2597
-
#1312 Nem, a külsőd nem változik, mondom hogy most is igy nézel ki mint a képen :P -
#1311 Vagyis a külsejéét nem lehet kiegészíteni a faszinak páncélokkal meg fém alkatrészekkel? -
#1310 Most is igy nézel ki XD -
#1309 Valami ilyen állapot kell.
-
#1308 Namost rángassák ők, csak óvatosan. :D -
#1307 Most nem konkrétan erre a játékra gondoltam, bár akár. Mindig utáltam ha kifogy a skuló és menni kell közelgyaksizni. Ez olyan izé, na. Még papíros D&D-ben is viszek inkább két pudzra nyílvesszőt, meg féltucat dobótőrt, me faszom sem fog közel menni az ellenfélhez, akinél sosenem lehet tudni, mire képes. Aztán ha végkép kifogytam, akkor lopakodok a háta mögé és jöhet a tiszetsséges mérgezett tőrös backstab. Node ez last resort. :D -
#1306 Néha a nők is kutyául viselkednek, és van hogy a nők a kutyákat pasi helyett használják vagis effectíve mindegyik pasi. :) -
#1305 Igen mert ez a játék tökéletesen életszerű... -
#1304 A hangsúly azonvolt hogy rángatnád :D -
#1303 Nőket és kutyákat nem bántunk. -
#1302 Tuti, azonban nem túl életszerű. Ha az ellenfél automata fegyókkal császkál, esélyeid nagyban csökkennek pusztakezes harcosként. :D Ez nem a Naruto. -
#1301 Bezzeg ha női ellenfelek lennének irgalmatlan csöcsfizikával rángatnád őket a földön..:DD -
#1300 Nem tudom, szerintem kézzel harcolni sokkal nagyobb tudást igényel mint célozni és meghúzni a ravaszt -
#1299 A két nagy penge megvan alapból :D
Akkor használja őket amikor kinyirod az embert (q hosszan) -
#1298 Ütögetni muksókat, az olyan primitíven ősemberes. Életben is gáz. Jól agyonlőni őket űberatomrakétavetővel, az más. :D Távolsági fegyók rulez. Esetleg (maximum) hosszabb vágó/szúró fegyverek. -
#1297 akkor ahoz mit fejlesszek? meg az a 2 nagy penge is kéne. -
#1296 Kinek mi. Én pl imádom közelről leütni őket, de a csipázást is birom -
#1295 Persze hangtompítós, lézeres, távcsöves okossággal jó szedni a népeket, az más. Azt én is komázom, pláne nagy távolságokból, de közelebbről sem rossz, meglepiből. DE azért ne kelljen már leütögetnem a zembereket és húzgálnom jobbra-balra. Ezt már a Hitman-ben is utáltam. Nem vagyok én testhordár. -
#1294 Én, az egyik küldinél amikor kellett adni egy fegyót a csávónak majdnem odaadtam a kispisztolyt amin minden extra volt lézertől elkezdve hangtompitón át egészen gyors lövésig és még tobb. Mondom álljon meg a menet inkább vigye a gépfegyvert :P -
#1293 Pedíg másodjára pont úgy nyomom... no kill, no alarm... :D
És valahogy jobban leköt, mint a lövölde, plusz nincs tömve az inventory minden fegyverrel, meg lőszerrel, inkább eladom amit találok a "rászorulóknak" :D -
#1292 Nem hiszem -
#1291 Akkor lesz badass karakter? full gép? -
#1290 Én szeretek sunyizni, abban van kihivás -
#1289 Mer az oké, hogy az ember ésszel, álcázással, fenyegetéssel, csábítással, technikával, képességekkel, stb. ki- és bedumálja magát. Lásd. Vampire Bloodlines, nodehogy még sunyizni is kelljen, mint a zovibane, na neeee... -
kasa85 #1288 Köszi ez jó hír. -
#1287 Alpha Protocol-ban is csak azt öltem, aki rászolgált, vagy rámtámadtak, az önvédelem. De még az áráberen terroristavezérrel is lebratyiztam, mee jó fej vót. Igyekeztem "szociálisan érzékeny" lenni-ő. :DDD Viszont úgy vélem, ne kelljen má' sunyzinom, HA NEM AKAROK! -
#1286 Szerintem ne próbáld ki így, mert akkor nem áll össze a kép. Haladj a saját tempóddal. Annyit tudok mondani, hogy ha nem pacifistára gyúrsz, akkor rakd ki az damage csökkentő augot, és a vendornál mindig vedd meg az összes fegyverre rakható upgradet. -
#1285 Leütögetés,sokkolás,altatás mehet,attól nem hal meg az áldozat. De nem árt vigyázni,ha sokat cibálod ide-oda a delikvens testét,abba bele tud halni szerencsétlen. Szellőzőbe behúzástól is pl :D -
#1284 Minden embernek van egy ilyen szintje.lesz rá lehetőséged hogy nyomj egy space-t ahol kiválaszthatod hogy kinek melyik szöveg tetszik a legjobban. ha pl valaki 2-es aplha akkor ha az alphas választ nyomod meg akkor nagy eséllyel meggyőzöd stb. -
#1283 valaki el tudja magyarázni a social dolgokat? alfa/béta/omega. Mikor mi mit miért és hogyan?:D -
#1282 Pont ennek állnak majd neki magyaritani. :P
Nem is lehet sok dialogus. :P -
#1281 Már készül hozzá a forditás. -
#1280 Például megnézem hogy jövőre meddig jutok majd el. :)
Metr kb olyan lassan haladok előre, csak meg akarom nézni milyen feltuningolva a tag. -
kasa85 #1279 Sziasztok.
Mit tudtok Magyarítható a játék,mert akkor megvárom a Magyar feliratot hozzá,ha meg csinálják.
Amúgy nem rossz kis game bár ütne ha jobban menne az Angol.
Tetszik a Diumdisum zene a játékban,és a graf sem rossz bár láttam szebbet is. -
#1278 -
#1277 :D:D:D -
#1276 És ez mire jó? Ha végáről adok mentést, az mire jó neked? Csak kérdem. -
#1275 Ja, akkor ezen az alapon a guggolásért kapod... -
#1274 Valaki tudna adni egy full mentést valahol a játék végefelé, mikor tiszta cyborg vagy már? -
#1273 Ja bocs, azt hittem ahhoz lopakodni kell...