2597
banner
  • broman191
    Attól egy másik ruha lehetne vagy bármi más, amelyhez nem feltétlen kell csavarhúzó. :D
  • MikX
    Külsőt NEM LEHET befolyásolni innen pl, de ok :D
  • wedge31
    22+2 a nyári idöszámitás miatt ha minden igaz.
  • broman191
    Az oldalon vagy a főmenüben? honnan van az infó?
  • Fpocok
    Ez most nem tudom hogy jött ide... én azt mondtam, hogy nem lehet ruhát cserélni.
  • MikX
    Lehet hogy az, de az elején epmagyarázzák, hogy minden be van épitve, csak nincs aktiválva, amit magától is megtanul idövel, vagy... Felhasználja a praxis software-t, amitöl aktiválodik a dolog. Tehát itt szó simcs konkrét fejlesztésröl. Ami jól is van igy, mert ugye fura lenne, ha egy sikátor kellös közepén magának esne egy csavarhuzoval, hogy kicserélje a bal lábát. :D
  • wedge31
    Éjfélkor megtudjuk.
  • Fpocok
    :DD

• broman191
    Valami készül :)

Ez volt kint a menüben megközelítőleg 23:00-kor belépve. "Nézd meg a DeusEx.com-on ezt a valamit"... :)

http://deusex.com/okM8-+Ds4Dui?IMh$Mzvm14SBqe7;G.I6=u74b?mkh-45Ki6Od+98XBpCku7
  • Richardix
    Érdekes. Elkezdtem másodszor is végigvinni, ezúttal teljesen kukába dobva a "nem ölök ha nem szükséges" elvet, és... egy csomó dolgot csak most találtam meg, amit elsőre nem, pl. az elején Detroitban 2-3 olyan mellékküldetést csináltam meg, amiről eddig tudomásom se volt. :P

Amúgy, lehet, hogy ez nem épp egy CoD, de a sunyiból lövészkedés nagyon adja magát :D Főleg sniperrel. Rohadt jó felmászni vmi magas helyre és onnan osztani a fejeseket. :P
  • Fpocok
    Az alsó pultos az csak azt a qstet adja. A fenti meg amit keresel.
  • The Protector
    akkor azt az ipsét keresem akit keresek:)
    Nem jegyeztem meg a nevét de egy ürgével kell beszélnem.
  • Pluskast
    Végigvittem. Jó játék nekem bejött, bár a vége talán lehetett volna kicsitt jobban kidolgozott. De ettől függetlenü nagyon élveztem az egész játékot:)
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Tong az öreg bárpultos a második emeleten
  • The Protector
    HY.Tudom már el kellett volna költöznöm de az majd csak vasárnap lesz,bár közben el is utazok.

Annyi kérdésem lenne.CSak az olvassa aki már kínában jár vagy hol.
    Szóval egy fószert keresek az ottani bárban,nem nagyon foglalkoztak velem kivétel egy csapos aki egy címet adott nekem hogy egy nőtől szedjek vissza pénzt és augmentatuiont.Ez mind meg is történt,leadtam a küldetést és semmi.A quesat logban az áll h a bárban meg fogom találni MR Tong-ot de hogyan lehetne oda bejutni ahol ő van?Legális uton.Picit begolyóztam és leszedtem mindenkit a bárban,és feltörtem egy ajtót aminek a szellőzője tong-hoz vezetett egy bejátszással,de nem mentettem el mert kiírtottam a bárt.Van vkinek 5lete h legális úton,anélkül h mindenkit magamra haragítanék be tudok oda jutni?
  • Inquisitor
    Bevezető pálya gyilok nélkül videó:

Ha megint elszúródna a videó linkelés, itt a direkt link.
  • Különc
    Egész játékban lopadkodtam, B...tt-en kívül nem öltem senkit, de mikor mondta nekem xy hogy "Give them hell for me" akkor meg is adtam amit kért, azóta néha erőszakosabban játszom xD

Ám
    A parkolóházban Tongtól nem messze egy szobába megtaláltam a testét, fejbelőve, mellette egy harvesterrel meg igazából a helikopter roncsainál is próbáltam keresni, de ott se tudtam vele mit kezdeni, Jensen se mondott semmit, ennyi lett volna Faridah? Meghalt és kész?
  • Avenger
    A rendőrségnél én a tetőn mentem be és a csatornánál jöttem ki, a mellék küldetéssel együtt olyan 2 órát töltöttem bent :D De bejártam szinte minden irodát, és minden számítógépbe beléptem :)
  • Solid Snake
    :)
  • broman191
    Erről van szó, egyik pillanatban még sírhatnékot ad elő, a másikban öl. :)
  • Inquisitor
    Egy pszicho nem sír. Hacsak nem játsza el valakinek ...
  • Solid Snake
    ....az öröm könnyei :)
  • broman191
    Enyhény pszicho majdnem sírni aztán megölni.
  • Solid Snake
    "de hát muszáj volt feltörni a gépet mögötte" ennyi
  • Inquisitor
    Ööö, minek fojtottad meg akkor?
  • broman191
    Egy "elemig" regenerálódik magától csak, azon felül "csokizni" kell. Elvileg van rá más megoldás is, ha a sokkolóval lelősz egy kamerát, akkor rögtön megkapsz 2 tele elemet.
  • enlightened
    Egyébként aki kihagyja a bejáratnál a beszélgetést elég sokat veszít. Én ott csak ámultam, elég sok minden kiderült és nagyon jól adták elő, már egy kicsit majdnem sírtam is. Szóval mindenkinek ajánlom a beszélgetéseket, hiába írták hogy rossz a mimika meg ilyenek, szerintem a szinkron nagyon el van találva és nagyon jól adják az egyes szituációkat én nagyon élveztem a beszélgetéseket,
  • enlightened
    Én se lopakodtam. Előadtam az együttérzőt, meg megígértem mindent és már nyitotta is az ajtót. Később mondjuk lelkiismeretfurdalásom volt mert háttal ült a székben és úgy fojtottam meg, dehát muszáj volt feltörni a gépet mögötte, nem hagyok sose egy computert sem, érdekel mindent egyes kis információ morzsa, minden emberrel beszélgetek akik csak 1 mondatokat mondanak azokkal is.

Így jutottam ki detroitból 12 óra játék után.
  • broman191
    Nem érted. Azzal időt vesztene. Ő speedrun-t csinál, amelynek lényege, hogy minél hamarabb csináld meg az adott feladatot. :) Poénból megpróbáltam a csatornán át, hogy tényleg gyorsabb-e mint a főbejáraton átmenni és úgy megcsinálni, majd oda visszaérkezni. A csatornában eltöltött idő oda-vissza kb 1 perc, bent a hullaházban olyan fél perc max, összesen másfél perc körül van. Mindez a bejárati ajtót használva 2 és fél perc. No offense, de speedrun-hoz a bejárati ajtót használni ennél a feladatnál FAIL. :)
  • Santata
    Energia (vagyis amivel leütök embereket) magától nem regenerálódik? Csak attól amit beveszek recharger?
  • broman191
    ...and not a single fuck was given that day
  • MerlinW
    Nem kell itt lopakodni.. Dumálsz a recepciós haveroddal és utána oda mész a rendőrség területén ahova akarsz:)
  • Solid Snake
    Party time

• broman191
    Senki sem beszélt a többiről. :D
  • Inquisitor
    De a többihez meg igen ...
  • broman191
    Amikor lezuhan nyilván, a második találkozáskor "már egy szebb világban van". :D
  • Fpocok
    Milyen garázs? Én csak arra emlékszem, amikor lelövik a gépet
  • Anthrax
    És hol, amikor lezuhanunk akkor vagy amikor a garázsban fekszik az asztalon, melyiknél kell gyorsnak lenni ?:P
  • broman191
    A hullaházas. Amelyik a videón linkelve volt. A csatornából pont oda érkezel, és nem kell végiglopakodni az egész őrsön. :D
  • Inquisitor
    Melyik rendőrőrsi feladat? :D Az összes aligha ...