Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[merlinw.org]
Hackkelés ad xp-t? Vagy a talált kóddal kinyitni az ajtót?
Eddig pár beszédkülönbségen kívül nulla változás...Ja de...Kevesebb XP..😊
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most második nekifutásra vegyítem a lopakodást és a lövöldözés plusz a választásoknál is másképp döntök mint elsõre.
A játék megnyerése kicsit kiábrándító viszont,már megint egy nagy játk aminek a végén egy 30mp-es videóval le vagyunk rendezve....Mikor vesznek már példát a MGS sorozatról?
Ráadásul ahogy elnézem a megnyerés szinte a legutolsó döntésünktõl függ,hogy addig tulképp mindenkit halomraölünk és lexarunk,nemsegédkezünk és mit csinálunk szinte teljesen mind1....
A megnyerésig erõs 9/10 volt a game de így a megnyerés után és ezeket tudva visszaesett 8/10-re,mivel erõsen megcsappant a kedvem az ujrajátszástól (fõként az utsó döntéses végkifejlet miatt).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Második végigjátszásra mindig tartok magamnál jóféle halálos fegyvereket, kizárólag a bossokra. A többieket puszta kézzel gyilkolom, már aki rászolgál, mert lopakodom 😄
1. A veled szembe lévõ sarokban gubbaszt
vagy...
2. Belülrõl odalopózik a te oldalodon lévõ falhoz, és átugrik hozzád.
Ezen felül néha dobál gránátokat.
Annyi az egész, hogy nem rambo módjára kéne õt küldeni hanem gránáttal bebénítod (ilyenkor a cloak is lemegy amúgy) és utána tolod lézerágyúval.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jah, és csak szólok: Nem az az utolsó bossfight.
Én gáz és EMP gránátokkal dobáltam, plusz toltam neki a lézerágyúval (ottvan valahol egy), seperc alatt kidõlt.
A 13311tower.com alapján átalakítva "congratulations see you on sunday" üzenet jön ki. Szóval itt a vége vasárnap lesz valami 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ayers Rock is also known as "Uluru".
The Morse code is "11m13clinic".
Using "uluru" / "11m13clinic" as the L/P when clicking on the illuminati all seeing eye in at 13311tower.com yields this image."
[merlinw.org]
De hozzá tartozik, hogy nem aktív steam felhasználóként mire megtaláltam hol a rákban van a 100 menüpontból az az aktiválás ...
ami esetemben érvként szolgál az ME2 mellett mint jó példa, hogy a játékba benne volt sok szöveg, videó amihez a DLC majdhogynem csak a grafikát tette mellé (tehát az eredeti projekt része volt, csak gondolom a határidõ beleszolt). Nem vitatom, hogy az Overlord, Arrival megérte az árát, de érzetre nálam savanyú a szõlõ, hiszen a játék részének kellett volna lennie. Persze fellehet hozni, hogy régen az ilyet kiegnek, küldetés lemeznek hívták, szóval megértem az általad képviselt álláspontot is.
szvsz sokan azért szerzik be a story dlc-ket így vagy úgy mert ott a "kell" érzés amire tudatosan épít a kiadó.
Én ebben csak a profit hajkurászást látom :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[merlinw.org]