Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud tippet adni a Mercenary Leader boss ellen (aki a gépteremben van). Nem igen használtam kábítófegyveren kívül mást (bár hordok magamnál), de nem igen tudom hogy gyõzhetném le.

wedge31
Mint írtam egyszerû a szitú aki sokalja az árát nem veszi meg nem kötelezö a vásárlás.

A ME2-öt nem tartom jó példának mert az nem 75%-ban volt kész hanem 100%-ban / az más kérdés, hogy a storyja egy hatalmas nagy nulla volt szerintem / és nagyon jó tartalmas dlc-k is jelentek meg hozzá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

alapjában véve én sem szeretem, ha valaki a warez mellett érvel, a vásárlás helyett, viszont a DLC-kkel nem sikerült megbarátkoznom.

Valaki itt fel is hozta az ME2-õt, mint ami szerintem a pofátlanság ne továbbja volt.

75%-ban kész játékot kihozni teljes áron, igazi win/win szitú a gyártó és kiadó számára, a fogyasztó, meg mint általában pont le van szarva.

DLC-k terén ami számomra érthetetlen, de elfogadható, az a plusz tartalom vásárlása ("egyedi" ruci, paci, fegyver). Na de patchért pénzt kérni az necces. :-)

Bár az élet egyébb területén is ez a tendencia:

élelmiszer + drog ipar: a tejföl is 250 ml-rõl indult, hol tart most 150 ml-nél? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Skynet
Szánalmas...De van üzleti érzékük mivel a tizenéves debil amcsilövöldét elõnyben részesítõ célközönség persze venni fogja mint a cukrot..😊
Fpocok
Amúgy tudtok valamit dx dlcrõl? Csak mert én azt hallottam, hogy nem nagyon lesz, mert akik fejlesztették, már más játékot csinálnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Gears of War még ki sem jött, de már van 4 dlc, amit meg lehet venni a teljes játék árának feléért.

"nem tudom meggyõzni, hogy ingyér adja az infókat" Vágd pofon, és már köpi is az infókat <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

MerlinW
Nem tudhatjuk milyen DLC-k lesznek. Borderlands, DA😮 (kettõ kivételével) DLC-k pl. abszolút megérték az árukat, de némelyik ME2 DLC is.

[merlinw.org]

Prince23
A social skill csak a fontosabb, fõküldetésbeli karakterekre érvényes?

Letitiát nem tudom meggyõzni, hogy ingyér adja az infókat ki, be sem jön az Alpha beta omega opció...:S

Skynet
Mi a nagyobb tolvajlás,egy játékot 70%-osan kiadni majd 2-3000 ft-os dlc-kel kiegészíteni,vagy csak a játékot eredetiben megvenni és ezeket a kb 500ft-ot sem érõ dlc-ket letolni?😊
A kiegészítõ lemezekért régen rendre fizettem mert a tartalmuk elegendõ volt és megérte az árat..Ezek a DLC-nek nevezett szemetek 10bõl jó ha 1 esetben érik az árukat.

MerlinW: Erre pedig jó a crack.😊
MerlinW
Feltéve, ha nem Steam-es a játék😊

[merlinw.org]

wedge31
Erre inkább nem mondok semmit, elég velös a véleményem a tolvajokról...<#hehe>

Skynet
Inkább egybecsomag vagy virágbolti dlc.😊
A virágbolti DLC-k jó tulajdonsága hogy tökéletesen és problémamentesen mûködik az eredeti játékokkal 😊
És van aki megvárja az egybecsomagot 😄

Meggyõztek a többiek, hogy azoknak akik nem tudnak angolul (meg gondolom más nyelvet se nagyon, mert lenne fogadásom, hogy pl. franciául is találnék tök jó infókat), nincs is semmi baj, de úgy tukmálják az összes fórumon, mint ha kötelezõ lenne, aztán amikor nagy lelkesen megnyitom, nincs rajta semmi még 😞

wedge31
Ez a jó benne aki akarja megveszi akit meg nem az kihagyja.

Sir Quno Jedi
Node minek magyar wiki egy angol nyelvû játékhoz, amihez rakat wikis info van angolul eleve?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Skynet
Énse de ha van valami amibõl pénzt nem látnak tõlem azok a DLC-k.😊
Utálom ezt a mostanában futkározó trendet amikor kiadnak egy kb 75%-os játékot és DLC-vel pótolják teljessé.
Az eddigi talán leggusztustalanabb ilyen a Mafia 2 volt aminél a játék vége igazi se füle se farka és DLC-kkel pótolgatják...
wedge31
Én nem bánnám.

Csak engem zavar ennyire, hogy a mindenhol ajánlgatott magyar nyelvû Deus Ex Wiki tök "kopasz", alig van rajta infó? Az angolon meg már tavasz óta vagy 20x több infó volt és azóta csak gyûlik. Nem tudom kevesen dolgoznak rajta vagy késõn kezdték, de esetleg lefordíthatnák a nem saját anyagokat, már az is elõrébb lenne. vagy nem kéne ajánlgatni amíg nem ér el egy készültségi fokot. Ez így kiábrándító.

Fpocok
VÓTMÁ

Skynet
Hát ha ez igaz akkor már látom elõre hogy DLC halmazt kapunk,mostani szokás szerint...

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Avenger
Közepes fokozaton, lopakodós karakterrel, álcázás nélkül:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elején jobbra bebújtam az oszlop mögé, amíg közel jött, majd átszaladtam a következõ oszlophoz, és kilõttem a kis gáztartályt a háta mögött, attól lekábul, kapott 5 lövést revolverbõl. Elkezdett gránátokat dobálni akkor beszaladtam egy kis mellékszobába, majd újra ki megint négy lövés mert még köhögött a gáztól és el is patkolt.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ryder62
Most megnyugtattál. Akárhogy állítgattam a beállításokat vannak pillanatok mikor beszaggat a játék. Egy fél másodpercre meg áll a kép de eléggé zavaró. És leginkább töltés után vagy nagyobb helyszíneken.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

broman191
http://13311tower.com/

A kód megfejtésével kapcsolatos. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

wedge31
Nézd meg a videót.

Jó, én nem spoilerezek, csak felhúztam magam.

wedge31

Arthas
Ezthittem játékbeli elem.. Már kerestem fel a dokit😊 Idegesítõ ,meg az volt a fura hogy elötte lévõ szintlépésemnél , a hubom elkezdetett villogni ,meg rebootolni...

Majd holnap. De mibe, hogy kilövi a kezembõl... 😄
Hát ez vicc azért, ilyen nem volt a DX2-ben.

Hát én pedig 5 gránátot robbantottam fel alatta, és kétszer közvetlen közelrõl fejbe lõttem shotgunnal...

Nincs még personal cloak-om, nem fejlesztettem fel. Baromságokra költöttem.
Fpocok:
igen, vannak ilyen elógó nehéz cuccok, de egyszerûen hülye helyen vannak, nem tudom ellõni, ahhoz az kellene, h arrébb menjen ez a boss.

Skynet
Az elsõ boss-t hardon megdobtam 3 gránáttal,pofátlõttem a tápos shotgunommal egyszer és megfeküdt,kb 1 métert nem tudott mozdulni a videó után.😊
Ez biztató, köszi szépen!
Fpocok
Te minek neveznéd azt, hogy felveszel egy tárgyat és meghalsz? Szerinted nem bug?

Azt meg már nem is mondom, hogy
a boss úgy közlekedik, hogy elvileg nem is lát, mégis állandóan felém tart. Kell vele fél óráig cikázni, épphogy átkúszva fedezékbe, h végre arrébb menjen. De ha észrevett is, hajítja a hülye gránátokat

Arthas
Bug? Bazz ,akkor ez lenne a 2. bug ami miatt elölrõl kéne kezdenem a játékot? Elösször eltûnt a HUB-om, és sehogy se tudtam visszahozni ,még a régi játékállások visszatöltésével sem, most meg ez... Pedig már a játék vége felé járok ,a 2. Boss után hard nehézségben😞

Skynet
Amíg az ellenfél nem lát meg addig ghost vagy tehát ha hangtompítóval lelõsz egy embert és körégyûlnek,leszedsz mindenkit,akkor is ghost vagy és kapod a ghost pontot a szakasz végén hiába voltak HOSTILE-k a hullák és a lövölde miatt...Egészen addig amíg meg nem látnak.
Tele van a szoba fegyverekkel, használd az oszlopokat, és van 1-2 robbanó hordó is. A personal cloak is segít. Egyáltalán nem nehéz.
Fpocok
YOU DO IT WRONG!

1. Vidd le normalra akkor, vagy easyre. Nem szégyen.
2. Tudtommal a boss termében vannak elszórva lõszerek. Legalább is a többinél az volt.
3. Nézz körül, és ha látsz a környezetedben valamit, amit fel tudsz használni, akkor használd.

Na jó. Nekem már most elegem van. Sose voltam jó rpg-kben, de ez mégiscsak sok.

Az elsõ bosst lopakodós karakterrel lehetetlen kinyírni. Nekem volt egy shotgun-om, egy sokkolós pisztolyom, meg egy sima pisztolyom pár golyóval. Hard-on meg se tudok mozdulni. Már az is nehéz, amikor csak 1 gránátot dobál, de felrobbantok alatta 5!!! gránátot, és már 3-asával hajigálja. Kész, ez túlnõ a karakteren, nem fejlesztettem rajta semmi támadót, csak beszélgetõst, meg falon átlátóst, ennyit tud....

Fpocok
LOL. Ez valami új bug lehet.
De ha már praxis, akkor itt egy lista az összesrõl... legalább is amirõl eddig lehet tudni.

Arthas
Az mitõl lehet ,hogy felveszek egy parxis kittet és meghalok? Mintha túltöltõdnék, most attól félek ,hogy amint szintet lépek és automatikusan kapok egy praxist meg fogok akkor is halni...

Nem százas a játék, de valószínûleg ugyan azt tudta a béta is. Némelyik erõs konfignál beszaggat futás közben, tök mindegy milyen erõs vas van alatta. Ez nem mikró szaggatás, konkrétan néha megáll a videók alapján. A tesztek szerint fõleg az elsõ procimagot hergeli fel, néha a másodikat, a többi meg félgõzzel sem megy. De ha a béta jól ment, akkor a véglegessel sem lesz gond szerintem, már az eredetivel.

Fpocok
Sokan egy DLCre tippelnek arról az idõben, amikor Adam a
szoliban feküdt napokig

Érdeklõdnék hogy a kiszivárgott bétához képest mennyire jól van a teljes játék optimalizálva?
Ugyanolyan jól megoldottál mit ott vagy itt is elcseszték mint az Arciania-nál?
Ha az ment a gépen menni fog a teljes is?
Jó lenne tudni így megvétel elõtt.
wedge31
Jó kérdés...

Fpocok