Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"sztem is csak kifogás.txt a steam fika"

Kedvenc fórumomon elég sok a steames jóember, illetve picit több az eredeti szoftver birtokos, mint errefelé és ott elég megosztott a közösség. Van valami új online rendszer, ahol a steam-en is lévõ játékok nagy része is megvehetõ, meg sok minden ami meg steam-en nincsen és sokan átpártoltak oda, pedig nekik is sok kifizetett steam játékuk volt. Akkor kinek kéne hinni? Amikor kijött a steam, anno évekig követtem a sok anyázást a rengeteg steam hiba miatt, frissítések miatti sírás, frissítés utáni szarabb steam miatti sírás, elveszett adatok, stb. ügyben. Szóval meggyõzni nem sikerült engem, de mondom sok választásom nincs, csak ezért nem dobom a játékot.

Fpocok
Ja mindegy, semmi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem 26-án jön?

Én a bétát probáltam anno, a HD4730-al (nem egy gyorsvonat) csak 800x600-ban ment full DX10.1 beállításokkal, EdgeAA, szûrõk, post processing és minden maxon. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem húzza a médium fölé, akkor ilyesmi VGA elviszi 1024 vagy akár 1280-ban (4:3, 5:4) vagy 1440-ben (16:9).
Most direkt e miatt vettem egy HD5830-at, és szerintem azzal médiumban elmenne "full HD"-n, maximumra lõve meg talán 1280/1440 fölött is. Ha holnap meglesz a játék, akkor igen hamar letesztelhetem, ha bírja akár 2048-ban is ...

Nagylaci
Talán nem véletlen amikor ott figyel a:

logo... 😄
Egyébként sem olyan egyértelmû mert a tesztben a 6970 több FPS -t produkált viszont azt írják az értékelésben, hogy az nVIDIA FXAA technológia lényegesen szebb látványt nyújt mint az AMD MLAA technológiája. Nekem van egy GTX580 -am, de "csak" full HD a kijelzõm... 😄 Szóval valahogy majd csak el leszek azzal az 50-70 FPS -el. 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

broman191
Csak csúcs konfiggal tesztelni nagyon sok értelme volt, azt hittem legalább különbözõ szintû vga-kat dobálnak be és nézik meg nem focipálya kivetítõ felbontásokon a gémet...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Muttley
ha vki jobban belemerül a játékba
a tartalmi részek (amiért 9 pontot kapott) jöhetnek spoilerbe
ki tudja, hátha nekem is... 😊

Just do it :)

wedge31
Ez a játék szerencsére nem a grafról fog szólni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
A STEAM az semmi a windowshoz képest... gondolom emiatt linuxról nyomod nem?

TBTPumpa
Deus EX - Human Revolution VGA teszt

A Radeon kártyák tulajdonosainak fog kedvezni elsõsorban a játék...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Skynet
Éppen ezért fogom inkább a pisi3-ra venni, ha tényleg steam köteles.
Steamet kétszer beszoptam,elvbõl nem támogatok egy olyan rendszert ami számomra macerán kívül semmit sem nyújt.
sztem is csak kifogás.txt a steam fika

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

A poén az, hogy a warezzal több gondom akadt régebben, mint most a steammel <#nevetes1>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is elleneztem 1 évvel ezelõttig, azóta 30 játékot vettem rajta és semmi problémám nem volt eddig!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És akkor viszont igen ajánlatos vásárolni azt tegyük hozzá!

SZEG007
steam-el semmi probléma nincs 2-3 éve még én is elleneztem de ma már van rajta 27 játékom, és nagyon praktikus, csak ne lenne ennyire drága, mert igy csak akciok idején érdemes vásárolni, monjuk az elég sürün van.

a wireless kontroller átütõ élményét meg nem is említem amit pár oldallal korábban ajnároztál, úgyhogy mondj nemet a warezra, irány a pisi verza 😛

elég szar ügy a steamre fogni a warezt mikor van pisi3ad is

Vicces ez a pár steam-fóbiás illetõ. Nekem 69 játékom van rajta és eddig semmi gond nem volt. Most csak azért nem venni meg egy játékot mert steam-et használ a legócskább kifogás.

Mondjuk a Nintendo árait, meg a Microsoft komolyabb játékait (Flight Simulator sorozat) nem tudja überrelni árban sem a PS2/PS3, sem az X360. Tudod ilyen 18-22K vagy több.

Azért sejthetõ olyannál aki aláírásba teszi a PSN elérhetõségét. 😊

MikX
De ez ps3 verzió, pc-re bár nem láttam augmented-et, de a sima 7900, ellenben konzolra a sima 11900, dehát mindíg is drágább volt a konzolgame

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Skynet
Az a 14k platinumból szerintem nem pc 😊
Skynet
Ps32?
wedge31
Erre gondoltam én is.

"Ára nem változott, maradt a 14k (augmented edition)"
Akkor jobb ha kussolok amiért enyémet felemelték 10.990-re.

és a ps32 verzával mi a baj?

MikX
<#eljen>
No, engem most hívtak platinumból, hogy valószínû holnap érkezik meg hozzájuk, és küldik is ki, de legrosszabb esetben péntek.
Ára nem változott, maradt a 14k (augmented edition)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

wedge31
Megy a mail és írok a modi topikba is a többi már nem rajtam mulik.

Skynet
Dettó támogatom.
MikX
Támogatlak, ha irtod a parazita trollokat.

Még addíg jó lenne, ha el tudnád intézni, míg megjelenik, mert mi lesz itt utána... 😄

wedge31
Ez volna a cél.

MerlinW
Megnyugtatlak, nem csinál semmit a Steam. Steam könyvtáron kívül nem piszkál semmihez, nem nevez át semmit, nem ír át semmit. Mint ~250 steam játék tulajdonosa, biztosíthatlak róla.

[merlinw.org]

Skynet
Ostoba majom,életedbe nem rendeltél vetél még semmit.😊
Ha olvasnád amit írtam,nem steam köteles,rendelés marad.

Wedge: támogatom ha az ilyen majmoktól megpucolod a topikot.
"fél perc accountot csinálni"
Nem a fél perc a gond, hanem az amit a Steam csinál az ember gépével. Az amirõl tudsz, meg amirõl nem. Az a baj. Basszus egy csomó játék demóját azért nem probáltam, mert Steam-es. Vagy ingyenessé vált játékokat.
Már a HL2 óta nem tetszik, hogy egy progi önkényesen pakolgat ide oda dolgokat a vinyón, hogy átnevez fájlokat, átír dátumokat, hogy ha olyanja van befoglalja a netet és a CPU-t is tökig, stb. De ha így van, akkor nem lesz más választásom. 😞

wedge31
Aki unja ezt a társalgást #623

adler30
Pezseg a hungarikum,imádom<#taps><#nevetes2>.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

FSpofon
nekem steamen van elõrendelve, neked meg csak a kifogás kell hogy varezojjá, tipikus magyar szar vagy
menjél el dolgozni és akkor nem kell 3 ezer forintokért használt játékot eladni és apróval fizetni a sörikét meg a sziput

Arab money

Skynet
Mondja ezt a legnagyobb warezmatyi aki csak kelti a feszt a konzolhater fröcsögésével és a lehengerlõen parasztbunkó modorával 😊

Egyébként nem találtam írást ahol azt írnák hogy STEAM köteles,épp ellenkezõleg csak olyat találtam ahol azt írják hogy csak akkor kell steam ha onnan rendeled,ennyi.
FSpofon
akkor ne is írj ide többet bye

Arab money

MerlinW
Örülhetsz az e-péniszednek, sokkal rövidebb ideje vagy itt, ha azt nézzük, hogy egy évben fél évig bannolva vagy, kedves FSpofon/FSpofon2/lolSL/stb..., úgyhogy pszt😊

[merlinw.org]

Skynet
Nem izgat,ha STEAM köteles a játék akkor részemrõl le is mondom a rendelést,egy forinttal nem vagyok hajlandó támogatni azt a szart. Kétszer volt STEAM accountom játék miatt,mindkétszer beszoptam mert csalódtam a játékban,eladni meg alig tudtam az account miatt.
Ez a game biztos nem csalódás,de azt a szart akkor sem támogatom.
FSpofon
az a baj hogy akárhány kicscsillag van a neved mellett nem te voltál itt korábban, úgyhogy pszt.

Arab money

MerlinW
Fél perc másik fórumot keresni..

[merlinw.org]

FSpofon
fél perc accountot csinálni

Arab money

Skynet
Azt olvastam hogy STEAM támogatást élvez de azt nem hogy kötelezõ....
Skynet
Steames?????? Kajakra?
wedge31
Ja, mostanában az EA-s játékokkal is ez van a CDG már odaadja az US megjelenéskor te meg babusgathatod három napig mire aktiválni tudod.

De inkább ez minthogy késsen.

Prince23
Mert gondolom Steames 😄
Jogos.

wedge31
Én rákérdeztem azt mondták péntekig ugyse tudjuk aktiválni....majd meglátjuk.