2597
-
#1877 ShaiHulud: Sisakos nem sisakos a nyílpuska a leglátványosabb de a 10mm-esnél is látszik.
Van hogy az agyonsisakos mamutot egy lövéssel teríted és átviszi a sisakot a nyíl mint a szart 20 méterről..És van hogy a sima baseball sapkás kisrendőrnek lepattan a fejéről a nyíl,meg csak "befröccsenti" a 10mm..
Wedge nemtudom nekem lehet azért szembetűnő mert elsőre mindig mindenhol mindent végighackeltem és néztem...De ettől még nem változtat azon hogy maga a sztori és a cselekmény egyáltalán nem befolyásolható,és teljesen mind1 mit csinálunk. Értsd tökmind1 hogy lopakodtál bárhol vagy leölsz mindenkit. A sztoribeli különbség annyi hogy megávltozik kb 1 mondatnyi párbeszéd az esemény után. Komolyabb észrevehetőbb változás kb 2-3szor történik összesen de ezek is tök mellékes dolgok a fő vonalat az égvilágon semmi sem befolyásolja csak a leges legutolsó 1 percben hozott döntésünk.
Sith ez tény és való csakhogy egy olyan játékról beszélünk amiben a léneyg az lene hogy több féle képpen végezheted a feladatokat. Amíg lopakodsz minden rendben de amint máshogy döntesz a játék színvonala hatalmasat csökken főleg a bugok és az akcióban gyenge mesterséges inteligencia miatt. Az MI addig szuper életszerüen és jól amíg bujkálunk vagy bujkálós akciót nyomunk. Amint komoly tűzharc van gyakorlatilag feltánik mennyire rémhülye.
Nem szídni akarom a játékot 1 végigjátszás mindenképpen van benne..De a második már itt ott erősen sántít a 3.-ra pedig esélyt nagyon nem látok. Meg volt ígérve hogy döntéseink befolyásolnak,és többféle megnyerés...De ismét egy példa arra amikor megígérnek valamit és azt betartják...csak a lehető legbalfaszabb módon. Pontosan ugyan ez volt anno a KOTOR-ban is. Teljesen mind1 volt mit csinálunk, SITH-nek vagy JEDI-nek állunk...A játék vége az utolsó 1 percben hozott döntésünktől függött...És sajnos itt is ugyan ez a helyzet. -
Sith #1876 Alapvetően szerintem lopakodós hackelős játékkal van dolgunk.. pont erről beszéltünk előbb TS-en. Ha gyilkolva mész az kb olyan mintha a Hitman-eket vinnéd végig gyilkolva.. lehet csak ép minek? -
Borg18754 #1875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézd meg hogy milyen feladataid vannak és az egyik quest lesz hogy menj el a csajhoz aki ellopta tongtól a pénzt vagy nem fizetett nekik vagy nemtom mit írt és hogy vissza kell szerezned a pénzt asszem nálam kék S2 jelölése volt a questek között a csajnak... de vigyázz ne öld meg a csajt mert akkor nem segít a pultos de végülis a nélkül is gond nélkül meg lehet találni tongot az egyik szellőzöbe kell bemászni a hive alagsorában és ott lesz 1 szobában tong... -
#1874 Hát én ilyen vegyes játékmódot választottam, hol lopakodtam, hol meg Rambóztam, mikor mi volt egyszerűbb. -
#1873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen csajhoz , hol van ? -
Borg18754 #1872 nekem kell 1 ilyen kabát kurva jól néz ki csak kár hogy nem pont olyan mint amilyen adam nek van :S -
#1871 Újabb kérdés... Lejött steamen a deus ex, de most azt írja j futtassam a steam klienst mert így nem játszhatok.. visont a steamből indítom... ilyenkor mivan?? -
Borg18754 #1870 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom tongal már beszéltél akkor, szval el kell menned 1 csajhoz és rábeszélni hogy adja oda a pénzt vagy pedig segítessz neki és utánna visszamész a pultoshoz és akkor beszélsz vele ha már kész a feladat, de ha akarod 5 ezer kreditért azonnal be is tudod fejezni a küldit és nem kell a lányt megölni ha épp nincs rábeszélős képességed.. -
#1869 Sziasztok!
Van az a "Hive" nevű bár ott a pultoshoz mutat , de akármennyit beszélek vele akkor is az mutatja hogy oda kell menni.
Mit kell ott csinálni ? -
ShaiHulud #1868 fejlovest meg irja is talan toltes kozbeni tipeknel, hogy nem jelent 100% halalt, mert pl ha sisakosra lovod akkro nem hal bele egybe, viszont extra damaget okoz a headshot. -
#1867 Én is most tolom másodszor egy rambó karival. A vége felé vagyok de messze nem érzem ezeket a dolgokat olyan vészesnek amiket felsoroltál söt többségét egyáltalán de ez biztos user error...
Nekem teljesen olyan érzésem van végig mintha egy másik játékkal játszanék mint elsőre, ghostként rengeteg minden kimaradt mert csak a szellözökben bujkáltam és kerültem az embereket.
Engem egy dolog zavar az egész játékban, hogy akárhogy állitom az optionba a dolgokat, fordulásnál elég gyakran megakad a játék, nem kicsit, nagyon... -
Inquisitor #1866 Bevezető küldetésben sem szabad ölni, és bug vagy baleset okán meghal néha akinek nem kéne ... ezért kell mindenkit csekkolni altatás és leütés után, no meg cipelés után nem e törte nyakát. -
#1865 2szer toltam ki a játékot,elsőre lopakodva hekkerrel, mindenkin segítve mindent kinyomozva nagyhősként..Másodjára egy tömeggyilkos barommal akivel még az ajtókat is berobbantgattam és mindenkit lemészároltam.
Az első végigjátszás az utolsó 1 percig nálam erősen közel állt az első részhez és alapból is megállta a helyét. Az utolsó 1 perc iszonyatos kiábrándító.
A második végigjátszás pedig egy idő után egyenesen pocsék volt,mivel a sztori akármit csinálok semmit sem változik 1-2 szövegrészlet kívételével, ráadásul gyilkolászással előjönnek erősen a program gyengeségei:
Hitboxból eredő bugok
Mesterséges intelligencia gyengesége
Fegyverek és ellenfelek balanszolatlansága
Ezek nem tűnnek vészes problémának pedig hatalmas bajok ha valaki nem a lopakodást részesíti előnyben...A program számtalanszor szarik a fejre leadott lövésre, a mesterséges intelligencia kb addig tűnik jónak amíg egy komolyabb tűzharcba nem keveredünk aztán előjön hogy valójában mennyire buta, míg a fegyverek jórésze felesleges,mivel egyetlen fejlövéssel (ha épp nem bugol a játék) bárki leteríthető egy 10mm-essel, vagy egy gázgránáttal még a legnagyobb ganajok is. És ezt csak fokozta hogy második végigjátszásra azonnal szembetűnik hogy akármit csinálunk akármennyire is máshogy cselekszünk pár szövegen kívül SEMMI az ég egy adta világon nem változik szinte...Komolyabb változásból 1-2 (pl Malik) hozható de a játék végkifejletén semmilyen döntésünk nem változtat, csak az utolsó 1 percben hozott döntés.
Mint lopakodós hekkerkedős fps/tps keverék erős 8/10 a game és hozza a DE első részének hangulatát.
De ha nem így játszunk akkor bizony egy erős 6/10es game. És a szavatossága is jócskán lecsökken amint összeáll a kép a megnyerésekről... -
ShaiHulud #1864 akkor en nagyon alapos voltam :D 180500 lett ugy, hogy arra mentem hogy ne oljek meg senkit es eszre se vegyenek soha. akit lehetett azt kikerultem ill elstealtheltem mellette a vege fele mar. szoval minden missionnel meglett a ghost meg a masik, az alarm elkerulos bonusz is + amit lehetett es elertem azt meghackeltem.
az bosszant hogy a pacifist nem lett meg valamiert, pedig tudtommal csak a bossokat oltem meg. robot megoles emp granattal killnek szamit? mert olyat oltem az ucso bossnal parat, de attol is parazok hogy elso 2-3 mobnal lehet megoltem egyiket, mert ott meg nem tudtam van ez az achi :\ -
Inquisitor #1863 Mondjuk lehet rosszul emlékszem, de a a DE:IW-ben nekem volt olyan, hogy meglőttem valakit és mivel nem vett észre rátámadt a legközelebbi személyre ... elég sok lőszert megspórolva :D -
#1862 Hát lehet azért van, mert sokkal többet vártam. Na de hát van ilyen :) -
Sith #1861 Csatlakozom. Nem mondom hogy akkorát ütött mint az első de sokkal sokkal közelebb van hozzá mint a 2. rész. -
#1860 Azzal valszeg egyedül vagy, hogy a második rész jobb ennél de persze ettöl még lehet ez a véleményed. -
#1859 A végére értem én is a játéknak de valahogy elég vegyesek az érzéseim. A grafikáról, arcmimikáról meg szinkronokról már beszéltem így azt most nem írom le megint beszélek inkább kicsit magáról a játékról. Nos hát a játék első fele engem nagyon nem fogott meg, a világ az ok de a többi valahogy olyan semmilyen volt nem volt meg a DX érzés aztán a felétől nagyjából beindult a dolog de igazán csak a dokkos pályán fogott el az az érzés ami az előző 2 rész során szinte végig jelen volt. A vége hát az olyan amilyen, főellenfél legyőzése is csak autohack meg falban várakozás kb. 5 percig. Egy szó, mint száz számomra csalódás lett a játék, mert hiába a látványos kivégzések, tökéletes zene és igényes átvezetők ha maga a játék lecsökevényesedett egy egyszerű lopakodós lövöldözős játékká (kis túlzással). Sajnos számomra ez a széria leggyengébb része. Nem rossz játék ha a mostani felhozatalt nézzük de az elődökhöz nem ér fel. -
#1858 hát igen, azokat én is erősen hiányoltam róla... pedig mocskosul jól néznek ki -
#1857 Ez k*jól néz ki:) Le is adtam mail-ben nekik egy előrendelést. -
#1856 Jó lenne egy, jól néz ki -
#1855 52 598 Ft -
#1854 Itt van . 189 €
http://eu.deusex-store.com/product/EGX-D3_COAT-VT-001_Trenchcoat -
Inquisitor #1853 Csak a lényegét adó újreneszánsz mintákat felejtették el rátenni :D -
#1852 valószínűleg annyi van a boltban, hogy még el is adnak belőle....
-
#1851 itt is szemből volt egy.... de látni -
#1850 ballonkabát?
de ha bedobod a megfelelő keresőszavakat google-ba, még egy ilyet is találsz, és ha lenne épp készleten, 50k+ forintért még a tied is lehetne egy olyan ballonkabát -
#1849 Nem tudja valaki hogy is hívják azt a ruhát ami a főszereplőn van ?
Jól néz ki az kabát vagy nem tudom mi a pontos neve
-
Inquisitor #1848 Rémlik, hogy a Half Life-ban utánad dobtak azért pár gránátot a szellőzőbe :) -
#1847 Combat Rifle táp. nagyon. Revolver dettó, pisztoly meg helyzetfüggő, de 1-2 fejlövésből leszed mindent. GMDX (avagy hard) meg kb addig nehéz, amíg nem rakod ki Dermal Plating+visszarúgás nullázó augokat, aztán az is elképesztően könnyűvé válik.
AI-val nincs olyan nagy gond szvsz (ha megkerülnék és másik úton hátba támadnák játékost akkor meg tuti könnyek öntenének el minden fórumot), viszont szellőzős dolog tényleg kicsit... érdekes. -
Inquisitor #1846 Mondjuk az előző DE játékokban a szellőzőn való közlekedés néha ilyen Alien/Half Life szintű adrenalin fürdő volt, igaz nem az ember A.I. okán, hanem a biztonsági berendezések miatt. Pl. tele volt pókokkal ... fém pókokkal. -
#1845 háát, az AL....
néha, amikor visszafelé egy szellőző előtt várnak vagy 10-en...
megvárják, amíg leszedem őket... nem tudna valaki bebújni a csőbe a hátam mögött?
:-)
-
Inquisitor #1844 Nekem a System Shock, Deus Ex, Thief vonal nagyon bejövős, de pl. a Splinter Cell Chaos-t azt 3 pályán belül meguntam. :( -
#1843 Ki tolta vegig hardon?
Easy utan most nekialltam normal szinten jatszani es kicsit atvarialni az augmentjeim(nem is kicsit),de igy is halomra lovom pillanatok alatt az osszes ellenfelet.Ennyit szamitana egy durvan feltuningolt combat rifle,vagy az AI ennyire ramaty ebben a jatekban?
Egyebkent eddig a Thief,Bloodlines,Splinter voltak a kategoriaban a kedvenceim,de ez a jatek siman atvette az elso helyet,szal nem leszolni akartam. -
Inquisitor #1842 Ja, egyébként informátor kedvenc söre (Mahara Jah Red Devil) van 3-4 doboz az első küldetésben, meg szerintem Detroiti HQ kávézójában is. Már ha érdekel valakit az informátor sörrel való ellátása. :D -
HunZsoci #1841 Mekkora ez a játék! Eredetiben vettem meg, és azon kevés játékok egyike, amit NEM bántam meg, hogy pénzt fizettem érte:P, hiába nincs multimóka, ami miatt muszáj lenne, ez megéri a pénzét! Double Takedown(reflex booster) meg már azért is megéri az árát szerintem, mert én pl. elég sokszor tudtam használni, és nagyon szépen hozza a Xp-t(így gyorsítja a fejlődést-hamarabb lesz másik Aug), kettesével leszedett ellenfelekre csak úgy dobálta be ha nem öltem csak K.O-ztam őket, nagyon hasznos! -
Borg18754 #1840 ha nem csinál vele semmit akkor nem lesz jó :D magától nem javul meg :D -
#1839 nemtudom nem is kérdeztem.
hát ő olyan ha egyszer nem megy akkor letörli a picsába mégegyszer nem fogja ujratenni. -
Borg18754 #1838 eredeti vagy tört? újratelepíteni próbálta már?