Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Na, 8 óra alatt jutottam ki Detroitból. Nem lesz ez rövid😊 Csupán 2 ember halt meg a kezem által,

[merlinw.org]

de beleszamit, ott is lehet lopakodni.

dienesoft
Sziasztok!

A játékban ha nagyrészt lopakodok és nagyon ritkán ütök ki valakit, ugyanúgy megkapom az XP-t, vagy nem is fejlõdök így túlságosan? 😊

wedge31
Build 1.1.622.0 a legfrisebb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zzeN
Ez tegnap jött ki, nem hinném h 1 nappal késõbb updatelte volna.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wedge31

zzeN
Letöltött vmi updatet... jó lenne tudni mit javítottak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wedge31
Jó látni mennyi pacifista van a topikban...<#eljen>

Prince23
6 perc lopakodás, türelmi játékkal😄 tõlem

wedge31
Elsõre biztos több lesz, már a könyv keresésel órákat eltököltem de most már alakul az acsi.

enlightened
Nem nehéz a give me deus ex fokozaton sem. Ugyanaz mint a többi játéknál ha megtanulod és belejössz gyerekjáték, stealthben végigviheted az egészet. Érdemes is a legnehezebben kezdeni mert az is egy idõ után már nagyon könnyû ha felfejlesztetted magad.

nr1ranger
OMG Zsenielis játék lett ez a Deus Ex 3. A játék világa, hangulata egyszerûen magával ragad. 10 órát sikerült már elszöszmötölnöm, de még azért eléggé az elején vagyok, szaval nálam lesz ez több mint 30 óra 😊

There is no peace. There is only WAR!

Néhány észrevétel:
Úgy láttam, hogy a mellékküldetések egy idõ után véget érnek, ha nem foglalkozol velük, szóval ne vegyetek fel egyszerre 1 küldinél többet!
A falon át elkapom a csávót jó ötletnek tûnik, de sajna ilyenkor egybõl megöljük és bukta a nem gyilkolunk achievementnek.
Jah amúgy a nem gyilok achiba ugye nem számít bele a prologos lövöldözés?
Fpocok
Meglepõen nehéz. Egybõl hardon kezdtem, mert... nos mert prau vagyok 😄 De aztán inkább úgy döntöttem, hogy normalon is jó lesz.
Ez mindenképpen a játék javára írható! <#eljen>(mármint, hogy tényleg nehéz)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Húúú én már küldtem az anyázást priviben.....😞

Prince23
Na nem bírtam magammal, csak leszaladtam a plázába, két példány volt csak. egy sima és egy (szerencsére) Augmented edition. Eddig a sztori és ennek vezetése nagyon ötletes a pályák, és a HQ gyönyörûek. Az meg meglepett, hogy COD módjára valóban nem lehet játszani a Deus Exel, mert az elsõ bemelegítõ küldinél amikor kinyítottam az ajtót egy fedezékbe próbáltam volna merészkedni, de azonnal leszedtek, köpni, nyelni, pislogni nem tudtam. szal észjátékkal kell itt nyomulni. tetszik benne. jah meg akinek hiányzik a jö öreg Splinter Cell feeling, az tuti megkapja a DX HR-rel.

Elsõ benyomásom: 10/10

természetesen ez csökkeni fog a sztori elõrehaladtával 😄 De van egy sejtésem, hogy 9-9.5 pontos gamma lesz ez 😊))

ja és a dx 11 eddig parasztvakítás. De ezzel nem szapulom a grafot. Szép a látványvilág így is.

The Protector
Ahham.Mind1.Ne is legyen warezolás ilyen szintû játéknál.Szívesen megvenném de semmi értelme.Költözök itthonról,gépem nem lesz.Van 2 napom h játszak vele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Viccelt.

Mi van ???

wedge31
Ha nyit valaki egyet lesz, most nincs.

Fpocok
Bár csak azért próbáltam ki, hogy megnézzem, hogy fut a gépen.

Fpocok
Haha... amúgy nem rosszul megy. 60fps megvan. Ez a lényeg.

vki tart már a The Hive bárban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
manager = Tong ugye, dumáltam vele van Buurgenrõl, de nem adta ki a srácot, már legyilkoltam mindenkit a barba, de nem hajlandó beszélni, mi a teendõ?? a bár alsó szintjén a pult mögötti csávóval is beszéltem, kinyírtam a csajt neki...de semmi

Skynet
Maradjunk annyiban hogy 30fps alatt nem megy az jól csak fut.😊
The Protector
Hy.Warez topik van?Az off topik linkje a banner alatt nem jó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

yesname
Legális verzióban ez nem így van 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
De utálom, amikor nyomod elõre és közben oldalazol, és a karakter felgyorsul. Ez egy gyermekbetegség, azt hittem már minden játék kinõtte.

Büdös Bohóc
a nagyrészt jól megy az 1024*768 medium és 23 FPS átlag gta ivnél (ok eddig még leadja az ember), a tdu2 pedig 1024 mediumon 25-35 FPS

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Skynet
Nemtudom mondjuk én fõleg lopakodok de ilyen sutaságok nem tántek eddig fel,de a játék MI-je az elmúlt pár év "csodáihoz" képest messze életszerübb és jobb...
Ám valóban a régi FEAR 1 valóban etalon volt,nem is értem hogy a 2. és 3. részben miért maradt ki,nemhiába nem ér a játék a régi FEAR-ekhez képest semmit sem...
Nem én állítottam, hogy szar. De szomorú, hogy a fearben jobb volt, pedig azóta eltelt némi idõ. Kis játék után, nehéz fokozaton volt olyan, hogy lelõttem egy embert. A társa oda ment, sniper rifle-al, azt is lelõttem, jött a 3. az is leguggolt, õt is lelõttem, 4. jött, szintén lelõttem, az 5.-ket is. Ez még a játék nagyon eleje, szóval ebbõl sok mindent még nem lehet leszûrni.
elitehun
Csak most tudtam megnézni, és igen, eléggé döbbentõ
Én nem láttam még. Nagyon köszönöm, hogy ezt megosztottad, igazán érdekfeszítõ volt. Nem tudtam, hogy ilyen szintre fejlõdött már a tudomány ezen a téren!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW

[merlinw.org]

Skynet
És a FEAR 1 óta volt hasonló? Nem igazán az új fearek pedig seholsincsenek ilyen téren, De valóban azt az MI-t visszasírnám.De ettõl ez még igencsak messzevan a szartól😊
balee4
Egyértelmûen a legnehezebben kezd, ha lopakodsz, akkor úgysincs semmi gond, bár lehet, hogy jobban figyelnek és elõbb észrevesznek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FEAR 1-ben, amit nem tegnap adtak ki, mintha jobb lett volna. Ott azért megkerültek, bekerítettek, eltereltek.
balee4
Aha értem köszi, akkor mégsem olyan nehéz a játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Skynet
Nincs gond az MI-vel,közép szinten is betud szopatni, lényegesen jobb az MI mint az elmúlt 1-2 év nagy fps címeiben..
Skynet
Persze nem egetrengetõ az MI és van ahol okosabb lehetne de nem síkhülye és olyanokat amit õ leírt nem csinált még egyszer sem nálam.
Egyébként az hogy egy lépcsõ közepén mi a jobb,elfutni fedezékbe és közben 3szor ledarálhatnak vagy inkább célratartani és közben lassan fedezék felé vonulni szerintem ne firtassuk...😊
A lényeg hogy szépen fedezték egymást és az utolsó látott pozíciómra koncentráltak,ha észrevettek egybõl lõttek amikor számítottak rám,és nagyjából egybõl lereagálták bármit is csináltam.
JethroHUN
Van 3 nehézségi szint, melyiken kezdjem? Írták már páran buta az MI, ha legnehezebben kezdem akkor izgalmas lesz és kell majd némi gondolkodás, türelem, vagy csak annyi lesz a változás h csalni fog a gép, 50000 méterrõl észrevesz, alig lelõhetõ õrök. Vagy ténylegesen jobban fognak "gondolkozni" ?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SZEG007
ha csak megnyomod a Q -t akkor harcképtelenné teszed, ha nyomva tartod a Q -t akkor megölöd a csávot.

Már nem azért, de tényleg annak kellene történnie, amit viziloitato elmondott.
A nagy gond az, hogy ez kb minden játékban így van. Mindegyik lövöldözõ ilyen bátor, hogy belemegy oda, ahonnan lõttek. Ennyi.

Azért értékelték jóra a játékot, mert a játék többi része lehet, hogy jó, MI-bõl meg még nem láttak sokkal jobbat.

balee4
Szerintetek a takedown-olás ölésnek számít? Vagy csak leüti az ellent? Csak azért kérdezem, mert rámegyek elsõ végigtelnél az ölés nélküli trófeára.

A videód alapján én is ezt láttam, szóval neked lehet igazad!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skynet
Eléjük lövök célratartva lejönnek,egyik fedezékbe a másik elindul felém,tökmind1 hova magyarázod, teljesen rendben van az MI,a videóban direkt rohangáltam ide oda hogy mit csinál.
Sehol a nyoma a bénázásnak amit írtál...De mind1 kamuzd tovább a 45eurós veszteséget és fikázd tovább a játékot fröcsögve 😊
Semmi baja az MI-nek,és hálistennek nem scripthalmaz az egész mint a COD-ok.
viziloitato
Te még azt sem látod, amit felvettél? Odalõttél a lábuk elé, erre õk ááááááááá, majd szépen lassan elindulnak lefelé a lépcsõn, és még véletlenül sem vissza fedezékbe, vagy a lépcsõ lett volna a fedezék, ahol tetõtõl talpig védtelenek? Szerinted hogy fedezik egymást, ha ballagnak lefelé a lépcsõn? Az ok, hogy utána megpróbálnak fedezékbõl akciózni, de mint mondtam nálam a lépcsõ aljáig nem értek volna le. Itt én bementem a sarokba a lépcsõ mellé. Lejött mindkettõ, az egyik benézett oda, miután leért, azt lelõttem, mire a másik megijedt, majd õ is ugyanoda belépett ahová a barátja, aki természetesen ugyanúgy járt, mint az elõtte lévõ.
Skynet
Mondom HÜLYÉSKEDTEM velük...Látom szövegértelmezés beli gondok vannak.
És lám: Fedezékbe mentek,lefedezték egymást,végig az utolsó látott pozíciómra koncentráltak míg az egyik közelített a másik fedezte...Sehol sincs olyan amit te leírtál,sehol...😊
wedge31
Én csak sunyogok egyenlöre és néhol valóban szívatós az AI.

viziloitato
Lehet, hogy Te 3 percig szarozol két ökörrel, akiknek pár feléjük lõtt golyótól az elsõ reakciójuk az ááááááááá, majd utána lépésben jönnek le a lépcsõn. Nálam már a lépcsõn meghaltak volna...