Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én legalábbis ezt szûrtem le.
Alarmed - ez még ok, csak gyanúsak a katonák, de nem tudják, hogy te vagy az.
Suspicous - gyenge figyelmeztetés.
szóval ha lopakodsz és a Hostilet kapsz, akkor kezdheted betölteni a gyorsmentésedet. a lényeg hogy Hostile ne legyél.
Egy kérdés. A "Ghost" bónuszt hogy kell érteni? Mikor érvényes? Ha csak riadóztatnak akkor is még megkapom? Ha csak úgy mászkálok a városban akkor mikor tudok kapni ilyen bónuszt? Csak küldetésnél? Mert az elsõ küldetésnél érthetõ. A prológ után. De amikor csak a városban mászkálsz akkor nem tudom mikor kapom meg. Mivel nincsenek kötött küldetések. Kicsit nehezen fogalmaztam de azért remélem érthetõ.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Why so serious?
Szóval ha értelmes DLC-t kapsz a pénzedért... (tudom naiv vagyok és idealista) de tegyük fel egy évben kijön 5 dlc vagy egy évben kijön egy kiegészítõ, szerintem majdnem ugyan ott vagyunk.
Anno azt hiszem a bioware pontos rendszerben kb 1000-2000Ft körül mozgott egy DLC. Na most ha ez a DLC értelmes mint a ShadowBroker akkor ennyi pénzt szerintem megér. A Falloutossak meg fõleg.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
LOOOL ezen felnevettem. Ez a DLC 2-3 órás max. Jah és a leghosszabb DLC-k közé tartozik. Akkor már Fallout 3/ New Vegas DLC-jeit említsük amik átlagosan egy teljes játék idejével vannak egy szinten: 7-8 óra. De Pl: a New Vegas legutolsó dlc-je az Old World Blues nekem 20 órás volt. Na ez a nem mindegy.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Why so serious?
Ami igazán undorító DLC, az pl az, ami a mortal kombatban megy... új harcos ha kell, fizess... Egyesével.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk egyelõre még a játék sincs meg. Most nagyon pénzem sincs rá, de majd eljön az én idõm.
Közben Deus ex 1-hez kipróbáltam a magyarítást és a new vision-t. Ezekkel nem volt gond. Enhanceddel majd kipróbálom holnap.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Biztos vagyok benne hogy már rég kész vannak és majd szépen DLC-ként kiadják. Kiváló. <#szomoru2>#szomoru2>
Már várom azt az idõszakot mikor nagy játék közepette kiírja egy gém: XY DLC nem található. Ha folytatni szeretnéd a story modot, vásárold meg!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Kiemelt téma
Mint minden játékból, úgy a legújabb Deus Ex-bõl is bõven maradtak ki már kész, vagy majdnem kész tartalmak. Ezekrõl is beszélt Frank Lapikas, illetve a hétvégén bejelentették a stuff elsõ DLC-jét is.
"Több várost is terveztünk a játékba, Montreal lett volna az egyik, illetve Upper Heng Sha-t meg is építettük, de végül sosem fejeztük be. A projekt kezdetén Indiával is számoltunk, de ahogy megterveztük a többi várost, rá kellett jönnünk, hogy rettentõ nagy falat lenne, egyszerûen túl sok munkába kerülne megalkotni, így elvetettük az ötletet" - mondta el Frank Lapikas, a stuff vezetõ játékmenet tervezõje.
"Montrealt mindenképp bele szerettük volna tenni, megvoltak a külsõ helyszínek, többek között a város szomszédságában álló Plateu-t is beletettük volna a végsõ produktumba" - tette hozzá Jonathan Jacques-Belletête, a stuff mûvészeti felelõse. Mint azóta tudni lehet, ezekbõl nem lett semmi, Montreal pedig továbbra is csak a rajzpapíron létezik. Nagy kár érte.
Más: a hétvégén bejelentésre került a 'The Missing Link' névre keresztelt elsõ letölthetõ tartalom. A Human Revolutionben Adam eltûnik három napra, senki sem tudja, hova lett, mit csinált, mit fedezett fel. A The Missing Link DLC pont ezekre a kérdésekre ad majd választ.
viszont akkor a rendes, DX Enhanced-es, méretes, élsimítással rendelkezõ betûk maradnak, csak ékezetek esnek ki? az bõven vállalható.
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
de nem, nem akadnak össze, sõt, fejlesztõk direkt úgy rakták össze õket, h simán együtt fussanak, konfliktus nélkül.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár én GMDX-en simán ledaráltam õket inkább a picsába <#gonosz1>#gonosz1> egy-két jól elhelyezett concussion/frag grenade csodákra képes
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
#1909: de, "csokival", nézd meg inventory-d, biztos akad. ha a második elem van félig lemerülve, az is maxra fog pörögni btw, de általában mindenki csak a legelsõvel dolgozik.
Aknat csak maxolt lopakodassal lehet felszedni?Nekem allandoan az arcomba robban mind.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk par fegyvert nerfelhetnenek valami patchben mert az eleg eros hogy az ogrekba beletolok ket tarat mire elhasal,de egy stun gun lovestol azonnal kesz van 😊