2597
-
#1997 Az intró meg az icarus szerintem totál szárnyas fejvadász feeling én mondjuk semmi űroperát nem véltem felfedezni benne ET-kel meg ürhajokkal ami a ME univerzumra jellemzö de az a szép hogy mindenki azt lát bele az ilyen dolgokba amit szeretne. -
#1996 Én még csak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de itt most abba is hagyom, mert már most érzem hogy egy csomó mindenről lemaradtam. Mivel ez egy prequel, így nem elég ismerni az előző két játékot oda-vissza.most szállítottam le a Typhoon-t, és éppen a rendőrség hullaházából jövök kifelé
Új setting, új karakterek, új frakciók, ideológiák.
De a cyberpunk-feeling eléggé átjön. -
#1995 naja boncolási jegyzökönyvek a kedvenceim:P -
#1994 Megvan a játék, de ahogy elnézem, jövő hét vége előtt nem lesz időm behatóbban foglalkozni vele, mivel elég sok dialógus/olvasnivaló/felfedezendő helyszín van a játékban. Öjömbódottá.
Sok az utalás az első rész nagy pillanataira, nyilván nem kronológiailag (lol), hanem a játékmenetre vonatkozóan.
Kifejezetten tetszik, hogy ez az első olyan játék hosszú-hosszú évek óta, amely komolyabb angoltudást igényel.
Játszottam 2-3 órát, de már elvesztettem a fonalat, pedig szinte anyanyelvem az inglis. Ja meg szeretk minden email/jegyzetet elolvasgatni, így rohadt sok idő lesz a végigjátszás.
Az intro és az indusztriális soundtrack a Mass Effect 2-re emlékeztet, de a Mass Effect-univerzum meg ugye sokat merít a Deus Ex-ből, szal nincs plágium. A karakterek lehetnének kicsit élőbbek. A sztorihoz kapcsolódó párbeszédek viszont elég komplexek, és bár nem tudom, ebben az epizódban pontosan mekkora hatással vannak a sztorira a dialógusok, de majd kiderül. -
#1993 Én azt vártam hogy majd lesz egy szabadon bejárható rész Upper Hengsha-ban. De nem. -
#1992 Fejlesztői hiba. Dx11ben azért van 1-2 dolog amitől szebb és gyorsabb LEHET egy játék. -
Inquisitor #1991 Szerintem egyszer beteszik egy DLC-be ... és akkor tudni fogjuk arról sem volt igaz, hogy csak artwork verzióban létezett :) -
Prof William #1990 Upper Hengsha kihagyása szerinte óriási taplóság. Látod amikor távolról mész oda hogy kétszintes a város. Normális ember ilyenkor elgondolkozik hogy milyen lehet a felső szint meg hát várja hogy ha már be lett így mutatva a dolog akkor tuti el lehet majd jutni oda de nem... szerintem ez marhaság. -
#1989 Sziasztok!
DEUS EX - HUMAN REVOLUTION nyereményjáték :-)
Részletekért KATT IDE! -
#1988 Én sem láttam gyakorlatilag semmi különbséget, végig figyelve a részletekre, itt-ott észrevehetőbben hozza a sárgásabb árnyalatot a DX11, körülbelül itt kifújt a dolog. -
Inquisitor #1987 Nekem valami fura a videón, most vagy a DX11 nem volt teszelálva vagy tud teszelálni a DX9 alatt is ami kizárt, de az effekteket leszámítva mint ha ugyan olyan részletes modellek lettek volna. -
Inquisitor #1986 Mi köze annak, hogy DX9-ben megy ahhoz, hogy kell e neki DX10?
Basszus a DirectX nem csak a D3D-ből áll, kismillió dolog van még benne, amit lehet használni ha pl. a VGA pont nem is tud csak DX9-et. Ellenben ha játékvezérlőt, hálózati dolgokat vagy bármi olyat használ a progi ami DX10-11, akkor egészen biztosan nem fog menni DX9 alatt. -
URH #1985
Akkor úgy néz ki nagy tévedésben éltem. :P Neked kell igazat adnom. -
URH #1984 MerlinW: Oks. :D De most én is fáradt vagyok ahhoz. Arra van energiám, hogy zenét hallgassak és az f5-t nyomkodjam itt. :D
Smokk: Egy szomszédos topicban azt írta nekem, fórumozó, hogy Télen lesz csak hozzá magyarítás. Hogy az infót honnan szedte és mennyire hihető, azt mindenki döntse el maga. -
#1983 Mert nem. DX10 only játék nem indul el XP-n. Deus pedig fut DX9-el is.
DX6-9-es játékok pedig mind futnak XP-n. -
URH #1982 Már miért ne indulna. Maga menü sok játéknál elindulhat. Pl Splinter cell-ek is ilyenek voltak anno. Hiába nem volt a gépedben a megfelelő SM 3.0-val rendelkező karid, a menü bejött. Csak mikor a pályát betöltötte és indult volna a játék már ki is vágott az asztalra. -
Smokk #1981 Lehet tudni h all a jatek forditas?
Netan van vmi letoltheto resz mar hozza? -
#1980 "mert a játékhoz minimum dx10es támogatás kell"
Akkor el sem indulna XP-n... -
#1979 Egyébként nálam minden játék jobban fut az XP rendszeremen ... persze ami ami elindul mindkettőn. Pedig a Win7-em is eredeti, és karban van tartva ... -
#1978 Na, ezt nem tudtam, azt hittem még megeszi a Dx9-et ... -
Inquisitor #1977 Megjegyzem, hogy sokan szidják a VGA drivereket, én a Deus Ex-hez azt a drivert használom amit a telepítés napján maga a Steam rángatott le hozzá. Egyébként nekem tegnap és ma IS talált fisebb drivert, tehát lehet volt valami gebasz mostanában, nem szoktak pár naponta frissíteni. Leszámítva a FlashPlayert :D -
Inquisitor #1976 Nem csak. Még a Vista éppen csak kijött, amikro egy halom olyan program volt, ami kérte a usert, hogy 64 bites rendszert használjon. Mert tök jó a PAE 32 bit alatt csak érdekes módon senki nem támogatja, szóval kell valami komoly CAD, Fotótószerkesztő, stb. memóriaigényes munkaprogram, akkor már 64 bitet ajánlottak. És mivel a 64 bites XP-nek mondott butított 2003 supportja kissé kehes volt már akkor is ... nyilván a Vistát és utódait (2008, W8) értették alatta. Ha ez egyszer átgyűrűzik játékokra, akkor már a 32 bites Vista/W7 is gáz lehet. Emlékezetem szerint a kevés NATÍV 64 bites játékok egyike a Crysis1 simán benyelt egymaga 6GB ramot ... -
#1975 Az akadás az egyetlen ami idegesit engem is, érdekes módon ugyanugy akad bármilyen beállitást is választok. -
Inquisitor #1974 Persze az MS részéről, magyarul nem lesz hozzá több folt. Bár mióta láttam hány biztonsági frissítés van SP3 óta ... szóval nem tennék fel olyan átjáróházat mostanában. Driver szinten van aki már 2008-ban se írt rá semmit. És egyre több szoftver kér olyan szoftver komponenst vagy HW komponenst, amit sehogy vagy nyögvenyelősen, félig működően lehet XP alatt beizzítani. Marha régen volt már 2001 szeptember. Ugye a W8 meg itt van a sarkon túl. -
URH #1973 Nem 14? Egyébként inquisitor szerintem a játékok terén gondolta a támogatást. -
#1972 2013-ban jár le az XP support. -
URH #1971 Pontosan. -
URH #1970 xp-ben meg azért kevés a kártyát, mert a játékhoz minimum dx10es támogatás kell, Xp alatt viszont csak dx9 fut. -
Inquisitor #1969 Xp támogatása nagyjából 2008-ban lejárt, azóta a gyártók nagy ívben szaharnak a driver ellátotságára és bugfixre. Egyébként a HR nem csak DX10/DX11 alatt indul el? magyarul nem csak Vista/W7 és társai alatt megy? -
URH #1968 Hát nem tom. Nekem GTX460-al low FXAA-val, 8xAF-el és magas beállításokkal hibátlanul fut. Azt nem mondom, hogy nem szokott bereccenni néha, de szépen fut. -
Inquisitor #1967 Nem a videókártya a gond, az akadás egy csomó féle konfignál előjön, tök mindegy , hogy GeForce vagy Radeon és egy csomónál meg nem. Nekem szerencsém volt és nem jött elő. De van aki meg HD69xx-el szív. -
#1966 Ja, XP alatt meg ugyan elindul, de a pálya betöltésénél elszáll, mert azt mondja nem elég jó a kártyám ahhoz, hogy fusson rajta ... agyrém. -
#1965 Nekem már az elején elment a kedvem a játéktól ... GTX560Ti-m van, és Win7 alatt akad a játék folyamatosan. Most levettem Dx9-re, egy fokkal jobb, de még így is szemzavaróan akad. Már levettem az AA-t, minden normalra van téve, mit kell még lebutítsak egy egyébként jó kártyánál ... bezzeg a Witcher2 úgy nézett ki, hogy bezsa-behugy ..... -
#1964 jó kis Deus Ex.
:-))) -
#1963 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor egy küldetésről visszajőve Sarif van a lakásomban, onnantól mennyi még a vége? Mert sajnálnám, ha közel lenne -
torma1 #1962 Az tuti hogy a Friday-nak ütős a grafikája. :) :) -
Inquisitor #1961 Nem mondok semmit, mert múltkor vagy 8-10 napig nem is működött a YouTube linkelés valamiért egyáltalán. Örülök, hog ymost van :) -
#1960 Miért van az, hogy valaki elkúrja a a linkelést, és akkor nem egyszer a friday, vagy scooter rakódik be... miért van ez? -
Inquisitor #1959 Na még egyszer:
-
Inquisitor #1958 Árnyékokra írják, hogy még bugos.
"Az árnyékokat leszámítva alig van változás."
Nekem Dx10 módban maximumon nem nézett ki így mint ez, ez meg DX9.
Itt a bevezető pálya eleje is ...