Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
...és a berobbantással el is buksz 500+ xp-t. mondom, hackelés kifizetõdõ <#hawaii>
na meg capture minden szintje -10% detectiont ad (stealth -15%-ot), szóval már ezért sem rossz üzlet.

"The trees move. Do you not see it?"

Ja, nem. Nem gyúrok így semmire, csak megyek elõre és ahol lehet ott elbújok, ahol nem ott rambózok. A pontokat sajnos össze-vissza koncepció nélkül osztottam el, majd következõ végigjátszásban máshogy próbálom.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fpocok
Achievment.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hogy mire?

Prince23
Egyébként mielõtt beléptek Elizához, van egy bazinagy irodaterem középen tele PC-kkel. Na a fiókokat kutassátok át, mert egy Praxist rejt valamelyik fiókocska 😊

JethroHUN
Tudok arról a paraxis kitrõl, de egy demo pack is elég 😊 mert odabent már csak 2es ajtó van, meg egy 3as(?) számítógép amiben benne van a jelszó a rácshoz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Calver
hackelés igazából "kifizeti önmagát", szóval már ezért is megéri felhúzni - pl Detroit-ban is van egy Praxis kit, amit csak 5-ös hackeléssel lehet elérni.
bár maxolni tényleg nem kell minden ágát, 5 pont Capture + 1 Stealth nekem most bõven elegendõnek tûnik.

Prince23
Amúgy foxiera gyúrsz?

Devids Pro
Fenn az egyik fiókban van egy EMP gránát.
Prince23
De aki lopakodik, és fõleg foxiera gyúr, annak nélkülözhetetlen.

EMP-vel ugye lebuksz, azonnal hostile leszel, hiába elbújsz, cloakozol.

JethroHUN
Jah jó ha van, de folyamatosan, játék elkezdése után ne csak azt húzza senki, vannak a hackelésnél jóval fontosabb aug.-ok. Sztem egy ideig elég csak a lv3 + sentry turret, boss fightnál úgyis a dermal armor a hasznosabb 😄

Calver
akkor alternatív megoldások... esetleg nehéz tárgyak a közelben amiket hozzájuk vághatsz? <#vigyor1>

Sajnos addig nincs kimaxolva, csak lvl 5-ig hogy tudjak terminálokat törni.. Hát így érdekes lesz <#fejvakaras>

Prince23
Véletlenül nincs praxis pontod? a Hack skillnél a robotig el kell juss.

A Hack Captured részt mindenki maxolja ki. Csak jó tanácsként. fõleg aki lopakodik, sunyizik, azoknak jó ha van.

Calver
ahogy belépsz a szobába, bal oldalon a hangár végében van egy terminál, ott ki tudod õket lõni... ha van megfelelõ hackelési képzettséged.

Hiába megyek fel a fenti számítógéphez feltörni, csak a kamerát tudom nézegetni, nincs olyan opció hogy a robotokat kikapcsoljam <#confused>

Magh
Igen, de írtam is, hogy a mindenkit kiütök módszer elég irreális, értelmetlen XP-hunt.

Prince23
EMP-vel, DE ha lopakodsz, kapcsold ki a robotokat a fenti épületben és nem elszel Hostile!

de ha rambózzol, mehet az EMP, amit alább is írtak

Fpocok
Nekem annál a résznél volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
két EMP gránátom. Második nekifutásra, amikor még csak élednek fel, odadobtam eléjük... lõni sem tudtak 😄

Hengshában amikor menekülök a toronyból(miután az a híradós vagy milyen csaj bezárta magát a pánikszobájába), hogy kell a hangárnál kinyírni a két robotot? Csak egy 10mm-es van nálam meg egy shotgun 7 lõszerrel, se EMP gránát, se semmi.

JethroHUN
Pl ezzel: http://deusex.wikia.com/wiki/Cyberboost_Proenergy_Bar de van nagyobb kiszerelés is és limb clinicnél vehetõ egész nagy doboz, csak 4 négyzet helyet foglal dbja.

Fpocok
LEhet szedni ilyen energiabárt, amit meg tudsz enni, ilyen csoki papír ikonja van. Van 2es, meg 3as kiszerelésben is. Cronoboost vagy mi a neve.

Csokival 😊
És a másodikat hogy/mivel tudom feltölteni?

Amelyik nem emrült még le teljesen, azt feltölti, de ha teljesen lemerült akk nem. Ez alól csak a legelsõ elem a kivétel.
Fpocok
Mert mindig csak az éppen aktuálisat tölti fel. Tehát ha két kockád van tele és elhasználod annak a felét, akkor visszatölti, de pl ha két kockád volt tele, és elhasználsz másfelet, akkor csak azt a felet tölti vissza.
Elején én sem értettem, hogy miért nem tölti fel teljesen.

Az miért van hogy az energiánál az elsõ "elemet" feltölti de a mellette lévõt azt nem?

Miért ha leütök valakit azt is kifoszthatom.
Prince23
Meg adatok is vannak a katonáknál.

Magh
Na igen, csak ne felejtsd el, hogy a hullák rengeteg pénzt rejtenek, én most simán a legelején megvettem két praxis kitet a LIMB-ben, ghostolva meg alig tudtam erre költeni. Persze ki lehet mindnekit ütni, de annak meg nem sok értelme van, max XP-vadászat.

Prince23
SPOILER ALERT

Csak akik végigjátszották!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként, ha a Convention Centerben nem tudod meggyõzni az igazságról Will Taggertet, akkor a csatornákban dekkoló Sandoval rögtön ellent áll Jensennek. Hostile-lal :S

elképesztõ hogy sokadik végigjátszásra is tartogat meglepetést a game 😄

most direkt úgy tolom, hogy a dialógusokban keresem az alternatívákat.

wedge31
Ez a lista alapján tényleg ugy fejlödsz a leggyorsabban ha ghostban nyomod, hackkelsz amit lehet és átkutatsz minden területet.
A harc annyira nem is kifizetödõ.

Combat Bonuses:

Man Down : Incapacitate an enemy - 10 XP

Merciful Soul : Incapacitate an enemy non-lethally - 20 XP

Marksman : Incapacitate an enemy with a headshot - 10 XP

Expedient : Incapacitate an enemy with a takedown - 20 XP

Two Against One : Incapacitate two enemies with a multiple takedown - 45 XP

Hunk of Junk : Disable a Medium Sentry - 45 XP

Hunk of Junk : Disable a Box Guard - 250 XP

-------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------

BASIC HACKING REWARDS:

Script Kiddie : Hack a Level 1 device - 25 XP

Grey Hat : Hack a Level 2 device - 50 XP

Black Hat : Hack a Level 3 device - 75 XP

L33t Sk1llz : Hack a Level 4 device - 100 XP

Master Hacker : Hack a Level 5 device - 125 XP

--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------

EXPLORATION REWARDS:

Traveler : Explore a secret area - 100 XP

Explorer : Explore a secret area - 200 XP

Pathfinder : Explore a secret area - 300 XP

Trailblazer : Explore a secret area - 400 XP

---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------

VARIOUS REWARDS:

Silver Tongue : Win a social battle - 1000 XP

Life Lesson : Piss off an NPC - 100 XP

Scholar : Read a Hugh Darrow Ebook - 200 XP

Ghost : When you complete a mission without ever being seen - 500 XP

Smooth operator : You get for not setting off any alarms (such as cameras and probably lasers) - 250 XP

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Skynet
Apropó silencer....
10mm-es silenceres fegyverrel fejbelövök egy embert meghallják 10-20 méterekrõl,ALARMED,keresgélnek...
Revolverrel ugyan ez a szitu hangtompítózás nélkül,és a hatás ugyan ez....
Azért van hova patchelni ezt a játékot..
Prince23
William Tagger meggyõzése után van egy Nicky nevezetû rendõrtiszt, aki egy küldetést ad a csatornákban. Ha ezt megoldod, akkor ad silencert. De amúgy a fekete piacról is beszerezheted. egy tömbházban/blokkban is árulnak ilyet a csuklyás arcok.

Magh
Én most harmadjára egy combat-hack karakterrel megyek, az öntöltõt meg a nyílpuskát tervezem fejleszteni, meg majd a laser rifle-t, mert azt eddig nem nagyon használtam.
De úgy vagyok vele, hogy ha egyszer ilyen a karakter, akkor extra XP-ért sem fogok csatornákban mászkálni, mert nem illik hozzá. A most befejezett ghost karimmal meg mindnehol elosontam, így alig volt pénzem és fegyver upgrade, még a kábítópuskát sem tudtam felfejleszteni.

Érdemes szétnézni mindenhol, rejtett járatokat keresni, még akkor is, ha nem arra szándékozol menni, mert extra xp jár értük, ahogy azért is, ha mindenhova felmászol, így is kapsz xp-t, és még rejtett cuccok, fegyverek is üthetik a markod.

Én még csak most értem ki a városba. Ahogy észrevettem nem nagyon érdemes ölni a játékban. Sokkal több pontot kapsz ha csak kábítasz. Tiszta Splinter Cell. Imádtam azt a játékot. Azért gyúrok most a ghost figurára.
Több NPC is árul a játékban.

Szia!Hangtopítót hol lehet szerezni?
Skynet
Nemtom elsõre agyontáp hangtompítós 10mm-essel mentem azzal nem volt gond..Most így msáodjára agyontáp revolver a fõ játékszer és ezzel sincs gond...De a nyílpuskával rendszeresen,szal el is dobtam a francba.😊
Skynet
Apropó második végigjászát,egyre lehangoltabb vagyok,míg elsõre lopakodva rendszerint mindenkit kiütve mindenkit segítve és nagyritkán ölve vittem végig hekkerrel addig másodjára mindenkit lelövök,még a rendõrörsön sem szaroztam amikor a hulla chipjéért mentem,terminator módra bementem és kiírtottam az egészet...De pár szövegen kívül semmilyen változás nem történik a sztoriban...
Hegi90
többi fegyver is ugyanez: közvetlen közelrõl fejbe lövöm a sisak nélküli ellenfelet, és még feláll, hogy lövöldözzön 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Skynet
Gondoltam most másodjára tök más fegyverekkel vonulok,és nyílpuskázom...Sajnos azt kell mondanom a nyílpuska egy bugos szemét.😊
10 méterrõl fejbemakkolom a sapkás tisztet fröccsen a fejébõl a vér erre rámfordul és elkezd lõni...Máskor meg átviszi a nyíl még a fémsisakot is...És sajna ez nem egyszer fordult elõ hanem rendszeresen...
Calver
szerintetek mi a nyerõ "másodlagos" fegyvernek - revolver vagy machine pistol?
van egy remek, maxra tápolt combat rifle-m, amivel igen csúf pusztítást tudok végezni, viszont elsõ végigjátszásnál sem tudtam folyamatosan használni, csöppnyi lõszerhiány okán, és most filózok melyik lenne a jobb, melyikbe dobjam a nálam lévõ upgrade-t - a "kistestvérébe" vagy a kézi ágyúba? <#idiota>

MerlinW
Nem lehet.

[merlinw.org]

A praxis pontokat nem lehet valahogy újra elosztani? Így a játék közepe fele jöttem rá hogy nagyon elbaltáztam néhány dolgot ..

MikX
Játékélményben? Semmit, viszont megtudhatod hogyan készitették, meghallgathatod a zenéit, egy interaktiv képregényt is megnézhetsz...
Ugyanis ez a bónusz lemez, de a tokban megtalálod mellette a játék lemezét is egyébként!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nemtudja valaki hogy lehet a játék fõkönyvtárában lévõ bigfile okból kiszedni valahogy az átvezetõ videókat?

Büdös Bohóc
Ja akkor az, gondoltam. Dehát abban az irányban se nehéz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Üdv!

Meg tudnátok mondani, mivel ad többet játékélményben a
Deus.Ex.Human.Revolution.Augmented.Edition.Bonus.Content?
Érdemes kipróbálni?