2597
-
#1757 OMG akkor én még csak olyan 30%-nál tarthatok pedig 23 órát gémeltem már vele. Hát egy biztos: a játékidőre nem lesz panasz :) -
#1756 Az jó, köszi. -
Richardix #1755 habár... ink csak 40% -
Richardix #1754 hát... olyan 45%-nak mondanám -
#1753 Most kell Sanghaiban a Panguban felmennem a torony penthouse részébe. Ez kb. hány százaléka lehet a játéknak? -
Richardix #1752 jah bocsesz, rossz topic :P -
Richardix #1751 Huh... megismerkedtem a graveirekkel.. nem akarok megismerkedni a graveirekkel. :D -
Richardix #1750 Persze, tele van minden hely riasztópanelekkel (azok a tenyérlenyomat olvasós cuccok), ha bekapcsolják a riasztót csak odamész egy ilyenhez és kikapcsolod. meg is lehet hackelni, akkor elvileg nem tudják bekapcsolni. -
#1749 Lehet, hogy Kobe szórakozik a játékkal most ugyis nagyon ráér... -
Renegade #1748 érdes, engem a shadowrun sámánjai zavartak, pedig szeretem a techno-mage világokat. :-)
Gibsonn remek könyveket írt, imádtam a stílusát, jöhetne már a Neurománc film.
Játéktechnikailag és cyberware bünti rendszerre nálam a Cyberpunk 2020 volt az etalon, a szabályrendszerével, cyberpszichózissal, vámpírkrómokkal egyetembe. Figyelembe véve, hogy rendörpszichiáter írta a szabálykönyvet, nálam igen csak átjött az a rendszer.
Na igen, mesélni remek dolog volt, legyen szó bármiről, mondjuk én általában improvizáltam. :-)
A papiros szerepjáték csúcsa nálam az volt amikor felkértek CP-t mesélni egy szerepjáték találkozón, de rohadt rég volt már. :-) -
#1747 Kész :DDD -
#1746 Köszi szépen a segítséget! Megpróbálom úgy ahogy mondtátok! Ha esetleg megölök mindenkit az őrsön, akkor a riasztót ki lehet valami úton módon kapcsolni? Mert először próbáltam, egy ilyen lövöldözős megoldást, de utána a rendőrséget elhagyva, az őrs előtt is a rendőrök rám támadtak. -
#1745 -
#1744 -
#1743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom azért, amiért Vasili Sevchenko karja Tongon figyel. Augmentekkel bizniszelnek. Egyébként nekem nem tűnt fel, pedig én hagytam meghalni.:) -
#1742 Ehhehe, ha jól dumálsz a recepciós beenged,lekell menni hullaházba és hullát megvizslatni/felvenni ami nála van. Ha nem sikerült akkor van kismillió módja a bejutásnak:
a. Lemészárolsz mindenkit
b. Elmész a rendőrség mellé az áramozott területre,ládapakolgatással átmész az áram fölött (vagy emelvényt építesz a kerítés mellé a ládákból,mind1),majd ha átjutottál a rendőrség mellett lemehetsz a csatornába és onnan bejuthatsz vagy felmászol és ajtón vagy feljebb mászol és ereszen keresztül.
-
#1741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj a csatornán vagy a tetön át. -
#1740 Azt meg tudnátok mondani, hogy a Rendőrségen mit kellene tenni, mert beszéltem ott az egyik rendőrrel, de amikor be akarok menni az ajtón, akkor nem enged tovább. Aki meg a pult mögött van, azzal is beszéltem, és semmi. Pedig az alaksorba mutat a háromszög! Mit hagytam ki esetleg? -
#1739 Nemtom feltünt-e valakinek deee:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Malik megmurdel késöbb a holtteste ott van Tong egyik "orvosi" szobájában egy szép nagy nyílt sebbel a fején. Mi a fenét keres ott a holtteste? -
#1738 Laser rifle. Véletlenül vettem fel:) -
#1737 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Laser Rifle? -
Richardix #1736 asszem laser rifle töltény -
#1735 btw amiből 3000 van, az micsoda? képről az istennek sem ismerem fel. -
#1734 akkor ezzel kontrázok
[apro]1-esen alapból revolver lenne
#1733: csak túl jó vagyok, és a nyakamon marad a rengeteg lőszer/gránát... pedig GMDX-en játszom -
#1733 -
#1732 Nekem sosem volt hely problémám. Ez a játék legvégén készült -
#1731 az. illetve... inkább szimplán kicsit túlzásba esett a készítő - ha lőszerek 100-as kupacokba gyűlnének, gránátok meg hármasba, semmi gond nem lenne vele, sőt...
na meg attól is függ ki hogy használja - én ettől nem fogok több fegyvert magammal cipelni (mert minek), viszont a tököm tele van már azzal, h semmi helyem sincs. -
#1730 Patch kell neki. -
#1729 Szvsz EZ CSALÁS! -
Zero 7th #1728 Mi a jóisten kurvaannyáért tölt ez ennyit? -
#1727 körbenéztem már neten hátha valaki modolta csöppet a cuccok "kupacának" méretét, mivel már 500+ lőszerrel rohangáltam két fegyverhez és nem igazán volt helyem, és...
második oldalra pörget, élvezkedik -
#1726 Bejelentették, jön októberben az első dlc.
The Missing Link DLC:
-New layers of conspiracy unveiled
-Sprawling new environments
-Brand-new characters to interact with
-Rebuild Adam's augmentation set from scratch. Build up a brand new Adam! -
#1725 STEAM írja. -
#1724 Ezeket a számokat honnan szeditek? Írja valahol a játék? Nem találtam -
#1723 Elsőre nálam 39h volt. -
#1722 Na ennek örülök, akkor megveszem majd ha lesz rá zsugám.
Játékidő közepes nehézségi fokozaton mennyi kb. ?
@1721
Aki vágja a Shadowrun és a szintén Gibson műveiből építkező Cyberpunk világát, az tudja, hogy a balansz miatt a cyberware mindig annyit vesz el a karakter "emberiességéből", illetve az őt meghatározó mentális tulajdonságokból és jellemzőkből, amennyi fizikai pluszt ad. Shadowrunt imádtam, akinek beveszi a gyomra a cyber fantasy-t, és játszana klasszik papír alapú rpg-vel, annak alap, bár nem tudom ebben a modern világban hányan játszanak még klasszik rpg-vel. Engem is a pc-s rpg hullám rántott ki abból a világból, és néha rohadtul hiányzik, de ma már nem nagyon vannak olyan ismerőseim, akik még játszanak. Pedig mennyire imádtam kalandmodult írni...néha napokig-hetekig elfoglalt egy-egy komolyabb modul megírása, finomhangolása... -
#1721 eredeti CP nálad mi? Gibson-féle könyvek? mert abban asszem nincs még említés az [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CyberneticsEatYourSoul]"emberséget" felzabáló kiberverekről[/URL], az inkább RPG-kben jött elő, hogy Egydimenziós Józsika ne kreáljon magának Schwarzeneggert... viszont ami DXHR-ben van, annak tudtommal meglepően sok köze van a valósághoz. -
#1720 Én a Deus Ex 1 minden részletét jól ismerem, tucatszor végigvittem, a gyengébb második részt is 3-4-szer. A HR-t a kettő keverékének érzem, talán inkább az IW-hoz áll közelebb (a dialógus mindneképp), de annál sokkal jobban kivitelezett, a minőség vetekszik az elsőével, ám annyi lehetőség nincs, hiszen nincsenek skillek, valamint a pályák is monotonabbak, nincsenek nagy, nyitott terek sem.
A hibái ellenére én már vagy 60 órát tettem bele, most harmadszorra tolom, pedig egy hete jelent meg. Szóval akinek az 1-2 tetszett, annka ez is fog :) -
#1719 Szerintem böven megéri. A sunnyogás leprogramozásához nagyon értenek a srácok ugyhogy a Thief 4 valszeg jó kezekben van. -
#1718 Valaki aki játszott az előző két résszel, monnyon' má' valami okosságot a HR-ről. Megéri a pénzét? Azért is izgat a dolog, mert ugyanez a csapat készíti a Thief 4-et, azt meg rohadtul várom már időtlen idők óta.