2597
banner
  • wedge31
    A Foxiest of the Houndsot nem a lopakodásért kapod hanem azért ha egyszer sem szólal meg a riasztó.
  • Malakai
    Mintha keveredtek volna itt picit a dolgok, ahogy írják, lopakodás mellett gyilkolhatsz, de a játék végigjátszható vérontás nélkül is, kivéve ami sztori szerint kell.
    A kettőnek külön achivementje is van, Foxiest of the Hounds a lopakodásért; Pacifist pedig, ha nem ölsz meg senkit.
  • MerlinW
    Leütés (Q egyszer megnyom, nem tartod lenyomva), sokkoló, kábítópuska, peps nem öli meg az áldozatokat. Továbbá villanó, gáz és emp gránát sem.
  • Richardix
    Kezdjük ott, hogy két fajta lopakodási bonusz van, a "Smooth Operator" és a "Ghost". a Smooth Operatort, akkor kapod meg, ha a feladat elvégzése közben egyszer sem indítják be a riasztót (az alarmed nem azt jelenti, az rendben van).

A Ghost pedig azért jár, ha a feladat elvégzése alatt az ellenségek egy pillanatra se váltanak Hostile-ba.

Magyarul, ha pl. egy emberhez szemből odarohansz és kitöröd a nyakát, attól a Smooth Operatort még megkaphatod, mert a riasztót nem volt ideje bekapcsolni, de a Ghostot nem, mert észrevett téged.
  • Prince23
    És mondjuk ha leütöm az embereket? az gondolom nem gyilkolás.
  • Seth
    Nem,az is beleszámít.
  • Prince23
    A prologue-ba és az epilógusba ha embert ölök, attól még jár a "spéci" achievement?
  • DarkSector
    Én régen lehidaltam ettől a résztől, asszem itt van hogy esett az eső, és akkor ez a pálya eszméletlen jól nézett ki. :)
    KATT
    0:25-től.
  • Skynet
    Ki is írja minden területelhyagyásnál amikor megkérdezik hogy mehetünk-e az oké alá hogy a mellékküldiket ha nemfejezted be és elmész akkor bukó.:)
  • MerlinW
    Nem lesz rá lehetőséged.
  • Noodlee
    A kínai side questeket ha nem csinálom meg, akkor lesz rá lehetőségem később? Vissza kell menni oda az első ottani küldetés után?
  • DarkSector
    Jah hogy az volt a baj. :)
  • Fpocok
    Hát nekem nem tetszett... nem szeretem azokat a filmeket, sorozatokat, játékokat, amik ilyen dzsumbujban játszódnak.
  • DarkSector
    3 szerintem még jobb volt mint az előzőek.
    Legalábbis az új környezet döbbentően fasza volt.
  • Fpocok
    A kettő tényleg jó volt, egyedüli gondom az volt, hogy nagy részben nem snake-el kellett menni. 1 is nagyon jó. A többivel nem játszottam, nem is akarok mert nem tetszenek.
  • DarkSector
    És nemkevésbé szép is.
  • MerlinW
    A lakásodba még visszatérsz, és ott lesznek a cuccaid. Azonban Kína és Detroit között lesz még egy helyszín, ezért mondtam, hogy csak később jutsz vissza.
  • DarkSector
    Pont ezt írtam ez nem fps játék, hanem TPS, csak lehet zoomolni, ettől még nem lesz FPS. :)
  • MerlinW
    "Csak" fél óra, de igen, elég mozi:) Türelemre szerintem nem volt semmi szükség, mert igen élvezetesek az átvezetők és a történet is.

Na, kapcsoljunk ON-ra, ez nem az MGS topik.
  • Inquisitor
    Azért volt ám System Shock 1-2 is a világon, szerintem meg arra hajaz a játék :D
  • Skynet
    Naja egyes játékfejlesztők példát vehetnének, MGS a tipikus példa arra amikor akciójáték de egy nagy mesét mond el egyben és végigvitelkor nem egy 30mp-es kis videóval szarják pofán a usert...Emlékszem MGS3-nál rendesen pislogtunk amikor 15-20 perc után is a záróvideó ment..Mgs4-ről nem beszélve...:)
  • Noodlee
    Azért kérdezem, mert lepakoltam rengeteg cuccot a lakásomban, és a mostani inventory is totál full. A lepakolt cuccokhoz szereztem egy csomó upgrade motyót, amit rátennék a fegyverekre. Gondolom akkor ez bukta már.
  • MerlinW
    Vissza, de sokkal később és nem egészen úgy fog kinézni, mint ahogy otthagytad:)
  • MikX
    Mindíg is az volt sztori téren, igen...
    A 4 meg hát... atomdurva, már akinek van türelme, mert ugye a cutscene-ek, metal gear-hez méltóan nem rövidek. Epilógus ha jól emlékszem önmagában 1 óra kb :D
  • MerlinW
    Nekem a második rész a kedvencem minden tekintetben.
  • Noodlee
    #1238?
  • MerlinW
    Hol írtam olyat, hogy FPS az MGS 1-3? Sehol. Pont azt írtam hogy nem azok. MGS4-el viszont már lehetett állandó FPS módban játszani.
    Na jó, váltsunk témát, mert mindenki elbeszél egymás mellett.
  • Skynet
    10 évvel ezelött már javában kitoltam az MGS első TPS részét amiben már akkor jelen volt a belső nézetes (fps) célzás, és azóta is benne van (akárcsak a 4-ben) de egyáltalán nem kötelező használni. Egyébként a mai napig az MGS széria és főleg a 4. rész a legjobb és legösszetettebb akciójátékok egyike, maga a sztori pedig szinte a legjobb...
  • MikX
    Több helyen is előfordul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl Szingapúrban, katonák barakkjaiban is fennvan több helyen.
    Illetverendőrörsön a Robotzsaru is szolgálatban van :D
  • Malakai
    Az utóbbi 10 évben 4 epizódszámot léptünk, ha marad az ütem, akkor nem. :)

• Noodlee
    Google - deus ex final fantasy xxvii
  • DarkSector

Addigra több lesz az mint 27. rész. :)
    Nyomsz róla pls egy shotot?
  • MikX
    Dee ez most miért is számít?
    Nem arra céloztam ezzel, hogy FPS-TPS, nem kell bemutatni, mgs széria nagy kedvencem, hanem, hogy a lopakodásos dolog hasonló, a sztori meg nyomokban azért tartalmaz olyan elemeket, amik az MGS4-ben, gondolok itt a csavarokra, rosszfiúk, akik a végén nem is annyira rosszak, vagy mégis...
  • koschwarz
    a gk-s teszt olyan, hogy akár az első részről is szólhatna.
  • Noodlee
    A kínai küldetés elvégzése után vissza lehet menni detroitba?
  • gregtom6
    Találtam egy Easter Egget a játék elején.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Helipad után átmegyünk a Technology laborba, és a falon lehet egy Final Fantasy XXVII posztert látni :D
  • DarkSector
    MGS már pl a 1-2-3-ban is tartalmazott FPS részeket, szóval akkor azokis, de ezek csak olyanok mint mikor belenéz a távcsőbe csak addig tart míg egy gombot nyomvatartottál és nem tudtál közben mozogni.
    Vagyis ezek alapján annyira nagyon nem használhatunk FPS jelzőt rá. :).
  • DarkSector
    Ami GC-n 2004-ben újjászületett.
  • MerlinW
    Én is ezt írtam. MGS4 viszont részben már FPS volt. Deus ex pedig 2001-ben jelent meg.
  • Seth
    MGS mindegyik része TPS bújócska, első rész(ami igazából már a sokadik) 98-ban jelent meg