Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a. Lemészárolsz mindenkit
b. Elmész a rendõrség mellé az áramozott területre,ládapakolgatással átmész az áram fölött (vagy emelvényt építesz a kerítés mellé a ládákból,mind1),majd ha átjutottál a rendõrség mellett lemehetsz a csatornába és onnan bejuthatsz vagy felmászol és ajtón vagy feljebb mászol és ereszen keresztül.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"The trees move. Do you not see it?"
#1733: csak túl jó vagyok, és a nyakamon marad a rengeteg lõszer/gránát... pedig GMDX-en játszom <#duma>#duma>
[merlinw.org]
na meg attól is függ ki hogy használja - én ettõl nem fogok több fegyvert magammal cipelni (mert minek), viszont a tököm tele van már azzal, h semmi helyem sincs.
második oldalra pörget, élvezkedik
The Missing Link DLC:
-New layers of conspiracy unveiled
-Sprawling new environments
-Brand-new characters to interact with
-Rebuild Adam's augmentation set from scratch. Build up a brand new Adam!
Játékidõ közepes nehézségi fokozaton mennyi kb. ?
@1721
Aki vágja a Shadowrun és a szintén Gibson mûveibõl építkezõ Cyberpunk világát, az tudja, hogy a balansz miatt a cyberware mindig annyit vesz el a karakter "emberiességébõl", illetve az õt meghatározó mentális tulajdonságokból és jellemzõkbõl, amennyi fizikai pluszt ad. Shadowrunt imádtam, akinek beveszi a gyomra a cyber fantasy-t, és játszana klasszik papír alapú rpg-vel, annak alap, bár nem tudom ebben a modern világban hányan játszanak még klasszik rpg-vel. Engem is a pc-s rpg hullám rántott ki abból a világból, és néha rohadtul hiányzik, de ma már nem nagyon vannak olyan ismerõseim, akik még játszanak. Pedig mennyire imádtam kalandmodult írni...néha napokig-hetekig elfoglalt egy-egy komolyabb modul megírása, finomhangolása...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A hibái ellenére én már vagy 60 órát tettem bele, most harmadszorra tolom, pedig egy hete jelent meg. Szóval akinek az 1-2 tetszett, annka ez is fog 😊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
melyík tûnik jobb CP világnak, ez, vagy az eredeti CP, ahol szép csendben becsavarodik a ember a pszichózistól?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
#1698-re meg: nekem is baromira bejön a designja, iszonyatosan hangulatos... na meg a másik dolog, ami hihetetlenül elnyerte a tetszésemet: menüben. állítható. fov. erõsen egy olyan dolog, kötelezõvé kéne tenni fejlesztõknek, viszont azzal h itt jelen volt, kapásból hatalmas plusz pontot szerzett a játék. (mintha kéne neki még több <#bohoc>#bohoc>)
mondjum Typhoon-t se vágom igazán... nagyon szituációs cuccnak tûnt mindig is, azért kigyúrni meg h bossokat picsázza az ember... arra ott van a Concussive grenade.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak