Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon régen játszottam ennyit egyhuzamban egy játékkal! majd' 2 órát! ez nálam tényleg rengeteg sok idõ
ráadásul ez csak az elsõ küldetés volt. mondjuk azért húzódott el ilyen sokáig, mert kicsit nehéz belerázódni a lopakodósdiba. rengetegszer haltam meg, de miután rájön az ember a lényegére, megérti a játék mechanikáját, onnantól sokkal könnyebb a dolga
a világ beszippantott, jónak tûnnek a karakterek is és persze a történet - szerintem az egész lényege - egybõl magával ragadott
hihetetlenül jól össze van rakva ez a játék, az elõbb felsorolt 3 dolog tökéletesen össze van hangolva! le a kalappal a készítõk elõtt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egy játék se lehet igazi valami egyedi fasza hangulat nélkül 😊
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Next PC upgrade: 2022
Minden a legfrissebb vga driver ,dx.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
??????????????????
Ez meg mi? AZ elsõ végigjátszásomból hogy emlékezhet rám? Mi ez valami újjászületés? Ez most eléggé elvettem a kedvem a játéktól, ha a többi NPC vel se fogok tudni beszélni, akkor nincs sok kedvem a játékhoz, ez nagyon súlyos bug, mégis hogy mentheti át az új végigjátszásba az elõzõ végigjátszás cselekedeteit?
Addig nem ajánlatos újra kezdeni amíg nem jön erre egy javítás.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lehet a fos 2 magosom a ludas nem tudom.Remélem mielõbb elkészül a magyarítás és akkor játszok vele!Addig nyomom az 1-et!
Mondjuk egy ilyen helyen, mint a lenti képen, nagyobb számú ellenséggel azért el lehet lenni hosszabb ideig mint lopakodva. Az adott hely nekem speciel olyan 10+ másodperc lehetett professzionális lopakodós megoldással átszaladva cloak-kal, egy auto unlocker-t reflexbõl rádobva a nagy terem végén a 4-es szintû ajtózárra, majd a kisülés pillanatában az ajtót gyosan nyitottam, becsaptam magam mögött, pihegve éppen beérve az energia elfogyott, cloak auto lekapcs, hajszálon múlott a siker - a gyors lopakodásban is van kihívás, a véges energia nagyon ellenünk játszik. Egyébként meglehetõsen elõnytelen helyen vagyok a képen harci szempontokból, nyilván ha az lett volna az elsõ gondolatom hogy itt mindenki haljon meg akkor a jobb oldalon látható korlátos-lépcsõs magaslatról, ahonnan rálátásom van szinte mindenre és mindenkire, leszedegettem volna õket egyenként (hangtompítós) sniper-rel, a mozgásukat elõtte kielemezgetve, ki kit és mikor lát ha fejest kap. Ez a megoldás nagyságrendekkel bonyolultabb és idõigényesebb lett volna, de az elsõ végigjátszásom volt, nem a harci képességeimre voltam kíváncsi, hanem a játék teljes történetére a lehetõ leghamarabb. 😊

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Bár én egyelõre csak egy jó kis Splinter Cellt látok a játékban, mert úgy látom, hogy erre jó.
Semmi gond nem lenne itt, ha legalább futnának a vedezékbe az ellenfelek.
Ettõl függetlenül ki fogom próbálni, mert a Deus Ex-ekkel játszottam, és emiatt ezzel is jóformán kötelezõ játszanom.
#1001.: Azt elfelejtettem mondani hogy ez csak a bevezetõ misszió a mikrobisodás' után, milyen kihívásra kellene számatani rögtön a játék elején? A lelövöldözött szerencsétlenek csupán képzetlen, utcai wannabe gengszterek, pisztollyal a gatyában, nagy arccal, azzal fordítottan arányos harci tudással. Hamarosan amikor kiképzett katonák, zsoldosok ellen lesz lehetõség harcolni, akik közül például a heavy-re felaggatták a fél MÉH telepet, és nagy kaliberû sniper-rel is két golyó egy fejes...akkor majd lesz kihívás. 😄 ;-)
A Thief 4 ugy tünik jó kezekbe került, értenek a srácok a lopakodós játékmenet elkészitéséhez.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most komolyan, számomra ez borzasztó, egyszerûen semmi kihívás, az elejétõl kezdve csak pisztolyt használok, és nem érzem, hogy mást kéne bevetnem, legalábbis eddig. Hiába a legnehezebb szint, ennyire képesek, vagy ha sikerül egy kis idõt szerezniük, akkor eljutnak egy fedezék mögé, de akkor is csak meg kell várni még kinéz mögüle, és headshot. Remélem azért késõbb elõ kell kapnom egy komolyabb tûzerõvel rendelkezõ fegyvert is.
Én is azt mondom, hogy a fear MI ettõl ezerszer jobb volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az újrajátszhatósági faktor elég magas, lopakodva sem lehetetlenítették el a játékot, egészen a végéig mûködõképes, folyamatosan ebben a stílusban is, nem erõltetnek semmiféle vérengzést, ahol az elvekbõl engedni kellene. A fõellenségeken kívül persze. Õket sem muszáj lövöldözni, szerintem nem is célszerû, ellenük ott van a typhoon (érdemes kifejleszteni, és tartalékolni a muníciót a játék ezen pontjaira, ha találunk hozzá nagyritkán), fél perc-egy perc alatt sikerült végezni ilyen módon mindegyikkel "give me deus ex" fokozaton. 😄
A fejlesztésekkel teljesen a stílusunkhoz szabhatjuk a karaktert, nem éreztem azt, hogy mindenképpen el akarnának tolni erõszakosan valamilyen irányba a játék elõrehaladtával. A fegyverek fejleszthetõsége kellõen sokrétû, megmutatkozik a külsejükön is. Habár a játékot az elejétõl a végéig, mondhatni kizárólag a sokkoló-kábító kombóval játszottam, pár fegyvert mellettük direkt megtartottam - nem is lettek szinte soha használva, mozgásérzékelõs aknákat kilõni esetleg - csak úgy fejlesztgetni, nézegetni.
A hangzás & effektek számomra teljesen a helyén voltak, igaz nem egy megszállott, végletekig vájtfülû audiofil vagyok, drága kellékekkel. Egyedül a csatornában éreztem eltúlzottnak egy átvezetõ videó alatt a fürdõszoba effektust. Az aláfestõ zenék hangulatosak, többnyire illenek az éppen zajló történésekhez - azért csak többnyire, mert itt-ott kissé harciasnak éreztem a zenét, annak ellenére hogy lopakodtam, de ezt nem rónám fel mindenképpen hibának, mivel lopakodva szinten tartja a kellõ feszültséget, harc esetén pedig az adrenalint. 😊
A grafika összességében szép lett, annak ellenére hogy enyhén "mûanyagnak" hat. Az vizuális effektek többsége átlagos színvonalú, a tüzet és a hozzátartozó részecske effekteket emelném az átlag felé, de tetszett még az utca porát seprõ szellõé is. A textúrák részletessége is inkább csak az átlagos jelzõvel illethetõ. A karakterek, egyes ruhák, fegyverek, kellékek, a környezet dizájnja ellenben kiemelkedõ, egyedi hangulatot adnak a játék világának. All-in-all a grafikai színvonal nagyon is a helyén van, ahhoz mérten amit el szerettek volna érni vele - tehát mûvészi értékekben jóval gazdagabb az átlagnál, de a kiemelkedõ high-end technikai megoldások imádói sajnos csalódni fognak, ne számíthatnak grandiózus megoldásokra, "nem egy krájzisz".
A végére hagytam a sztorit, mert elég vegyes érzéseim vannak. A meglehetõsen tartalmas in medias res kezdés után, egy ideig élvezetes a nyomozgatás, az ember folyton belebotlik valamibe, amely sejtet egy nagy-nagy összesküvést, mindenek felett álló, befolyásos ismeretlenek mindent elkövetnek hogy a sötétben tapogatózásnál többet ne tehessünk. Folyamatosan fennmarad az érzés, hogy haladunk elõre, többé kevésbé meg-megtorpanva. A sztorit építgetõ, mellékes elemek számomra csalódást jelentenek, mivel szinte nem is léteznek, az e-mail-ek, PDA-k tartalmának olvasgatása hamar egyhangúvá, unalmassá válik, hasznosságuk és információ tartalmuk általában - nagyon kevés kivétellel - kimerül egy új megismert ajtó kódban, számítógép esetén egy érvényes user névben és jelszóban - mindkét esetben nyilván a hack kiküszöbölésére (amely egyébként jól sikerült, élvezetes kis minijáték, hangulatos aláfestõ zenével). Adott volt egy hatalmas volumenû, világrengetõ (inkább csak a játék világát megrengetõ...) sztori, amelynek megvalósítása sajnos számos ponton kívánnivalót hagy maga után. Az alapjaiban véve nagyszerûen felépített történet több helyen is vakvágányra fut, annak kommunikálásának, felépítésének részleteiben rejlõ hiányosságai miatt.
Zárszó: Az új Deus Ex egy csiszolatlan gyémánt, kisebb-nagyobb hibáinak ellenére élvezetes, összetett, élménydús, kellemesen hosszú játékidõvel megfûszerezve.
Amúgy igazán csinálhatnának egy visszajelzõt arról, hogy eddig hány embert öltél meg. Mert így csak a végén szembesül az ember vele, hogy valahol véletlenül valakit megölt.