Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ME2-öt nem tartom jó példának mert az nem 75%-ban volt kész hanem 100%-ban / az más kérdés, hogy a storyja egy hatalmas nagy nulla volt szerintem / és nagyon jó tartalmas dlc-k is jelentek meg hozzá.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valaki itt fel is hozta az ME2-õt, mint ami szerintem a pofátlanság ne továbbja volt.
75%-ban kész játékot kihozni teljes áron, igazi win/win szitú a gyártó és kiadó számára, a fogyasztó, meg mint általában pont le van szarva.
DLC-k terén ami számomra érthetetlen, de elfogadható, az a plusz tartalom vásárlása ("egyedi" ruci, paci, fegyver). Na de patchért pénzt kérni az necces. :-)
Bár az élet egyébb területén is ez a tendencia:
élelmiszer + drog ipar: a tejföl is 250 ml-rõl indult, hol tart most 150 ml-nél? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
[merlinw.org]
Letitiát nem tudom meggyõzni, hogy ingyér adja az infókat ki, be sem jön az Alpha beta omega opció...:S
A kiegészítõ lemezekért régen rendre fizettem mert a tartalmuk elegendõ volt és megérte az árat..Ezek a DLC-nek nevezett szemetek 10bõl jó ha 1 esetben érik az árukat.
MerlinW: Erre pedig jó a crack.😊
A virágbolti DLC-k jó tulajdonsága hogy tökéletesen és problémamentesen mûködik az eredeti játékokkal 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Utálom ezt a mostanában futkározó trendet amikor kiadnak egy kb 75%-os játékot és DLC-vel pótolják teljessé.
Az eddigi talán leggusztustalanabb ilyen a Mafia 2 volt aminél a játék vége igazi se füle se farka és DLC-kkel pótolgatják...
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hát ez vicc azért, ilyen nem volt a DX2-ben.
Fpocok:
1. Vidd le normalra akkor, vagy easyre. Nem szégyen.
2. Tudtommal a boss termében vannak elszórva lõszerek. Legalább is a többinél az volt.
3. Nézz körül, és ha látsz a környezetedben valamit, amit fel tudsz használni, akkor használd.
Az elsõ bosst lopakodós karakterrel lehetetlen kinyírni. Nekem volt egy shotgun-om, egy sokkolós pisztolyom, meg egy sima pisztolyom pár golyóval. Hard-on meg se tudok mozdulni. Már az is nehéz, amikor csak 1 gránátot dobál, de felrobbantok alatta 5!!! gránátot, és már 3-asával hajigálja. Kész, ez túlnõ a karakteren, nem fejlesztettem rajta semmi támadót, csak beszélgetõst, meg falon átlátóst, ennyit tud....
De ha már praxis, akkor itt egy lista az összesrõl... legalább is amirõl eddig lehet tudni.
Ugyanolyan jól megoldottál mit ott vagy itt is elcseszték mint az Arciania-nál?
Ha az ment a gépen menni fog a teljes is?
Jó lenne tudni így megvétel elõtt.