Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg 1-2 hét, és lesz új erõmûvem, de eléggé CAN'T FUCKING WAIT az állapotom :DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Deus Ex Enhanced-et is érdemes felrakni, sokkal szebb lesz tõle az UI.
"The trees move. Do you not see it?"
Deus Ex HDTP
Deus Ex New Vision
Elsõ találatok. Ebben a sorrendben kell telepíteni õket, New Vision tartalmazza a DeusExE-t és a DX10 mod-ot is. Olvasd el a mellékelt readme-ket.
[merlinw.org]
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
There is no peace. There is only WAR!
Nagyon sokszor taktikáznom kellet ha sok ellenfél ugrott a nyakamba.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként kicsit olyan érzésem van, hogy ez nem is egy új játék, hanem az elsõ rész szolgai másolata. Gyakorlatilag ugyanazok a pályák, ugyanazok a sztorielemek, ugyanazok a feladatok és fordulatok a sztoriban, még ráadásul ugyanabban a sorrendben is nagyjából.
Olyan, mintha egy olyan remake lenne, ami nem teljesen hû az eredetihez, de lényegében ugyanaz. Mint amikor egy olyan banda gyárt remake-et, akinek nincsenek meg az eredeti jogok, és itt-ott változtatnak picit.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van hogy az agyonsisakos mamutot egy lövéssel teríted és átviszi a sisakot a nyíl mint a szart 20 méterrõl..És van hogy a sima baseball sapkás kisrendõrnek lepattan a fejérõl a nyíl,meg csak "befröccsenti" a 10mm..
Wedge nemtudom nekem lehet azért szembetûnõ mert elsõre mindig mindenhol mindent végighackeltem és néztem...De ettõl még nem változtat azon hogy maga a sztori és a cselekmény egyáltalán nem befolyásolható,és teljesen mind1 mit csinálunk. Értsd tökmind1 hogy lopakodtál bárhol vagy leölsz mindenkit. A sztoribeli különbség annyi hogy megávltozik kb 1 mondatnyi párbeszéd az esemény után. Komolyabb észrevehetõbb változás kb 2-3szor történik összesen de ezek is tök mellékes dolgok a fõ vonalat az égvilágon semmi sem befolyásolja csak a leges legutolsó 1 percben hozott döntésünk.
Sith ez tény és való csakhogy egy olyan játékról beszélünk amiben a léneyg az lene hogy több féle képpen végezheted a feladatokat. Amíg lopakodsz minden rendben de amint máshogy döntesz a játék színvonala hatalmasat csökken fõleg a bugok és az akcióban gyenge mesterséges inteligencia miatt. Az MI addig szuper életszerüen és jól amíg bujkálunk vagy bujkálós akciót nyomunk. Amint komoly tûzharc van gyakorlatilag feltánik mennyire rémhülye.
Nem szídni akarom a játékot 1 végigjátszás mindenképpen van benne..De a második már itt ott erõsen sántít a 3.-ra pedig esélyt nagyon nem látok. Meg volt ígérve hogy döntéseink befolyásolnak,és többféle megnyerés...De ismét egy példa arra amikor megígérnek valamit és azt betartják...csak a lehetõ legbalfaszabb módon. Pontosan ugyan ez volt anno a KOTOR-ban is. Teljesen mind1 volt mit csinálunk, SITH-nek vagy JEDI-nek állunk...A játék vége az utolsó 1 percben hozott döntésünktõl függött...És sajnos itt is ugyan ez a helyzet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Van az a "Hive" nevû bár ott a pultoshoz mutat , de akármennyit beszélek vele akkor is az mutatja hogy oda kell menni.
Mit kell ott csinálni ?
Nekem teljesen olyan érzésem van végig mintha egy másik játékkal játszanék mint elsõre, ghostként rengeteg minden kimaradt mert csak a szellözökben bujkáltam és kerültem az embereket.
Engem egy dolog zavar az egész játékban, hogy akárhogy állitom az optionba a dolgokat, fordulásnál elég gyakran megakad a játék, nem kicsit, nagyon...
Az elsõ végigjátszás az utolsó 1 percig nálam erõsen közel állt az elsõ részhez és alapból is megállta a helyét. Az utolsó 1 perc iszonyatos kiábrándító.
A második végigjátszás pedig egy idõ után egyenesen pocsék volt,mivel a sztori akármit csinálok semmit sem változik 1-2 szövegrészlet kívételével, ráadásul gyilkolászással elõjönnek erõsen a program gyengeségei:
Hitboxból eredõ bugok
Mesterséges intelligencia gyengesége
Fegyverek és ellenfelek balanszolatlansága
Ezek nem tûnnek vészes problémának pedig hatalmas bajok ha valaki nem a lopakodást részesíti elõnyben...A program számtalanszor szarik a fejre leadott lövésre, a mesterséges intelligencia kb addig tûnik jónak amíg egy komolyabb tûzharcba nem keveredünk aztán elõjön hogy valójában mennyire buta, míg a fegyverek jórésze felesleges,mivel egyetlen fejlövéssel (ha épp nem bugol a játék) bárki leteríthetõ egy 10mm-essel, vagy egy gázgránáttal még a legnagyobb ganajok is. És ezt csak fokozta hogy második végigjátszásra azonnal szembetûnik hogy akármit csinálunk akármennyire is máshogy cselekszünk pár szövegen kívül SEMMI az ég egy adta világon nem változik szinte...Komolyabb változásból 1-2 (pl Malik) hozható de a játék végkifejletén semmilyen döntésünk nem változtat, csak az utolsó 1 percben hozott döntés.
Mint lopakodós hekkerkedõs fps/tps keverék erõs 8/10 a game és hozza a DE elsõ részének hangulatát.
De ha nem így játszunk akkor bizony egy erõs 6/10es game. És a szavatossága is jócskán lecsökken amint összeáll a kép a megnyerésekrõl...
az bosszant hogy a pacifist nem lett meg valamiert, pedig tudtommal csak a bossokat oltem meg. robot megoles emp granattal killnek szamit? mert olyat oltem az ucso bossnal parat, de attol is parazok hogy elso 2-3 mobnal lehet megoltem egyiket, mert ott meg nem tudtam van ez az achi :\
<#nevetes1>#nevetes1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de ha bedobod a megfelelõ keresõszavakat google-ba, még egy ilyet is találsz, és ha lenne épp készleten, 50k+ forintért még a tied is lehetne egy olyan ballonkabát <#hawaii>#hawaii>
Jól néz ki az kabát vagy nem tudom mi a pontos neve <#eljen>#eljen>