2597
-
Hm egyes jelentek a Chaos Theory első két küldetéseire emlékeztetnek (hangok, tenger, hajó:D), szal cool lesz ez :) -
-
#2075 Deus Ex: Human Revolution Update Released
Unfortunately the recently released patch had a negative impact for some players. This patch is a hot-fix to address those issues.
- A specific issue that caused performance degradation for some DX9 players in the 1.2.630 patch has been fixed.
o We are still evaluating further measures to counter stuttering and plan to have a further update for this in another patch.
- Crashes when examining quest items have been fixed.
- Some issues related to switching between fullscreen and windowed mode have been fixed.
- Additional fixes have been made for the TYM medical card. The current fix should also allow users that already have the problem in their savegame to pick up the card again.
- ‘Russian’ text language option now shows up correctly regardless of current text language.
- An issue that may cause the game to have stability issues on certain RAID setups may have been addressed. Even with this patch, if you have a RAID setup, please ensure you have the latest drivers for your controller.
In addition to stuttering and performance problems we are continuing to investigate any other issues that players may have and will release a full new patch soon that also includes the previously mentioned 3DVision and Surround support. -
#2074 az utolsó képkocka miatt muszáj
-
Pssztt! Ne zavard, alszik -
#2072 Sőt a dx 11 sem,de én lexarom nem vok grafbu**i!
A lényeg hogy a játék jól sikerült!
-
Zero 7th #2071 Na igen, egy darabig nem láttam semmi különbséget, aztán feltűnt az intróban Günter is, akkor rájöttem, hogy fenn van már az.
A DX10 renderer sem változtatott sok mindenen, de azé' persze jó ha van. -
#2070 fel, Shifter readme-jét nézd meg, át kell helyezni egy fájlt.
nem annyira feltűnő, de sok dolgot megszépít... és Günther-t -
Zero 7th #2069 Ja, most olvastam a végén a szöveget, nincs még kész teljesen, meg elsőre nem feltűnő...
Na akkor még Shifter. -
Zero 7th #2068 Ezek mellé a HDTP modot fel lehet valahogy küzdeni? Elvileg telepítettem, de nem megy. Mondta, hogy indítsam a játékot, mielőtt telepíteném, meg is tettem, de nem lett jó. Valami tipp? -
Zero 7th #2067 Kisebb szünet után befejeztem végre. Hát ez tényleg egy remake. Spoiler lesz.
Pályák: Iroda, USA város, keleti város, megint USA város balhéval, keleti város balhéval, óceán alatti labor, még a sorrend is ugyanez volt, csak sokkal több volt a helyszín (Párizs, Majestic12 labor, reptér, heli hangár, area51, stb nincs).
Malik=Paul.
Főellenségeknél dettó, picsa=Anna, csóka=Gunther
Sztori szinte egy az egyben ugyanaz, különleges kiborg vagyunk, első a fajtájából, hatalmas áttörést hozunk a világnak.
Vége tökugyanaz, beszélgetésben eldönthetjük a világ sorsát.
Nem volt rossz, de végig Deja Vu. Nagyon jó játéknak számít ma, de kitűnően mutatja, mi a baj a játékiparral. Ha valamibe beletesznek ennyi pénzt, akkor nem mernek újítani, inkább ezredszerre is eladják nekünk ugyanazt. Kreativitás nyomokban felfedezhető, de el van nyomva a bevált formulához való görcsös ragaszkodással.
De azért elég irónikus, hogy mindazt, amit a játék kritizál (a vállalatok profitmaximalizálását, a fogyasztók irányítását és semmibevételét) meg lehet figyelni magán a játékon. :)
Vagy csak a játék hozott nagyon filozófikus hangulatba... :P -
#2066 Hurrá 70%. ja nem csak 7% -
#2065 Magyarítás folyamatjelző:
http://0451.magyardx.eu/
Halad azért szép lassan!
(Ha volt már,akkor bocsesz!
-
#2064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt tudom hogy említették párszor, de ténylegesen nem derült fény rá hogy kik ők. Azt nem értem még hogy miért mondja azt Megan a credits után hogy nincs más hely ahova mehetne, hiszen ott van a Sarif vállalat ahol dolgozott. Na meg Adam is.
Köszi akkor majd nekileselkedek annak is. :)
-
#2063 Jaja érdemes végigvinni az első részt is, most én is azt tolom, persze nem először. Amúgy sztem nem lövök le nagy spoilert ha annyit mondok, hogy az intro utáni videóban annak a vírusnak a fejlesztéséről van szó, ami a deus ex 1-ben szedi az áldozatait, és persze csak a kiváltságosak juthatnak az ellenszérumhoz. -
#2062 játszd végig az első részt, akkor megérted
de tényleg. modoknak hála egész vállalhatóan néz ki, és a játékélmény - hiába múlt 10 éves - még mindig kiváló. -
#2061 Én ezt nem vártam meg, de ha a játék elején mutatták, akkor valószínűleg az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Illuminati egyik tagja. Az Illuminati a társadalom felett álló titkos társaság, a háttérből ők irányítanak mindent, de erről Sarif is beszél a játék során. -
#2060 Na én is a végére értem a játéknak. 29 órát nyomtam bele legnehezebb fokozaton úgy hogy végig lopakodtam, nem öltem meg senkit (kivéve a boss fightokat). Összességében nekem nagyon tetszett a játék, a maradék achievementek miatt még biztos végigviszem egyszer. Ami viszont eléggé zavart hogy a térképen néha nem volt könnyű eligazodni, és csak kevés helyszín volt bejelölve rajta. Volt hogy fél óráig bolyongtam a városban csak hogy a végén visszaérjek oda ahonnan elindultam. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a credits után Dr. Reed beszélget valami Bob nevű fickóval, akit már mutattak a játék elején is. Na ő kicsoda és miért dolgozik vele Megan? Nekem ez volt az első Deus Ex játékom, szóval lehet ezért nem tudok dolgokat. Valaki leírhatná. -
Inquisitor #2059 Bakker. Mivel nem megy a Catalyst Control center, gondoltam letöltök manuálisan drivert. Erre nem lehet? Csak az automata driver letöltő van fent, mint régen a notikhoz, az a szar amit a Steam is elindít. Most mérgemben leszedtem egy Catalyst 11.9 RC-t, hátha ez a gondja. -
#2058 Én kb. leszarom mennyire szép, csak ne akadozna. Mondjuk ma még nem néztem fel, a changelogban meg az van hogy megszűnik a stuttering szal mindjárt megnézem.
1280x1024-ben játszok amúgy is, és DX10-el. Többet nem bír se a monitorom, se a hardver. Nekem elég az a 30-40 is, csak stabil legyen. -
#2057 Jah, most néztem először fps-t a human revolution alatt és hát nagyott néztem mikor 30-40 fps között volt. Ráadásul akad is. Pontosabban 1-1 másodpercre megáll a kép. És mindezek mellett nem is szép játék. Szóval erről ennyit. -
Inquisitor #2056 Szerintem az OFF Topicban kérdezd meg. Ha véletlenül eredeti a játékod, akkor elvileg a Steam letölti magától. -
#2055 sziasztok ezt hol tudom letőlteni deus ex human revolution 1.2.630.0 patch tud valaki linket küldeni meg köszöném -
SaGa Jr #2054 Ahhoz képest, hogy ATi/AMD elég szarul oldották meg az optimalizálást, mert sok probléma kimondottan azokon a kártyákon jelentkezik amire elméletielg alkották... :) -
#2053 Ati esetén MLAA ajánlatos. NV kártyákon szokott baromkodni (végre egy AMD játék, hell yeah:)) -
SaGa Jr #2052 megoldások DXHR grafikai hibákraHa egyéb problémád van akkor emg nézd emg az alábbi linket. Sok gebaszra van ott megoldás.
-
SaGa Jr #2051 Ez egy ismert probléma.
Egyik megoldása, hogy kikapcsolod a Dx11-et és a tesselation-t, valamint az élsimítást High FSAA-ra kell tenni (ha nem ezen van akkor az esetek 99%-ban ez a hiba forrása). Ekkor már nem lesz ilyen problémája.
Ha a probléma még mindig fennáll, akkor érdemes az egyéb opciókat is visszaveszegetni az options-ben. -
#2050 Nyomj, egy integrity check-et a biztonság kedvéért. -
Inquisitor #2049 Na jó, de eddig ment, most meg nem megy. Ez van. :( -
#2048 Miért baj? Az jött le most, naprakész a játékod:) Az első patch-et pedig steam akkor letöltötte le, mikor telepítetted a játékot. Az csak pár MB volt. -
Inquisitor #2047 Akkor lehet az a baj. :D -
#2046 1.2.630.0 a legfrissebb. Egyébként jobb klikk az exe-n, properties és a details fülön ott a verziója minden exe-nek. -
Inquisitor #2045 Előző driver tutira le lett szedve jól az új telepítése előtt?
DirectX volt frissítve mostanában?
Próbáltad a drivert a steamen keresztül frissíteni? -
Inquisitor #2044 Meg az se lenne rossz ha az update hír írná a francos verziószámot ...
Nekem most 1.2.630.0 van. Ha jól vettem észre, ami nem biztos, akkor nekem már az előző pach sem jött le. Csak az első patch, ami még megjelenéskor jött ki. Legalább is a Steam nem jelezte, hogy van frissítés. -
bgabor #2043 Nálam az a probléma a játékkal, hogy mitán belép a főmenübe, és elindítanám az első pályát, sajnos kilép az asztalra arra hivatkozva, hogy problémája van a videókártya driveremmel. Csakhogy én a legutóbbi verziót használom, most frissítettem. Esetleg nem tudja valaki, mi lehet az oka ennek? -
Inquisitor #2042 Nem lenne egy hátrány, ha a progi indítása nélkül meg lehetne lesni a Steam-ben a verziószámot. -
Inquisitor #2041 Szerintem nekem az előzőt sem szedte le. :(
Aztán indítgathatom ahányszor akarom újra a steamet. Szerintem pont tőle rohad le a program.
-
#2040 Már kijött -
#2039 Még nem tudni pontosan mikor jön az új patch, egyenlöre csak annyit tudni, hogy very, very soon....
A tartalma viszont már ismert:
Fixes:
- We have addressed various issues that can occur for players that would result in ‘stuttering’.
- Stutters that are the result of graphics driver shader processing are now removed or significantly reduced.
- Stutters that are the result of data streaming have been removed or significantly reduced.
- Performance has been improved and made more stable on dual-core systems. This could previously also result in stuttering.
- Fixed issue where some players couldn’t complete the Motherly Ties side quest.
- Fixed an issue where doors in Omega Ranch sometimes wouldn’t open.
- The TYM medical card should no longer fall through the table if an NPC’s body comes into contact with the card. Players already stuck in this area will need to revert to a previous save before the card fell through.
- Occasional hangs for some players during video-playback have been fixed.
- A crash on startup when running DX11 on a single-core CPU has been fixed.
- An issue causing Eyefinity setups to not be correctly detected for some players has been fixed.
- Fixed an issue where the HUD would get permanently disabled for some players.
- Fixed certain issues that caused the mouse cursor to be able to leave the game-screen on multi-monitor setups.
- Fixed an issue that caused the mouse cursor to not be visible in-game when the user has mouse trails enabled in Windows. We still recommend disabling mouse trails for a smoother in-game mouse cursor.
- Fixed issue where ammo count for collected guns is incorrect when Adams weapon is augmented.
- In DX9 mode:
- Fixed error message for some users when trying to use FXAA Medium or FXAA Low anti aliasing modes.
- Fixed shadow-mapping ‘lines’ on some graphics hardware when using anisotropic filtering.
Feature Additions:
- The Enter and Numpad-Enter keys can now be bound to game actions in the keyboard control menu.
- Support for additional passive-stereoscopic 3D screens when using AMD graphics hardware.
- Intro logos can now be skipped on all but the first run of the game.
- Added windowed mode.
- Selectable in the menu, and can be toggled between windowed, fullscreen, and fullscreen windowed using ALT-ENTER.
- Added an option to change the text language of the game. This setting only changes the text language, the audio is controlled by the language option in Steam.
On top of this we are continuing to monitor for any issues that may need to be addressed in a future patch. One extra feature we can already confirm for a future patch is support for Nvidia 3DVision and Nvidia Surround. -
Inquisitor #2038 Tegnap óta fagy a program, illetve pontosan nem tudom mióta, mer' jó pár napja nem játszottam. Most meg nem tudok. Elfogadtam a Leser Evil küldetést, és annak a második pontjához ha közel megyek szénné fagy a játék. Előző mentésimnél ott még semmi baj nem volt ... állítólag van update, de nekem a steam a többi cuccot sem nagyon akarja updatelni. :(