2597
-
#1352 Meg ám. -
#1351 Ha tökölsz akkor... Ha nem, akkor gyorsabb. :) -
#1350 Meg. -
#1349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Malikot meglehet menteni ? -
#1348 És még a csatornába lemegyek, és ott lent tökölök, majd felmászok az őrsre, és megszerzem a cuccot, az mennyi idő összesen? -
#1347 " Deus Ex: Human Revolution - Rejtélyes késő esti üzenet
Egy órával éjfél előtt érdemes lehet belépni a Deus Ex: Human Revolution főmenüjébe.
Greenwichi idő szerint ma este 22 órakor, azaz magyar idő szerint 23 órakor valami különlegességre számíthatunk a Deus Ex: Human Revolution kapcsán.
Természetesen azonnal megindult a találgatás a különböző fórumokon, hogy mégis mi lehet a meglepetés. Egy kutyaközönséges, hibákat javító tapasz miatt nem csinálna ekkora felhajtást sem a Square Enix, sem pedig az Eidos Montreal. A legtöbben valamiféle DLC-t tudnak elképzelni, vagy pedig a new game plus opciót, ami azt jelentené, hogy végigjátszás után ugyanazzal az agyontápolt karakterrel kezdhessük elölről a Deus Ex: Human Revolution meglehetősen hosszúra sikeredett történetének szálait felgöngyölíteni." -GS
Remélem mindkettöt megkapjuk.
-
#1346 A csatornából közelíted meg az épületet és viszel magaddal egy auto unlocker-t akkor ez a rendőrőrsös feladat letudható úgy 20 másodperc alatt. :D -
#1345 Én mindig a tetőről mentem be oda. -
#1344 Szép munka, na ezért isten ez a játék. Ahány ember annyi megoldás -
#1343 Kösz, ez a készülő speed run videóm egyik darabja. -
#1342 nem semmi! -
#1341 A Typhoon-nal is töri a falat rendesen. Oda áll kabátpörgés /álá mátrix/ és dől a fal, meg a delikvens aki esetleg mögötte van -
#1340 Police Station -
Noodlee #1339 A faláttörésre szerintem mindenféle képen érdemes rakni, pláne, hogy többszörösen visszakapod a ráfordított pontot! -
#1338 én egy shooter vok (kevés idő)
:-)
ez engem is érdekel.
de ha jó lesz, újratolom majd valszín.
amúgy a megvett verzió tökéletes, a virágbolti darkside-sben ez első pálya végén kilépett, meg lefagyott.... -
#1337 Ez már vót? -
#1336 aki már végigvitte attól kérdem mit ajánlotok hogy kell elosztania pontokat,azaz mire érdemes és mire nem kell egyáltalán? -
#1335 Hát pedig a hackelésre szükség van. Nézz szét néhány szobában hátha találsz hozzá kódot -
#1334 találtam két kijáratot, csak hát nem tudok még lvl2-es ajtót hackelni :( -
#1333 #2. lehetőség: bemászol a szellőzőbe a 2. vagy 3. emeleten és onnan kimászol a tetőre. -
#1332 Lemész az alagsorba, és nem mész be a hullaházba jobbra, hanem elmész balra, ott van egy ajtó, a többi egyértelmű. :) -
#1331 Ha nem emlékszel akkor nehezen -
#1330 Rendőrőrsről hogyan tudok kijutni lopakodva? (gondolom úgy ahogy bejöttem, csak azt már nem tudom hol volt :D) -
#1329 jo nem kell de nem is mondtam hogy muszájból lopakodnék. :P -
#1328 Dehogy kell lopakodni, csak lehet. Ha lopakodni kéne akkor Sir Quono Jedi nem igen játszana vele -
#1327 "Valszeg. a dolgokat BELE építik, mert így nem tudni mire képes, ez a lényeg, beszivárgás, nem? Ha külsejére telepítenék, jól láthatóan, akkor sehova sem engednék be stb."
Ezt ha a fejlesztők irták volna kifogásként, akkor oké, mert azoktól nem várnák sokat, de ezt nehogymár komolyan vegyük, főleg hogy amugyis lopakodni kell. :)
Ha nem engednek be belopakodok, vagy széjjelövök mindenkit, ez nem lehet ok. -
#1326 Naja a Mátrix óta tudjuk hogy ballonkabátban bárhol ellehet vegyülni,még skótszoknyások között sem feltűnő az ember...
Kb mint amikor Chuck Norris elvegyült a texasi sisakos melósok között a félméteres saxon kalapban..:DDD -
#1325 Igen, az egy sima implant, és nyilván nincs tele veszélyes fegyverekkel -
#1324 Hát szívják ki a hosszúcicimet a kis köpönyegükkel vagy kisködmönnel vagy miaz. :) -
#1323 Jah de nem eléggé badass. -
#1322 Valamék főnökének is műkeze van, de sokak mszkálnak jó sok implanttal. Ebben a világban egy ballonkabát és már nem is vagy feltűnő. -
#1321 hát valami armort lehet rápakolni, csak ruha-viselet nincs a játékban... -
#1320 Hát....Alapjáraton is olyan a külseje hogy egy rakat ember ledöbben..De végülis..:) -
#1319 Hát döbbenten hallom hogy ezt a fícsőrt kihagyták, de full komolyan úgy emlékeztem hogy lehet uppolni a faszit is, legalábbis a játék bejelentésekor ugy tünt, hát kapják be a pöcsömet. :) -
#1318 +1 -
#1317 Valszeg. a dolgokat BELE építik, mert így nem tudni mire képes, ez a lényeg, beszivárgás, nem? Ha külsejére telepítenék, jól láthatóan, akkor sehova sem engednék be stb. -
#1316 istenem a fasznak izgattam akkor magam...:P
azért thx akkor nem kell save :P -
#1315 Igen de az ilyen bőrpáncél és egyéb fejlesztések látszódhatnának.:)
Barrett sem egyszerüen néz ki..:) -
#1314 minek neki páncél, félig már így is gép... -
#1313 Külsőt NEM LEHET befolyásolni. Ami elég gáz.