Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Érxekes, mert sok helyen azt irják, hogy a hostile sem számit, csak ne inditsák be a riasztót az õrök, vagy ugye ha kamera lát, akkor az pár mp után automatikusan riaszt.
De biztos ami biztos, én nem hagyok esélyt semmire. Vicces, hogy egyik helyen egy turret mindenhogy meglátott kicsit, addig szorakoztam ott, hogy oldjam meg, hogy mögé jutottam egy szellözön, és körbedobozoltam, nautána már nem látott sehogy. Muszáj volt, mert foxiest és pacific mellett hajtok a doctorate-re is, és ott volt egy ominozus e book, ahova csak a turret elött eljutva lehetett jutni.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Most nemrég jutottam el oda 2. Végigjátszásban, hardon kb 10mp volt, kapott 4 távirányitású bobmát, és ennyi... Nem nehéz egyiksem végülis, csak mindig kell lenni nálad 4-5 ilyen bomba, dermal armor lehetöleg, 2. Bossnál meg elektromosság ellen védö armor upgrade nemárt.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Malakai
Ha az alapján nézem, hogy Ghost-ot beadja küldetés után, akkor a tárgydobálás nem tesz ellene, hacsaknem Hostile-ba kerülnek miatta persze.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Javitsd ki légyszi a bannerban az OFF linkjét.Megnyitottam ujra.Köszi:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1314724586

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Foxiest of the Hounds/Ghost:THIS STARTS FROM BEGINNING OF GAME
a. Do not allow enemies to go to HOSTILE status,

b. Do not trigger an alarm from: Failing Hack, body in camera, not moving from camera.
c. suspicious for cameras and Alterted for People are OK, Not sure about Turrets.
d. Possible that object-related sounds count against Ghost, such as turrets being dropped/boxes being thrown. On another note, drawing enemies to a specific point with silenced weapon fire (Tranq, dart, silenced weapons), does not count against Ghost.

e. DO NOT RELY ON SMOOTH OPERATOR for CONFIRMATION, not always available as a reward but you will have the achievement none the less if you

f. There is one point in the game where you get Hostile status by design when coming out of a cutscene - it most likely does NOT count against FOTH/Ghost?Smooth Operator.
follow the guide lines.

g. Destroying the huge bots doesn't seem to count against Ghost/SO either (if you do it with EMP grenades), tested on the FEMA facility map (with everybody knocked out, and only the bot left - destroyed with an EMP). "Hostile" is their default behavior when being destroyed. And from what I've read on the forums, it's the same for the 2 huge bots at the extraction point of the TYM tower.
Boss fights do not count.

[merlinw.org]

wedge31
okM8-+Ds4Dui?lMh$Mzvm14SBqe7;G.l6=u74b?mkh-45Ki60d+98XBpCku7 - pedig olyan egyszerû...<#nevetes1>

Fpocok
Senki nem tudja, mi a kód

<#hehe><#hehe><#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
wedge31
Nézz körül jobban a #1434 meg törlöm mert spoiler.

MerlinW
Videók, részletezés és jelszavak nélkül, jah.

[merlinw.org]

wedge31

Fpocok
Kiválasztod az inventoryból a gránátot. Rámész és use. Utána játékban G gombbal dobod el.
Amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak ott hordók, azokat rá lehet dobni

Elsõ fõellenséghez milyen taktikát ajánlotok? Találtam egy helyet ahol ha elbújok egy doboz mögé, akkor csak lövi a falat és amíg nem lõ bele tudok négyet-ötöt ereszteni közvetlen közelrõl a fejébe, de hiába.. Csak kifogy a lõszerem <#fejvakaras> Ja és a gránátokat hogy kell eldobni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MerlinW
Elkezdtem nehéz fokozaton foxi+pacifist elvet követve. Nem egyszerû😊 Az elsõ boss 4 typhoon-tól sem esett el😊

Elsõ végigjátszásom, 32 óra alatt, 2 mellékküldetés maradt ki, minden más teljesítve:

[merlinw.org]

MerlinW
Achievement-ek, jelszavak, stb

Most látom, hogy csak 30 acsi van feltûntetve a 49-bõl. 19 az titkos😊

[merlinw.org]

wedge31
Eddig nagyon nem látni az egész értelmét de állitólag pár napon belül ök adják meg a megfejtést ha senkinek sem sikerül a dekódolás.

Fpocok

broman191
Nézelõdtem a kódolt üzi után, bármi volt a szándéka a kiadónak vele, eddig megfejteni sehol sem sikerült, FAIL, egyesek látnak benne struktúráltságot akik benne vannak a kódolásban, de nincs hol elindulni ahhoz hogy kibogozzák, semmi támpont, megoldási segédlet...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

elitehun
Akár törölni is lehetne ezt a hszt, meg ha törlik akkor ezt is amit irtam 😛
_Atti_
#1405-re

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

wedge31
Van egy kód amit dekódolni kell de hogy mit tartalmaz azt nem tudni egyenlöre.

elitehun
??
_Atti_
Arról nem beszélve hogy feltételezem ha építenek egy ilyen böszme nagy robotot ami tök lassan forgolódik akkor már nem csak elõre fele lesz rajta kamera hanem 360 fokban...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Fpocok
Semmit nem találtam. Nincs semmi... wtf?

Az oldalon én csak egy hülye OnLive compot láttam egyenlõre .. mire bejött nagy nehezen.

Fpocok
Na én meguntam a várakozást. Reggel kiderül majd, mi volt.

broman191
Szerintem ez az amire várni kellett, csak ugye valamilyen formában nem ártana dekódolni, nem tudom miféle rendszert alkotnak ezek a karakterek. -.-''

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

wedge31
Ezek szerint akkor sok hûhó a nagy semmiért?

Fpocok
Lehalt a deu sex fõoldal... annyian nézik 😄

broman191
Forever alone <#hehe>

Fpocok
looooooooool

broman191
Éjfélkor annyi volt hogy a játék oldalát nézd meg frissítésekért, most megint megy az a link vagy karaktersorozat vagy mi akar az lenni mint egy órája...

Fpocok
Elvileg most már mást ír ki ingame...

Ez a többi DE játékban is így volt szerintem.
Egyébként ezért szerencse(?) hogy nincsenek ilyen gránátok és az, hogy nehéz EMP-t produkálni. Milyen lenne egy Boston Dynamics LS3-at megállítana egy gránát 😉
Vagy egy LS6-ot.
Vagy egy XM-307-es Samsungot:
Link

broman191
<#eljen><#circling>

Mekkora lenne a DE-HR alá akár ingyen vagy DLC-ben a Deus Ex és a Deus Ex IW kiegészítés gyanánt 😄

Skynet
Ja igen és robotok...
Kicsitkét rombolja a robotok hatékonyságának hitelességét hogy egyetlen szaros EMP gránáttal haza lehet vágni... Így a nehézfegyverzetnek sincs szinte semmi értelme,franc lövöldözze rakétával meg nagyágyúval ha 1 granyótól összeszarja magát és önmegsemmisít..😄
Skynet
No lassan a végére érek (igen ilyen jó pepecselõsen küldöm mellékküldikkel meg mindent szarráhekkelve átkutatva elolvasva..😄 ), pár gondolat...
-Fõleg errõl a tükrös kis vidám videóról ugrott be,úgytûnik a játék motorja tükör effektusra alkalmatlan legalábbis sehol semmi tükrözõdéssel nem találkoztam és a szobában a tükör is inkább be van törve...Namind1 ezcsak észrevétel..
- Oké hogy hõsünkkel van az erõ meg hipercyborgosított de azért amikor megjelennek a sisakos fémmaszkos katonák kicsit vicces hogy egyetlen pofonnal leteríti bármelyiket. Igaz az a masz azon kívül hogy valszeg szart se látnak benne másra nem jó mert az alap 10mm-essel is pofánlõve õket elterülnek mint a nagyalföld..Ez szerintem kicsit gáz,rontja az AP skulók értelmét és a kihívást is.
- Jó/rossz...ahogy eddig kivettem pár írásból szinte totálisan mind1 hogy ölünk vagy sem és még az is hogy kit. Én is kiírtottam az egész rendõrörsöt, de semmi hatás,tulajdonképpen pár karakteren kívül tökmind1 hogy ki él hal...
- Most hogy körvonalazódik a sztori vége azt kell mondjam hogy mocskosmód kiszámítható volt...
- Még 1 végigjátszás van benne, nem tudom hány megnyerés van,de eddig ilyen rendes segítõs itt ott ölõs amúgy verekedõs hõskarakterrel tltam,másodikra megnézem mivan ha mindenkivel parasztleszek és szarok az egészbe...De kb ennyi,asszem ezután kitolom újra magyarosítva a DE elsõ részét.😊
broman191
Jöhet a thepirateaugbay.com ahonnan le lehet tölteni mindenféle nagyszerû új augmentációs szoftvert ingy'. <#idiota>

MikX
Vaaaagy... Lehetne ilyen gyorscsatlakozós testrészei, amolyan plug and play.
Plusz ipod dokkoló, wifi, 3g, HUD internetböngészõ, s akkor eljutunk a warez augmentáciokig, mer a LIMB drága. Jézusom, milyen jövõ ez, ahol ezek nincsenek alapból?

Magh
Pacifist-hez robotot sem szabad megölni? Eltérõ válaszokat találok.

broman191
Attól még lehet ott lesz (esetleg más), ki tudja, valószínû felkészítették a játékot erre is. 😊

Fpocok
Má hogy lenne ott? Meghalt. Megölte.

broman191
Szerintem amikor késõbb visszaérkezel Detroit-ba akkor õ is a helyén lesz rendesen, mert környezeti elemek is pl. mint hordók stb. visszatértek a helyükre nálam. 😊

Fpocok
Az elsõ város fegyverárusáról van szó.

Fpocok
Egy komment a STEAM fórumról 😄

"I killed him for the fun of it and now I can't buy anything from him. Will he respawn or something because this is lame... "

broman191
Húgyhólyag augmentáció. <#idiota>

Fpocok
Mindjárt bepisilok az izgalomtól 😄

Bevetéseken leveszi a ballonkabátot, ez nem elég neked? 😄