2597
banner
  • Fpocok
    Bár erre nem emlékszem, ez nem az, amikor a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rendőr gépét kell feltörni?
  • Fpocok
    Én megcsináltam mindent. Az összes rendőröset is.
  • broman191
    A változatosság gyönyörködtet.
  • Pluskast
    Valaki esetleg megcsinálta az első mellék küldik közűl a motherly ties küldit? Az összes elemét megcsináltam egyet kivéve a locate the dmpd storage unit részt, ugyanis az a rendőrségi bejárat ajtajára mutat. Valami ötlet, hogy mit kéne tennem?
  • ratgab
    A poén az, hogy ha lennének ilyen robotikus testrészek, tuti lenne aki beültettetné a feleségének/barátnőjének...
  • ratgab
    Mondod az asszonynak: Drágám ma valahogy kis mellekkel, nagy fenékkel és nagy pi.....-t szeretnék neked...... Másnap nagy mell kis fenék, harmadnap mindenből a legnagyobb...
  • broman191
    Szoftveresen állítható méretű mell, fenék, és hüvelyátmérő.
  • Fpocok
    Kíváncsi vagyok, hova milyen augmentet kapnak a prostik :D

Van ötletem... tudom, mocskos a fantáziám. De hát férfi vagyok, vagy mi szösz
  • broman191
    Akik túl vannak, az első főellenségen, Barrett-en, csak azok olvassák csak el ezt a hozzászólást, spoilert következik! :D

"It's also possible, though somewhat tedious, to win this fight with the stun gun by repeatedly zapping Barrett. Shocking him with the stun gun stuns him temporarily and prevents him from both shooting or throwing his grenades, so the player can run circles around him while zapping him repeatedly." by Deus Ex Wikia - Ezt muszáj lesz kipróbálni a következő végigjátszáskor, szánalmasan nevettetően rossz hogy ez is működik egy boss-nál. :D

Kíváncsiságból, Youtube-on nézegetve a megoldásokat erre a boss fight-ra a Wikia-n talált után, észrevettem hogy elég sok a szerencsétlen, abszolút kreativitás hiányában szenvedő játékos, találtam 27-szer like-olt hozzászólást, amelyben az illető azt írja, hogy lopakodós karaktere van és nem tud továbbjutni, mert nem harcos irányba fejlesztett, és most cheat-et keres, másképp nem megy neki...mennyi időbe tartana észrevenni hogy 66 robbanó, és toxikus hordó van az adott hatalmas térben, amelyet rá lehet dobálni, ebből vagy 4-et, 5-öt rádobálva jön a cutscene és win...egy fél perces működő megoldás, ha tényleg nincs nálad semmi használható, és nem vagy harcos. Nem is függ fejlesztéstől, nem olyan nehezek a hordók-palackok...[sóhaj]

Kezdem egyre jobban megérteni, egyesek miért moslék sz4rozzák ezt a játékot, akik a grafika fikázásán és a bal egérgomb folyamatos nyomogatásán kívül máshoz nem igazán értenek (vagy nem is szeretnének érteni, ez inkább a gond), és a gondolkodás szó megemlítésétől is rettegnek, ijedten, sápadtan visszavonulnak CoD-ozni (nem a sztereotípiák és az adott játék által bennem gerjedő utálat miatt említettem pont a CoD-ot, "megtörtént események alapján" - láttam hozzászólást, amelyben a fentebb említett jelzőkkel illette egy user a játékot, és mondta megy vissza CoD 2-zni mert annak sokkal szebb a grafikája, és jobb játék is szerinte minde a DE HR [sok like -.-'']). Amikor minimálisan is gondolkodni kell egy játékban, nem nyilvánvaló minden elsőre (akár sokadszorra sem...), nem rágnak a szádba pop-up ablakokkal mindent, az már hatalmas gond egyesek számára.
    Remélem hogy a következő rész nem veszít majd a kidolgozottságából, mélységéből miattuk, a "szent cél érdekében", csak hogy a hasonló...finoman fogalmazva "kevésbé leleményes" játékosok...is megszerezhető vásárlói réteget képezhessenek...

Amúgy a mentés használható bossfight-ok alatt is (aki eddig nem tudta), csak nem QuickSave opcióval kell menteni, hanem ESC és úgy save (Valszeg nem így tervezték, ha már a QS tiltott alattuk, lehet javítják majd patch-ben, de pssszt! Senki ne említse meg a fejlesztőknek! :D). Megmelítem, mert ilyet is láttam hogy valaki írta de sz4r hogy nem lehet menteni közben...jajj jajj, annyi ember él tévhitekben a saját korlátoltsága miatt, aztán f0ssz4r a játék nekik. Egyrészt nevetséges, másrészt meg inkább dupla facepalm. :D

ui.: Aki sétrődöttséget érezne az irományom miatt és nem inge, akkor ne vegye magára, nem flame szándékkal írtam amit, inkább mondhatni szomorú tényfeltárásnak, halk észrevételnek.
  • MinimumGame
    bro: lehet... :)

borg: köszi,de arra nincs szükség, ez a játék már rég felejtésben van.
  • Borg18754
    tanulj meg célozni :)
  • broman191
    Tirexi tartalék accja lennél, esetleg egy "egyházközségben" vagytok?
  • MinimumGame
    Gameplay
  • wedge31
    Egyenlőre nagyon úgy tünik.
  • Fpocok
    És nem is lesz ott több, ha egyszer már megvetted mindkettőt?
  • enlightened
    Nem úgy volt, hogy te elköltözöl és nem lesz gép? Ha jól tudom holnap utazol azt írtad.
  • zooleeh
    Privi ment
  • wedge31
    Ha a LIMB klinikákra gondolsz ott erősen limitált a készlet.
  • Fpocok
    Bevan. De még mindig lassú.
  • Skynet
    Patcheld be a játékot és quick lesz az :)
  • Fpocok
    Gránát G.
    A többit én inventoryból szoktam. HP növelő meg ilyenek.
  • Pluskast
    Skacok a másodlagos dolgokat (gránát,cyberboost energy pack stb) melyik gombbal aktiválom?

Thx előre is!
  • The Protector
    vhogy meghálálom ha vki tud segíteni(warez game)
  • ratgab
    Azért úgy látom az első élmények alapján kijelenthető, hogy jól sikerült játék....
  • Fpocok
    Én eddig sosem játszottam egy deus exxel sem. Ha nem érdekel a véleményem, akkor ne olvasd innen.
    -------------------
    Stílusos. Nehéz. RPGs, de nem annyira, hogy utáljam.
    Lehet benne lopakodni vagy raombozni. És bár én az utóbbit szeretem, jó volt kicsit lopakodni is, pedig nem szeretem az ilyen splinter cell-es játékmenetet. Viszont a quick load lehetne tényleg "quick".
    -------------------
    KÉRDÉS:
    [spoiler]A kórházban csak egy alkalommal lehet venni két olyen izét, amivel pontot tudsz rakni az augmentációkhoz? Vagy egy idő után lehet venni ott úhra 5k-ért?[]
  • markastor
    Köszi
  • Inquisitor
    Gránátot eldobod G-vel és imádkozol jó helyre essen :)
    Bombánál eldobod vagy leteszed, aztán azt hiszem F-et nyomva kell tartani ...
  • markastor
    Sziasztok!

Gránátokat, robbanószert h. lehet használni? :)
  • MikX
    Ö, és ebben a segitség hogyan nyilvánul meg? Mert ugyanezt, angolul, de irja minden trophy mellé. :D
  • The Protector
    Hy.A játék hol tárolja a mentéseket?Valaki tudna adni mentést vhonnan a legelejéről,vagy onnan ahol
    A rendőrségről kiloptál minden infót és elemezned kell a saját házadban a hulla fejében levő hub-ot

Vki legyen szíves mentést adni mert sok órám ment kárba ezze.
  • titto
    Achievment tippek a konzolos társaknak.
  • enlightened
    Most az lesz akkor, remélem a steam nem tárol semmilyen ilyen jellegű dolgot, mert az ő szerverükön nem tudok törölni. Írtam a hivatalos fórumra ez ügyben meg e-mailt is. De mivel a 90% még nem kezdett újravégigjátszást, ezért még nem nagyon derült ki ez a dolog, remélem azért hamarosan felfigyelnek majd rá és remélem sokan akarják majd újrajátszani, mert szerintem tényleg érdemes.
  • ProGabe #1039
    na végre elindítottam

nagyon régen játszottam ennyit egyhuzamban egy játékkal! majd' 2 órát! ez nálam tényleg rengeteg sok idő
    ráadásul ez csak az első küldetés volt. mondjuk azért húzódott el ilyen sokáig, mert kicsit nehéz belerázódni a lopakodósdiba. rengetegszer haltam meg, de miután rájön az ember a lényegére, megérti a játék mechanikáját, onnantól sokkal könnyebb a dolga

a világ beszippantott, jónak tűnnek a karakterek is és persze a történet - szerintem az egész lényege - egyből magával ragadott
    hihetetlenül jól össze van rakva ez a játék, az előbb felsorolt 3 dolog tökéletesen össze van hangolva! le a kalappal a készítők előtt
  • Büdös Bohóc
    ááá adja nagyon a hangulatot eddig a játék, a tutorial utáni intró is odabaszott, fasza

egy játék se lehet igazi valami egyedi fasza hangulat nélkül :)
  • Büdös Bohóc
    őőő a franc se tudja, van valami kis DLC mellé, de amúgy nem valami extra gondolom. "Robbanékony küldetés" nevű kieg van mellé. 576k-ban vettem
  • wedge31
    Melyik kiadást vetted meg?
  • Büdös Bohóc
    na megvettem a gamet, mindjárt install aztán meglátjuk milyen is :O
  • broman191
    Ha ez van akkor célszerű kitörölni /vagy kivágni az eredeti mappából és máshová beilleszteni/ a régi mentéseket minden új végigjátszás megkezdésekor - és esélyesen nem lesz gond, máshol save data elvileg nem tárolódik - amíg ez nem lesz hivatalosan javítva.
  • Narxis
    muhahaha :D
  • broman191
    PM.