2597
-
#951 Van 3 nehézségi szint, melyiken kezdjem? Írták már páran buta az MI, ha legnehezebben kezdem akkor izgalmas lesz és kell majd némi gondolkodás, türelem, vagy csak annyi lesz a változás h csalni fog a gép, 50000 méterről észrevesz, alig lelőhető őrök. Vagy ténylegesen jobban fognak "gondolkozni" ? -
#950 ha csak megnyomod a Q -t akkor harcképtelenné teszed, ha nyomva tartod a Q -t akkor megölöd a csávot. -
gregtom6 #949 Már nem azért, de tényleg annak kellene történnie, amit viziloitato elmondott.
A nagy gond az, hogy ez kb minden játékban így van. Mindegyik lövöldöző ilyen bátor, hogy belemegy oda, ahonnan lőttek. Ennyi.
Azért értékelték jóra a játékot, mert a játék többi része lehet, hogy jó, MI-ből meg még nem láttak sokkal jobbat. -
#948 Szerintetek a takedown-olás ölésnek számít? Vagy csak leüti az ellent? Csak azért kérdezem, mert rámegyek első végigtelnél az ölés nélküli trófeára. -
ratgab #947 A videód alapján én is ezt láttam, szóval neked lehet igazad! -
#946 Eléjük lövök célratartva lejönnek,egyik fedezékbe a másik elindul felém,tökmind1 hova magyarázod, teljesen rendben van az MI,a videóban direkt rohangáltam ide oda hogy mit csinál.
Sehol a nyoma a bénázásnak amit írtál...De mind1 kamuzd tovább a 45eurós veszteséget és fikázd tovább a játékot fröcsögve :)
Semmi baja az MI-nek,és hálistennek nem scripthalmaz az egész mint a COD-ok. -
#945 Te még azt sem látod, amit felvettél? Odalőttél a lábuk elé, erre ők ááááááááá, majd szépen lassan elindulnak lefelé a lépcsőn, és még véletlenül sem vissza fedezékbe, vagy a lépcső lett volna a fedezék, ahol tetőtől talpig védtelenek? Szerinted hogy fedezik egymást, ha ballagnak lefelé a lépcsőn? Az ok, hogy utána megpróbálnak fedezékből akciózni, de mint mondtam nálam a lépcső aljáig nem értek volna le. Itt én bementem a sarokba a lépcső mellé. Lejött mindkettő, az egyik benézett oda, miután leért, azt lelőttem, mire a másik megijedt, majd ő is ugyanoda belépett ahová a barátja, aki természetesen ugyanúgy járt, mint az előtte lévő. -
#944 Mondom HÜLYÉSKEDTEM velük...Látom szövegértelmezés beli gondok vannak.
És lám: Fedezékbe mentek,lefedezték egymást,végig az utolsó látott pozíciómra koncentráltak míg az egyik közelített a másik fedezte...Sehol sincs olyan amit te leírtál,sehol...:)
-
#943 Én csak sunyogok egyenlöre és néhol valóban szívatós az AI. -
#942 Lehet, hogy Te 3 percig szarozol két ökörrel, akiknek pár feléjük lőtt golyótól az első reakciójuk az ááááááááá, majd utána lépésben jönnek le a lépcsőn. Nálam már a lépcsőn meghaltak volna... -
#941 Na az anyját...Szal VIDEÓ :DD -
#940 -
#939 [http://www.youtube.com/embed/PFnSd9kQ0GQ]
HÜLYÉSKEDTEM közepes szinten a mesterséges intelligenciával,nyoma sincs annak amit te leírtál. FAIL :) -
Inquisitor #938 Én médiumban nyomom és a leggyengébb ellenfelek sem tettek ilyesmit eddig nálam. Kopp kopp. -
#937 Aha...Mese :) -
#936 Én a legnehezebben játszok, és 45 euroért ez sajnos nem biztos, hogy megérte. -
#935 Hát én nemtom egyesek mivel játszanak,de ilyen fokú galibát nem láttam még az MI-ben a játék során....Talán nehezebb fokon kéne tolnotok..:D
Az MI teljesen jó,az utolsó látott pozíciónkat figyeli,ha többen vannak egy megpróbál közelíteni addig a többi fedezi,néha az utolsó pozícónk felé látatlanba sorozatokat lőnek... -
Inquisitor #934 Új promo videó ... érdekes témával:
Deus Ex: The Eyeborg Documentary -
Inquisitor #933 Én nem a 11.8-at tettem fel, hanem amit a Steam feldobott frissítésnek. Lehet ugyan az, de nem lepne meg ha még sem :)
Azzal megy is minden. -
kr1szmester #932 akkor úgynézki ottlesz a hiba. -
#931 Hogy fog összejönni a 29 Unique XP Book a Doctorate acsihoz nem tudom, mert 4 óra alatt egyet találtam eddig... -
gregtom6 #930 Én tudom, h aprólékos munka a mestint, én is írtam már játék mestintet(sima kétszemélyes játéknál), de azért vannak bizonyos helyzetek, amiket csak figyelembe kell venni, külön feltételt írni rá, és nagyon, vagy kevésbé pontozva megírni a heurisztikát.
Nem lenne lehetetlen dolog, de hát ez van... -
gregtom6 #929 Hát ez igen kiábrándító....:S
Hiába tud többet más játéknál, ha a mestintre most se fordítottak figyelmet.... -
#928 Az ellenfelek hihetetlen buták. Ha lövöldözünk egymásra, és egy doboz mögé bújok közben, persze úgy, hogy látta, hogy oda megyek, egyszerűen nem tudja hova bújtam. Áll, mondja a magáét, és semmit nem tesz annak érdekében, hogy megtaláljon. A legdurvább, amikor belépve egy ajtón, mondjuk rögtön az ajtó mellett van egy doboz, meglát, és ha egy percig ott lapítok a doboz mögött, úgy, hogy látom tisztán a fejét, ő megvárja még pofán lövöm. Ez most legutóbb úgy történt, hogy beléptem, elkezdett morogni, megittam egy pohár kólát, majd visszatérve az egérhez egy szép headshot következett. Ha többen vannak, akkor sincs semmi ötletük, hogy hogyan is kellene engem megölni, nem trükköznek, egyszerűen vagy jönnek majdnem libasorban, vagy bebújnak fedezékbe, és onnan lövöldöznek rám. Volt olyan is, hogy többen bejöttek egy helységbe, azonnal fedezékbe bújtak, és úgy, hogy fogalmuk nem volt hol vagyok ellőttek vagy húsz tárat. -
#927 Patchelted a játékot? -
kr1szmester #926 ki lehet kapcsolni azt, hogy mindig kidobjon, mert túl magasak a grafikai beállításaim? van amikor leveszem minimumra, van amikor engedi mediumon, a 11.8-as ati driver-t hibásan rakja fel, ezért nem is csinál semmit, mert a C++-t nem tudja valamiért felrakni, és nem is engedi levenni a kurva pipát róla telepítésnél, hiába raktam már fel mondjuk korábban a 2010es verziót.
így képtelen vagyok játszani. a crysis 2 is elment mediumon kurvajól. ezzel most miért lenn baj? -
ratgab #925 Konzol fanboy-al beszélgetni.... Befejeztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább olyan fanatikusak vagytok, mint mi pc-sek...
Wedge31: Ezennel befejeztem, bocs! -
#924 -
#923 sry -
#922 Ez unalmas, innentöl maradjunk a játéknál a többi törölve lesz. -
#921 Nem vonultak ki a piacról helyette egytől egyig elkezdték ők is nyomni a konzolt mert jóval nagyobb bevételeik vannak, a pc kb zsebpénz hacsak nincs tényleg jól védett multi.
-
ratgab #920 Nem az a lényeg, hogy mennyi ment el, hanem ,hogy mennyit akartak eladni... Tudod ezt úgy hívják, hogy üzleti terv.... -
ratgab #919 Nem az tehet, az csak a kifogás, hogy némely szar játékot miért nem veszik és, hogy ezért ment tönkre a cég! Ez a porhintés része a dolognak!
Annyira szarok az eladások pc-n, hogy a Blizzardok, Bethesda-k, Bioware-k, érdekes módon nem mennek tönkre és nem vonulnak ki a piacról. Ha nem érné meg hagynák a fenébe, játékipar sem jótékonysági intézmény... na akkor mi is van a pc-vel???
-
#918 10 hét alatt elment közel 1.8 millió csak x360-ra (ps3-ra kb ugyan ennyi).
Pc-n ezt mostanság melyik nagynevű SP alapú pc játék tudja felmutatni?:)
Hát...egyikse...:D
-
#917 Jah, a megjelenési hónapban csak 800k fogyott el belőle,amikor a Rockstar úgy 1,5 millát várt tőle -
ratgab #916 Érdekes... úgy hallottam az L.A Noire pl. bukta volt... Pedig mekkora hype-ja volt.... -
#915 Olvasd már el az aláírásom azután regéld hogy sokkal nagyobb a warez arány..:D
Konzolon pont a bantól való félelem miatt főként jóval kisebb a warez arány.
Az hogy elöbb felkerülnek nem kunszt,elöbb jelennek meg könnyeb feltörni de ettől még jóval nagyobb arányban megveszik.
Minőségi játékokat veszik pc-n lássuk... SC2-ben védett multi warezmulti nyista. Ha megoldott lenne elsőnaptól fele ennyi nem ment volna..Wow warezváltozata semmit nem ér. CS...Hány év alatt hány példány?:)
Witcher 2 ezekszerint nem minőségi alkotás...De majd meglátjuk ez mennyire fog menni pc-n. De SP alapú szóval nemhinném hogy kimagasló eladások lennének.
-
#914 Ne kezdjéták már itt is (megint) a pc-vs-konzol flamet! -
kr1szmester #913 ez a retekfos hibaüzenet kikészít, hogy nem enged játszani, csak ha lejjebb veszem a grafikai beállításokat. ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? mert így nem fogom vinni az tuti... -
#912 :DDDD
Ám minnyá megvok a ps3ról szkrínsotolással csak kicsit macerásab mert felkell venni lejátszón keresztül videóra és onnan kell kimentenem..:)
Picit romlik a minőségde a lényeg kivehető,a konzol és a pc válozat között felbontás és pár effektus különbség van meg a szokásos élsimítás. Meg némi szín de az csak beállítás kérdése. Lényegében a konzol változat recés és kissé elmosott,itt ott a fény füst hatások és árnyékok gyengébbek,de teljesen használható és jó 5 éves hw létére :)