2597
-
#1917 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jobbra el, szellőző kinyit, bekocog, vár amíg előremennek, elfut mögöttük
bár én GMDX-en simán ledaráltam őket inkább a picsába egy-két jól elhelyezett concussion/frag grenade csodákra képes -
janihunk #1916 Hogy a fenébe lehet ezen a részen továbbjutni?: Tai yong medical:penthouse Jönnek vagy 20an katonák és meghalok miníg. -
#1915 Oh ertem,en eddig csak guggolva kozlekedtem azt hittem az eleg.Meglesem ha hazaertem.Koszi. -
Renegade #1914 ha taserrel kapnak el (azt látod a filmekben, ami drótot húz) akkor mindenképpen eldölsz, mert elsősorban nem fájalmat okoz, hanem átveszi az agyadtól a mozgásért felelős feladatokat ami minden embernél ugyanúgy működik. :-) -
#1913 lehet, hogy az a "bekapcsoló" gombja, de alapból emlékeim szerint ha nyomod ctrl-t, akkor sétál - tisztán emlékszem, h megcseréltem guggolás (alapból C) és séta (CTRL) billentyűit még "indulás" előtt. -
#1912 Caps Lock alapból a séta. -
#1911 nem, fogod magad, leguggolsz (bár ez nem biztos h kell) és *odasétálsz* hozzájuk - alapból ctrl, bár én kapásból átraktam másik gombra. így nem fognak az arcodba robbanni, és simán fel tudod őket szedni, majd utána megajándékozni velük pár unszimpatikust
#1909: de, "csokival", nézd meg inventory-d, biztos akad. ha a második elem van félig lemerülve, az is maxra fog pörögni btw, de általában mindenki csak a legelsővel dolgozik. -
#1910 kiegyensúlyozott szvsz az a sokkoló - jó ha 5 méterre ellő, és valami istentelenül pontatlan... az oké, hogy egy lövés, de oda is kell érni lyukkártyává változás nélkül -
janihunk #1909 Hát nekem soha nem töltött fel csak a legelsőt. Máshogy nem lehet feltölteni? -
#1908 csak a részben kiürült aksikat tölti vissza automatikusan, illetve a legelsőt. mindenkinek. nem a legokosabb technika (szvsz többit is fel kéne töltenie, bár sokkal lassabb tempóban), de ez van. -
janihunk #1907 Veszem észre. De nekem miért csak 1 csík töltődik fel? -
#1906 Nyilvan kifekszel egy sokkolotol.Ahogyan par 9mm golyo a bor alatt sem hiszem hogy gyakran tulelheto.De ez egy jatek.Ha a 3meteres 200kilos ogre ilyen rezisztens az egyikre,akkor legyen a masikra is.Bar lehet hogy megfertoztetek es mar en is a hibakat keresem :D
Aknat csak maxolt lopakodassal lehet felszedni?Nekem allandoan az arcomba robban mind.
-
#1905 Cloak, F1-el aktiválod. legyen rá 4 pontod, mivel amíg nem fejleszted maxra hihetetlenül sok kakaót zabál. -
#1904 meh, nekem remekül futott. FPS-t nem néztem (fraps nem pörgött alatta), de szemmel észrevehető szakadás soha nem volt - bár azt meg kell hagyni, nálam(?) valamiért az alt+tab-ot nem igazán szerette a játék, utána hajlamos volt kicsit haldokolni.
[apro]hozzáteszem: frissen felpakolt, szétnyirbált Win7 lehet segített valamennyit -
janihunk #1903 Melyik a láthatatlanság képesség? Hogyan lehet aktiválni, fejleszteni? -
#1902 Jóvan, fullécsdíben is megvan a 20fps! -
#1901 Pedig ez így van, egy pár lövéssel még 100m is tudsz mászni a sokkolótól viszont azonnal kifekszel ez utobbi saját tapasztalat... -
#1900 Ez tény elsőre engem is a kép elé szövegezett és alvást leszámítva egyhuzamban kitoltam,az ilyen cím ritka,és az év címére is esélyes nálam. De ettől még vannak hibái ami fölött elvakultság szemet hunyni. -
#1899 Sok igazsagot talalok abban amit leirsz,megis...ha belegondolok hogy az utobbi evekben hany olyan jatek volt ami napokig a kepernyo ele szegezett,akkor mar kicsit arnyaltabb a helyzet.A Dragon Age elso reszen es a Fallout/New Vegas-on kivul erre mas jatek nem volt kepes.Lehet szo szarra hypeolt mass effectrol,da2-rol,witcher2-rol,mindet meguntam par nap utan.Ez a jatek viszont tud valamit amit az elso resz is tudott.Nalam minden hibaja ellenere kiemelkedo alkotas.
Mondjuk par fegyvert nerfelhetnenek valami patchben mert az eleg eros hogy az ogrekba beletolok ket tarat mire elhasal,de egy stun gun lovestol azonnal kesz van :) -
#1898 semennyire, lassabb procival és videokártyával gond nélkül elkocogott... persze grafikát kicsit meg kellett nyírni, de egyáltalán nem vészes. -
#1897 C2D6750+HD4850 kombó mennyire fog szenvedni alatta?
Elvileg 1-2 hét, és lesz új erőművem, de eléggé CAN'T FUCKING WAIT az állapotom :DD -
#1896 itt megtalálod
Deus Ex Enhanced-et is érdemes felrakni, sokkal szebb lesz tőle az UI. -
#1895 Google:
Deus Ex HDTP
Deus Ex New Vision
Első találatok. Ebben a sorrendben kell telepíteni őket, New Vision tartalmazza a DeusExE-t és a DX10 mod-ot is. Olvasd el a mellékelt readme-ket. -
Sith #1894 Lentebb volt szó az egyhez a grafikai javításról.. na erről kérhetnék egy linket mert mintha több alternatíva is lenne... csak szeretném tudni melyiket érdemes leszedni vagy ép milyen sorrendben :) -
-
#1892 Malikot én így csináltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egész játék során végig revolver meg sniperrel toltam. Maliknál egyszerűen arról a platformról ahol kezdtem lelőttem mindenkit sniperrel, a robotra meg hajítottam nemes egyszerűséggel egy emp gránátot -
#1891 átlövöd a páncélt, ennyi. pisztolynak ez az erőssége. a gyengéje pedig annyiban merül ki, hogy ha 3-4 ember rád ugrik, a földön néhány másodperc múlva egy gyanúsan Adam Jensen alakú tésztaszűrő lesz, szóval azért érdemes valami másodlagos, pofozkodásra is alkalmas fegyvert magaddal cipelni. -
#1890 Második nekifutásra 35h alatt lett vége. A bossharcok tényleg pofonegyszerüek voltak mert már tudtam mi fáj nekik de maga a játék nekem sokkal nehezebb volt így lövöldözve mint ghostként.
Nagyon sokszor taktikáznom kellet ha sok ellenfél ugrott a nyakamba. -
#1889 Ennyi... Igazából, nekem másodszorra rém könnyü volt a játék, még hardon is, bossokkal sem tököltem 10mp nél többet. Ha kiismered a játék rendszerét, nagyon egyszerü lesz bármi. -
#1888 Malik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetőleg legyen EMP aknád. Azonnal elfutsz szembe a két hevihez, ha van cloak, azt egyből kapcsold be, töltsd az energiát maxra. Őket elintézed (stungun/takedown vagy fegyver). Ledobod az aknát. Ha pacifist kell, a két testet elhúzod biztos távolba, mert a robot robbanása megölheti őket. Innentől van időd a többit elintézni, de azért sietni kell (hardon; mediumon rengeteg idő van) -
Zero 7th #1887 A revolverhez nincs armor piercing mod, a pisztolyhoz meg van, sztem ennyi a különbség. -
#1886 Én nem tudom, ti mit toltok, de most pisztoly+nyílpuska kombóval megyek, és a legkeményebb heavy is azonnal eldől egy fejestől. Talán 2-3 damage mod van rajta meg az armor piercing kit. Viszont most csak fedezékből ill. távolról ölök, általában cloakban hajolok ki, tehát a lövések pontosak. Az első végigjátszásnál pl. revolverrel egy hevibe 2-3 fejes kellett, az elsőtől csak lerogyott. De ott sokkal nyíltabban harcoltam. Nem lehet, hogy itt is van valami rejtett surprise attack? -
Zero 7th #1885 Ja, még persze annyit hozzátéve, hogy az első rész sokkal hosszabb volt, legalább a duplája, de inkább közelebb a háromszorosához. (Mondjuk még nem értem a végére, de már elspoilerezték, hogy nem vagyok tőle messze. Meg persze az is árulkodó, hogy közel kimaxoltam a karakterem, sok már nem lehet hátra) -
#1884 Stungun+ egy emp gránát a mikrobinak, gyorsaságon van a hangsúly. -
Zero 7th #1883 Robbanós hordó szemben, aztán jobbra (ha nem ezzel kezded, elmászkálnak mellőle). Jobbra fenn sniper. Jobb oldali heavy. Gránát a robotra. Bal oldali heavy. Maradék feltakarítása. Autoaim-es assault rifle ajánlott. -
#1882 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyorsan kell. Még gyorsabban. Kezd a nagy robottal, ha megjön[spoiler] -
#1881 Malikot mégis h lehet megmenteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Többször próbáltam, azonnal, amilyen gyorsan csak tudtam lelőttem a 2 v 3 heavy riflés csávót, de amit meghaltak, azonnal felrobbant a repülő. Hagytam is, mentem tovább. De amit nem értettem h került a hullája a Harvesters's Hideouton vmi orvosi szobába?? -
Zero 7th #1880 Ez az ősklasszikus első részben is dettó ugyanígy volt. A harchoz seggbuta volt az AI, egy-két megjegyzésen túl a világon semmit sem befolyásolt, hogy Rambo voltál-e vagy Gandhi, ugyanígy tökmindegy volt, hogy megmentettük-e Pault, mint itt Malikot, és a három befejezés is mindösszesen a legutolsó párbeszédtől függött.
Egyébként kicsit olyan érzésem van, hogy ez nem is egy új játék, hanem az első rész szolgai másolata. Gyakorlatilag ugyanazok a pályák, ugyanazok a sztorielemek, ugyanazok a feladatok és fordulatok a sztoriban, még ráadásul ugyanabban a sorrendben is nagyjából.
Olyan, mintha egy olyan remake lenne, ami nem teljesen hű az eredetihez, de lényegében ugyanaz. Mint amikor egy olyan banda gyárt remake-et, akinek nincsenek meg az eredeti jogok, és itt-ott változtatnak picit. -
#1879 Csak a gallér mintázata maradt le :/ -
#1878 Na igen, bezzeg az AP :D