-
ShaiHulud: Sisakos nem sisakos a nyílpuska a leglátványosabb de a 10mm-esnél is látszik.
Van hogy az agyonsisakos mamutot egy lövéssel teríted és átviszi a sisakot a nyíl mint a szart 20 méterről..És van hogy a sima baseball sapkás kisrendőrnek lepattan a fejéről a nyíl,meg csak "befröccsenti" a 10mm..
Wedge nemtudom nekem lehet azért szembetűnő mert elsőre mindig mindenhol mindent végighackeltem és néztem...De ettől még nem változtat azon hogy maga a sztori és a cselekmény egyáltalán nem befolyásolható,és teljesen mind1 mit csinálunk. Értsd tökmind1 hogy lopakodtál bárhol vagy leölsz mindenkit. A sztoribeli különbség annyi hogy megávltozik kb 1 mondatnyi párbeszéd az esemény után. Komolyabb észrevehetőbb változás kb 2-3szor történik összesen de ezek is tök mellékes dolgok a fő vonalat az égvilágon semmi sem befolyásolja csak a leges legutolsó 1 percben hozott döntésünk.
Sith ez tény és való csakhogy egy olyan játékról beszélünk amiben a léneyg az lene hogy több féle képpen végezheted a feladatokat. Amíg lopakodsz minden rendben de amint máshogy döntesz a játék színvonala hatalmasat csökken főleg a bugok és az akcióban gyenge mesterséges inteligencia miatt. Az MI addig szuper életszerüen és jól amíg bujkálunk vagy bujkálós akciót nyomunk. Amint komoly tűzharc van gyakorlatilag feltánik mennyire rémhülye.
Nem szídni akarom a játékot 1 végigjátszás mindenképpen van benne..De a második már itt ott erősen sántít a 3.-ra pedig esélyt nagyon nem látok. Meg volt ígérve hogy döntéseink befolyásolnak,és többféle megnyerés...De ismét egy példa arra amikor megígérnek valamit és azt betartják...csak a lehető legbalfaszabb módon. Pontosan ugyan ez volt anno a KOTOR-ban is. Teljesen mind1 volt mit csinálunk, SITH-nek vagy JEDI-nek állunk...A játék vége az utolsó 1 percben hozott döntésünktől függött...És sajnos itt is ugyan ez a helyzet.