2597
banner
  • Fpocok
    Látom te is benyelted ezt a kamu dumát. Konzolra sokkal nagyobb a warez, csak azt nem szeretik mondogatni... mert. Azért vesznek több konzolos játékot, mert SOKKAL TÖBBEN KONZOLOZNAK, mint akik pcn nyomják, főleg amcsiban.
    Arról meg ne is beszéljünk, hogy ma már MINDEN EGYES, AZAZ MINDEGYIK konzol játék fenn van megjelenés előtt pár nappal, de volt, hogy két héttel. Szóval nekem ne gyere ezzel a kamu dumával.
    (PCre a minőségi játékot veszik az emberek, SC2, WOW, CS...)
  • koschwarz
    te ha a középkorban éltél volna, akkor tuti hogy inkvizítor lenne a foglalkozásod :DDD (no offense)
  • Skynet
    Persze ez egyértelmű,de nem a konzol a hibás,persze hogy inkább arra fejlesztenek ha abból dől be a több zsé... Pc-n hacsak nincs megfelelően bevédett multi akkor akármekkora cím jöhet,jóesetben 1 milla elmegy hónapok alatt,pár év alatt talán több is...Konzolon ennyi a nagyobb címeknél 1 hét alatt is elmegy. Pc-n a mai napig nincs hír Witcher 2 eladásokról,állítom az 1 millát nem érte el, van aki szerint nem játszik legaláb 1-1.5 millió pc arc a witcher 2-vel (és akkor keveset mondtam) ?:)
    Mindenesetre szánalmas amikor megy a nyálverés hogy pc-n mennyivel szebb valami,jó hogy szebb,lévén a jelenlegi konzolgen már lassan több mint 5 éves... Ha már grafikai összehasonlítások nézzük meg hogy fut egy 5 éves konfigon a játék,mert igencsak nem lesz konzolpusztító látványvilága sőt..:)
    Vagy rakjunk össze nullából indulva egy 50ezer forintos pc-t és nézzük meg azon hogy fut.:)
  • Prince23
    Ezt mindenki tudja :) Még az elvetemült konzolos casual gamerek is :D
  • wedge31
    De azt remélem vágod hogy egy mai pc ennél sokal többet tudna csak a elavult konzol hardver visszahuza a fejlödést / erre egyébbként már a fejlesztök is egyre többet panaszkodnak /
  • Skynet
    Napersze egy 50ezerből összerakott pc-n te 1080p-ben aa-val grafikát maxolva játszol nem? Szánalom egyesek hogytudnak a konzol ellen fröcsögni.:)
    5 éves konfig. Persze. Milyen videókari és proci?:)
    Csak mert 8800gt-vel 2 mag mellett 1080p maxon igencsak nyögvenyelős...
    És bizony a 8800gt sincs még 5 éves :)
    Nemsokára leér a virágboltból,és összevetem a ps3 által nyomott átvánnyal,kíváncsi leszek de ahogy lenni szokott pár effektuson és a jobb felbontáson kívül FPS-ben lesz különbség és ennyi...
  • The Protector
    akkor viszont bocsánat.én meg úgy véltem valóban mint ha nekem ment volna.sorry
  • Kindred Blades
    Naná, az a videó egy újabb átcseszés, hogy jusztifikálja a konzolvásárlók öntömjénezését, milyen jó ötlet volt egy közepes hardware-t venni egy közepes pc hardware áráért, ami ma szebben futtatja a dolgokat.
    Annyit fizettem anno a gépért, mint egy friss konzol lett volna, öt éves a cucc, és ha az AA-t 2-esre veszem, akkor 1980-ban minden gond nélkül fut, 40-45 alá egyszer nem esett az fps érték.
  • Fpocok
    Számomra is hihetetlen, hogy azzal a géppel jól ment a GTA4. Mondjuk mi a játszható...
  • Skynet
    Nem hozzád szóltam ha jobban megnézed a VÁLASZ részt,és én főleg a GTA 4 és TDU futására gondoltam.:)
  • The Protector
    hát nem nagyon.nagyon szépen fut.Estleg mert te belerázod a pöcsöd a gépedbe és nem akarod h más is játszon vele az a te bajod.Nekem szépen fut és neki is elmenne szerintem.
  • doggy90
    vsync, triple buffering be van kapcsolva? milyen aa-t használsz? én is 480-al tolom, és ha minden maxon van, fxaa high-on, akkor nagyobb termek előtt hihetetlenül beszaggat, valamikor le is fagy.
  • wedge31
    Nem annyira összetett és nincs akkora szabadság mint az első részben de messze van a csak mész és lösz stilustól is.
    Minden küldetést többféleképpen tudsz megoldani nem kell feltétlenül mindenkit halomra lönöd.
  • grebber
    "Vagy csak mész és lősz?" Ilyet is lehet de ha nem fedezékből teszed akkor nem sok esélyed van.
  • Sgtfathi
    Gtx 480-on nyomom, fullon,1980as felbontás 50++fps.
    Nem is ez a lényeg, a lényeg az, hogy ami volt videón a platform összhesonlitásnál, hát az messze nem úgy néz ki Pc-n, sokkal élesebb, és részletesebb fullon Dx11be!
  • Mr_no_NaMe
    mennyire jó ez a game? Deus Ex 1, csak új grafikával és jó fizikával? Nagy benne a szabadság, vagy csak mész és lősz?
  • Skynet
    Azért az a nagyrészt jól megy,az gyanítom annyit takar hogy iszonyatos alacson felbontásban low grafikán.
  • Büdös Bohóc
    Köszi, akkor reménykedem, lewarezolni nem tudom sajnos, hogy teszteljem, mert atomlassú a net otthon :-\
  • Büdös Bohóc
    Na jó ha úgyis konzolon tolod akkor ötleteket te épp ne adj :D Csak mellékesen, a gta iv és a tdu2 is nagyrészt jól megy ezen a gépen, gondoltam olyat kérdeznék itt, aki hasonló gépen tolja és meg tudja mondani, hogy mennyire megy jól.

Hm lehet megveszem a játékot ma, vagy holnap, csak megnézek pár gameplayt.
  • The Protector
    amd x2 5200+,2gb ram és nvidia 9800Gt társaságában kis élsimítással,medium árnyékokkal 1600x900 as felbontásban tökéletesen megy,akár feljebb is kapcsolhatnám.A negatívum az h néha swappol a játék azaz egy új terembe érve egy mimimálisan megakad,abszolút nem zavaróan és ez is csak olyan helyen ahol nagyon sok dolgot kjell megjeleníteni(oka lehet az is h rettenetesen rottyon van a windowsom és újra kéne telepíteni)
  • wedge31
    A minimumra elvileg elég a géped az más kérdés, hogy fog kinézni.

Minimum:
    Processor: 2 GHz dual core
    Memory: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)
    Graphics: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better
    DirectXŸ: DirectX 9.0c
    Hard Drive: 8.5 GB

Recommended:
    Processor: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better
    Memory: 2 GB
    Graphics: AMD Radeon HD 5850
    DirectXŸ: DirectX 9.0c
    Hard Drive: 8.5 GB
  • Skynet
    Ps3-on tolom. De azzal a géppel....Hát szerintem lehet inkább told az első részt,de talán ez is ilyen 800*600 full lowon elszalad a lentebbi tesztek alapján...Talán...
    Az eleje full lineáris, aztán jön némi szabadság lehet megkötésekkel mászkálni a városban, mellék küldik perszevannak vannak pl bemész kocsmába ad a csapos stb...Ha játszottál az eggyel,na azért akkora szabadság sztem nincs.:)
  • Büdös Bohóc
    még pár egzakt kérdés, ha nem baj:

gépigény kb? Van egy 4 giga ramos gépem, vga hd2600xt 512 mega, 5000+-os X2 proci. Gondolom játszható megszorításokkal ezen is

vannak városrészek, mint az 1-ben volt, ahol felveheted a questeket? Mennyire szabad a játékmenet a lineáris történet követését leszámítva?
  • Skynet
    Eddig kb 16 órát öltem bele,aligbírom abba hagyni nagyon jó.
    Két kisebb hibája van, az egyik a mimika és tesbeszéd párbeszédeknél,a másik pedig hogy itt ott erősen érződik hogy nagyon lopakodásra van hegyezve a játék és rendesen olyan izzadtságszagúan van elrendezve a terep mindenféle tereptárggyal hogy jóformán csak a padlóra festett nyilak nem mutatják merre lopakodj..:)
    De ezenkívül simán egyetértek eddig a 9/10-es értékelésekkel.
  • wedge31
    Én még az elején vagyok de eddig nagyon rendben van a játék.
  • Büdös Bohóc
    milyen lett a játék, mi a véleményetek róla?
  • bgabor
    Nem, nem bölcsész vagyok. Javasolnék akkor némi olvasgatást az anyanyelveden is, sokkal többre mész vele mint a japán kortárs szépirodalommal.

Igaz is, az irodalmat nem eredeti nyelven, esetünkben japánul kéne olvasgatni, ha már ennyire érdekel?
  • Seth
    Majd akkor linkelgesd ha vmi tartalom is lesz rajta
  • MikX
    Nem feltétlen, énis elkezdtem a játékot, és utána aktiváltam, mielőtt mentem az első küldetésre, és megadta a cuccokat úgy is, bár ez ps3, de nemhinném hogy más lenne
  • Inquisitor
    Basszus. Csak utólag néztem, hogy Augmented Edition aktiválását játék elkezdése előtt kell csinálni, így valószínűleg buktam a mentéseimet és kezdhetem elölről :)
  • wedge31
    Na végre megy az install.

• titto
    Ha elakadnátok ez az oldal segít majd. Nagyon hasznos.

Deus Ex Wki
  • Malakai
    Milyen region lock?
  • Jimmyke
    No jó játékot mindenkinek.

A Region Lock meg monnyon le.
  • Fpocok
    Annak is van előnye, ha később jön csak a játék
  • wedge31
    Az új patch tartalma:

- A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.

- Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.

- Some control fixes:
    - Diagonal movement is no longer faster as intended.
    - Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
    - Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
    - The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
    - The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive.

Mire holnap feteszem a gamet már hibátlan lesz...
  • MerlinW
    Persze, hogy pékség.
  • NovaTerra
    "A GameStop üzletlánc" Ebből tényleg nehéz rájönni mi is az a gamestop. :)
  • grebber
    VGA alapján egész jól menne de úgy néz ki a 2 magos cpu kevés ide :(
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution Performance Analysis

Végre itt normális értékek közt tesztelik a grafot.