Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Kész 😄DD
kryst
Köszi szépen a segítséget! Megpróbálom úgy ahogy mondtátok! Ha esetleg megölök mindenkit az õrsön, akkor a riasztót ki lehet valami úton módon kapcsolni? Mert elõször próbáltam, egy ilyen lövöldözõs megoldást, de utána a rendõrséget elhagyva, az õrs elõtt is a rendõrök rám támadtak.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Világpolgár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom azért, amiért Vasili Sevchenko karja Tongon figyel. Augmentekkel bizniszelnek. Egyébként nekem nem tûnt fel, pedig én hagytam meghalni.😊

Skynet
Ehhehe, ha jól dumálsz a recepciós beenged,lekell menni hullaházba és hullát megvizslatni/felvenni ami nála van. Ha nem sikerült akkor van kismillió módja a bejutásnak:
a. Lemészárolsz mindenkit
b. Elmész a rendõrség mellé az áramozott területre,ládapakolgatással átmész az áram fölött (vagy emelvényt építesz a kerítés mellé a ládákból,mind1),majd ha átjutottál a rendõrség mellett lemehetsz a csatornába és onnan bejuthatsz vagy felmászol és ajtón vagy feljebb mászol és ereszen keresztül.
wedge31
Menj a csatornán vagy a tetön át.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kryst
Azt meg tudnátok mondani, hogy a Rendõrségen mit kellene tenni, mert beszéltem ott az egyik rendõrrel, de amikor be akarok menni az ajtón, akkor nem enged tovább. Aki meg a pult mögött van, azzal is beszéltem, és semmi. Pedig az alaksorba mutat a háromszög! Mit hagytam ki esetleg?

Skynet
Nemtom feltünt-e valakinek deee:

Ha Malik megmurdel késöbb a holtteste ott van Tong egyik "orvosi" szobájában egy szép nagy nyílt sebbel a fején. Mi a fenét keres ott a holtteste?
MerlinW
Laser rifle. Véletlenül vettem fel😊

[merlinw.org]

Fpocok
Laser Rifle?

asszem laser rifle töltény
Calver
btw amibõl 3000 van, az micsoda? képrõl az istennek sem ismerem fel.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
akkor ezzel kontrázok <#idiota>
1-esen alapból revolver lenne

#1733: csak túl jó vagyok, és a nyakamon marad a rengeteg lõszer/gránát... pedig GMDX-en játszom <#duma>

Fpocok

MerlinW
Nekem sosem volt hely problémám. Ez a játék legvégén készült

[merlinw.org]

Calver
az. illetve... inkább szimplán kicsit túlzásba esett a készítõ - ha lõszerek 100-as kupacokba gyûlnének, gránátok meg hármasba, semmi gond nem lenne vele, sõt...

na meg attól is függ ki hogy használja - én ettõl nem fogok több fegyvert magammal cipelni (mert minek), viszont a tököm tele van már azzal, h semmi helyem sincs.

wedge31
Patch kell neki.

Fpocok
Szvsz EZ CSALÁS!

Mi a jóisten kurvaannyáért tölt ez ennyit?

Calver
körbenéztem már neten hátha valaki modolta csöppet a cuccok "kupacának" méretét, mivel már 500+ lõszerrel rohangáltam két fegyverhez és nem igazán volt helyem, és...
második oldalra pörget, élvezkedik

wedge31
Bejelentették, jön októberben az elsõ dlc.

The Missing Link DLC:

-New layers of conspiracy unveiled
-Sprawling new environments
-Brand-new characters to interact with
-Rebuild Adam's augmentation set from scratch. Build up a brand new Adam!

Fpocok
STEAM írja.

Seth
Ezeket a számokat honnan szeditek? Írja valahol a játék? Nem találtam

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Elsõre nálam 39h volt.

Pretorian
Na ennek örülök, akkor megveszem majd ha lesz rá zsugám.
Játékidõ közepes nehézségi fokozaton mennyi kb. ?

@1721
Aki vágja a Shadowrun és a szintén Gibson mûveibõl építkezõ Cyberpunk világát, az tudja, hogy a balansz miatt a cyberware mindig annyit vesz el a karakter "emberiességébõl", illetve az õt meghatározó mentális tulajdonságokból és jellemzõkbõl, amennyi fizikai pluszt ad. Shadowrunt imádtam, akinek beveszi a gyomra a cyber fantasy-t, és játszana klasszik papír alapú rpg-vel, annak alap, bár nem tudom ebben a modern világban hányan játszanak még klasszik rpg-vel. Engem is a pc-s rpg hullám rántott ki abból a világból, és néha rohadtul hiányzik, de ma már nem nagyon vannak olyan ismerõseim, akik még játszanak. Pedig mennyire imádtam kalandmodult írni...néha napokig-hetekig elfoglalt egy-egy komolyabb modul megírása, finomhangolása...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Calver
eredeti CP nálad mi? Gibson-féle könyvek? mert abban asszem nincs még említés az "emberséget" felzabáló kiberverekrõl, az inkább RPG-kben jött elõ, hogy Egydimenziós Józsika ne kreáljon magának Schwarzeneggert... viszont ami DXHR-ben van, annak tudtommal meglepõen sok köze van a valósághoz.

Magh
Én a Deus Ex 1 minden részletét jól ismerem, tucatszor végigvittem, a gyengébb második részt is 3-4-szer. A HR-t a kettõ keverékének érzem, talán inkább az IW-hoz áll közelebb (a dialógus mindneképp), de annál sokkal jobban kivitelezett, a minõség vetekszik az elsõével, ám annyi lehetõség nincs, hiszen nincsenek skillek, valamint a pályák is monotonabbak, nincsenek nagy, nyitott terek sem.

A hibái ellenére én már vagy 60 órát tettem bele, most harmadszorra tolom, pedig egy hete jelent meg. Szóval akinek az 1-2 tetszett, annka ez is fog 😊

wedge31
Szerintem böven megéri. A sunnyogás leprogramozásához nagyon értenek a srácok ugyhogy a Thief 4 valszeg jó kezekben van.

Pretorian
Valaki aki játszott az elõzõ két résszel, monnyon' má' valami okosságot a HR-rõl. Megéri a pénzét? Azért is izgat a dolog, mert ugyanez a csapat készíti a Thief 4-et, azt meg rohadtul várom már idõtlen idõk óta.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

MerlinW
Jah, bokáig ér a víz abban a teremben😊

[merlinw.org]

régi motorosoktól kérdezném:

melyík tûnik jobb CP világnak, ez, vagy az eredeti CP, ahol szép csendben becsavarodik a ember a pszichózistól?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Calver
ez tuti? megesküdnék rá, hogy azzal fektettem meg... bár lehet concussion grenade volt az elkövetõ...

#1698-re meg: nekem is baromira bejön a designja, iszonyatosan hangulatos... na meg a másik dolog, ami hihetetlenül elnyerte a tetszésemet: menüben. állítható. fov. erõsen egy olyan dolog, kötelezõvé kéne tenni fejlesztõknek, viszont azzal h itt jelen volt, kapásból hatalmas plusz pontot szerzett a játék. (mintha kéne neki még több <#bohoc>)

MerlinW
Érdemes, mert látványos és egyszerre 10 ellent is megfektethetsz vele😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mert a második boss-nál ha EMP-t dob valaki, akkor agyoncsap az áram😊

[merlinw.org]

wedge31
Sosem késõ rakni rá pontot, hogy lásd miként müködik.

Calver
több helyen olvastam már ezt, de nem igazán értem... minek? EMP-tõl szétesik HUD, és... nos, ennyi. nem olyan hihetetlen veszélyes dolog.

mondjum Typhoon-t se vágom igazán... nagyon szituációs cuccnak tûnt mindig is, azért kigyúrni meg h bossokat picsázza az ember... arra ott van a Concussive grenade.

Skynet
Nemtom azt sose használtam,még most második kitolásra sem eddig.😊
wedge31
Mennyivel egyszerübb ennél egy pár typhoon...persze ha nincs akkor ez van.

Calver
vagy ez <#idiota>

Calver
kérlekszépen, elõször is:
Concussion/EMP grenade van? mert ha igen, akkor szépen amikor rádront ledobsz egy olyat a földre, aztán amíg gondolkodik, beleeresztesz a cuki kis buksijába pár tárat. ismételd, másodiknál nálam halott volt. ja, és mark and track aug-gal követhetõvé is válik <#vigyor1>

Skynet
Kergesd és lõdd, miután rád támadt és követed, gyakorlatilag ha utánamész mástse csinál csak körbekörbe rohangál,hameg lemaradsz vágdle az utat és vágj elé. Csak akkor támad fõként ha szem elõl téveszted de amíg üldözöd csak rohangál..😄
Õszintén, én csak futottam egy kört, minden sarokba dobtam egy aknát, a többit intézte magától 😄
MerlinW
Akkor legyen EMP shield-ed, különben szívás lesz😊

[merlinw.org]

wedge31
Kár, mert az összes boss ellen jó.

Seth
Stungun, revolver

PSN ID.: Beegabor

Nincsen, nincsen nincsen 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MerlinW
typhoon, typhoon, typhoon, typ... ja nem kell, mert már halott😊

[merlinw.org]

Na akkor második boss(csaj) ellen tactics pliz spoilerbe 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MerlinW
Egy játék nem a tûéles és realisztikus textúráktól lesz szép, hanem a stílustól, a mûvészeti megvalósítástól. Én azért játszom, hogy elrugaszkodjak a valóságtól kicsit és nem azért hogy valósághû játékokkal játsszak😊 Szerintem baromi hangulatos a DE3 grafikája/dizájnja.

[merlinw.org]