2597
-
URH #1797 Köszike!
Egész új ez a new vision cucc. Google-ba keresve mindig csak a HDTP modot találtam meg. Na majd előkeresem a deus ex lemezt aztán kipróbálom mit tud. -
#1796 itt mindent megtalálsz amire szükséged van
Shifter nem grafikai mod, de azt is igencsak érdemes beszerezni. -
URH #1795 Milyen graf modokat tudsz az első részhez? Én egyet se találtam. Csak a második részhez tudok textúra packot. -
#1794 pedig megéri, mert ász, és már van nem is egy mod, ami "csöppet" felturbozza a grafikát, szóval bőven vállalható napjainkban is... na meg nem véletlenül születtek ilyenek róla:
de ha nagyon érdekel, *enyhén* spoileresen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beültetések "mesterévé" válik, és nem is keveset segít Deus Ex főszereplőjének, elég fontos karaktere lesz a sorozatnak. tudtommal második részben is feltűnik, de az nekem még kimaradt. -
#1793 Pls írd le. Nem fogok vele játszani, meg nem is játszottam még. -
#1792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első részt kijátszod és meglátod -
#1791 Tényleg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tong fia a kikötős küldinél elszökik egy hajóval... vele mi lett? -
#1790 Nem az. -
#1789 Ez a Missing Link DLC nem az Augmented Edition extra küldetése? :D
Ott is egy eltűnt fiút kell kimenektíenünk, Tongnak. lehet ő a hiányzó "láncszem" :D és ez most elérjhető lesz mindenki számára...
de ez csak egy gondolat volt, ami most pattant ki gyorsba :D
-
Richardix #1788 A kikötő után vagy olyan 80%-nál. -
Pares #1787 A kikötő után még mennyi van hátra a játékból? -
#1786 Igen, közben én is rájöttem, azért köszi. -
#1785 -
#1784 Drága sg-sek.Mos költözök itthonról.További nagyon jó játékot kívánok mindenkinek.
Üdv -
#1783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, gyorsnak kell lenni -
#1782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Malikot meg lehet valahogy menteni? Nekem nem igazán sikerült elég gyorsan leölni a népeket, meg aztán ledobott egy nagy robotot is. -
#1781 Az a forma aki szétkapja a székházat a játék elején, aztán később a játékban megfekteti Jensent (nemtom a nevét), a kiberpszichózis klasszikus esete lol :)
-
Renegade #1780 illetve ott volt a Johny Mnemonic, ami a Virtuálfényből ismert helyszinen játszódik, csak sajna marhára elrontották, Gibsont átadni szöszölős :-)
Deux Ex is kellemesen nyúl a témához, sőt, jól cserélte le a pszichózist a profit vadász neuropozyne-ra (lásd tv, vegyél sok szart, ami tüneti kezelést nyújt), a modern kor marketing/egészségügyi térnyerését figyelembe véve :-)
Kellene már egy CP filmtörténet is, mert az eddigi legjobb a Szárnyas fejvadász, nem éppen friss darab. -
#1779 Szerintem sokkal stílusosabb sárgán.
Egyébként ModDB-n van a topikja
-
bhtzf #1778 Annyit megnéznél nekem, hogy mennyi a lemez méret? Legalább tudnám mi a helyzet.Köszi -
ricsa008 #1777 a kék modnak én is örülnék... -
MrAndree #1776 Nekem felrakta az egészet lemezről szóval valami nálad lehet gond. -
bhtzf #1775 Hát az nagyszerű. Mondjuk ezt valahol feltüntethetnék, mert az odáig rendben van, hogy az aktiváláshoz net kell, de arról nincs szó, hogy felét még le kell szedni. -
#1774 Elvileg a legtöbb steames játék olyan, hogy feltepeíted a játékot DVDről, a többit letölti steamről. Ha nem megy, akkor töltsd az egészet steamről. -
#1773 PC-nek én sem választottam sosem sámánt, és modulba sem nagyon tettem be, de azért azt nem mondanám, hogy különösen zavartak volna.
Neuromancer tényleg jöhetne már, ma már elég fejlett a technika ahhoz, hogy elkészülhessen az első ténylegesen komoly sci-fi a témában.
És mi lenne az, ha nem a Neuromancer :)
Amikor hálivúd először rákapott a témára, akkor még gyerekcipőben járt a számítógép, és bár készült 1-2 kiemelkedő alkotás a témában (Terminátor 1, RoboCop), azért az ilyen filmekben a látvány mindenképpen elsődleges.
Aztán jöttek a mindenféle kiborgos gyökérségek a '90-es évek elején-közepén, majd a Mátrix, és kb. ennyi. De a Mátrix óta eltelt 12 év, a másik 2 rész közel nem volt olyan jó mint az első, szal itt meg is halt a dolog. Reménykedjünk.
DE-sorozatból is készülhetne film, van annyira árnyalt, ha nem árnyaltabb, mint a Neuromancer. -
bhtzf #1772 Üdv emberek! kérnék egy kis segítséget. Megvettem a játékot, aktiváltam steamen, eddig minden ment simán, a telepítéssel viszont gond van. Elindítja a telepítést 8443mb-ot ír a steam, de a lemez csak 7,2Gb, ott abba is hagyja a telepítést, és a maradékot le akarja tölteni. Lemezzzel lehet gond, vagy csak én vagyok béna hozzá? -
#1771 Ghost (15 points): You made it through an entire hostile area without so much as a squeak.
Sentimental Value (10 points): You kept Megan's bracelet for yourself. Apparently, letting go really is the hardest part.
The Take (10 points): Greedy bastard. You accepted O'Malley's blood money and let him go.
Guardian Angel (10 points): You paid poor Jaya's debt in full. How very.. humane.. of you.
The D Project (15 points): You watched the entire credit list and saw the surprise at the end.
Good Soul (15 points): Against all odds, you saved Faridah Malik's life.
Hangar 18 (10 points): You found and read the secret message. Now you know too much..
Super Sleuth (10 points): You really nailed your case against Lee Hong.
Ladies Man (10 points): You convinced Mengyao to spill the beans on the mysterious Hyron Project.
Balls (5 points): Seems you like playing with balls, eh?
Lucky Guess (10 points): Next time, Jacob better use a more complex code to arm his bombs.
Kevorkian Complex (10 points): You granted a dying man his final request.
The Fall (10 points): You sent Diamond Chan on the trip of a lifetime.
The End (25 points): You defeated Zhao Yun Ru and destroyed the Hyron Project.
Old School Gamer (10 points): You found all the hidden story items in
Megan's office. Point and Click much?
Unforeseen Consequence (15 points): You convinced Zeke Sanders to let his hostage go.
The Bull (25 points): You defeated Lawrence Barrett, elite member of a secret mercenary hit squad.
The Mantis (25 points): You defeated Yelena Fedorova, elite member of a secret mercenary hit squad.
The Snake (25 points): You defeated Jaron Namir, Leader of Belltower's Elite Special Operations Unit.
The Throwdown (15 points): You convinced the smooth-talking politician Bill Taggart to tell the truth in public.
The Last Straw (15 points): You talked Doctor Isaias Sandoval out of suicide.
The Final Countdown (15 points): You showed millionaire Hugh Darrow that his logic was flawed.
The Desk Job (15 points): You convinced Wayne Haas to let you into the morgue.
Yes Boss (15 points): You had an argument with your boss, David Sarif, and won.
Darker Shades (15 points): You convinced a fast-talking bartender to let you see Tong Si Hung. -
#1770 Azzal jobban nézne ki. Most olyan, mintha lepisilték volna. -
#1769 Állítólag már megjelenés előtt a fejlesztők kiadtak egy olyan modot, amiben "kék" árnyalattá varázsolja át a dizájnt. ezt hol lehet elérni?
ja meg titkos acsikról van valamilyen listátok? -
#1768 Rebuild Adam's már benne lehetett volna az alap játékban is, szvsz. -
#1767 Bocsi, nem láttam :D -
#1766 VÓTMÁ! :D -
#1765 The Missing Link DLC coming OCTOBER
-New layers of conspiracy unveiled
-Sprawling new environments
-Brand-new characters to interact with
-Rebuild Adam's augmentation set from scratch. Build up a brand new Adam! -
#1764 Én 173ezret szedtem össze. -
#1763 én 160ezret gyűjtöttem, de ha nagyon alapos vagy 180ezer is lehet. -
#1762 Mennyi XP-t lehet összeszedni a végéig, lehet ezt tudni? -
#1761 Nah végigjátszottam, remek kis játék, részemről megérte megvenni. Nekem 45 óra volt végigtolni, igyekeztem minden apró helyet felkutatni, de persze nem sikerült 100%-osan :) -
#1760 Steam írja... miután Steam-es játék:) -
#1759 Használok X-et pont ezért. Kockaméter XD. Amúgy meg ha rámész a load-ra és kiválasztod a legutolsó (legfrissebb) mentést akkor ki írja hogy hány órát játszottál. -
#1758 Írja valahol a játék a játékkal töltött idő, vagy ilyen xfájer meg hasonlókkal operáltok?