2szer toltam ki a játékot,elsőre lopakodva hekkerrel, mindenkin segítve mindent kinyomozva nagyhősként..Másodjára egy tömeggyilkos barommal akivel még az ajtókat is berobbantgattam és mindenkit lemészároltam.
Az első végigjátszás az utolsó 1 percig nálam erősen közel állt az első részhez és alapból is megállta a helyét. Az utolsó 1 perc iszonyatos kiábrándító.
A második végigjátszás pedig egy idő után egyenesen pocsék volt,mivel a sztori akármit csinálok semmit sem változik 1-2 szövegrészlet kívételével, ráadásul gyilkolászással előjönnek erősen a program gyengeségei:
Hitboxból eredő bugok
Mesterséges intelligencia gyengesége
Fegyverek és ellenfelek balanszolatlansága
Ezek nem tűnnek vészes problémának pedig hatalmas bajok ha valaki nem a lopakodást részesíti előnyben...A program számtalanszor szarik a fejre leadott lövésre, a mesterséges intelligencia kb addig tűnik jónak amíg egy komolyabb tűzharcba nem keveredünk aztán előjön hogy valójában mennyire buta, míg a fegyverek jórésze felesleges,mivel egyetlen fejlövéssel (ha épp nem bugol a játék) bárki leteríthető egy 10mm-essel, vagy egy gázgránáttal még a legnagyobb ganajok is. És ezt csak fokozta hogy második végigjátszásra azonnal szembetűnik hogy akármit csinálunk akármennyire is máshogy cselekszünk pár szövegen kívül SEMMI az ég egy adta világon nem változik szinte...Komolyabb változásból 1-2 (pl Malik) hozható de a játék végkifejletén semmilyen döntésünk nem változtat, csak az utolsó 1 percben hozott döntés.
Mint lopakodós hekkerkedős fps/tps keverék erős 8/10 a game és hozza a DE első részének hangulatát.
De ha nem így játszunk akkor bizony egy erős 6/10es game. És a szavatossága is jócskán lecsökken amint összeáll a kép a megnyerésekről...