2597
banner
  • elitehun
    Nem, a külsőd nem változik, mondom hogy most is igy nézel ki mint a képen :P
  • DarkSector
    Vagyis a külsejéét nem lehet kiegészíteni a faszinak páncélokkal meg fém alkatrészekkel?
  • elitehun
    Most is igy nézel ki XD
  • DarkSector
    Valami ilyen állapot kell.
  • Sir Quno Jedi
    Namost rángassák ők, csak óvatosan. :D
  • Sir Quno Jedi
    Most nem konkrétan erre a játékra gondoltam, bár akár. Mindig utáltam ha kifogy a skuló és menni kell közelgyaksizni. Ez olyan izé, na. Még papíros D&D-ben is viszek inkább két pudzra nyílvesszőt, meg féltucat dobótőrt, me faszom sem fog közel menni az ellenfélhez, akinél sosenem lehet tudni, mire képes. Aztán ha végkép kifogytam, akkor lopakodok a háta mögé és jöhet a tiszetsséges mérgezett tőrös backstab. Node ez last resort. :D
  • DarkSector
    Néha a nők is kutyául viselkednek, és van hogy a nők a kutyákat pasi helyett használják vagis effectíve mindegyik pasi. :)
  • elitehun
    Igen mert ez a játék tökéletesen életszerű...
  • Skynet
    A hangsúly azonvolt hogy rángatnád :D
  • Sir Quno Jedi
    Nőket és kutyákat nem bántunk.
  • Sir Quno Jedi
    Tuti, azonban nem túl életszerű. Ha az ellenfél automata fegyókkal császkál, esélyeid nagyban csökkennek pusztakezes harcosként. :D Ez nem a Naruto.
  • Skynet
    Bezzeg ha női ellenfelek lennének irgalmatlan csöcsfizikával rángatnád őket a földön..:DD
  • elitehun
    Nem tudom, szerintem kézzel harcolni sokkal nagyobb tudást igényel mint célozni és meghúzni a ravaszt
  • elitehun
    A két nagy penge megvan alapból :D
    Akkor használja őket amikor kinyirod az embert (q hosszan)
  • Sir Quno Jedi
    Ütögetni muksókat, az olyan primitíven ősemberes. Életben is gáz. Jól agyonlőni őket űberatomrakétavetővel, az más. :D Távolsági fegyók rulez. Esetleg (maximum) hosszabb vágó/szúró fegyverek.
  • DarkSector
    akkor ahoz mit fejlesszek? meg az a 2 nagy penge is kéne.
  • elitehun
    Kinek mi. Én pl imádom közelről leütni őket, de a csipázást is birom
  • Sir Quno Jedi
    Persze hangtompítós, lézeres, távcsöves okossággal jó szedni a népeket, az más. Azt én is komázom, pláne nagy távolságokból, de közelebbről sem rossz, meglepiből. DE azért ne kelljen már leütögetnem a zembereket és húzgálnom jobbra-balra. Ezt már a Hitman-ben is utáltam. Nem vagyok én testhordár.
  • elitehun
    Én, az egyik küldinél amikor kellett adni egy fegyót a csávónak majdnem odaadtam a kispisztolyt amin minden extra volt lézertől elkezdve hangtompitón át egészen gyors lövésig és még tobb. Mondom álljon meg a menet inkább vigye a gépfegyvert :P
  • MikX
    Pedíg másodjára pont úgy nyomom... no kill, no alarm... :D
    És valahogy jobban leköt, mint a lövölde, plusz nincs tömve az inventory minden fegyverrel, meg lőszerrel, inkább eladom amit találok a "rászorulóknak" :D
  • elitehun
    Nem hiszem
  • DarkSector
    Akkor lesz badass karakter? full gép?
  • elitehun
    Én szeretek sunyizni, abban van kihivás
  • Sir Quno Jedi
    Mer az oké, hogy az ember ésszel, álcázással, fenyegetéssel, csábítással, technikával, képességekkel, stb. ki- és bedumálja magát. Lásd. Vampire Bloodlines, nodehogy még sunyizni is kelljen, mint a zovibane, na neeee...
  • kasa85
    Köszi ez jó hír.
  • Sir Quno Jedi
    Alpha Protocol-ban is csak azt öltem, aki rászolgált, vagy rámtámadtak, az önvédelem. De még az áráberen terroristavezérrel is lebratyiztam, mee jó fej vót. Igyekeztem "szociálisan érzékeny" lenni-ő. :DDD Viszont úgy vélem, ne kelljen má' sunyzinom, HA NEM AKAROK!
  • Fpocok
    Szerintem ne próbáld ki így, mert akkor nem áll össze a kép. Haladj a saját tempóddal. Annyit tudok mondani, hogy ha nem pacifistára gyúrsz, akkor rakd ki az damage csökkentő augot, és a vendornál mindig vedd meg az összes fegyverre rakható upgradet.
  • Seth
    Leütögetés,sokkolás,altatás mehet,attól nem hal meg az áldozat. De nem árt vigyázni,ha sokat cibálod ide-oda a delikvens testét,abba bele tud halni szerencsétlen. Szellőzőbe behúzástól is pl :D
  • elitehun
    Minden embernek van egy ilyen szintje.lesz rá lehetőséged hogy nyomj egy space-t ahol kiválaszthatod hogy kinek melyik szöveg tetszik a legjobban. ha pl valaki 2-es aplha akkor ha az alphas választ nyomod meg akkor nagy eséllyel meggyőzöd stb.
  • MerlinW
    valaki el tudja magyarázni a social dolgokat? alfa/béta/omega. Mikor mi mit miért és hogyan?:D
  • DarkSector
    Pont ennek állnak majd neki magyaritani. :P
    Nem is lehet sok dialogus. :P
  • wedge31
    Már készül hozzá a forditás.
  • DarkSector
    Például megnézem hogy jövőre meddig jutok majd el. :)
    Metr kb olyan lassan haladok előre, csak meg akarom nézni milyen feltuningolva a tag.
  • kasa85
    Sziasztok.
    Mit tudtok Magyarítható a játék,mert akkor megvárom a Magyar feliratot hozzá,ha meg csinálják.
    Amúgy nem rossz kis game bár ütne ha jobban menne az Angol.
    Tetszik a Diumdisum zene a játékban,és a graf sem rossz bár láttam szebbet is.
  • MerlinW
  • yesname #1277
    :D:D:D
  • Fpocok
    És ez mire jó? Ha végáről adok mentést, az mire jó neked? Csak kérdem.
  • wedge31
    Ja, akkor ezen az alapon a guggolásért kapod...
  • DarkSector
    Valaki tudna adni egy full mentést valahol a játék végefelé, mikor tiszta cyborg vagy már?
  • Malakai
    Ja bocs, azt hittem ahhoz lopakodni kell...