Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Na az anyját...Szal VIDEÓ :DD
Skynet
http://www.youtube.com/embed/PFnSd9kQ0GQ
Skynet

HÜLYÉSKEDTEM közepes szinten a mesterséges intelligenciával,nyoma sincs annak amit te leírtál. FAIL :)
Én médiumban nyomom és a leggyengébb ellenfelek sem tettek ilyesmit eddig nálam. Kopp kopp.

Skynet
Aha...Mese :)
viziloitato
Én a legnehezebben játszok, és 45 euroért ez sajnos nem biztos, hogy megérte.
Skynet
Hát én nemtom egyesek mivel játszanak,de ilyen fokú galibát nem láttam még az MI-ben a játék során....Talán nehezebb fokon kéne tolnotok..:D
Az MI teljesen jó,az utolsó látott pozíciónkat figyeli,ha többen vannak egy megpróbál közelíteni addig a többi fedezi,néha az utolsó pozícónk felé látatlanba sorozatokat lõnek...
Új promo videó ... érdekes témával:
Deus Ex: The Eyeborg Documentary

Én nem a 11.8-at tettem fel, hanem amit a Steam feldobott frissítésnek. Lehet ugyan az, de nem lepne meg ha még sem :)
Azzal megy is minden.

akkor úgynézki ottlesz a hiba.
wedge31
Hogy fog összejönni a 29 Unique XP Book a Doctorate acsihoz nem tudom, mert 4 óra alatt egyet találtam eddig...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én tudom, h aprólékos munka a mestint, én is írtam már játék mestintet(sima kétszemélyes játéknál), de azért vannak bizonyos helyzetek, amiket csak figyelembe kell venni, külön feltételt írni rá, és nagyon, vagy kevésbé pontozva megírni a heurisztikát.
Nem lenne lehetetlen dolog, de hát ez van...

Hát ez igen kiábrándító....:S

Hiába tud többet más játéknál, ha a mestintre most se fordítottak figyelmet....

viziloitato
Az ellenfelek hihetetlen buták. Ha lövöldözünk egymásra, és egy doboz mögé bújok közben, persze úgy, hogy látta, hogy oda megyek, egyszerûen nem tudja hova bújtam. Áll, mondja a magáét, és semmit nem tesz annak érdekében, hogy megtaláljon. A legdurvább, amikor belépve egy ajtón, mondjuk rögtön az ajtó mellett van egy doboz, meglát, és ha egy percig ott lapítok a doboz mögött, úgy, hogy látom tisztán a fejét, õ megvárja még pofán lövöm. Ez most legutóbb úgy történt, hogy beléptem, elkezdett morogni, megittam egy pohár kólát, majd visszatérve az egérhez egy szép headshot következett. Ha többen vannak, akkor sincs semmi ötletük, hogy hogyan is kellene engem megölni, nem trükköznek, egyszerûen vagy jönnek majdnem libasorban, vagy bebújnak fedezékbe, és onnan lövöldöznek rám. Volt olyan is, hogy többen bejöttek egy helységbe, azonnal fedezékbe bújtak, és úgy, hogy fogalmuk nem volt hol vagyok ellõttek vagy húsz tárat.
wedge31
Patchelted a játékot?

ki lehet kapcsolni azt, hogy mindig kidobjon, mert túl magasak a grafikai beállításaim? van amikor leveszem minimumra, van amikor engedi mediumon, a 11.8-as ati driver-t hibásan rakja fel, ezért nem is csinál semmit, mert a C++-t nem tudja valamiért felrakni, és nem is engedi levenni a kurva pipát róla telepítésnél, hiába raktam már fel mondjuk korábban a 2010es verziót.

így képtelen vagyok játszani. a crysis 2 is elment mediumon kurvajól. ezzel most miért lenn baj?
Konzol fanboy-al beszélgetni.... Befejeztem.

Legalább olyan fanatikusak vagytok, mint mi pc-sek...<#smile>

Wedge31: Ezennel befejeztem, bocs!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skynet
<#eljen>
Fpocok
sry

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Ez unalmas, innentöl maradjunk a játéknál a többi törölve lesz.

Skynet
Nem vonultak ki a piacról helyette egytõl egyig elkezdték õk is nyomni a konzolt mert jóval nagyobb bevételeik vannak, a pc kb zsebpénz hacsak nincs tényleg jól védett multi.
Nem az a lényeg, hogy mennyi ment el, hanem ,hogy mennyit akartak eladni... Tudod ezt úgy hívják, hogy üzleti terv....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem az tehet, az csak a kifogás, hogy némely szar játékot miért nem veszik és, hogy ezért ment tönkre a cég! Ez a porhintés része a dolognak!

Annyira szarok az eladások pc-n, hogy a Blizzardok, Bethesda-k, Bioware-k, érdekes módon nem mennek tönkre és nem vonulnak ki a piacról. Ha nem érné meg hagynák a fenébe, játékipar sem jótékonysági intézmény... na akkor mi is van a pc-vel???

Skynet
10 hét alatt elment közel 1.8 millió csak x360-ra (ps3-ra kb ugyan ennyi).
Pc-n ezt mostanság melyik nagynevû SP alapú pc játék tudja felmutatni?:)
Hát...egyikse...:D

Seth
Jah, a megjelenési hónapban csak 800k fogyott el belõle,amikor a Rockstar úgy 1,5 millát várt tõle

PSN ID.: Beegabor

Érdekes... úgy hallottam az L.A Noire pl. bukta volt... Pedig mekkora hype-ja volt....

Skynet
Olvasd már el az aláírásom azután regéld hogy sokkal nagyobb a warez arány..:D
Konzolon pont a bantól való félelem miatt fõként jóval kisebb a warez arány.
Az hogy elöbb felkerülnek nem kunszt,elöbb jelennek meg könnyeb feltörni de ettõl még jóval nagyobb arányban megveszik.
Minõségi játékokat veszik pc-n lássuk... SC2-ben védett multi warezmulti nyista. Ha megoldott lenne elsõnaptól fele ennyi nem ment volna..Wow warezváltozata semmit nem ér. CS...Hány év alatt hány példány?:)
Witcher 2 ezekszerint nem minõségi alkotás...De majd meglátjuk ez mennyire fog menni pc-n. De SP alapú szóval nemhinném hogy kimagasló eladások lennének.
Malakai
Ne kezdjéták már itt is (megint) a pc-vs-konzol flamet!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez a retekfos hibaüzenet kikészít, hogy nem enged játszani, csak ha lejjebb veszem a grafikai beállításokat. ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? mert így nem fogom vinni az tuti...
Skynet
:DDDD

Ám minnyá megvok a ps3ról szkrínsotolással csak kicsit macerásab mert felkell venni lejátszón keresztül videóra és onnan kell kimentenem..:)
Picit romlik a minõségde a lényeg kivehetõ,a konzol és a pc válozat között felbontás és pár effektus különbség van meg a szokásos élsimítás. Meg némi szín de az csak beállítás kérdése. Lényegében a konzol változat recés és kissé elmosott,itt ott a fény füst hatások és árnyékok gyengébbek,de teljesen használható és jó 5 éves hw létére :)
Fpocok
Látom te is benyelted ezt a kamu dumát. Konzolra sokkal nagyobb a warez, csak azt nem szeretik mondogatni... mert. Azért vesznek több konzolos játékot, mert SOKKAL TÖBBEN KONZOLOZNAK, mint akik pcn nyomják, fõleg amcsiban.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ma már MINDEN EGYES, AZAZ MINDEGYIK konzol játék fenn van megjelenés elõtt pár nappal, de volt, hogy két héttel. Szóval nekem ne gyere ezzel a kamu dumával.
(PCre a minõségi játékot veszik az emberek, SC2, WOW, CS...)

koschwarz
te ha a középkorban éltél volna, akkor tuti hogy inkvizítor lenne a foglalkozásod :DDD (no offense)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Skynet
Persze ez egyértelmû,de nem a konzol a hibás,persze hogy inkább arra fejlesztenek ha abból dõl be a több zsé... Pc-n hacsak nincs megfelelõen bevédett multi akkor akármekkora cím jöhet,jóesetben 1 milla elmegy hónapok alatt,pár év alatt talán több is...Konzolon ennyi a nagyobb címeknél 1 hét alatt is elmegy. Pc-n a mai napig nincs hír Witcher 2 eladásokról,állítom az 1 millát nem érte el, van aki szerint nem játszik legaláb 1-1.5 millió pc arc a witcher 2-vel (és akkor keveset mondtam) ?:)
Mindenesetre szánalmas amikor megy a nyálverés hogy pc-n mennyivel szebb valami,jó hogy szebb,lévén a jelenlegi konzolgen már lassan több mint 5 éves... Ha már grafikai összehasonlítások nézzük meg hogy fut egy 5 éves konfigon a játék,mert igencsak nem lesz konzolpusztító látványvilága sõt..:)
Vagy rakjunk össze nullából indulva egy 50ezer forintos pc-t és nézzük meg azon hogy fut.:)
Prince23
Ezt mindenki tudja :) Még az elvetemült konzolos casual gamerek is :D

wedge31
De azt remélem vágod hogy egy mai pc ennél sokal többet tudna csak a elavult konzol hardver visszahuza a fejlödést / erre egyébbként már a fejlesztök is egyre többet panaszkodnak /

Skynet
Napersze egy 50ezerbõl összerakott pc-n te 1080p-ben aa-val grafikát maxolva játszol nem? Szánalom egyesek hogytudnak a konzol ellen fröcsögni.:)
5 éves konfig. Persze. Milyen videókari és proci?:)
Csak mert 8800gt-vel 2 mag mellett 1080p maxon igencsak nyögvenyelõs...
És bizony a 8800gt sincs még 5 éves :)
Nemsokára leér a virágboltból,és összevetem a ps3 által nyomott átvánnyal,kíváncsi leszek de ahogy lenni szokott pár effektuson és a jobb felbontáson kívül FPS-ben lesz különbség és ennyi...
The Protector
akkor viszont bocsánat.én meg úgy véltem valóban mint ha nekem ment volna.sorry

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Naná, az a videó egy újabb átcseszés, hogy jusztifikálja a konzolvásárlók öntömjénezését, milyen jó ötlet volt egy közepes hardware-t venni egy közepes pc hardware áráért, ami ma szebben futtatja a dolgokat.
Annyit fizettem anno a gépért, mint egy friss konzol lett volna, öt éves a cucc, és ha az AA-t 2-esre veszem, akkor 1980-ban minden gond nélkül fut, 40-45 alá egyszer nem esett az fps érték.
Fpocok
Számomra is hihetetlen, hogy azzal a géppel jól ment a GTA4. Mondjuk mi a játszható...

Skynet
Nem hozzád szóltam ha jobban megnézed a VÁLASZ részt,és én fõleg a GTA 4 és TDU futására gondoltam.:)
The Protector
hát nem nagyon.nagyon szépen fut.Estleg mert te belerázod a pöcsöd a gépedbe és nem akarod h más is játszon vele az a te bajod.Nekem szépen fut és neki is elmenne szerintem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

vsync, triple buffering be van kapcsolva? milyen aa-t használsz? én is 480-al tolom, és ha minden maxon van, fxaa high-on, akkor nagyobb termek elõtt hihetetlenül beszaggat, valamikor le is fagy.

wedge31
Nem annyira összetett és nincs akkora szabadság mint az elsõ részben de messze van a csak mész és lösz stilustól is.
Minden küldetést többféleképpen tudsz megoldani nem kell feltétlenül mindenkit halomra lönöd.

grebber
"Vagy csak mész és lõsz?" Ilyet is lehet de ha nem fedezékbõl teszed akkor nem sok esélyed van.

Next PC upgrade: 2022

Sgtfathi
Gtx 480-on nyomom, fullon,1980as felbontás 50++fps.
Nem is ez a lényeg, a lényeg az, hogy ami volt videón a platform összhesonlitásnál, hát az messze nem úgy néz ki Pc-n, sokkal élesebb, és részletesebb fullon Dx11be!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Mr_no_NaMe
mennyire jó ez a game? Deus Ex 1, csak új grafikával és jó fizikával? Nagy benne a szabadság, vagy csak mész és lõsz?
Skynet
Azért az a nagyrészt jól megy,az gyanítom annyit takar hogy iszonyatos alacson felbontásban low grafikán.
Büdös Bohóc
Köszi, akkor reménykedem, lewarezolni nem tudom sajnos, hogy teszteljem, mert atomlassú a net otthon :-\

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Na jó ha úgyis konzolon tolod akkor ötleteket te épp ne adj :D Csak mellékesen, a gta iv és a tdu2 is nagyrészt jól megy ezen a gépen, gondoltam olyat kérdeznék itt, aki hasonló gépen tolja és meg tudja mondani, hogy mennyire megy jól.

Hm lehet megveszem a játékot ma, vagy holnap, csak megnézek pár gameplayt.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

The Protector
amd x2 5200+,2gb ram és nvidia 9800Gt társaságában kis élsimítással,medium árnyékokkal 1600x900 as felbontásban tökéletesen megy,akár feljebb is kapcsolhatnám.A negatívum az h néha swappol a játék azaz egy új terembe érve egy mimimálisan megakad,abszolút nem zavaróan és ez is csak olyan helyen ahol nagyon sok dolgot kjell megjeleníteni(oka lehet az is h rettenetesen rottyon van a windowsom és újra kéne telepíteni)