrengető az MI és van ahol okosabb lehetne de nem síkhülye és olyanokat amit ő leírt nem csinált még egyszer sem nálam.
    Egyébként az hogy egy lépcső közepén mi a jobb,elfutni fedezékbe és közben 3szor ledarálhatnak vagy inkább célratartani és közben lassan fedezék felé vonulni szerintem ne firtassuk...:)
    A lényeg hogy szépen fedezték egymást és az utolsó látott pozíciómra koncentráltak,ha észrevettek egyből lőttek amikor számítottak rám,és nagyjából egyből lereagálták bármit is csináltam.