Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azért wz év játékától nálam nagyon messze van, lesz még egy AC, Unchartedrõl nem is beszélve, s még sorolhatnám. Mindenesetre egész korrekt, csak sajnálom, hogy az animációkra, és pár dologra nem figyeltek oda... Jókat röhögök a párbeszédek közbeni mocorgásaikon a karaktereknek, az valami hatalmas, mint valami dawnkóros, vagy nemis tudom, de mindenesetre embertelen kapálózásokat hajtanak végre. 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem is lopakodós karakterem van, talán még barrett-en kívül nem is öltem. Most értem Sanghajba, itt már kicsit eleresztem a karakteremet. iszonyat bejövõs, a párbeszédek meg tudnak lepni, pl amikor az ex-swatos csávóval beszélünk a rendõrségen, hiába választod ugyan azt az opciót mint elõtte mondjuk, nem biztos hogy úgy reagál. fantasztikus. év játéka PONT
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
http://steamcommunity.com/id/progabe/games
leírom egészen pontosan, hogy történt a dolog:
rákerestem az oldalra, mindenhol csak jót írtak róla, semmi átverés, stb.
felmentem az oldalra, kiválasztottam a játékot
katt a vásárlásra, paypalon keresztül vettem
semmilyen infót nem adtam meg az oldalon, az email címemet is a paypalról tudták meg
elkövettem egy "hibát": nem adtam meg a steam accomat. tulajdonképpen az utolsó kattintás után vettem észre a két kis kitöltendõ mezõt. egybõl írtam nekik egy üzenetet (az oldalon van erre lehetõség, a vásárlás számát is beírtam), 1-2 órán belül jött a e-mail, hogy aktív a steam guard, kapcsoljam ki, különben nem tudják aktiválni a játékot
erre még aludtam egyet, hiszen még visszakozhatok (max az ~5eHUF megy el, nem a steam accom)
"bátor" voltam, kikapcsoltam, válaszként ezt megírtam nekik e-mailben -> 20 perc múlva ott figyelt a játék az accomon
jelszóváltoztatás, steam guard ON, örülés
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amúgy kapcsoljátok ki az áramot a víznél! Jó móka!
Fórum erre a pályarészre való eljutással kapcsolatban is teli van sok bénával, sírnak, hogy nem tudnak átjutni se a vízen se a kerítésen, gondolkodni meg nem képesek 2 percet. Csak szidják a játékot, hogy miért nem mondja meg mit kell csinálni, bezzeg a COD.
intkey kulcs mennyi idõ míg megjön? (kéri a steam acoountot?)
miután kifizettem, idegesít, hogy hol a cucc???
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van ötletem... tudom, mocskos a fantáziám. De hát férfi vagyok, vagy mi szösz <#pias>#pias>
"It's also possible, though somewhat tedious, to win this fight with the stun gun by repeatedly zapping Barrett. Shocking him with the stun gun stuns him temporarily and prevents him from both shooting or throwing his grenades, so the player can run circles around him while zapping him repeatedly." by Deus Ex Wikia - Ezt muszáj lesz kipróbálni a következõ végigjátszáskor, szánalmasan nevettetõen rossz hogy ez is mûködik egy boss-nál. 😄
Kíváncsiságból, Youtube-on nézegetve a megoldásokat erre a boss fight-ra a Wikia-n talált után, észrevettem hogy elég sok a szerencsétlen, abszolút kreativitás hiányában szenvedõ játékos, találtam 27-szer like-olt hozzászólást, amelyben az illetõ azt írja, hogy lopakodós karaktere van és nem tud továbbjutni, mert nem harcos irányba fejlesztett, és most cheat-et keres, másképp nem megy neki...mennyi idõbe tartana észrevenni hogy 66 robbanó, és toxikus hordó van az adott hatalmas térben, amelyet rá lehet dobálni, ebbõl vagy 4-et, 5-öt rádobálva jön a cutscene és win...egy fél perces mûködõ megoldás, ha tényleg nincs nálad semmi használható, és nem vagy harcos. Nem is függ fejlesztéstõl, nem olyan nehezek a hordók-palackok...
Kezdem egyre jobban megérteni, egyesek miért moslék sz4rozzák ezt a játékot, akik a grafika fikázásán és a bal egérgomb folyamatos nyomogatásán kívül máshoz nem igazán értenek (vagy nem is szeretnének érteni, ez inkább a gond), és a gondolkodás szó megemlítésétõl is rettegnek, ijedten, sápadtan visszavonulnak CoD-ozni (nem a sztereotípiák és az adott játék által bennem gerjedõ utálat miatt említettem pont a CoD-ot, "megtörtént események alapján" - láttam hozzászólást, amelyben a fentebb említett jelzõkkel illette egy user a játékot, és mondta megy vissza CoD 2-zni mert annak sokkal szebb a grafikája, és jobb játék is szerinte minde a DE HR
Remélem hogy a következõ rész nem veszít majd a kidolgozottságából, mélységébõl miattuk, a "szent cél érdekében", csak hogy a hasonló...finoman fogalmazva "kevésbé leleményes" játékosok...is megszerezhetõ vásárlói réteget képezhessenek...
Amúgy a mentés használható bossfight-ok alatt is (aki eddig nem tudta), csak nem QuickSave opcióval kell menteni, hanem ESC és úgy save (Valszeg nem így tervezték, ha már a QS tiltott alattuk, lehet javítják majd patch-ben, de pssszt! Senki ne említse meg a fejlesztõknek! 😄). Megmelítem, mert ilyet is láttam hogy valaki írta de sz4r hogy nem lehet menteni közben...jajj jajj, annyi ember él tévhitekben a saját korlátoltsága miatt, aztán f0ssz4r a játék nekik. Egyrészt nevetséges, másrészt meg inkább dupla facepalm. 😄
ui.: Aki sétrõdöttséget érezne az irományom miatt és nem inge, akkor ne vegye magára, nem flame szándékkal írtam amit, inkább mondhatni szomorú tényfeltárásnak, halk észrevételnek.
borg: köszi,de arra nincs szükség, ez a játék már rég felejtésben van.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A többit én inventoryból szoktam. HP növelõ meg ilyenek.
Thx elõre is!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
-------------------
Stílusos. Nehéz. RPGs, de nem annyira, hogy utáljam.
Lehet benne lopakodni vagy raombozni. És bár én az utóbbit szeretem, jó volt kicsit lopakodni is, pedig nem szeretem az ilyen splinter cell-es játékmenetet. Viszont a quick load lehetne tényleg "quick".
-------------------
KÉRDÉS:
Bombánál eldobod vagy leteszed, aztán azt hiszem F-et nyomva kell tartani ...
Gránátokat, robbanószert h. lehet használni? 😊
Vki legyen szíves mentést adni mert sok órám ment kárba ezze.