Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére találtam két dobozt, és "átraymaneztem magam" rajta.
Ezután volt a csatorna meg a tûzlétra. Sajna a csatornát nem vettem észre, úgyhogy a tûzlétrán mentem fel a tetõre, és onnan be az épületbe, majd lekommandóztam a pincébe a hullához. Ha elõször a csatornát veszem észre, akkor az egész megvan 10 perc alatt, így elbasztam rá vagy 1,5 órát legalább -.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
én nem láttam discoveryn mostanában keveset néztem tvt :S nem emlékszel mi volt a címe? :S
Viszont ilyen idegi szintû beültetéseket meg érzék javító cuccokkal simán tele nyomatnám magam, mégha semmi szükségem se lenne rá :)
Egyébként félelmetes a játék mennyire elõrevetíti a közeljövõt, remélem azért nem ilyen világban fogunk élni hamarosan, bár ha hiszünk legalább egy összeesküvés-elméletben, akkor sanszos <#shakehead>#shakehead>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Próbáltam keresni hátsó bejáratot, de nekem úgy tûnik, hogy az egyetlen út amin hátra lehetne jutni, az járhatatlan a vezetékek miatt...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most meg kimondotam keresem a lehetöséget az ellenség likvidálására és teljesen más utvonalakon járkálok.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
A második alkalom a harvester's hideout, keresgéltem a titkos bejáratokat, volt is, akár teljesen észrevétlenül is el leeht jutni az X-hez, de kell cloack és falo átütés, de az icarus sem árt, mert tetõn is belehet menni.
De én azt hittem h ez egy mentõ akció, hát fogtam a bejáratnál a lövegtornyot és szépen végig cipeltem a pályán, persze meghackelve.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nálam két fegyó volt, meg egy kábító, de azt úgy sem kérte tõlem. pont azokat kérte volna el, amiket a bossokra tettem el félre, természetesen fel fejlesztve pár cuccossal:D
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Warez esetében pedig látogasd meg az off topikot.
[merlinw.org]
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Valakinek már volt olyan problémája, hogy a játék egyszer csak nem engedett menteni? se auto mentés, se mentés, se quick save, semmi.
ezt írja ki:

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"- Elfogyott a budipapír" ... jelenet. :D
"- Kagylók? Miféle kagylók?"