2597
-
#1957 PÉNZTÁRCÁT NYISS!!!
Nem mellesleg semmiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baja nem volt, amikor kijött belőle... most vagy nem beszélt róla, vagy a dlc végén kitörlik a memóriáját? -
#1956 Deus Ex: Human Revolution The Missing Link DLC Cinematic Teaser Trailer.
-
torma1 #1955 Azt honnan tudom, hogy van riasztó a pályán? -
#1954 Az árnyékokat leszámítva alig van változás. Bár az árnyékokat hiányoltam. Jah és a 2:00-ál valami nincs rendben. A bábuk eldőlésekor kéne hogy legyen olyan robbanásos effekt itt meg 1 mp-et késik. Elég hülyén hat. :P -
#1953 Készülget az ENB -
#1952 Annyi a trükk, hogy guggolás közben is van séta (alapból Caps Lock), be kell nyomni, mert sima crouchtól berobbannak. -
#1951 A bossokat valóban ki lehet nyírni sokkolóval?
ez hogy működik pontosabban? besokkolod, aztán amíg sokkolt állapotban van, pár golyót beleeresztel? -
#1950 Kikerülöd vagy felrobbantod. Még nem találtam rá jobb megoldást. :D -
#1949 Falra tett csipogó robbanótölteteken hogy lehet átjutni? -
#1948 Van "Suspicious", azaz gyanakvó, amikor csak valami surranást hallanak az őrök, ez semmi. Van az "Alarmed", ami nem azt jelenti, hogy riadókészültség van, csak fokozottan figyelnek és aktívan keresnek, de NEM tudják, hogy te vagy. Ezt adja be akkor, ha egy pillanatra meglátnak távolról. Sárgára vált az ilyen karakter a radaron, egy idő után feladja. Ez sem számít, csak rossz nevet adtak neki. Ami gond, az a "Hostile", ilyenkor pirosba váltanak és lőnek rád. Ugrott a Ghost, reload. Smooth Operatort akkor kapsz, ha VAN riasztó a pályán és nem szólal meg. Ha Ghost vagy, nyilván automatikusan megkapod. -
#1947 Hacskerő :) -
#1946 Részletes videós help van róla a játékban ott mindent elmondannak. -
#1945 Hackelésnél mi a lényeg? Mert valahogy mindig elhibázom és így játszhatatlan a játék. -
Zero 7th #1944 Az a smooth operator. Szerintem még az is kell hozzá, hogy úgy se legyenek alarmed, hogy megláttak. Hang, nyíló ajtó, robbanás okés, ha meglátnak, akkor nem.
Én legalábbis ezt szűrtem le. -
#1943 Hostile - észrevettek, be vagy mérve, tudják a helyzeted
Alarmed - ez még ok, csak gyanúsak a katonák, de nem tudják, hogy te vagy az.
Suspicous - gyenge figyelmeztetés.
szóval ha lopakodsz és a Hostilet kapsz, akkor kezdheted betölteni a gyorsmentésedet. a lényeg hogy Hostile ne legyél. -
torma1 #1942 Akkor már automatikusan megkapom a jutalmat? Mivel szabad a terület bejárás oda is be tudok menni ahol majd lehet később küldetés lesz. Gondolom én. -
torma1 #1941 Az okés. Ott meg is kaptam. De tovább hogyan? Mikor szabadon mászkálok a városban? Ott hogy számolja hogy észrevettek-e stb? Meg a bónuszok megadását? Pl. bementem egy városrészbe ahol olyan latin bandatagok voltak bent. Ha észrevettek szóltak hogy koccoljak. Na én szépen bementem mindenkit hátulról leütöttem. Az épület tetején meg volt egy antenna onnan nem messze egy leszállóhely. Gondolom itt majd egy küldetés lesz de eddig mindenkit leütöttem az épületben. Akkor most hogy lesz a küldetés? Ezeket nem értem. -
#1940 ne vegyenek észre a katonák. Semmi riadoztatás sem legyen. Pl. ezt a acsit megkapod az első bevetésen, ha szépen besunnyogsz. a katonákat mondjuk le lehet ütni. -
torma1 #1939 Sziasztok!
Egy kérdés. A "Ghost" bónuszt hogy kell érteni? Mikor érvényes? Ha csak riadóztatnak akkor is még megkapom? Ha csak úgy mászkálok a városban akkor mikor tudok kapni ilyen bónuszt? Csak küldetésnél? Mert az első küldetésnél érthető. A prológ után. De amikor csak a városban mászkálsz akkor nem tudom mikor kapom meg. Mivel nincsenek kötött küldetések. Kicsit nehezen fogalmaztam de azért remélem érthető. -
#1938 Ne legyen igazam, de úgyérzem hogy kapunk kb 1 küldetést, max 2-t és csókolom, ami legjobb esetben 1 óra... -
MrAndree #1937 Egy CoD meg 4-5, szóval nem sokkal rövidebb épp. :) -
URH #1936 Steamen vagy valahol meg lehet nézni, hogy milyen játékhoz milyen dlc-k vannak? -
Sith #1935 Igaz Igaz a Falloutot el is felejtettem. Na ott is voltak szép darabok.
Szóval ha értelmes DLC-t kapsz a pénzedért... (tudom naiv vagyok és idealista) de tegyük fel egy évben kijön 5 dlc vagy egy évben kijön egy kiegészítő, szerintem majdnem ugyan ott vagyunk.
Anno azt hiszem a bioware pontos rendszerben kb 1000-2000Ft körül mozgott egy DLC. Na most ha ez a DLC értelmes mint a ShadowBroker akkor ennyi pénzt szerintem megér. A Falloutossak meg főleg.
-
Prof William #1934 Én Tokyo-t néztem volna meg hogy néz ki 2027-ben. -
#1933 "például a Lair of the Shadow Broker ami mondjuk majdnem hosszabb mint sok teljes árú játék."
LOOOL ezen felnevettem. Ez a DLC 2-3 órás max. Jah és a leghosszabb DLC-k közé tartozik. Akkor már Fallout 3/ New Vegas DLC-jeit említsük amik átlagosan egy teljes játék idejével vannak egy szinten: 7-8 óra. De Pl: a New Vegas legutolsó dlc-je az Old World Blues nekem 20 órás volt. Na ez a nem mindegy. -
MrAndree #1932 Pedig van pár ilyen, Dragon Age DLC-k, Mass Effect 2höz is voltak jók, például a Lair of the Shadow Broker ami mondjuk majdnem hosszabb mint sok teljes árú játék. -
#1931 Én sem fiezettem eddig egy DLC-ért sem, de van olyan, amiért megtenném. Sajnos még nem találtam ilyet, talán a borderlandsesek, mert ott van több új dolog is, nem csak apróságok.
Ami igazán undorító DLC, az pl az, ami a mortal kombatban megy... új harcos ha kell, fizess... Egyesével. -
Borg18754 #1930 elképesztő hogy hol tart a világ már, 5 év mulva mi lesz? a patchekért is fizetni kell?? -
#1929 Story dlc-ket rendszeresen veszek mert az szerintem megéri de lópáncélt én se vennék soha. -
URH #1928 Én még büdös életben nem vettem dlc-t egy játékhoz se. Eleve mi az, hogy veszek egy játékot és akkor az nem teljes és még pluszba vásárolgassam, hozzá a "foltokat". Nekem nagyon nem tetszik ez a rendszer. Előfordulhat, hogy ennél a játéknál kivételt teszek, ha tényleg nagyon jók lesznek a dlc-k. De nagyon nem tetszik nekem ez a taktika.
Mondjuk egyelőre még a játék sincs meg. Most nagyon pénzem sincs rá, de majd eljön az én időm.
Közben Deus ex 1-hez kipróbáltam a magyarítást és a new vision-t. Ezekkel nem volt gond. Enhanceddel majd kipróbálom holnap. -
Sith #1927 Ha normális DLC-t adnak ki az ellen semmi kifogásom pld a Dragon Age hez vagy a Mass Effecthez is sikerült jó darabokat alkotni viszont két új fegyver 3 új ruha dlc-k től hülyét kapok -
#1926 Remek. Egy újabb szétszabdalt játék. Majd jönnek sorra a bejelentések: Montreal DLC, Upper Hengsha DLC stb.
Biztos vagyok benne hogy már rég kész vannak és majd szépen DLC-ként kiadják. Kiváló.
Már várom azt az időszakot mikor nagy játék közepette kiírja egy gém: XY DLC nem található. Ha folytatni szeretnéd a story modot, vásárold meg! -
#1925 új hirek
Kiemelt téma [PC] [PS3] [Xbox360] 2011.09.05. 07:19:00
Mint minden játékból, úgy a legújabb Deus Ex-ből is bőven maradtak ki már kész, vagy majdnem kész tartalmak. Ezekről is beszélt Frank Lapikas, illetve a hétvégén bejelentették a stuff első DLC-jét is.
"Több várost is terveztünk a játékba, Montreal lett volna az egyik, illetve Upper Heng Sha-t meg is építettük, de végül sosem fejeztük be. A projekt kezdetén Indiával is számoltunk, de ahogy megterveztük a többi várost, rá kellett jönnünk, hogy rettentő nagy falat lenne, egyszerűen túl sok munkába kerülne megalkotni, így elvetettük az ötletet" - mondta el Frank Lapikas, a stuff vezető játékmenet tervezője.
"Montrealt mindenképp bele szerettük volna tenni, megvoltak a külső helyszínek, többek között a város szomszédságában álló Plateu-t is beletettük volna a végső produktumba" - tette hozzá Jonathan Jacques-Belletête, a stuff művészeti felelőse. Mint azóta tudni lehet, ezekből nem lett semmi, Montreal pedig továbbra is csak a rajzpapíron létezik. Nagy kár érte.
Más: a hétvégén bejelentésre került a 'The Missing Link' névre keresztelt első letölthető tartalom. A Human Revolutionben Adam eltűnik három napra, senki sem tudja, hova lett, mit csinált, mit fedezett fel. A The Missing Link DLC pont ezekre a kérdésekre ad majd választ.
-
#1924 aha. mindenesetre Shifter-t biztosan felülírja teljesen (ami gáz, mert a Shifter nagyon jó), Deus Ex Enhanced meg tartalmazza Shifter-t, ezért nem voltam biztos a kompatibilitásában.
viszont akkor a rendes, DX Enhanced-es, méretes, élsimítással rendelkező betűk maradnak, csak ékezetek esnek ki? az bőven vállalható. -
#1923 A napokban kísérleteztem vele órákon át. Minden okés a magyarítással, de az éketezetes karakterek eltűnnek pár helyről a DeusEx.u és DeusEx.int felülírásával. Ha pedig nem írja felül akkor az UI esik szét teljesen. -
#1922 megnéztem a fájljait - ha magyarítást felrakod, Shifter-t és tippre Deus Ex Enhanced-et hanyagold (erre mondjuk nem fogadok, lehet "részben" működik), mivel ugyanazokat a fájlokat írják felül. (DeusEx.u, DeusEx.int) -
#1921 Az ékezeteket szétcseszik, de valamit valamiért. -
#1920 magyarítást passzolom, ha megmondod milyen fájlokat ír felül, talán tudok választ adni.
de nem, nem akadnak össze, sőt, fejlesztők direkt úgy rakták össze őket, h simán együtt fussanak, konfliktus nélkül. -
URH #1919 És ez a sok mod nem akad össze? Magyarítással is műxenek? -
janihunk #1918 Köszi szépen soha nem láttam volna meg. Ki is toltam a pályát.