Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kagylók budipapír helyett. Utalás a Demolition Man címû filmre.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MerlinW
Mit kell nézni rajta?

[merlinw.org]

tutituti
hopp

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Ismerõsöm most lõtte:

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
Érdemes akkor is hekkelni ha van jelszavad.

[merlinw.org]

MerlinW
Még több jóságot kapsz, ha magát a szervert töröd fel a zöld bogyó helyett. Már amikor van rá lehetõség persze.

[merlinw.org]

Skynet
A hackelés ad xp-t hackeléshez motyit vagy pénzt,ha kifejleszted van olyan képesség ami ha ráviszed az egeret az egyes részekre mutatja mi van bennük,jelentõsen egyszerüsítve a beszerzést...Alapból is jár xp de van hogy külön egy node feltöréséért akár 2-300 xp is jár..
Mindkettõ. Játék elején szerintem annak is érdemes hackelgetni aki amúgy nem gyúr rá, pl. elsõ küldetésben elég sok XP-t lehet vele szerezni ...

Sziasztok!

Hackkelés ad xp-t? Vagy a talált kóddal kinyitni az ajtót?
Skynet
Csak nem bírtam és ujrakezdtem egy mészáros bunkó karakterrel de eddig kiábrándult vagyok. Mindenkit lemészároltam az elsõ küldetésben,túszok hullák csak az öregasszont maradt meg, a kopaszt is fejbelõttem..Malikkal összevesztem vagyis jó bunkón válaszoltam...Erre a bázisra visszatérve mintha mise történt volna: Ugyanaz az öröm szöveg hogy jó hogy itt vagyok...
Eddig pár beszédkülönbségen kívül nulla változás...Ja de...Kevesebb XP..😊
Miért van nálad lézerpuskába munició? 😛
MerlinW

[merlinw.org]

Fpocok
Ehh baszki. TBnek milyen jól van rendezve az inventoryja... nekem egy akkora kupi volt, hogy az nem igaz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Nameless mod zseniális anyag. 30+ óra Deus Ex😊

[merlinw.org]

Fpocok

Skynet
Én is végigtoltam de ott a textúrapeccs,a Nameless mod (szintén textrapatchelve), ezután a game után inkább igénylem azt mint mást 😊
wedge31
Az elsõt ez elött toltam végig az új textura patchel negyedik alkalommal, nem hiszem, hogy mégegyszer elõveszem annyira tudom már mi merre...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Skynet
Minden térképen végigbolyongtam és hekkeltem az összes szgépet,behatoltam mindenhova és végülis mindenhol mindenkit leütöttem/likvidáltam..+ a soksok olvasás...Van egy rakat poén a félreesõ szgépeken,utalások a Bladerunnerre,stbstb...Frankó amúgy csak az hogy tényleg a végsõ döntésen múlik a megnyerés és mindig egy 30mp-es videó (más témával) na az annyira nem gyerebe...Még 1szer biztos kitolom legyilkolva mindenkit,de majd késöbb,most elõveszem az elsõ részt és kitolom inkább újra azt.😊
wedge31
Az szép, nekem 39h volt az elsõ végigjátszás sunnyogós ghost karival a végével spec semmi gondom nem volt nálam maradt a majdnem tizes értékelés mert azért nem tökéletes a játék.

Most második nekifutásra vegyítem a lopakodást és a lövöldözés plusz a választásoknál is másképp döntök mint elsõre.

Skynet
A praxisokat a végefelé márcsakúgy szórtam befelé,a stealth motyikat pl nem is használtam egyszer se...
A játék megnyerése kicsit kiábrándító viszont,már megint egy nagy játk aminek a végén egy 30mp-es videóval le vagyunk rendezve....Mikor vesznek már példát a MGS sorozatról?
Ráadásul ahogy elnézem a megnyerés szinte a legutolsó döntésünktõl függ,hogy addig tulképp mindenkit halomraölünk és lexarunk,nemsegédkezünk és mit csinálunk szinte teljesen mind1....
A megnyerésig erõs 9/10 volt a game de így a megnyerés után és ezeket tudva visszaesett 8/10-re,mivel erõsen megcsappant a kedvem az ujrajátszástól (fõként az utsó döntéses végkifejlet miatt).
Skynet
Na végigtolva...Potom kb 45 óra alatt,mindent elolvasva,szarráhekkelve,néhány öléssel amúgy végig ghostként suttyomba behatolva,mindenkit elkábítva (ölés csak végszükség esetén volt+fõganék.)

Másnak nem melegíti túl a game a vgaját? Kb. 20 órám van benne, és eddig kétszer már megadta magát a gépem egy kikapcsolás formájában :/ Más játékkal nem fordult még ez elõ, bár HoN és TF2-n túl nem is játszom mással, azok meg ugye azért régebbiek már.
Nagylaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mindenkinek, csak azoknak akik beültettetik az új chipet a LIMB -nél! Ugye az már a buherált verzió ami miatt begõzölnek az emberek szerencsére amikor aktiválják a mienk már nem úgy mûködik.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

köszi😊
igen, kétszer is...
ha az antennás küldi után elmegyek ditroitból, akkor oda visszatér még a játék?
Fpocok
Nem.

Ha egyszer végigtoltam a gametújra lehet kezdeni ugyanazzal a karakaterrel hogy a képességek is meg legyenek?

Fpocok
Szobrosra gondolsz? Mert ott szerintem mindenkinek meghülyül a cuccos. Amúgy nem volt nehéz, pár GL azt annyi

Prince23
Csak tudod kérdés, hogy ki milyen stílusban tolja a gamet, milyen "kasztot" farag ki Jensenbõl...

Második végigjátszásra mindig tartok magamnál jóféle halálos fegyvereket, kizárólag a bossokra. A többieket puszta kézzel gyilkolom, már aki rászolgál, mert lopakodom 😄

Te vagy esélytelen, még álcázva is könnyû észrevenni, de amúgy meg 2 dolgot szokott csinálni:
1. A veled szembe lévõ sarokban gubbaszt
vagy...
2. Belülrõl odalopózik a te oldalodon lévõ falhoz, és átugrik hozzád.

Ezen felül néha dobál gránátokat.
Annyi az egész, hogy nem rambo módjára kéne õt küldeni hanem gránáttal bebénítod (ilyenkor a cloak is lemegy amúgy) és utána tolod lézerágyúval.
JethroHUN
Szerintem mind, mert dobott rám egy concussion gránátot és bevakultam, pedig ki volt fejlesztve a védelem ellene.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lopakodós karival kinyírtam, a "szobrok" alapzatán am vannak fiókok amik tele vannak lõszerrel meg fegyóval. Mellesleg, annál a bossfightnál MINDEN augment kinyiffan, vagy az olyanok mint páncélzat, célzás stabilizátor, stb müködnek?

Jah, és csak szólok: Nem az az utolsó bossfight.

Én gáz és EMP gránátokkal dobáltam, plusz toltam neki a lézerágyúval (ottvan valahol egy), seperc alatt kidõlt.
JethroHUN
Nekem sem volt nehéz, eddig egyik se. maximum 3madjára sikerült. De mégis hogy nyírjam ki? ha nem látom... se rakéta nincs pedig arra lehet rakni hõkövetést -.-" Laser Riflém van 2600nyi töltéssel + még rengeteg gránát, minden fajtából. DE smart vision nélkül h lássam ha álcázva van? esélytelen az egész.

Lentebb írta valaki, hogy jön vasárnap DLC, csak nem arra utal?

sziasztok! az után érdeklõdöm hogy ha az antennás küldi után elmegyek ditroitból, akkor oda visszatér e még a játék
SZEG007
az a boss 4 gl-töl kifekszik nemtudom mi olyan eszement nehéz fedezékböl ráküldeni. Igazándibol nekem egyik boss se volt nehéz, már az elsöt is 3 rakétával megküldtem azt feküdt.

JethroHUN
Elértem a játék végére, az utolsó boss jön, azaz csak jönne, ha a készítõk nem az utolsó szarházi szemetek lettek volna. Most legszívesebben vissza vinném a boltba ezt a gamet. Ki adok érte több mit 10k-t és még végig sem tudom játszani?
Voltak azok a "rosszul létek" mint ha EMP eltalál, reboot stb... mikor másodjára vagyunk Heng Shaban, akkor össze is esik, Adam, és jön is mindjárt az üzenet Pritchardtól... h a bio chip hibás, HA úgy gondolom akkor menjek cseréltessem ki a LIMB clinicnél. NA EZ AZ a pont ami eldönti h végig lehet-e vinni a gamet vagy sem. Mert annyi az összes fejlesztésednek, és a teljes HUDnak, se a smart vision, se a cloak se semmi nem fog mûködni. Szóval verjem be a legerõsebb bosst, úgy h közben láthatatlan, GL-el lõ, én meg nem látok semmit csak vibráló reboot és failure feliratokat a képernyõn. Give me Deus ex szinte kezdtem, idáig nem volt gond, de most a easyn sem megy....

Avenger
<!--XB3PK2S6L2S1B3# #II QB6 #63A2Q--> található a 13311tower.com forrásának az alján.

A 13311tower.com alapján átalakítva "congratulations see you on sunday" üzenet jön ki. Szóval itt a vége vasárnap lesz valami 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Magh
Ez érdekes, Pacifist megvan, de a Foxiest of the Hounds nem, pedig hostile sosem voltam, riasztásra sem emlékszem. Valahol benézhettem :S

MerlinW
Intkeys-en most írta nekem egy admin, hogy ezen a hétvégén jön egy DLC.

[merlinw.org]

Fpocok
"The background image on http://www.13311tower.com has GPS coordinates in its header. If you use Google maps to locate the coordinates, they lead to Ayers Rock.

Ayers Rock is also known as "Uluru".

The Morse code is "11m13clinic".

Using "uluru" / "11m13clinic" as the L/P when clicking on the illuminati all seeing eye in at 13311tower.com yields this image."

MerlinW
“And yes, we started to work on DLC. That will be an extention of Deus Ex: Human Revolution. Me and Dugas, the game director, we started to work on that.”

[merlinw.org]

Több napi próbálkozás után gondoltam is elolvasom a lapon mit írnak és tényleg! 😄
De hozzá tartozik, hogy nem aktív steam felhasználóként mire megtaláltam hol a rákban van a 100 menüpontból az az aktiválás ...

wedge31
Rá volt írva a papira hogyan kell aktiválni öket...

Ennél furább, hogy az extra fegyverek és küldetést miért nem DLC-ben oldották meg. Mire rájöttem, hogy kell aktiválni õket ... ehhh.

Fpocok
Mondjuk két DLC már van, majd azok is megvehetik, akik az alapot vették meg.

kicsit off

ami esetemben érvként szolgál az ME2 mellett mint jó példa, hogy a játékba benne volt sok szöveg, videó amihez a DLC majdhogynem csak a grafikát tette mellé (tehát az eredeti projekt része volt, csak gondolom a határidõ beleszolt). Nem vitatom, hogy az Overlord, Arrival megérte az árát, de érzetre nálam savanyú a szõlõ, hiszen a játék részének kellett volna lennie. Persze fellehet hozni, hogy régen az ilyet kiegnek, küldetés lemeznek hívták, szóval megértem az általad képviselt álláspontot is.

szvsz sokan azért szerzik be a story dlc-ket így vagy úgy mert ott a "kell" érzés amire tudatosan épít a kiadó.

Én ebben csak a profit hajkurászást látom :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

MerlinW
Valami tuti lesz, mert Steam-en van külön DLC szekciója a játéknak, azt pedig csak akkor kapják a játékok, ha a fejlesztõk külön kérik a Valve-tól.

[merlinw.org]

Fpocok
A külsõ falon vannak szekrények, fegyverekkel meg lõszerekkel. Illetve a robot csaj is beszélt valami áramos cuccról, azt nem tudom mi, mert sikerült megölni anélkül is