Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És továbbra is: KI NEM SZARJA LE HOGY egy kontrollerest 5ször lelõsz egérrel???
Ha egy repülõgépnél jobb a két analógos irányítás mert JOBB manõverezni.
Akkor ahogy írtam függetlenül attól hogy milyen játék két analóggal ÖSSZETETTEBB MANÕVEREK-et lehet csinálni? Legyen szó BÁRMILYEN játékról..IGEN.
Írta bárki hogy jobb a két analógos megoldás az egérnél? Nem.
Prince23: Ettõl még a pc-s tábor ugyanúgy tolja a fosokat csak nehezebb számon tartani mivel jó ha a játékosok ötöde vesz játékot...
És konzolon ugyanúgy jelen vannak a sokkal komolyabb összetettebb játékok amiket a pc-s vérpistik kerülnének messzire...
akár hogy mész, fordulsz, az egérrel sokkal gyorsabban lehet manõverezni, hülyeségeket nem írjál már pls.
Míg te a kontrollerrek megfordulsz, + LT-zel AIM nélkül, addigra billel 5-ször lelõlek MW-be pl.
Más a tészta a Batman, Wolverine, Conviction játékoknál. ott passzol a kontroller.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Repülõgépszimulátor....Mivel ÉRDEMES játszani? Egér + bill?😊
//
Egérrel még jó hogy elverik a gamepadosokat,ez nem kérdés,de ezt vitatta itt bárki is?
úgy elverték a PCseket, hogy nem is folytatták a projektet.
Ja bocs, fordítva volt.
De egy sport, vagy egy GoW, DMC-t megnézném wasd+egér kombóval... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Vagy talán 2 analóg+analóg gombok helyett fix gombokkal és EGY egérrel (ha úgy tetszik az egér az "analóg") nem-e?😊
Húha, már ne haragudj, de akkor neked már negy rálátásod lehet...
Képzeld, nekem meg már vagy 20 éve van...
Az, hogy ott sok a casual, csak annak köszönhetõ, hogy jobban nyomonkövethetõ, számszerûsíthetõ, mivel pc-n jó ha egy adott játékot játszók 10%-a veszi meg.
Hiddel konzolon nagyonsok olyan HC játékot ismerek, amirõl vszínû nem is hallottál...
De tudodmit? Szép dolog, ha hiszel valamiben, és ragaszkodsz hozzá, hidd csak el amit leírtál...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ugyan ez igaz fordítva is nem véletlen hogy a sport játékokkal PC-n is gamepaddal játszanak.
(Amit hallottam igen létezik egér konzolhoz de nekem valami olyasmit mondtak hogy az az egér igazából nem egér hanem az egyik analóg kart szimulálja valahogy)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval."
sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.
sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.
Egyébiránt semmi baj a gamepados irányítással,sõt jóval összetettebb manõvereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.. Hogy ezt mi használja ki az mellékes,de egy SP játékban ahol nem a fregelés a lényeg hanem a játékélmény,nos ott részemrõl elõnyben a gamepad.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[merlinw.org]
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Eidos megmondta: kezsuel gamerek kerüljek el (max easybe nyomják), ez egy letisztult, kidolgozott játék lesz, ami nekik nem fog bejönni 😄
#516: az biztos, lesz itt sírás pár embernek...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy meg a fejlesztõk szándékosan megerõsítették az olyan maiknak, akik az MW MW 2-ben Rambóként nyomulnak, hogy azok nagy ívbe kerüljék el a Deus ex-et hardba 😊 de még easybe is akadhatnak problémák az olyan gyökereknek, akik csak rohangálnak a pályákon és rambóban osztják a headshottokat 😄
Ha valaki büszke arra, hogy warezmajom... grat neki.
Sose rendelted elõ.
Ilyet is csak az képes leírni akinek gõze köze nincs a konzolokhoz...
Next PC upgrade: 2022
Itt egy majd' 2 órás review/gameplay a Deus Ex 1 elsõ fejezetérõl:
[merlinw.org]
25-30 órát ígértek a fejlesztõk, minden mellékküldivel együtt. aki meg fõszálon fog haladni (semmi questek, hekkerkedések, e-mail-tablet olvasások, az 18-20 óra alatt végezhet.
Ja és a casual gamerek kerüljék el, pl. aki MW stylban játszik, az még easybe is szenvedni fog.
A gameba ki lehet majd kapcsolni hogy amikor közelharc van meg elbújik akkor átváltson TPS be?vagy ehhez hozzá van rendelve egy gomb a klavin és nem muszáj? mert nekem jobban tetszett ahogy az 1 be volt,mindenhol FPS nézet.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
De ezt részemrõl lezártam, jobblenne lassan a játékkal foglalkozni...
Pénteken meg is jön,legalábbis remélem, ezt mondták platinumban...
Legelõször a figurás cuccot néztem ki, de valahogy sokallom, aztán itthon is megjelent az augmented, és így azmellett döntöttem, figura úgysem lényeg, a többi meg ugyanaz.
Ez csaknem minden évben kijön belõlem, hát idén is itt van:
Én már azt sem értem mi közünk ahhoz, hogy ki mit rendel elõ/vásárol/lop? Senkire nem tartozik. Nem is igazán érdekel senkit. Az végképp nem hogy itt a fórumon próbálják az emberek megmagyarázni saját maguknak miért nem akarják megvenni.
Személy szerint legalábbis több száz játékot vettem már, de sosem írtam be egy topikba sem hogy "megvettem/elõrendeltem". Max ha kérdezték. Azt sem igazán értem, miért büszke magára valaki, ha megvesz egy játékot? Ez a normális. Amikor warezol, akkor kellene csendben szégyellnie magát és ennek megemlítése nélkül játszani, mintha itt sem lenne.
Én nem turkálok senkinek a pénztárcájában, warezoljatok, lopjatok, ahogy érzitek, de ezt ne kössétek mások orrára. Csak ismételni tudom magamat, semmi közünk hozzá és a legkevésbé sem érdekel senkit milyen úton jutottatok a dolgaitokhoz.
[merlinw.org]
Ezzel inkább azt akartam érzékeltetni, hogy nincs semmiféle magyarázat, warez=lopás, az meg nem megmagyarázható sehogyansem...
Bilibelógós dologra nem reagálnék, nem alacsonyodom le személyeskedõsdibe.
"Remelem a betervezett masik jatekvasarlasom iden nem lesz ekkora pofara eses mint ez "
Bilibe lóg a kezed 😄
PSN ID.: Beegabor
Énis úgy vagyok vele, hogy 1000x többre értékelek egy frankó single játékot, mint egy összefüggéstelen multi henteldét, fõleg a mostaniaknál megszokott "játsszál 100013466543 órát, hogy használhass mindent, mert alapból lvl1-en semmit nem tudsz, a többiek meg lemészárolnak, és ez mijenjó" hozzáállással.
Gratula a felfogásodhoz, warezhuszár, leülhetsz...
Képzeld vannak akik szeretik a sorozatot, vagy szimplán megveszik, mert használják (leginkább konzol, pc-n rég kiveszett ez a dolog, ezért tart ott ahol), boltba sem mész lopni, csakmert nincsa kiflibe a sonka belesütve, nem?