Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Gyorsabb = összetettebb?? Értem 😊
És továbbra is: KI NEM SZARJA LE HOGY egy kontrollerest 5ször lelõsz egérrel???
Skynet
Akkor megint segítek.😊
Ha egy repülõgépnél jobb a két analógos irányítás mert JOBB manõverezni.
Akkor ahogy írtam függetlenül attól hogy milyen játék két analóggal ÖSSZETETTEBB MANÕVEREK-et lehet csinálni? Legyen szó BÁRMILYEN játékról..IGEN.
Írta bárki hogy jobb a két analógos megoldás az egérnél? Nem.

Prince23: Ettõl még a pc-s tábor ugyanúgy tolja a fosokat csak nehezebb számon tartani mivel jó ha a játékosok ötöde vesz játékot...
És konzolon ugyanúgy jelen vannak a sokkal komolyabb összetettebb játékok amiket a pc-s vérpistik kerülnének messzire...
Prince23
Öregem, megértem ha egy Conviction vagy Batman játékoknál ragaszkodsz ennyire a gamepados megoldásokhoz, de egy fps-ben?
akár hogy mész, fordulsz, az egérrel sokkal gyorsabban lehet manõverezni, hülyeségeket nem írjál már pls.

Míg te a kontrollerrek megfordulsz, + LT-zel AIM nélkül, addigra billel 5-ször lelõlek MW-be pl.

Más a tészta a Batman, Wolverine, Conviction játékoknál. ott passzol a kontroller.

Prince23
A a Nintendót, és egymásik konzolgépet (nem tom már mi a neve) is beszámítom, akkor az a két év sokkal többre nyúlik vissza. ezt a két évet a xbox360-ra értettem.

Fpocok
JA bocs, nem tudtam, hogy ez egy repülõgépszimulátornak a topikja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Skynet
Fps....SP-ben tökéletesen elég a két analógos megoldás és hozzászokás kérdése? Igen. Van számtalan példa amikor konzolon tökéletes egy fps irányítása? Igen. Szar? Nem.
Skynet
Megismétlem basszus...MANÕVER.....Tisztában vagy vele miaz?
Repülõgépszimulátor....Mivel ÉRDEMES játszani? Egér + bill?😊

//
Egérrel még jó hogy elverik a gamepadosokat,ez nem kérdés,de ezt vitatta itt bárki is?
Fpocok
Most FPSrõl volt szó...

Fpocok
Ja, biztos azért volt, hogy a Shadowrun-ban a konzolosok
úgy elverték a PCseket, hogy nem is folytatták a projektet.
Ja bocs, fordítva volt.

MikX
Hiába lepõdsz meg, így van... csak nem fps-re kell értelmezni, ott nyilván jobb az egér...
De egy sport, vagy egy GoW, DMC-t megnézném wasd+egér kombóval... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Skynet
MANÕVER....A kulcsszó...😊
Vagy talán 2 analóg+analóg gombok helyett fix gombokkal és EGY egérrel (ha úgy tetszik az egér az "analóg") nem-e?😊
MikX
"Hát pedig van konzolom, két éve már 😊"
Húha, már ne haragudj, de akkor neked már negy rálátásod lehet...
Képzeld, nekem meg már vagy 20 éve van...
Az, hogy ott sok a casual, csak annak köszönhetõ, hogy jobban nyomonkövethetõ, számszerûsíthetõ, mivel pc-n jó ha egy adott játékot játszók 10%-a veszi meg.
Hiddel konzolon nagyonsok olyan HC játékot ismerek, amirõl vszínû nem is hallottál...
De tudodmit? Szép dolog, ha hiszel valamiben, és ragaszkodsz hozzá, hidd csak el amit leírtál...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nem azt mondom hogy teljesen használhatatlan a gamepad de sajnos azt kell mondjam hogy bizonyos játékokra csak a megerõszakolásával alkalmas.
Ugyan ez igaz fordítva is nem véletlen hogy a sport játékokkal PC-n is gamepaddal játszanak.
(Amit hallottam igen létezik egér konzolhoz de nekem valami olyasmit mondtak hogy az az egér igazából nem egér hanem az egyik analóg kart szimulálja valahogy)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fpocok

"sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval."
sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.
sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.

Skynet
Konzolon a COD-ok támogatják jórészt az egeret,és kb ennyi a többiben inkább hátrány.
Egyébiránt semmi baj a gamepados irányítással,sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.. Hogy ezt mi használja ki az mellékes,de egy SP játékban ahol nem a fregelés a lényeg hanem a játékélmény,nos ott részemrõl elõnyben a gamepad.
Fpocok
Vanni van, de minek. Én láttam egy ilyenrõl videót... és az irányítása pocsék volt. POCSÉK.

broman191
Ha van sem használják sûrûn, mert konzolon milyen dolog az, és gondolom nem is támogatja minden... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MerlinW
Konzolokhoz nincs ilyen wasd "tábla" és egér? Mintha anno láttam volna valahol, talán PS3-hoz.

[merlinw.org]

Fpocok
És az sem segít, hogy olyan elbaszott az irányítása az FPSnek gamepadon.

broman191
A casual gémerek toljanak mindent íziben' gyakorlatilag, úgy célszerû... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
A legtöbb casual gamer konzolon van, legalábbis ott gyarapodnak ezerrel 😄 A casual fogalom létrejötte is a konzoloknak köszönhetõ...

Eidos megmondta: kezsuel gamerek kerüljek el (max easybe nyomják), ez egy letisztult, kidolgozott játék lesz, ami nekik nem fog bejönni 😄

#516: az biztos, lesz itt sírás pár embernek...

Skynet
De ettõl ez még nem csak a konzolosokra vonatkozik. És konzolra is vannak olyan játékok amire az egyszeri rambo pc játékos elvérezne a francba..Tehát kárvolt leírni a konzolos hülyeséget.
wedge31
A Deus Ex eleve nem arról szól de nem baj lesz itt még pofára esés pár usernek...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Hát pedig van konzolom, két éve már 😊
Amúgy meg a fejlesztõk szándékosan megerõsítették az olyan maiknak, akik az MW MW 2-ben Rambóként nyomulnak, hogy azok nagy ívbe kerüljék el a Deus ex-et hardba 😊 de még easybe is akadhatnak problémák az olyan gyökereknek, akik csak rohangálnak a pályákon és rambóban osztják a headshottokat 😄

Skynet
Nem hinném,pc-n is ugyan olyan népszerü az MW 2 csak a warezmajmok nemveszik.😊
Prince23
Hát most nagyon mellé trafáltál 😊

grebber
Az nem gond ,addigra csak a végére érek az 1-nek!Várni azt nagyon tudok.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én azt nem értem miért írnak be ilyeneket? Csak magukat alázzák, égetik vele.
Ha valaki büszke arra, hogy warezmajom... grat neki.

Skynet
"En elorendeltem, aztan letoltottem es most tolom nos ne haragudjon meg senki, van egy tonna gyari jatekom DE ezt nem eri nagyon meg megvenni, teljes egeszeben nincs benne multi es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani aztan megy a polcra vagy eladni... Ha lenne multi benne akkor nem mondtam volna ma vissza a megrendelesemet...."

Sose rendelted elõ.
Skynet
"Utolsó mondat kizárólag a konzolosokra értendõ, sztem"
Ilyet is csak az képes leírni akinek gõze köze nincs a konzolokhoz...
Prince23
Mire elkészül ennek a magyarítása, 2012-õt fogunk írni 😞

grebber
Én most kezdtem el vele játszani.Mivel itt a 3. része amihez lassan magyarítás is társul.Utána pedig a 2. részhez is elkészül a magyarítás.egymás után viszem majd õket végig!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Akkor majd ez meg fog 😊

Fpocok
Grafika nem érdekel. Annyira nem fogott meg a deus ex.

MerlinW
Írtad, hogy nem játszottál az elõzõekkel. Ha nem vagy "grafbu*i", feltétlenül próbáld ki az elsõ részt (ha kell, van hozzá hi-res texture pakk és DX10 mod), mert zseniális cucc.

Itt egy majd' 2 órás review/gameplay a Deus Ex 1 elsõ fejezetérõl:

[merlinw.org]

Fpocok
Jól sejtettem, hogy nem lesz ilyen... manapság örülhet az ember 20 órának. A sandbox dolgot akkor viszont nem jól tudtam... nekem teljesen úgy tûnt, hogy sztori szempontjából mindig csak egy irányba lehet haladni.

broman191
<#taps><#eljen>

MikX
Hmm...

Prince23
Utolsó mondat kizárólag a konzolosokra értendõ, sztem

Prince23
Sandbox lesz a deus ex, viszont 200 óra 3x végigjátszással már nem jön össze.
25-30 órát ígértek a fejlesztõk, minden mellékküldivel együtt. aki meg fõszálon fog haladni (semmi questek, hekkerkedések, e-mail-tablet olvasások, az 18-20 óra alatt végezhet.

Ja és a casual gamerek kerüljék el, pl. aki MW stylban játszik, az még easybe is szenvedni fog.

Estét

A gameba ki lehet majd kapcsolni hogy amikor közelharc van meg elbújik akkor átváltson TPS be?vagy ehhez hozzá van rendelve egy gomb a klavin és nem muszáj? mert nekem jobban tetszett ahogy az 1 be volt,mindenhol FPS nézet.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

MikX
Yepp, nekem is ez szúrja a szemem, a magyarázkodás...
De ezt részemrõl lezártam, jobblenne lassan a játékkal foglalkozni...
Pénteken meg is jön,legalábbis remélem, ezt mondták platinumban...
Legelõször a figurás cuccot néztem ki, de valahogy sokallom, aztán itthon is megjelent az augmented, és így azmellett döntöttem, figura úgysem lényeg, a többi meg ugyanaz.

MerlinW
OFF:

Ez csaknem minden évben kijön belõlem, hát idén is itt van:

Én már azt sem értem mi közünk ahhoz, hogy ki mit rendel elõ/vásárol/lop? Senkire nem tartozik. Nem is igazán érdekel senkit. Az végképp nem hogy itt a fórumon próbálják az emberek megmagyarázni saját maguknak miért nem akarják megvenni.

Személy szerint legalábbis több száz játékot vettem már, de sosem írtam be egy topikba sem hogy "megvettem/elõrendeltem". Max ha kérdezték. Azt sem igazán értem, miért büszke magára valaki, ha megvesz egy játékot? Ez a normális. Amikor warezol, akkor kellene csendben szégyellnie magát és ennek megemlítése nélkül játszani, mintha itt sem lenne.

Én nem turkálok senkinek a pénztárcájában, warezoljatok, lopjatok, ahogy érzitek, de ezt ne kössétek mások orrára. Csak ismételni tudom magamat, semmi közünk hozzá és a legkevésbé sem érdekel senkit milyen úton jutottatok a dolgaitokhoz.

[merlinw.org]

MikX
Hmm? Tök lényegtelen, azt arra írtam, hogy önigazolja magát, hogy miért mondta le a rendelést, és miért inkább warezol...
Ezzel inkább azt akartam érzékeltetni, hogy nincs semmiféle magyarázat, warez=lopás, az meg nem megmagyarázható sehogyansem...

Bilibelógós dologra nem reagálnék, nem alacsonyodom le személyeskedõsdibe.

Seth
"Gratula a felfogásodhoz, warezhuszár, leülhetsz..."

"Remelem a betervezett masik jatekvasarlasom iden nem lesz ekkora pofara eses mint ez "

Bilibe lóg a kezed 😄

PSN ID.: Beegabor

MikX
<#eljen> Amúgyis szerintem túlnyomórészt a legtöbb játék multija csak izzadtságszagú erõlködés.
Énis úgy vagyok vele, hogy 1000x többre értékelek egy frankó single játékot, mint egy összefüggéstelen multi henteldét, fõleg a mostaniaknál megszokott "játsszál 100013466543 órát, hogy használhass mindent, mert alapból lvl1-en semmit nem tudsz, a többiek meg lemészárolnak, és ez mijenjó" hozzáállással.

MikX
"DE ezt nem eri nagyon meg megvenni, teljes egeszeben nincs benne multi es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani aztan megy a polcra vagy eladni..."

Gratula a felfogásodhoz, warezhuszár, leülhetsz...
Képzeld vannak akik szeretik a sorozatot, vagy szimplán megveszik, mert használják (leginkább konzol, pc-n rég kiveszett ez a dolog, ezért tart ott ahol), boltba sem mész lopni, csakmert nincsa kiflibe a sonka belesütve, nem?

broman191
Ha abból a 66 órából 33 meglesz az már nagy szó. 😊

Fpocok
Én örülök, ha nektek lesz igazatok.

Fpocok
Hmm... nálam a sandbox a GTA pl.