Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AI-val nincs olyan nagy gond szvsz (ha megkerülnék és másik úton hátba támadnák játékost akkor meg tuti könnyek öntenének el minden fórumot), viszont szellõzõs dolog tényleg kicsit... érdekes.
"The trees move. Do you not see it?"
néha, amikor visszafelé egy szellõzõ elõtt várnak vagy 10-en...
megvárják, amíg leszedem õket... nem tudna valaki bebújni a csõbe a hátam mögött?
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Easy utan most nekialltam normal szinten jatszani es kicsit atvarialni az augmentjeim(nem is kicsit),de igy is halomra lovom pillanatok alatt az osszes ellenfelet.Ennyit szamitana egy durvan feltuningolt combat rifle,vagy az AI ennyire ramaty ebben a jatekban?
Egyebkent eddig a Thief,Bloodlines,Splinter voltak a kategoriaban a kedvenceim,de ez a jatek siman atvette az elso helyet,szal nem leszolni akartam.
hát õ olyan ha egyszer nem megy akkor letörli a picsába mégegyszer nem fogja ujratenni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Merre találom a Deus Ex mentéseit ? Véletlen Program files tiszába rakása közben fullosan töröltem a játékot Most szedem le megint steamrõl, :-) Gondolom a mentések megmaradnak nem ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Valaki tapasztalt még ilyet?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#1833: jó pár helyen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze lehet máshol is szerezni, de én még nem tudom hol. 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Valaki azt írta, hogy a kamerákból energiát(!) lehet nyerni vele, kapásból két kockányit, de nem írta hogyan? Pedig csokihiány esetén jól jöhet még.
Stun Gun-t meg mindenképpen cipelj magaddal - el lehet vele egy idõre hallgattatni kamerákat/tornyokat, és bossok kivételével mindent egy lövésre leszed... elképesztõen hasznos.
A másik hogy csak engem zavar az hogy a kivégzések, leütések nem dinamikusak? Ha falhoz támaszkodott ellent próbálok leütni beteleportálja a folyósó közepére és ott üti le Jensen. Vagy sokszor volt olyan hogy az ellen háttal volt és már fordult meg és akkor nyomtam a gombot. És pont az a kiütés animáció jött elõ mikor Jensen megütögeti a vállát mire hátra nézz a fickó és jól pofán üti. De a legfurább mikor a fickó egy fal mellett jött én meg vártam a falhoz lapulva a saroknál és mikor meg jelent oldalról nyomtam egy kivégzést.
Erre Jensen a folyosó közepén hátulról lábon szúrta és úgy vágta le. És mikor visszakaptam az irányítást a kivégzési jelenet elötti helyzetemhez képest vagy 3 méterrel odébb voltam.
Szóval erre kicsit jobban ügyelhettek volna hogy mikor melyik animációt használja a játék mert így vannak fura helyzetek.
Ellenben. tegnap csinált olyat a karakterem, hogy nyomtam rövid Q-t, szóval NEM halálos támadást ...
Erre odamegy a csókához, látványos mozdulattal combon(!) szúrta, majd amikor szegény betérdelt egy fordulásból elvágta a nyakát. Mondom magamban milyen lett volna ha hosszan nyomom? 😄
Persze jött egy reload.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
késõbb amikor az ember fuldoklik már a pontokban, akkor azért érdemes kigyúrni, mert ez legalább valamennyire hasznos cucc.
de igazából nagy bónusz akkor jön, ha úgy mész végig egy részen h senki nem lát meg - Ghost az +500 xp (nem zárja ki ha mindenkit lemészárolsz, csak ne vegyenek észre). ha csak biztonsági rendszereket és riasztót kerülöd el, az is egy könnyed 250 xp-s Smooth Operator-t jelent...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Na most ha belépek és mindkettõt elkábítom, akkor bárkit nyugatozók be elsõnek, az meghal ...(!)
Ha felcserélem a sorrendet, akkor is az hal meg, akit elõször kábítok el. Több tucatszor kipróbáltam.
Egy féle képen tudtam megoldani, ebbõl látszik ez bug, odaálltam mögéjük, lenyugtatóztam az egyiket és azonnal leütöttem a másikat. Az elsõ delikvens megpróbálta rám fogni a stukkert ... de elaludt közben.
Érdekes módon így, de csakis így maradt életben.
Mindegy, elsõ és nulladik küldetést megcsináltam gyilok nélkül és elmentettem. Csak van pár érdekes bug ami megnehezíti a játékot. Fejlövés nyugtatóval nem volt, se többszörös adag, még is bekrepáltak.
Rendszeren olvasom a topikot, de akkor lehet, hogy elsiklottam felette.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.