2597
-
#1717 Jah, bokáig ér a víz abban a teremben:) -
Renegade #1716 régi motorosoktól kérdezném:
melyík tűnik jobb CP világnak, ez, vagy az eredeti CP, ahol szép csendben becsavarodik a ember a pszichózistól? -
#1715 ez tuti? megesküdnék rá, hogy azzal fektettem meg... bár lehet concussion grenade volt az elkövető...
#1698-re meg: nekem is baromira bejön a designja, iszonyatosan hangulatos... na meg a másik dolog, ami hihetetlenül elnyerte a tetszésemet: menüben. állítható. fov. erősen egy olyan dolog, kötelezővé kéne tenni fejlesztőknek, viszont azzal h itt jelen volt, kapásból hatalmas plusz pontot szerzett a játék. (mintha kéne neki még több )
-
#1714 Érdemes, mert látványos és egyszerre 10 ellent is megfektethetsz vele:) -
#1713 Mert a második boss-nál ha EMP-t dob valaki, akkor agyoncsap az áram:) -
#1712 Sosem késő rakni rá pontot, hogy lásd miként müködik. -
#1711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!több helyen olvastam már ezt, de nem igazán értem... minek? EMP-től szétesik HUD, és... nos, ennyi. nem olyan hihetetlen veszélyes dolog.
mondjum Typhoon-t se vágom igazán... nagyon szituációs cuccnak tűnt mindig is, azért kigyúrni meg h bossokat picsázza az ember... arra ott van a Concussive grenade. -
#1710 Nemtom azt sose használtam,még most második kitolásra sem eddig.:) -
#1709 Mennyivel egyszerübb ennél egy pár typhoon...persze ha nincs akkor ez van. -
#1708 vagy ez -
#1707 kérlekszépen, először is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Concussion/EMP grenade van? mert ha igen, akkor szépen amikor rádront ledobsz egy olyat a földre, aztán amíg gondolkodik, beleeresztesz a cuki kis buksijába pár tárat. ismételd, másodiknál nálam halott volt. ja, és mark and track aug-gal követhetővé is válik -
#1706 Kergesd és lődd, miután rád támadt és követed, gyakorlatilag ha utánamész mástse csinál csak körbekörbe rohangál,hameg lemaradsz vágdle az utat és vágj elé. Csak akkor támad főként ha szem elől téveszted de amíg üldözöd csak rohangál..:D -
Richardix #1705 Őszintén, én csak futottam egy kört, minden sarokba dobtam egy aknát, a többit intézte magától :D -
#1704 Akkor legyen EMP shield-ed, különben szívás lesz:) -
#1703 Kár, mert az összes boss ellen jó. -
#1702 Stungun, revolver -
MaRee #1701 Nincsen, nincsen nincsen :D -
#1700 typhoon, typhoon, typhoon, typ... ja nem kell, mert már halott:) -
MaRee #1699 Na akkor második boss(csaj) ellen tactics pliz spoilerbe :) -
#1698 Egy játék nem a tűéles és realisztikus textúráktól lesz szép, hanem a stílustól, a művészeti megvalósítástól. Én azért játszom, hogy elrugaszkodjak a valóságtól kicsit és nem azért hogy valósághű játékokkal játsszak:) Szerintem baromi hangulatos a DE3 grafikája/dizájnja. -
Bulics #1697 Én nagyon várom a magyarítást. Megint játszom az Invisible warral, hogyha az szr volt -mert mindenki és mindek média lehúzta-, akkor ettől el fogok élvezni. -
#1696 Jó nyilván túloztam a csúnyával de nem igazán értem miért pont a TR motorjával készítették, egy U3 sokkal jobban passzolt volna ehhez a világhoz, ráadásul akkor talán élettelibb karakterekkel találkozhattunk volna. -
#1695 -
#1694 Hát mert egyszerűen tök jó benne, hogy mindig máshogy történt sok minden még ötödjére is volt olyan, hogy csak néztem ,hogy jé így is lehet? Remélem a magyar felirat is elkészül hamarosan és akkor újra nekivágok. -
#1693 Szerintem nem csúnya de az biztos, hogy nem lenyügöző. -
#1692 Grafika lenyűgöző? 10 pont? Hát lehet bennem van a hiba de szerintem a grafika csúnya. -
#1691 Ötször? az igen, én háromnál tartok de tervbe van még egy végigjátszás csak most van böven mivel játszani. -
#1690 Ez igaz de míg azt már 4x vagy 5x végigvittem ezt 2-nél többször nem igen fogom. -
#1689 Gamepod teszt. -
#1688 ty -
MaRee #1687 Nem kell ott tartani, már a játék trailerje elárul mindent :D -
#1686 még ott nem tartok :)
szerk.: mármint, ha tényleg közvetlenül feltűnik ez a szimbólum a sztoriban. Ha csak azért van belerakva a bannerba mert szabadkőművesilluminatiNWObullshitmindmeghalunk, akkor csalódtam ಠ_ಠ -
#1685 Nincs benne, hanem az maga a sztori:) -
MaRee #1684 Nem tűnt fel, hogy az egész játék erről szól? :D :D -
#1683 Detroit benzinkút, vagy shanghai lakás. Vagy keresel egyet a titkos helyeken. -
#1682 itt megtalálsz mindent fegyvermodot helyéről -
#1681 hangtompítót melyik árusnál tudnék venni? -
#1680 OFF:
Egyetértek. -
#1679 Na ja:) -
#1678 joga van hozzá, csak vállalni kell a következményeket :P