2597
banner
  • wedge31
    Az AP egy sokak által megnem értett nagyszerű játék, sajnos oriási hibákkal.
  • MerlinW
    Ez nem szándék kérdése.. egyszerűen nincs hozzá jogod.
    "A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG."
  • Hegi90
    nem akarok kötözködni, de amúgy miért van a bannerban az ASE?
    benne van a sztoriban?
  • Calver
    édes, tévedsz és még sértegetni is próbálsz. csak így tovább.
    de, mint már egyszer leírtam: spoiler részre direkt figyeltem és figyelek is mindig, off/warez-nek pedig elég látványosan ott a banner alatt a külön topic.
  • Shep
    Haladok a játékban de Jensen hangját egyszerűen nem bírom megszokni, annyira nem illik a karakterhez, hogy még. A hót halál gagyi arcmimika, meg a 10 évvel ezelőtti színvonalat képviselő szájmozgás elég sokat ront az összképen a szinkron színészek is leginkább csak alulról súrolják a lécet. A játékmenet viszont egész korrekt úgy ahogy megvan a Dx hangulat. A tetteimnek nem igazán éreztem semmi súlyát, tanulhattak volna a készítők a sokak által porig alázott Alpha Protocoltól.
  • wedge31
    Ha rossz szándéku lennék akkor ezt a magasröptü kis sértett primadonna hsz-t is törölném.
    Spoiler, off warez azonnali törlés ha nem tetszik nem látogatod a topicot, ennyi és peace.
  • Calver
    na szóval, akkor újra:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Combat Rifle és Revolver, esetleg vészhelyzetekre Machine Pistol.
    képességekből meg valami ilyesmit akarsz: http://imagerz.com/QEEXUUtvAwMGVFxNGAVQ
    kezdj hacking-el (capture-t 3-ig érdemes felvenni kapásból, aztán viszonylag gyorsan még kettőt dobj rá meg egyet stealth-re, maradék két pont várhat), valamint punch through wall-t gyúrd ki gyorsan (kifizeti önmagát, van 2 praxis kit is elrejtve falak mögött).
    utána szvsz végig az egész kéz ágat kigyúrhatod, hacking-re a maradék pontokat, majd amikor már második városba érsz, ott bőven ráér ugrás+icarus landing system, meg smart vision+elem töltés, úgysem lesz egy ideig harc. végére meg pakold fel dermal armort, aztán kb a szükségeseket le is fedted mind
  • Calver
    magyarázd már el nekem légy oly kedves, hogy hol láttál benne spoiler-t? a történetből egy mukkot nem lőttem el, sőt, még városnevet sem írtam, direkt h ne legyen spoiler. az, hogy melyik augmentet érdemes használni max segítség, de ott sem le semmit a történetről.

amit MaRee-nak írtam, azt pedig előtte jó pár hozzászóláson át tárgyaltuk, hasonlóan "spoileresen"

de ha ennyire bántja picike csőrikédet, visszarakom Prof William-nek kérdése írt kicsiny esszémet spoiler tag mögött
    viszont öröm lenne, ha házigazda jogokkal... nos, nem írom azt, hogy nem élnél vissza, mert nem feltételezek rossz szándékot ott, ahol a butaság is magyarázat, de öröm lenne ha normálisan használnád őket.
  • Fpocok
  • wedge31
    Mert akkora spoilerek voltak, hogy leestek a monitorról...
  • Calver
    mégis miért lett kitörölve mindkét hozzászólásom?
  • MaRee
    Köszi, így sikerült a heavy rifle-el kilőni a maradékot.

Egyébként ki van fejlesztve az összes energy fejlesztés, most asszem 5 db elem ikonom van. Viszont nem értem, hogy ha mondjuk cloaktól ezek elfogynak, akkor hogy töltődik vissza az összes? Csak pronergy barral lehet vissza tölteni őket?
  • Avenger
    :) Igaz egyetlen pont elosztása nélkül sem nehéz az a boss...
  • wedge31
    Erőltetett hangja van a normál hangja ugyanis jóval magasabb ennél.
  • Hegi90
  • Prince23
    Combat Rifle és Shotgun. Bár van még pár fegyó ami elég hatásos, pl a pepsi, csak az nem öl.
  • Prince23
    öreg heylett inkább karakteres hangja van :D
  • MerlinW
    Nem öreg a hangja, csak mély és rekedtes:) Ezzel az erővel az AC/DC frontemberének is "öreg" hangja volt 20 évesen:)
  • MaRee
    #1651-ben válaszoltam, képességeket majd a többiek leírkálják, mert én is elb@sztam a sajátjaimat.
  • MerlinW
    Ááá, innen volt ismerős.. Frederico Auditore da Firenze (AC2, Ezio unokabátya) :)
  • Prof William
    Jó fiatal. A hangja mégis ögeg. Biztos a sok tapasztalat miatt. :)

Ha harcolni szeretek (de azért nem tank akarok lenni. :) ) akkor milyen fegyverekre és képességekre érdemes rámenni?
  • MaRee
    34 Amúgy Elias Toufexis a szinkronhangja, ő pedig az Assassin's Creed 2 és 3-ban meg a Splinter Cell convictionben hallhattam akkor, nem a ME-ben.

Jajj hegi megelőzött :)
  • Hegi90
    Ő a szinkronja
  • MerlinW
    Adam a 34 éves, szerintem passzol a hang hozzá.
  • Prof William
    Fura. Pedig megesküdtem volna hogy ő az. Azon viszont ez sem változtat hogy kissé túl öreg a hang.
  • Seth
    Illusive Man-t Martin Sheen szinkronizálta, ez nem Ő
  • MaRee
    Akkor azért volt olyan ismerős a hangja!! :D Bár szerintem nem illik a karakterhez, de ez van.

Nekem eddig két fajta fegyverem volt, 10mm és combat rifle, mindegyik tele pakolva az eddig összes moddal amit találtam. Még egy fegyver fér el az alap inventoryban, ez eleinte nekem sniper rifle volt, de sajnos elvétve találni csak olyan ellent, aki ezzel lövöldöz, ergo nincs hozző lőszer. Shotgunt ajánlom helyette, egy lövéssel még közepes távról is bármivel végez szinte, csak a nagyon heavy armor-os csókákba kell több lövés, de őket jobb is inkább kikerülni.
  • Prof William

Tegnap kezdtem, el de még alig 1 órát játszottam vele. A hangulata nagyon tetszik viszont a főhős hangja "Illusive Man a Mass Effect 2-ből" kicsit fura. Maga a hang nagyon tetszik de szerintem kissé túl öreg ehhez a karakterhez. az FPS lövésmód elsőre nem tetszedd de aztán a fedezékrendszerrel + a lopakodással kombinálva már nagyon tetszik. Viszont furcsa hogy a leütés/gyilok energiába kerül ráadásul nem is kicsibe. Azt hinné az ember hogy ilyeneket ezek a hipermodern augok minimális erővel képesek lennének végrehajtani.

Ha harcolni szeretek (de azért nem tank akarok lenni. :) ) akkor milyen fegyverekre érdemes rámenni?
  • Skynet
    Hát ez a második végigtolás egyre érdektelenebb...
    Gyakorlatilag mindent máshogy csinálok és mindenkit lemészárolok,az egyetlen változás a játékmenetben pár dialógus másképp alakul de mindenki ugyanúgy hepi/ellenfél. Nomeg kevesebb az xp.
    A játék kegyetlenül a lopakodásra van hegyezve és arra hogy ne öljünk,a fegyvereket ha ölésre használjuk számtalan baromság kerül elő...
    A hangtompítós és q-val ölős dolgot már mondtam,azt is hogy jónagyfokú baromság hogy egyetlen pofonnal intézünk el olyan embert is akinek iszonyat acélmaszkja van...
    Újabb vidámság,a gázgránát gyakorlatilag MINDENKIT megöld,tehát az az acélsapi nemcsakhogy nem ütésálló,bármiféle védelemre alkalmatlan.
    Beltowerban amikor pánikszobába menekül a csaj és jönnek a katonák csak feléjük vágtam egyetlen gázgranyót és bújtam el,nézem mennyi XP-t kaptam és seholsenki...Felállok,és vagy 15 hulla volt a bejáratban...
  • Fpocok
  • Calver
    ...és a berobbantással el is buksz 500+ xp-t. mondom, hackelés kifizetődő
    na meg capture minden szintje -10% detectiont ad (stealth -15%-ot), szóval már ezért sem rossz üzlet.
  • MaRee
    Ja, nem. Nem gyúrok így semmire, csak megyek előre és ahol lehet ott elbújok, ahol nem ott rambózok. A pontokat sajnos össze-vissza koncepció nélkül osztottam el, majd következő végigjátszásban máshogy próbálom.
  • Fpocok
    Achievment.
  • MaRee
    Hogy mire?
  • Prince23
    Egyébként mielőtt beléptek Elizához, van egy bazinagy irodaterem középen tele PC-kkel. Na a fiókokat kutassátok át, mert egy Praxist rejt valamelyik fiókocska :)
  • JethroHUN
    Tudok arról a paraxis kitről, de egy demo pack is elég :) mert odabent már csak 2es ajtó van, meg egy 3as(?) számítógép amiben benne van a jelszó a rácshoz.
  • Calver
    hackelés igazából "kifizeti önmagát", szóval már ezért is megéri felhúzni - pl Detroit-ban is van egy Praxis kit, amit csak 5-ös hackeléssel lehet elérni.
    bár maxolni tényleg nem kell minden ágát, 5 pont Capture + 1 Stealth nekem most bőven elegendőnek tűnik.
  • Prince23
    Amúgy foxiera gyúrsz?
  • Devids Pro
    Fenn az egyik fiókban van egy EMP gránát.
  • Prince23
    De aki lopakodik, és főleg foxiera gyúr, annak nélkülözhetetlen.

EMP-vel ugye lebuksz, azonnal hostile leszel, hiába elbújsz, cloakozol.