2597
banner
  • Pretorian
    Nekem 135000 lett elsőre, de tudom hogy sok minden kimaradt. Mivel a hackelés és a szobáról-szobára való lootolás egy idő után rohadt unalmas lesz, ezért sok helyre be sem mentem így első végigjátszásra. 16 óra alatt végeztem.
  • Steve Q
    A "maguktól aktiválódást" szerintem úgy értették, hogy te magad osztogatod el a praxispontokat. De a sztori által ráaggatott szépítő jelző tetszik :D
  • viziloitato
    Igen, mindenhol jártam ahol csak lehetett, de ez nem biztos, lehet, hogy nem vettem észre mindent. A 210000 nem lehetetlen, mert hagytam benne pontot, csak nem jegyzeteltem, hogy hol, mikor, és mennyit. Van rejtett helyiség, meg trailblazer, meg pathfinder, meg még ki tudja milyen bonuszok, ha találsz más útvonalat is a célhoz.
  • Pretorian
    Végigcsúsztál seggen az összes szellőzőben, bementél minden egyes raktárba/rejtett helyiségbe? Azokra 100-akat szokott dobálni alkalmanként.
  • MerlinW
    Aaaz szép:)
  • viziloitato
    200000XP

Lehet tudni, hogy mennyi a maximum összegyűjthető XP pont a játékban? Nekem ennyit sikerült.
  • nr1ranger
    A klinika praxis készletei nem töltődnek újra, csak amikor a történetben újra visszajössz Detroitba (egy várost többször is meglátogatsz majd)
  • SaGa Jr
    A maguktól aktiválódás a Xp útján szerzett praxis pontokra értendő. Nem szó szerint egyszer csak bekapcsolnak és működnek. :)
  • Seth
    Természetesen maguzktól nem fognak aktiválódni.Valamit ki kellett találni miért kell fejlesztgetni
  • Pretorian
    Valószínű, de én itt találkoztam vele először, aztán nevettem gy jót.

Végül Hengsha elején abbahagytam a játékot, és újrakezdtem. Második nekifutásra már tiszta minden, és igyekszem nem kihagyni semmit. Most végeztem Detroitban. Azt tudja valaki, hogy lehet-e a L.I.M.B. Clinic-en újra cuccot vásárolni később, ha egyszer elfogyott a készletük? Praxis kéne.

A másik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor először mész a detroiti klinikára, a doktornő megemlíti, hogy akár meg is várhatod, mire a beültetett implantjaid maguktól aktiválódnak, de a praxis pont arra van, hogy felgyorsítsa a folyamatot. Valaki ebből tapasztalt már valamit, vagy nem aktiválódik be magától augment a játék ideje alatt?
  • Inquisitor
    Szerintem az ilyen levelek máshol is előfordultak a játékban :)
  • tobias88
    Nálam is volt, nem tudom miért csinálta... Hál istennek nekem ott sem szaggat.
  • RemX
    Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy nekem csak és kizárólag a legamgasabb felbontásban és a legnagyobb AA beállításokkal hajlandó elindulni a játék? Ha bármit kisebbre veszek, akkor kiírja hogy nem elég erős a hardver... :)
  • nr1ranger
    Szerintem elég volt egyszer is postolni, nem kell naponta...
  • Bhalage
    sztem kurva jol sikerult a jatek, total kikapcsol
  • Pretorian
    Hahaha Josie Thorpe gépén a Milwaukee Junctionben
    nigériai spam a második levél, az a tipikus "urgent reply needed" -szarság, amiből naponta kettőt kap szerintem mindenki, akinek van email-fiókja.
  • Gideon Wieth
    Deus Ex Human Revolution nyereményjáték :-)
  • Pretorian
    Hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs egy pici hiányérzetem, de szerintem valahol ott siklott ki a dolog, hogy a második rész bevallottan konzolokra készült, de mivel nem volt túl jó fogadtatása kritikailag, ezért a harmadikkal meg kellett találni a középutat, hogy jó legyen nekünk is, meg a konzolosoknak is. Szerintem ez nagyjából sikerült.
  • Zero 7th
    Hát, őszintén nekem teljesen az az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy kiadták újra az első rész egyharmadát, enyhén lebutítva...
  • Pretorian
    Azt nyilván észrevetted, hogy a legtöbb mellékküldetés (és több, a fő vonalhoz kapcsolódó küldetés is) 3, 4, 5, 6+ lépésből áll, és ezek nem sokszor követik egymást kronológiailag, szal a játékmenet végülis tényleg nyitott, és a döntéseid, vagyis a különféle küldetéselemek végrehajtásának sorrendje/módjai tényleg hatással vannak egymásra.
    Arról nem is beszélve, hogy esetenként a side questek is visszaköszönnek a fő sztorihoz kapcsolódó beszélgetésekben. Az lehet hogy a szálak végül összefutnak, de az első rész is véges számú befejezéssel rendelkezett, plusz ma, a DLC-k korában nem lehet egyértelműen kijelenteni azt, hogy "nah, végigjátszottam a játékot, ennyi". Végre találkoztam olyan küldetéssel, amit valóban sokféleképpen meg lehet oldani, szal a korábbi dolgot visszavonom.
    Deus Ex meg azért lett túlhájpolva anno, mert egészen addig nem láttunk hasonló játékot. Egy 11 évvel később megjelenő folytatás miben tud alulmaradni, ha a játékmenetet lekopizták? A sztori lehetne butább, vagy egyszerűbb, vagy kevésbé árnyalt...de kb. ennyi. De nem az.
  • nr1ranger
    A Belltoweresek nem nézik jó szemmel ha civilek, vagy bárki más mászkál előttük, és beleütik az orrukat a dolgaikba. Először figyelmeztetnek hogy húzz el onnan, vagy 2 másodperc múlva rád lőnek.
  • tobias88
    Hengsha-ban miért lőnek rám a katonák? Fegyver is el van téve, semmi indokuk nincs rá...
  • nr1ranger
    Vagy ha tudsz nehéz dolgokat emelni, a magas kerítés mellé odaraksz egy kukáskonténert és már át is tudsz ugrálni a rácson, kijövetelhez meg már a belső udvarból kikapcsolható az áram.
  • gregtom6
    Az áramos résznél vagy augmentációval, vagy "dobozokkal" át tudsz menni.
  • tobias88
    A search the sewers, search the alley küldetésnél, a sikátorba hogy tudok bemenni? Lázadás tört éppen most ki és a rendőrség zárva van, a másik bejáratnál meg áram van sajnos.
  • gregtom6
    Végigjátszottam a játékot.
    Én annyira nem voltam oda érte, a játék alatt sokat csalódtam.
    Még az elején tényleg "kihat a történetre a játék", pár mondat erejéig, de ezek egy küldetést, meg semmi ilyesmit nem módosítanak.
    Persze, értem én, hogy sok munka volt így is mögötte, de akkor lett volna rövidebb, és mondjuk nem egy pontban találkozna össze az összes szál.
    ez a pár dolog a játék elején is pl amikor a nőt megölték a SWATosok, még egy ideig mondogatták a SWATosok, h rájuk kellett volna hagyni a dolgot, stb.
    Az egyetlen dolog, ami érdekes volt, hogy bementem a női wc-re, és Pitchard megemlítette, h ne járkáljak oda.
    De az, hogy a játék végén kötelezően neked KELL kiválasztani a 3 végből 1-et, ez marhaság, ebből látszik, h abszolút nem figyelte a játék a megoldásaidat.

A fejlesztések jók, de nincs annyi, h ne lehetne teljesen kifejleszteni mindent. Meg különben is, vannak teljesen haszontalan dolgok. Én lopakodós voltam, de pont a Stealh Enhancer-nek nem láttam értelmét. Ki se fejlesztettem. Amikre költöttem, az mind azért kellett, mert nem tudtam megemelni valamit, h átbújjak egy nyamvadt szellőzőrácson, meg a bossok ellen kellettek.
    a végén bedobták a DX1 zenéjét, de hogy minek? mert nem a stáblista alatt szólt.
    Sok mellékküldetés ugyanott zajlott, legalábbis 2 ugyanolyan "tedd ártalmatlanná őket" küldetés igen.
  • broman191
    Deus Ex: Human Revolution: The Missing Link Debut Teaser HD

Teaser-nek egészen hosszú, de tartalmilag szokásosan nulla. :D
  • crosscut
    a mai napon végre megrendeltem a gyüjtői változatot a játékból PCre. Kemény 8000 forint :D
    (a figurás, nem az augmented)
  • BEAST #2009
    A rendőrség mögötti sikátorban találod a raktárt. Ott mindent megtalálsz ami a küldetés teljesítéséhez kell.
  • Pretorian
    Tudja valaki hol találom meg a rendőrségen a
    dobozt a bizonyítékokkal? A Megan halálához kapcsolódó side questhez kell
    ?
  • mano1b
    amúgy valamejik küldivel öszefűg mert késöb vissza néztem a gáz eltűnt.
  • mano1b
    nem fogmeni mert lézert eltakartam dobozzal bementem és nyomás érzékelős mert a gáz kijött akkor is.
  • Calver
    elrakod jobbról a dobozokat, majd meghackeled a lézert irányító panelt.
    vagy: szétkapod stun gun-nal ideiglenesen az alsó két lézert, bemész gugolva, felkapod ami kell, majd futsz.
  • Pretorian
    Ahhoz képest, hogy többféle alternatív megoldási lehetőséget ígértek egy-egy adott szituációhoz, a side questek teljesítése során ennek nem sok nyomát találtam eddig...szinte mindenhova kellett eddig egy bizonyos augmentation a továbbjutáshoz...aztán lehet hogy nem mindegyiknél lesz így, illetve talán a fő szál esetében sem, majd kiderül.
  • mano1b
    chemical resistance az augment neve =véd a gázok tol
  • Inquisitor
    Valakinek van ötlete, hogy a Detroiti nagyobbik fegyverraktárban mit kéne kezdeni a gázzal? Biztos lenne re augmentációs megoldás, de most vagyok ott a nyitott raktárnál és nem félmillió XP-vel később :)
  • Pretorian
    Már megint a lényegi hasonlóságot keresed...de ehhez minden jogod megvan.
  • wedge31
    Hagyjuk, szerintem rajtad kivül senki se érez lényegi hasonlóságot a két játék között de ehhez persze minden jogod megvan.
  • Pretorian
    De ez nem is baj hogy így van, a két legfaszább sci-fi frencsájzról beszélünk, lopjanak csak egymástól.
    Viszont igazad van, addig jó amíg nincsenek turiánok a Deus Ex-ben lol.
    Te a különbségeket emelted ki, én pedig a hasonlóságokat. :)
  • Pretorian
    A zene, a setting, a videó amikor Jensent kikalapálják, közben több, általunk nem látott személy beszélget rólunk és az állapotunkról - ME2 legeleje, Shepard összefércelése, az into, amikor a forma audiokonferenciát folytat a nem tudom még kikkel, cigivel a kezében - Illusive Man.
    Csak a vak nem látja. :)