Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De biztos ami biztos, én nem hagyok esélyt semmire. Vicces, hogy egyik helyen egy turret mindenhogy meglátott kicsit, addig szorakoztam ott, hogy oldjam meg, hogy mögé jutottam egy szellözön, és körbedobozoltam, nautána már nem látott sehogy. Muszáj volt, mert foxiest és pacific mellett hajtok a doctorate-re is, és ott volt egy ominozus e book, ahova csak a turret elött eljutva lehetett jutni.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1314724586
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
a. Do not allow enemies to go to HOSTILE status,
b. Do not trigger an alarm from: Failing Hack, body in camera, not moving from camera.
c. suspicious for cameras and Alterted for People are OK, Not sure about Turrets.
d. Possible that object-related sounds count against Ghost, such as turrets being dropped/boxes being thrown. On another note, drawing enemies to a specific point with silenced weapon fire (Tranq, dart, silenced weapons), does not count against Ghost.
e. DO NOT RELY ON SMOOTH OPERATOR for CONFIRMATION, not always available as a reward but you will have the achievement none the less if you
f. There is one point in the game where you get Hostile status by design when coming out of a cutscene - it most likely does NOT count against FOTH/Ghost?Smooth Operator.
follow the guide lines.
g. Destroying the huge bots doesn't seem to count against Ghost/SO either (if you do it with EMP grenades), tested on the FEMA facility map (with everybody knocked out, and only the bot left - destroyed with an EMP). "Hostile" is their default behavior when being destroyed. And from what I've read on the forums, it's the same for the 2 huge bots at the extraction point of the TYM tower.
Boss fights do not count.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Elsõ végigjátszásom, 32 óra alatt, 2 mellékküldetés maradt ki, minden más teljesítve:
[merlinw.org]
Most látom, hogy csak 30 acsi van feltûntetve a 49-bõl. 19 az titkos😊
[merlinw.org]
GAMESTOP meghunyászkodott.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egyébként ezért szerencse(?) hogy nincsenek ilyen gránátok és az, hogy nehéz EMP-t produkálni. Milyen lenne egy Boston Dynamics LS3-at megállítana egy gránát 😉
Vagy egy LS6-ot.
Vagy egy XM-307-es Samsungot:
Link
Kicsitkét rombolja a robotok hatékonyságának hitelességét hogy egyetlen szaros EMP gránáttal haza lehet vágni... Így a nehézfegyverzetnek sincs szinte semmi értelme,franc lövöldözze rakétával meg nagyágyúval ha 1 granyótól összeszarja magát és önmegsemmisít..😄
-Fõleg errõl a tükrös kis vidám videóról ugrott be,úgytûnik a játék motorja tükör effektusra alkalmatlan legalábbis sehol semmi tükrözõdéssel nem találkoztam és a szobában a tükör is inkább be van törve...Namind1 ezcsak észrevétel..
- Oké hogy hõsünkkel van az erõ meg hipercyborgosított de azért amikor megjelennek a sisakos fémmaszkos katonák kicsit vicces hogy egyetlen pofonnal leteríti bármelyiket. Igaz az a masz azon kívül hogy valszeg szart se látnak benne másra nem jó mert az alap 10mm-essel is pofánlõve õket elterülnek mint a nagyalföld..Ez szerintem kicsit gáz,rontja az AP skulók értelmét és a kihívást is.
- Jó/rossz...ahogy eddig kivettem pár írásból szinte totálisan mind1 hogy ölünk vagy sem és még az is hogy kit. Én is kiírtottam az egész rendõrörsöt, de semmi hatás,tulajdonképpen pár karakteren kívül tökmind1 hogy ki él hal...
- Most hogy körvonalazódik a sztori vége azt kell mondjam hogy mocskosmód kiszámítható volt...
- Még 1 végigjátszás van benne, nem tudom hány megnyerés van,de eddig ilyen rendes segítõs itt ott ölõs amúgy verekedõs hõskarakterrel tltam,másodikra megnézem mivan ha mindenkivel parasztleszek és szarok az egészbe...De kb ennyi,asszem ezután kitolom újra magyarosítva a DE elsõ részét.😊
Plusz ipod dokkoló, wifi, 3g, HUD internetböngészõ, s akkor eljutunk a warez augmentáciokig, mer a LIMB drága. Jézusom, milyen jövõ ez, ahol ezek nincsenek alapból?
"I killed him for the fun of it and now I can't buy anything from him. Will he respawn or something because this is lame... "