Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ezzel én is pontosan így voltam. Fentrõl mentem be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hegi90
a rendõrségtõl balra van egy kis átjáró szerûség, aminek a padlója vizes, és belelógnak a széttépett vezetékek. Ha belelépsz meghalsz.
Szerencsére találtam két dobozt, és "átraymaneztem magam" rajta.
Ezután volt a csatorna meg a tûzlétra. Sajna a csatornát nem vettem észre, úgyhogy a tûzlétrán mentem fel a tetõre, és onnan be az épületbe, majd lekommandóztam a pincébe a hullához. Ha elõször a csatornát veszem észre, akkor az egész megvan 10 perc alatt, így elbasztam rá vagy 1,5 órát legalább -.-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ha van cloakod akkor simán bejutsz vele ha nincs akkor valahol a tetõkön lesz 1 bejárat hozzá ott nem vesznek észre...

Büdös Bohóc
milyen vezetékek miatt?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

jah tényleg most hogy mondod :D de valaki nem tudja hogy mi a címe? :D multkor valami képet láttam ilyen mûsorosat de az asszem natgeos volt valami merging human and machine vagy ilyesmi de nem hiszem hogy az lenne a discovery sciences :D

*Discovery Sciencen, tudod Discoverybõl van vagy 3 :D
tényleg nagyon jól ki lett találva a történet mert ha már tényleg ilyen augok lennének lehet hogy pont ilyen lenne a világ :S

én nem láttam discoveryn mostanában keveset néztem tvt :S nem emlékszel mi volt a címe? :S

Ja ezt pont láttam discovery sciencen valamelyik nap. Én nem rakatnék szerintem, legalábbis végtagot biztos nem cserélnék, nekem az túl idegen.

Viszont ilyen idegi szintû beültetéseket meg érzék javító cuccokkal simán tele nyomatnám magam, mégha semmi szükségem se lenne rá :)

Egyébként félelmetes a játék mennyire elõrevetíti a közeljövõt, remélem azért nem ilyen világban fogunk élni hamarosan, bár ha hiszünk legalább egy összeesküvés-elméletben, akkor sanszos <#shakehead>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

CP-s kütyüket, nano kezelést igen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

wedge31
A csatornán át.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nemsokára lehetséges lesz... fejlesztenek szintetikus polimergéleket amik nemsokára készen állnak arra hogy izomként használják õket, már most is olyanok kis elektromos feszültség hatására nagyon nagy térfogatváltozás jön bennük létre... és ugyanakkora térfogat esetében 30 szor nagyobb erõ kifejtésére képesek mint az emberi izomszövet... a legnagyobb probláma az egyedi emberi idegjelek digitálissá alakítása úgy hogy a gép is megértse hogy pontosan hogyan kell irányítnaia a polimergélt mert az eberi idegjeleket ha oszcilloszkópon nézed folyamatosan ugrál mint valami gyors szinusos jel ha ezt sikerülne feldolgozni már nem sok idõ amig ilyen szinten lesznek az augok..<#idiota>

Hegi90
ha a recepciós (wayne) nem engedett át a rendõrségen, akkor mi a teendõ?
Próbáltam keresni hátsó bejáratot, de nekem úgy tûnik, hogy az egyetlen út amin hátra lehetne jutni, az járhatatlan a vezetékek miatt...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Büdös Bohóc
simán

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wedge31
Király, hogy így második nekifutásra teljesen olyan mintha egy másik játékkal játszanék. Ghostként minimális interakcióval, állandóan a szellözökben járkáltam kerültem az embereket csak végsö esetben kábitottam el öket, lõfegyverem gyakorlatilag nem is volt.
Most meg kimondotam keresem a lehetöséget az ellenség likvidálására és teljesen más utvonalakon járkálok.

Ilyen szintûre gondolok mint a játékban, nem csípõprotézis meg ilyenek :D

MerlinW
Persze. Elég régóta lehetséges, és használják is (kéz, láb, szem, vese, tüdõ protézisek, pacemaker, csontkiegészítõ ötvözetek, stb).

[merlinw.org]

Ha lehetséges lenne/lesz a jövõben, és tudnád finanszírozni, te raknál magadba aug.-okat?

Prince23
Sztem 7 sec alatt nem tudnám feltörni, ennél a résznél csak egy enrgiem volt, nincs csoki :)

Meg tudja nekem valaki mondani, merre találom Michelle Walthers-t? Forgotten Acquaintances mellékküldetést csinálom, ott állok a háza elõtt és egyszerûen nem látom hol lehetne bemenni, mert egyik bejáraton sem lehet.

Bossnál még nem próbáltam, de sztem nagyot aratna a Combat Rifle + Target Seeking system + Smartvision kombó :D imádom, hogy akár egy sarok mögül is kilõhetek valakit, anélkül, hogy meglátnának. Habár ahogy észrevettem, akit meglõsz az tudni fogja merre vagy, és így a többiek is. Elég hülyeség, mert ilyen rendszerrel esélye sincs meglátni. De a lényeg, hogy bossoláshoz sztem nagyon ütne :D
JethroHUN
Én adtam neki egy revolvert XD és túlélte, de lehet h azért mert az össze katonát lelõttem, és észre sem vettek, hangtompítós stukker xd. Elsõ alkalom volt h lelõttem vkit, pedig a stuntért több pont jár :D
A második alkalom a harvester's hideout, keresgéltem a titkos bejáratokat, volt is, akár teljesen észrevétlenül is el leeht jutni az X-hez, de kell cloack és falo átütés, de az icarus sem árt, mert tetõn is belehet menni.
De én azt hittem h ez egy mentõ akció, hát fogtam a bejáratnál a lövegtornyot és szépen végig cipeltem a pályán, persze meghackelve.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Ha hátulról elkapod és megölöd, tehát nem elkábítód, akkor nem mindegy? Mármint úgy is akkor nyilván harcolni akarsz... azért hallják meg.

Seth
Csukd be magad után az ajtókat (ha van :D)

PSN ID.: Beegabor

Skynet
Kicsit kezd bosszantani a halk gyilok...Nevezetesen hogy hantompítós stukker és 1 szobával arrébb meghallják...Hameg a "pengével" gyilkolok akkor is meghallják. Kicsit frusztráló hogy azt hogy ha megpördítem és pofáncsapom a csókákat az némacsöndben történik akár 1 méterrel valaki mögött de a hangtompítós/késes gyilokok rendre 10-20 méterig hallatszódnak...Ez "kissé" baromság...
MerlinW
Láthatatlanul hekkelj, nuke-okkal ha ott az ellen:)

[merlinw.org]

Prince23
Jól tetted hogy leütötted, mert a katonák mindent sarkot átkutatnak és lelõtték volna. Így biztonságosabb :)

Nálam két fegyó volt, meg egy kábító, de azt úgy sem kérte tõlem. pont azokat kérte volna el, amiket a bossokra tettem el félre, természetesen fel fejlesztve pár cuccossal:D

Hehe én is pont erre sunnyogok, legalább már tudom merre kell menni, csak cloakom nincs sajna :( De a fickót én is leütöttem az elején, pedig gondolkodtma, hogy megszánom egy 10mm-essel :D

Prince23
Cloak, és egy pici smart vision Gameplay tõlem

http://www.youtube.com/v/71xjFurMkSE?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Prince23
Persze és minden gépet nézz át, mert így egyre közelebb kerülsz egy praxishoz... többet ér egy hack, mint mondjuk ha lelõnél egy katonát.

Ok, megoldódott, a lényeg: (wareznál) az ali mappa(amibe a save van) documents mappába ne legyen se rejtve se írásvédett:)

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

MerlinW
Bolti esetében: \Steam\userdata\id\28050\remote
Warez esetében pedig látogasd meg az off topikot.

[merlinw.org]

ok, de hol van a mentés mappa?:D

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

wedge31
<#wow2>

Ryder62
Nézzd meg hogy a mappa nem-e írás védett. Ha sok mentésed van törölj belõle. Más ötletem nincs ...

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

nem, de eddig ment minden faján...

MerlinW
Bolti verzió?

[merlinw.org]

bocs, itt a kép: http://www.kephost.com/view3.php?filename=ltnziq3rxmfdpyrfp6d6.jpg

Sziasztok!
Valakinek már volt olyan problémája, hogy a játék egyszer csak nem engedett menteni? se auto mentés, se mentés, se quick save, semmi.
ezt írja ki:

MerlinW
Nem lehet.

[merlinw.org]

MerlinW
Esetleg ne csak nézd, hanem hallgasd is. Máris lesz értelme.

[merlinw.org]

Ryder62
Jah és még egy: A befejezetlen mellékküldiket lehet majd folytatni? Mert Detroitban maradt egy de már elutaztam egy másik városba.

Fpocok
Ha valakinek kérdése merült volna fel :D

Fpocok

Ryder62
Hány város van összesen?

JethroHUN
Azért a játék legvége nem sikerült túl ütõsre <#szomoru1> se a harc, se a videók, semmi közük nem volt a játékhoz, olajkutak, olajos tollú madár, afrikai kisfiú... mintha a CNN egyik híradójából vették volna. Pedig vmi olyasmi lehetett volna, mint az az élõ szereplõs trailer :/

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jaja.
"- Elfogyott a budipapír" ... jelenet. :D

"- Kagylók? Miféle kagylók?"

MerlinW
Ah, tényleg:)

[merlinw.org]

Fpocok
A Pusztító - Demolition Man
Alap scifi film :D

Ryder62
A három kagylót. Az egyik Stallones filmben (nem jut eszembe a címe) volt. Ami a közeli jövõben játszódott.

Fpocok
lol