Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
wedge31
Részletes videós help van róla a játékban ott mindent elmondannak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tobias88
Hackelésnél mi a lényeg? Mert valahogy mindig elhibázom és így játszhatatlan a játék.
Az a smooth operator. Szerintem még az is kell hozzá, hogy úgy se legyenek alarmed, hogy megláttak. Hang, nyíló ajtó, robbanás okés, ha meglátnak, akkor nem.
Én legalábbis ezt szûrtem le.

Prince23
Hostile - észrevettek, be vagy mérve, tudják a helyzeted

Alarmed - ez még ok, csak gyanúsak a katonák, de nem tudják, hogy te vagy az.
Suspicous - gyenge figyelmeztetés.

szóval ha lopakodsz és a Hostilet kapsz, akkor kezdheted betölteni a gyorsmentésedet. a lényeg hogy Hostile ne legyél.

Akkor már automatikusan megkapom a jutalmat? Mivel szabad a terület bejárás oda is be tudok menni ahol majd lehet késõbb küldetés lesz. Gondolom én.
Az okés. Ott meg is kaptam. De tovább hogyan? Mikor szabadon mászkálok a városban? Ott hogy számolja hogy észrevettek-e stb? Meg a bónuszok megadását? Pl. bementem egy városrészbe ahol olyan latin bandatagok voltak bent. Ha észrevettek szóltak hogy koccoljak. Na én szépen bementem mindenkit hátulról leütöttem. Az épület tetején meg volt egy antenna onnan nem messze egy leszállóhely. Gondolom itt majd egy küldetés lesz de eddig mindenkit leütöttem az épületben. Akkor most hogy lesz a küldetés? Ezeket nem értem.
Prince23
ne vegyenek észre a katonák. Semmi riadoztatás sem legyen. Pl. ezt a acsit megkapod az elsõ bevetésen, ha szépen besunnyogsz. a katonákat mondjuk le lehet ütni.

Sziasztok!

Egy kérdés. A "Ghost" bónuszt hogy kell érteni? Mikor érvényes? Ha csak riadóztatnak akkor is még megkapom? Ha csak úgy mászkálok a városban akkor mikor tudok kapni ilyen bónuszt? Csak küldetésnél? Mert az elsõ küldetésnél érthetõ. A prológ után. De amikor csak a városban mászkálsz akkor nem tudom mikor kapom meg. Mivel nincsenek kötött küldetések. Kicsit nehezen fogalmaztam de azért remélem érthetõ.
MikX
Ne legyen igazam, de úgyérzem hogy kapunk kb 1 küldetést, max 2-t és csókolom, ami legjobb esetben 1 óra...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Egy CoD meg 4-5, szóval nem sokkal rövidebb épp. 😊

Why so serious?

Steamen vagy valahol meg lehet nézni, hogy milyen játékhoz milyen dlc-k vannak?
Igaz Igaz a Falloutot el is felejtettem. Na ott is voltak szép darabok.

Szóval ha értelmes DLC-t kapsz a pénzedért... (tudom naiv vagyok és idealista) de tegyük fel egy évben kijön 5 dlc vagy egy évben kijön egy kiegészítõ, szerintem majdnem ugyan ott vagyunk.

Anno azt hiszem a bioware pontos rendszerben kb 1000-2000Ft körül mozgott egy DLC. Na most ha ez a DLC értelmes mint a ShadowBroker akkor ennyi pénzt szerintem megér. A Falloutossak meg fõleg.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Én Tokyo-t néztem volna meg hogy néz ki 2027-ben.
Ryder62
"például a Lair of the Shadow Broker ami mondjuk majdnem hosszabb mint sok teljes árú játék."

LOOOL ezen felnevettem. Ez a DLC 2-3 órás max. Jah és a leghosszabb DLC-k közé tartozik. Akkor már Fallout 3/ New Vegas DLC-jeit említsük amik átlagosan egy teljes játék idejével vannak egy szinten: 7-8 óra. De Pl: a New Vegas legutolsó dlc-je az Old World Blues nekem 20 órás volt. Na ez a nem mindegy.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Pedig van pár ilyen, Dragon Age DLC-k, Mass Effect 2höz is voltak jók, például a Lair of the Shadow Broker ami mondjuk majdnem hosszabb mint sok teljes árú játék.

Why so serious?

Fpocok
Én sem fiezettem eddig egy DLC-ért sem, de van olyan, amiért megtenném. Sajnos még nem találtam ilyet, talán a borderlandsesek, mert ott van több új dolog is, nem csak apróságok.

Ami igazán undorító DLC, az pl az, ami a mortal kombatban megy... új harcos ha kell, fizess... Egyesével.

Parasite Eve 2, best game EVER!

elképesztõ hogy hol tart a világ már, 5 év mulva mi lesz? a patchekért is fizetni kell?? <#falbav>

wedge31
Story dlc-ket rendszeresen veszek mert az szerintem megéri de lópáncélt én se vennék soha.

Én még büdös életben nem vettem dlc-t egy játékhoz se. Eleve mi az, hogy veszek egy játékot és akkor az nem teljes és még pluszba vásárolgassam, hozzá a "foltokat". Nekem nagyon nem tetszik ez a rendszer. Elõfordulhat, hogy ennél a játéknál kivételt teszek, ha tényleg nagyon jók lesznek a dlc-k. De nagyon nem tetszik nekem ez a taktika.
Mondjuk egyelõre még a játék sincs meg. Most nagyon pénzem sincs rá, de majd eljön az én idõm.

Közben Deus ex 1-hez kipróbáltam a magyarítást és a new vision-t. Ezekkel nem volt gond. Enhanceddel majd kipróbálom holnap.
Ha normális DLC-t adnak ki az ellen semmi kifogásom pld a Dragon Age hez vagy a Mass Effecthez is sikerült jó darabokat alkotni viszont két új fegyver 3 új ruha dlc-k tõl hülyét kapok

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ryder62
Remek. Egy újabb szétszabdalt játék. Majd jönnek sorra a bejelentések: Montreal DLC, Upper Hengsha DLC stb.

Biztos vagyok benne hogy már rég kész vannak és majd szépen DLC-ként kiadják. Kiváló. <#szomoru2>

Már várom azt az idõszakot mikor nagy játék közepette kiírja egy gém: XY DLC nem található. Ha folytatni szeretnéd a story modot, vásárold meg!

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

mano1b
új hirek
Kiemelt téma 2011.09.05. 07:19:00

Mint minden játékból, úgy a legújabb Deus Ex-bõl is bõven maradtak ki már kész, vagy majdnem kész tartalmak. Ezekrõl is beszélt Frank Lapikas, illetve a hétvégén bejelentették a stuff elsõ DLC-jét is.

"Több várost is terveztünk a játékba, Montreal lett volna az egyik, illetve Upper Heng Sha-t meg is építettük, de végül sosem fejeztük be. A projekt kezdetén Indiával is számoltunk, de ahogy megterveztük a többi várost, rá kellett jönnünk, hogy rettentõ nagy falat lenne, egyszerûen túl sok munkába kerülne megalkotni, így elvetettük az ötletet" - mondta el Frank Lapikas, a stuff vezetõ játékmenet tervezõje.
"Montrealt mindenképp bele szerettük volna tenni, megvoltak a külsõ helyszínek, többek között a város szomszédságában álló Plateu-t is beletettük volna a végsõ produktumba" - tette hozzá Jonathan Jacques-Belletête, a stuff mûvészeti felelõse. Mint azóta tudni lehet, ezekbõl nem lett semmi, Montreal pedig továbbra is csak a rajzpapíron létezik. Nagy kár érte.

Más: a hétvégén bejelentésre került a 'The Missing Link' névre keresztelt elsõ letölthetõ tartalom. A Human Revolutionben Adam eltûnik három napra, senki sem tudja, hova lett, mit csinált, mit fedezett fel. A The Missing Link DLC pont ezekre a kérdésekre ad majd választ.

Calver
aha. mindenesetre Shifter-t biztosan felülírja teljesen (ami gáz, mert a Shifter nagyon jó), Deus Ex Enhanced meg tartalmazza Shifter-t, ezért nem voltam biztos a kompatibilitásában.
viszont akkor a rendes, DX Enhanced-es, méretes, élsimítással rendelkezõ betûk maradnak, csak ékezetek esnek ki? az bõven vállalható.

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
A napokban kísérleteztem vele órákon át. Minden okés a magyarítással, de az éketezetes karakterek eltûnnek pár helyrõl a DeusEx.u és DeusEx.int felülírásával. Ha pedig nem írja felül akkor az UI esik szét teljesen.

[merlinw.org]

Calver
megnéztem a fájljait - ha magyarítást felrakod, Shifter-t és tippre Deus Ex Enhanced-et hanyagold (erre mondjuk nem fogadok, lehet "részben" mûködik), mivel ugyanazokat a fájlokat írják felül. (DeusEx.u, DeusEx.int)

MerlinW
Az ékezeteket szétcseszik, de valamit valamiért.

[merlinw.org]

Calver
magyarítást passzolom, ha megmondod milyen fájlokat ír felül, talán tudok választ adni.
de nem, nem akadnak össze, sõt, fejlesztõk direkt úgy rakták össze õket, h simán együtt fussanak, konfliktus nélkül.

És ez a sok mod nem akad össze? Magyarítással is mûxenek?
Köszi szépen soha nem láttam volna meg. Ki is toltam a pályát.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobbra el, szellõzõ kinyit, bekocog, vár amíg elõremennek, elfut mögöttük

bár én GMDX-en simán ledaráltam õket inkább a picsába <#gonosz1> egy-két jól elhelyezett concussion/frag grenade csodákra képes

Hogy a fenébe lehet ezen a részen továbbjutni?: Tai yong medical:penthouse Jönnek vagy 20an katonák és meghalok miníg.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

dartonita
Oh ertem,en eddig csak guggolva kozlekedtem azt hittem az eleg.Meglesem ha hazaertem.Koszi.

ha taserrel kapnak el (azt látod a filmekben, ami drótot húz) akkor mindenképpen eldölsz, mert elsõsorban nem fájalmat okoz, hanem átveszi az agyadtól a mozgásért felelõs feladatokat ami minden embernél ugyanúgy mûködik. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Calver
lehet, hogy az a "bekapcsoló" gombja, de alapból emlékeim szerint ha nyomod ctrl-t, akkor sétál - tisztán emlékszem, h megcseréltem guggolás (alapból C) és séta (CTRL) billentyûit még "indulás" elõtt.

MerlinW
Caps Lock alapból a séta.

[merlinw.org]

Calver
nem, fogod magad, leguggolsz (bár ez nem biztos h kell) és *odasétálsz* hozzájuk - alapból ctrl, bár én kapásból átraktam másik gombra. így nem fognak az arcodba robbanni, és simán fel tudod õket szedni, majd utána megajándékozni velük pár unszimpatikust <#vigyor1>

#1909: de, "csokival", nézd meg inventory-d, biztos akad. ha a második elem van félig lemerülve, az is maxra fog pörögni btw, de általában mindenki csak a legelsõvel dolgozik.

Calver
kiegyensúlyozott szvsz az a sokkoló - jó ha 5 méterre ellõ, és valami istentelenül pontatlan... az oké, hogy egy lövés, de oda is kell érni lyukkártyává változás nélkül <#idiota>

Hát nekem soha nem töltött fel csak a legelsõt. Máshogy nem lehet feltölteni?

Calver
csak a részben kiürült aksikat tölti vissza automatikusan, illetve a legelsõt. mindenkinek. nem a legokosabb technika (szvsz többit is fel kéne töltenie, bár sokkal lassabb tempóban), de ez van.

Veszem észre. De nekem miért csak 1 csík töltõdik fel?

dartonita
Nyilvan kifekszel egy sokkolotol.Ahogyan par 9mm golyo a bor alatt sem hiszem hogy gyakran tulelheto.De ez egy jatek.Ha a 3meteres 200kilos ogre ilyen rezisztens az egyikre,akkor legyen a masikra is.Bar lehet hogy megfertoztetek es mar en is a hibakat keresem 😄
Aknat csak maxolt lopakodassal lehet felszedni?Nekem allandoan az arcomba robban mind.

Calver
Cloak, F1-el aktiválod. legyen rá 4 pontod, mivel amíg nem fejleszted maxra hihetetlenül sok kakaót zabál.

Calver
meh, nekem remekül futott. FPS-t nem néztem (fraps nem pörgött alatta), de szemmel észrevehetõ szakadás soha nem volt - bár azt meg kell hagyni, nálam(?) valamiért az alt+tab-ot nem igazán szerette a játék, utána hajlamos volt kicsit haldokolni.
hozzáteszem: frissen felpakolt, szétnyirbált Win7 lehet segített valamennyit

Melyik a láthatatlanság képesség? Hogyan lehet aktiválni, fejleszteni?

SötétBarom
Jóvan, fullécsdíben is megvan a 20fps! <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wedge31
Pedig ez így van, egy pár lövéssel még 100m is tudsz mászni a sokkolótól viszont azonnal kifekszel ez utobbi saját tapasztalat...

Skynet
Ez tény elsõre engem is a kép elé szövegezett és alvást leszámítva egyhuzamban kitoltam,az ilyen cím ritka,és az év címére is esélyes nálam. De ettõl még vannak hibái ami fölött elvakultság szemet hunyni.
dartonita
Sok igazsagot talalok abban amit leirsz,megis...ha belegondolok hogy az utobbi evekben hany olyan jatek volt ami napokig a kepernyo ele szegezett,akkor mar kicsit arnyaltabb a helyzet.A Dragon Age elso reszen es a Fallout/New Vegas-on kivul erre mas jatek nem volt kepes.Lehet szo szarra hypeolt mass effectrol,da2-rol,witcher2-rol,mindet meguntam par nap utan.Ez a jatek viszont tud valamit amit az elso resz is tudott.Nalam minden hibaja ellenere kiemelkedo alkotas.
Mondjuk par fegyvert nerfelhetnenek valami patchben mert az eleg eros hogy az ogrekba beletolok ket tarat mire elhasal,de egy stun gun lovestol azonnal kesz van 😊

Calver
semennyire, lassabb procival és videokártyával gond nélkül elkocogott... persze grafikát kicsit meg kellett nyírni, de egyáltalán nem vészes.