Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Most az lesz akkor, remélem a steam nem tárol semmilyen ilyen jellegû dolgot, mert az õ szerverükön nem tudok törölni. Írtam a hivatalos fórumra ez ügyben meg e-mailt is. De mivel a 90% még nem kezdett újravégigjátszást, ezért még nem nagyon derült ki ez a dolog, remélem azért hamarosan felfigyelnek majd rá és remélem sokan akarják majd újrajátszani, mert szerintem tényleg érdemes.

ProGabe
na végre elindítottam

nagyon régen játszottam ennyit egyhuzamban egy játékkal! majd' 2 órát! ez nálam tényleg rengeteg sok idõ
ráadásul ez csak az elsõ küldetés volt. mondjuk azért húzódott el ilyen sokáig, mert kicsit nehéz belerázódni a lopakodósdiba. rengetegszer haltam meg, de miután rájön az ember a lényegére, megérti a játék mechanikáját, onnantól sokkal könnyebb a dolga

a világ beszippantott, jónak tûnnek a karakterek is és persze a történet - szerintem az egész lényege - egybõl magával ragadott
hihetetlenül jól össze van rakva ez a játék, az elõbb felsorolt 3 dolog tökéletesen össze van hangolva! le a kalappal a készítõk elõtt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Büdös Bohóc
ááá adja nagyon a hangulatot eddig a játék, a tutorial utáni intró is odabaszott, fasza

egy játék se lehet igazi valami egyedi fasza hangulat nélkül 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
õõõ a franc se tudja, van valami kis DLC mellé, de amúgy nem valami extra gondolom. "Robbanékony küldetés" nevû kieg van mellé. 576k-ban vettem

wedge31
Melyik kiadást vetted meg?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Büdös Bohóc
na megvettem a gamet, mindjárt install aztán meglátjuk milyen is 😮

broman191
Ha ez van akkor célszerû kitörölni /vagy kivágni az eredeti mappából és máshová beilleszteni/ a régi mentéseket minden új végigjátszás megkezdésekor - és esélyesen nem lesz gond, máshol save data elvileg nem tárolódik - amíg ez nem lesz hivatalosan javítva.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Narxis
muhahaha 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

broman191
PM.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

elitehun
Ja, 2 módszer van vagy kiüti vagy megöli. Ha kinyirja az sokkal hangosabb és sokkal brutálisabb 😛
elitehun
Hát ja, többen is mondták hogy ez a release nem a legmegbizhatóbb
grebber
Deus.Ex.Human.Revolution-DaRkSiDe

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
jjjjaj ok, kicsit belenéztzem és úgy emlékeztem, hogy kitörte a nyakát 😄

elitehun
Már megbocsáss de ki szólt hozzád? Grebbert kérdeztem....
enlightened
Eredetiben vettem meg az 576-ban tegnap 10 rugóba fájt, nem warezolok soha, elég jól keresek ahhoz, hogy ne kelljen

elitehun
Azokat nem ölte meg csak kiütötte õket. Ha a társaik rájuk találnak akkor felkeltik õket ha jól emlékszem
elitehun
Hát nagyon úgy tûnik hogy a virágbolti verzió miatt van. Pontosan melyiket szedted le?
Büdös Bohóc
milyen pacifista, simán kikerülhetett volna mindenkit, de inkább kitörte a nyakukat 😄

grebber
Azt soha nem kapcsolom be!De néztem ki-be között nincs semmi különbség ugyanúgy szarakszik!

broman191
Vsync?

grebber
Pont ezt írom én is az fps nekem is okés mégis látom szemmel hogy lagol/akad nem tudom melyik a jó szó rá szóval darabos a mozgás.
Minden a legfrissebb vga driver ,dx.

broman191
Szerintem nézz szét szoftveresen /driver frissítések stb./, háttérfolyamatokat ellenõrizd esetleg, mert nálam 30-40 FPS alá ritkán megy, van ahol pedig kiakad 75-ön.

elitehun
A virágboltos XDXD
(tört)
Manapság a nehézfelfogású napjaimat élem! Az melyik? <#zavart2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Sajnálattal vettem észre, hogy a játékot nem lehet újrajátszani. Elsõ végigjátszásom során beszélgettem egy csomó emberrel, sokat leolttottam. Egyik példa az egyik employee az elején amikor elõször vagyunk az épületben, elsõ végigjátszáskor direkt provokáltam és vitáztam vele. Végigtoltam a játékot és most elkezdtem újra, megint ott vagyok az employeenál erre közli velem, hogy elmondtam amit akartam, és megtanulta a leckét!

??????????????????

Ez meg mi? AZ elsõ végigjátszásomból hogy emlékezhet rám? Mi ez valami újjászületés? Ez most eléggé elvettem a kedvem a játéktól, ha a többi NPC vel se fogok tudni beszélni, akkor nincs sok kedvem a játékhoz, ez nagyon súlyos bug, mégis hogy mentheti át az új végigjátszásba az elõzõ végigjátszás cselekedeteit?

Addig nem ajánlatos újra kezdeni amíg nem jön erre egy javítás.

grebber
Kisebbségnek szánt verzió!

Origi vagy tört, mert az elmondások alapján nem mindegy?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Hát elég fosul megy.FPS-el nincs gond (legalábbis magával az fps számmal) de lagol akad vagy nem tudom mit csinál.
Lehet a fos 2 magosom a ludas nem tudom.Remélem mielõbb elkészül a magyarítás és akkor játszok vele!Addig nyomom az 1-et!

Huhu. Ezt a játékot nekem találták ki. Lopakodós és akció rpg és még sci-fi is. Kb 2 órát játszottam eddig és nagyon bejön. <#eljen>
broman191
Megihletett az egyik cutscene-bõl lopott screenshot, ahogy nézegettem a képeket a Fraps-om mappájában. <#idiota>

broman191
Nagyobb terekre gondolok fõleg, kis szobákban, ahol nem alakulhat ki fedezék és hely híján hosszabb parázs tûzharc, természetesen mindent vagy semmit, vagy te irtod ki az ellent gyorsan, vagy õk téged. Nagy térnél pedig repkednek a golyók, mindenki okosan beragad valahová, csak kisebb pozícióváltások történnek, néha ki-kitüzelve. 😊

Mondjuk egy ilyen helyen, mint a lenti képen, nagyobb számú ellenséggel azért el lehet lenni hosszabb ideig mint lopakodva. Az adott hely nekem speciel olyan 10+ másodperc lehetett professzionális lopakodós megoldással átszaladva cloak-kal, egy auto unlocker-t reflexbõl rádobva a nagy terem végén a 4-es szintû ajtózárra, majd a kisülés pillanatában az ajtót gyosan nyitottam, becsaptam magam mögött, pihegve éppen beérve az energia elfogyott, cloak auto lekapcs, hajszálon múlott a siker - a gyors lopakodásban is van kihívás, a véges energia nagyon ellenünk játszik. Egyébként meglehetõsen elõnytelen helyen vagyok a képen harci szempontokból, nyilván ha az lett volna az elsõ gondolatom hogy itt mindenki haljon meg akkor a jobb oldalon látható korlátos-lépcsõs magaslatról, ahonnan rálátásom van szinte mindenre és mindenkire, leszedegettem volna õket egyenként (hangtompítós) sniper-rel, a mozgásukat elõtte kielemezgetve, ki kit és mikor lát ha fejest kap. Ez a megoldás nagyságrendekkel bonyolultabb és idõigényesebb lett volna, de az elsõ végigjátszásom volt, nem a harci képességeimre voltam kíváncsi, hanem a játék teljes történetére a lehetõ leghamarabb. 😊

enlightened
Hát ja én 10 óra alatt jutottam ki, de aztán ahogy belejössz, egyre gyorsabban megy, mint minden játéknál. Viszont több befejezés van és egy ilyen játékot újra kell játszani legalább háromszor, eléggé bejön, rég volt a kezemben már normális lopakodós játék, ahol tényleg nem KELL megölni senkit ha nem akarok.

wedge31
Én ráadásul kikapcsoltam az object megvilágitást is igy jobban körül kell nézni minden szobában mig megtalálok valamit.

MerlinW
Hát... sunnyogva jóval több idõt töltök egy szobában, mint rambózva. Egy 4-6 emberrel megrakott szobát kitakarítok 2 perc alatt, míg meglapulva megtanulni az õrjáratukat, kivárni, amíg nem néznek oda, akár 10 perc is lehet egy nagyobb terem esetében. Így nem értem mirõl beszélsz.

[merlinw.org]

elitehun
Jól mondja Broman. Hidd el a katonák ellen nem lesz ilyen egyszerû dolgod
Viziloitato, most mondanám azt, hogy ne vegyél látatlanban játékot, akármilyen jók is az értékelések.
Bár én egyelõre csak egy jó kis Splinter Cellt látok a játékban, mert úgy látom, hogy erre jó.
Semmi gond nem lenne itt, ha legalább futnának a vedezékbe az ellenfelek.
Ettõl függetlenül ki fogom próbálni, mert a Deus Ex-ekkel játszottam, és emiatt ezzel is jóformán kötelezõ játszanom.

broman191
Sunnyogva szerintem a leggyorsabb és legegyszerûbb a játék, fõleg ha az egyszeri gémer' kicsit haladósabban játszik, elkerülve a harcot az ellennel ahol csak lehetséges, a célokra koncentrálva, nem semmiért lett csak ~21 óra mindenféle missziót megcsinálva, viszont tempózva. 😊 Minden helyzetet harccal megoldva, jóval több lett volna, különösen tekintettel a legmagasabb nehézségi szintre.

#1001.: Azt elfelejtettem mondani hogy ez csak a bevezetõ misszió a mikrobisodás' után, milyen kihívásra kellene számatani rögtön a játék elején? A lelövöldözött szerencsétlenek csupán képzetlen, utcai wannabe gengszterek, pisztollyal a gatyában, nagy arccal, azzal fordítottan arányos harci tudással. Hamarosan amikor kiképzett katonák, zsoldosok ellen lesz lehetõség harcolni, akik közül például a heavy-re felaggatták a fél MÉH telepet, és nagy kaliberû sniper-rel is két golyó egy fejes...akkor majd lesz kihívás. 😄 ;-)

broman191
Ha így egy helyben állva lövöldözöd a heccsátokat' hihetetlen nagy a játékélmény. Az ilyen emberek kicsit CS 1.6-ozhatnának a haverokkal, hogy megtanulják egy helyben állni balf4sz dolog, haladni kell, ha csak így megy a heccsát' az régen rossz, másrészt hátbakéselnek hamar ácsingózva(sajnos a Deus Ex-ben ilyen nem fog elõfordulni). Ilyen módon játszani hihetetlen primitív. Szerintem kezdek egy második végigjátszást pszichopata karival, vérben az igazság! 😄

wedge31
21 óránál nekem jóval több lesz mivel elsõ végigjátszásra általában mindent elolvasok és meghallgatok ráadásul most sunyogos stilusban tolom. Hét óra után még mindig gyakorlatilag az elsõ helyszinen vagyok. Plusz én szeretem az acsikat is kimaxolni.

A Thief 4 ugy tünik jó kezekbe került, értenek a srácok a lopakodós játékmenet elkészitéséhez.

viziloitato
Micsoda taktika, egyszerûen elképesztõ!

Most komolyan, számomra ez borzasztó, egyszerûen semmi kihívás, az elejétõl kezdve csak pisztolyt használok, és nem érzem, hogy mást kéne bevetnem, legalábbis eddig. Hiába a legnehezebb szint, ennyire képesek, vagy ha sikerül egy kis idõt szerezniük, akkor eljutnak egy fedezék mögé, de akkor is csak meg kell várni még kinéz mögüle, és headshot. Remélem azért késõbb elõ kell kapnom egy komolyabb tûzerõvel rendelkezõ fegyvert is.
Én is azt mondom, hogy a fear MI ettõl ezerszer jobb volt.
broman191
Engem nem zavart a TPS-FPS váltogatás, de ez nyilván egyénfüggõ. Én kiállnék a MI mellett, nagyritkán egy-egy ilyen beakad, a falat lövi bugra nem kell tenni, általánosan összedolgoznak, tudnak célozni, kemények az ellenfelek - lennének, ha nem lopakodás pártiak vagyunk, mivel akkor nem fogjuk sokat megtapasztalni. Ez is egy oka annak hogy lopakodtam, már az intro-ban megtapasztaltam nem egy leányálom erõltetni a lövöldözést a legnehezebb szinten. A szinkronhangokra én nem panaszkodom, lehet Jensen rekedtsége erõltetett, azon felül mást nem tudnék felhozni. Boss harcok lopakodós karakterrel - odaszaladsz cloak-kal, és typhoon. Bumm. A legerõsebbik boss-szal is 3x kellett ezt eljátszani, alig egy perc volt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

broman191

broman191
Tegnap délutánra végigtoltam a játékot, mindenbe beleütve az orromat, igazsátot szolgáltatva, humánus, leütõs-sokkolós-elkábítós lehetõleg senkit meg nem ölõs lopakodós karakterrel (intro-t nem számítva), így körülbelül 21, kellemesen eltöltött óra után futott le a credits. Esetleges kisebb spoilerek elõfordulhatnak, de inkább általánosságban írok dolgokat, direkt nem lelõve, részletezve semmi konkrétat. 😊

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_03-45-20-22.jpg

Az újrajátszhatósági faktor elég magas, lopakodva sem lehetetlenítették el a játékot, egészen a végéig mûködõképes, folyamatosan ebben a stílusban is, nem erõltetnek semmiféle vérengzést, ahol az elvekbõl engedni kellene. A fõellenségeken kívül persze. Õket sem muszáj lövöldözni, szerintem nem is célszerû, ellenük ott van a typhoon (érdemes kifejleszteni, és tartalékolni a muníciót a játék ezen pontjaira, ha találunk hozzá nagyritkán), fél perc-egy perc alatt sikerült végezni ilyen módon mindegyikkel "give me deus ex" fokozaton. 😄

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-25_19-24-47-68.jpg

A fejlesztésekkel teljesen a stílusunkhoz szabhatjuk a karaktert, nem éreztem azt, hogy mindenképpen el akarnának tolni erõszakosan valamilyen irányba a játék elõrehaladtával. A fegyverek fejleszthetõsége kellõen sokrétû, megmutatkozik a külsejükön is. Habár a játékot az elejétõl a végéig, mondhatni kizárólag a sokkoló-kábító kombóval játszottam, pár fegyvert mellettük direkt megtartottam - nem is lettek szinte soha használva, mozgásérzékelõs aknákat kilõni esetleg - csak úgy fejlesztgetni, nézegetni.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_13-33-20-33.jpg

A hangzás & effektek számomra teljesen a helyén voltak, igaz nem egy megszállott, végletekig vájtfülû audiofil vagyok, drága kellékekkel. Egyedül a csatornában éreztem eltúlzottnak egy átvezetõ videó alatt a fürdõszoba effektust. Az aláfestõ zenék hangulatosak, többnyire illenek az éppen zajló történésekhez - azért csak többnyire, mert itt-ott kissé harciasnak éreztem a zenét, annak ellenére hogy lopakodtam, de ezt nem rónám fel mindenképpen hibának, mivel lopakodva szinten tartja a kellõ feszültséget, harc esetén pedig az adrenalint. 😊

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-25_23-46-32-38.jpg

A grafika összességében szép lett, annak ellenére hogy enyhén "mûanyagnak" hat. Az vizuális effektek többsége átlagos színvonalú, a tüzet és a hozzátartozó részecske effekteket emelném az átlag felé, de tetszett még az utca porát seprõ szellõé is. A textúrák részletessége is inkább csak az átlagos jelzõvel illethetõ. A karakterek, egyes ruhák, fegyverek, kellékek, a környezet dizájnja ellenben kiemelkedõ, egyedi hangulatot adnak a játék világának. All-in-all a grafikai színvonal nagyon is a helyén van, ahhoz mérten amit el szerettek volna érni vele - tehát mûvészi értékekben jóval gazdagabb az átlagnál, de a kiemelkedõ high-end technikai megoldások imádói sajnos csalódni fognak, ne számíthatnak grandiózus megoldásokra, "nem egy krájzisz".

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_10-34-18-27.jpg

A végére hagytam a sztorit, mert elég vegyes érzéseim vannak. A meglehetõsen tartalmas in medias res kezdés után, egy ideig élvezetes a nyomozgatás, az ember folyton belebotlik valamibe, amely sejtet egy nagy-nagy összesküvést, mindenek felett álló, befolyásos ismeretlenek mindent elkövetnek hogy a sötétben tapogatózásnál többet ne tehessünk. Folyamatosan fennmarad az érzés, hogy haladunk elõre, többé kevésbé meg-megtorpanva. A sztorit építgetõ, mellékes elemek számomra csalódást jelentenek, mivel szinte nem is léteznek, az e-mail-ek, PDA-k tartalmának olvasgatása hamar egyhangúvá, unalmassá válik, hasznosságuk és információ tartalmuk általában - nagyon kevés kivétellel - kimerül egy új megismert ajtó kódban, számítógép esetén egy érvényes user névben és jelszóban - mindkét esetben nyilván a hack kiküszöbölésére (amely egyébként jól sikerült, élvezetes kis minijáték, hangulatos aláfestõ zenével). Adott volt egy hatalmas volumenû, világrengetõ (inkább csak a játék világát megrengetõ...) sztori, amelynek megvalósítása sajnos számos ponton kívánnivalót hagy maga után. Az alapjaiban véve nagyszerûen felépített történet több helyen is vakvágányra fut, annak kommunikálásának, felépítésének részleteiben rejlõ hiányosságai miatt.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/dxhr_2011-08-26_09-49-55-39.jpg

Zárszó: Az új Deus Ex egy csiszolatlan gyémánt, kisebb-nagyobb hibáinak ellenére élvezetes, összetett, élménydús, kellemesen hosszú játékidõvel megfûszerezve.

broman191
Élvezd a játékot, tegyél magasról az achievement-ekre, kisisiseknek lett kitalálva hogy villogjanak velük... 😊

Másik fórumon kolléga azt írja, hogy õ átlopakodott a legtöbb helyen az intro részben, néha leütött valakit illetve futott mint nyúl, ha lõni kezdték volna 😊

Nem bírok leállni ezzel a rohadt pacifist achival kapcsolatban. Úgy tûnik végül is, hogy van akinek beadja a prologeos mészárlás után is, de a mérgezett nyilas puskának van egy kellemetlen meglepetése. Van állítólag egy bug ami miatt néha a mérgezett nyilas puska kábítás helyett gyilkol.
Amúgy igazán csinálhatnának egy visszajelzõt arról, hogy eddig hány embert öltél meg. Mert így csak a végén szembesül az ember vele, hogy valahol véletlenül valakit megölt.
Na hivatalos fórum szerint is számít a prolog. Ez azért nagy kibaszás mert ott még leütni se lehet õket, meg kábé semmit se tudsz csinálni a lövésen kívül hiszen még nincsenek beültetéseid. Erre azért felhívhatták volna a figyelmet. Így nem csoda, hogy 0.1%nak sikerült teljesítenie a nem ölünk achivementet.
Na a fenébe. Már benne van 10 órám. Most már ezért nem kezdem elõlrõl. No de azért annak sok értelmét nem láttam, hogy biztonsági fõnökként az életemre törõ terroristákra ne lõjjek vissza. Meg a fene se hitte, hogy a prolog ahol ráadásul még a tutorial is erõlteti, hogy lõdd le õket beleszámít. Azért mindjárt felkeresem a hivatalos fórumot aztán megnézem mi errõl a hivatalos álláspont.