1192
-
Robyeee #352 lécci segítsetek!nekem nagyon tettszik a játék,csak elakadtam.mikor lezuhan a repülőnk az elején,és kikötönk egy helyen-Tien's Landing azt hiszem.és gondolom egy gátat kell megbuherálni,ha jól tudom a Great Dam-t.de nem találom.lécci segítsetek! -
Kindred Blades #351 biotech = bioware
boom lightning = boom lighting
csak úgy hirtelenjében nem tudtam írni :) -
#350 sztem semmi gond a játékkal, nekem egyre jobban tetszik. Az elején kicsit fanyarogtam az irányítás miatt, de vhogy megszoktam, és majdnem egész nap ezzel jáccottam:D a részeges kungfu nagyon ott van:) -
Thanatos #349 utolso sorhoz: részvét :D -
#348 Gratula a gyerköc miatt. -
Kindred Blades #347 Ah, meg lehet szokni könnyen a harcrendszert, a lényeg, hogy a mozgásbillentyűkhöz közel legyenek, illetve nem árt a célpontváltásra való hotkey-t is ide pakolni, remekül megy, (mondjuk csak normal nehézségen játszom, de nem volt gondom), az evade-et duple tap-re tettem, nekem egyből reagál, nincs késés.
Chi szerzés és a Spirit Thief technika. A stílushoz rendelt billentyű (a skills képernyőn lehet konfigurálni, alternatív megoldásként nyomvatartasz egy szám hotkey-t, s megadod, hogy ez tartozzon oda) lenyomásával lehet váltani. Minden egyes bevitt közelharci ütéssel növeli valamennyivel a chi aktuális értékét, de az ellenfelet nem sebzi. Mindenesetre ezzel a technikával effektíve bármi és bárki legyőzhető, köszönhetően a chi heal képességnek.
RIP verzió. Egyet kell értenem az alattam szólóval, tipikus biotech termék, a rip itt tényleg RIP (rest in peace) státuszba helyezi a játékot, legalábbis szerintem igen élvezetes a történetvezetés, amit bizony nem egyszer videókon keresztül látunk.
watto, a gépeden bőven futni fog, én (celeron 2600, 1 gb 400mhz ram, ati 9600 pro, 128 mb) fullban futtatom, a bloom lightning kikapcsolásával akár 15486648 db ellenfél esetén is akadásmentesen fut.
És még valami. Bocs, tudom, hogy nem ide tartozik, de akkor is... mindenkinek elmondom: apa lettem :) -
Cassell #346 Helló!
Én nem tudom ,hogy működik ez a spirit thief technika. Baromira nem vált át automatán ahogy azt valaki lejjebb írta. Eddig hót könnyű volt a játék most meg a Quarryban egy burnyák szellem -akit legalább háromszor kell lepofozni mert mindig újratöltődik az élete - feszt lever. Szóval hogy tudok Chi-t kipüfölni az ellenfelekből?
-
#345 Nekem nemtünt fel hogy lassú lenne. -
Mr. Perfect #344 Ja gamapaddal lehet, hogy jó. Nem reagál lassan pl. a hátramenetre? Mert engem billenytűről ez idegesít a legjobban. -
#343 Semmi baj nincs irányítással pc-n.Igaz én gamepaddal tolom. -
Mr. Perfect #342 Ezt a játékot már pont megölték a készítők az elcseszett irányítással. Pl. én nem értem, hogy ha megnyomom a hátra gombot akkor miért kell olyan k. lassan reagálnia a karakternek. Lehet, hogy konzolon ez a legnagyobb ász játék, de PC-n sajnos száz sebből vérzik. -
#341 hát ezt a játékot pl pont megölnék a kivágott videok meg az atvezetők meg a zene... -
Nwis86 #340 létezik olyan is hogy Jade.Empire.Special.Edition-DOOM ez csak 522mb:)
jó lenne ha minden nagy játékból csinálnának ilyen verziót, igaz hogy videók, zene és többnyelvű telepítő kivan szedve de így is jó és legalább nem kell leszedni 6Gb-t 1ébként nem tudom hogy működik-e még nem próbáltam, de a Just Cause is 600mb os verzióba volt meg nekem. és feltelepítve + volt 5Gb:) és minden gond nélkül ment, szóval gondolom ez is jó -
#339 Na elkezdtem én is tolni a gamet,de még sokat kell gyakorolnom mert a parton állandóan megmurdálok :( -
#338 nagyon hiányolom a használható tárgyakat, pl. ruhák:(
lehet a társaimat is irányitani amúgy? -
#337 már megjavult:D -
#336 valaki tudna segiteni elindul a játék és le is ütöm a kis kinait de miután elindulnék ujra olyan mintha fps nézetbe lenne a játék és nem látok semmit mit kezdjek ezzel? lécci help
-
#335 lehet itt kombókat csinálni vhogy? vagy annyiban kimerül, hogy egymás után nyomkodom pl. az elsö meg második spec tulajdonságokat? -
#334 Ok, thx. Egy rejtéllyel kevesebb. -
#333 meddig :P XD -
Thanatos #332 olvass vissza :) -
#331 hy.
Van új vga-m :)
tehát megkérdezem XD
megy ilyn gépen?:
celeron 2.6GHz
radeon 9600XT 256mb
512mb ram
pár kérdés:
-milyen a harcrendeszer(mint pl Dinasty Warriors?)
-mekkora a szabadság
-kell fegyverezné és páncélozni karakterünk? illt-
ve lehet karaktert választani? -
#330 spirit thief-re átvált automatikusan, ha elfog a chi-d :)
a lényege az, hogy ütni kell az ellent, és minden bevitt ütés után kapod a chi-t :)
haevenly wave-et én sem vágom... -
steweee #329 ok, értem én hogy a billen a t gomb, de már átkonfigoltam, lehet azóta nálam más és nem tudom mi volt eredetileg.
a kotort próbáltam, nagyon tetszett a harcrendszere, kivéve hogy pont az emberkék feje fölött jelent meg vmi ablakocska, és nagyon zavaró volt. azért nem játszottam végig, mert voltak helyek ahol elakadtam, és nagyon unalmas volt kihalt területeken keresgélni -
#328 A heavenly wave-et és a spirit thief-et hogy tudom használni, vagy mire jó mert nem teljesen értem, elvileg a spirit thief valami visszatöltő lenne, de nekem nem nagyon működik. -
#327 T gomb a billentyűzeten, kápis? :D
harc közben..és akkor nem ilyen váltogatós lesz.. -
Kindred Blades #326 Próbáld ki a KOTOR-t, ott remekül megvalósították az elképzelést. :)
A játék kifejezetten tetszik, lassan a harcrendszert is megszokom, bár soha nem gondoltam rá, hogy zongoristának képezzem magam. -
steweee #325 van nagyon jó gamepadom, de azon nincs iránygomba, microsoft sidewinder. még megpróbálom azzal
mi az a T gomb?
egyébként már ideje lenne egy olyan játékot is kiadni, ahol a harc, mármint az alap ütögetés önállóan történik, nekünk az ellenfelek kiválasztása, és a kívánt kombó vagy varázslat megfelelő időben történő elsütése lenne a feladatunk. pl:sacred ha megtámadnak bután áll a kari. legalább visszaütne alap ütéssel, vagy elég lenne egyszer ráklikkelni az ellenfélre, onnantól addig üti amíg él, nem kellene nyomogatni vagy nyomva tartani az egérgombot. sokkal élvezetesebb lenne sztem. a titan questnek is ez nagy baja. alig tudom elolvasni a szörnyek neveit vagy egyáltalán megnézni őket, mert arra kell figylenem hogy hol van a kurzor és jó helyre ütök e, meg közben figyelni az életerőcsíkot és a health potiont -
#324 hát ha ez így nem tetszik, akkor harc közben nyomj egy T betűt...bár úgy sem egy istenien jó, de neked lehet, hogy így jobban be fog jönni :) -
#323 jól mondod, itt van a kutya elásva -
#322 miután a játék konzol átirat így a harc is olyan amilyet konzolon is kezelni lehet.. pl a logitech dual action gamepaddal tökéletesen működik... -
#321 Szerintem megszokás kérdése a harcrendszer és nincs vele semmi gond. Az a lényeg, hogy át kell állítani a billentyűzet kiosztást. közel kell rakni a fő funkciókat az irányítás gombokhoz. A támadásgombok meg amúgy is az egeren vannak és a védekezés meg a mause 3-as gomb. Egyébként a beach-en én is sokat szórakoztam a kalózokkal. -
steweee #320 kipóbáltam. nagyon jó játék lenne, talán lesz is egy pár peccs után majd. a sztori, a grafika, az hgoy minden párbeszéd meghangosított kiemelkedően jó, viszont a lényege, a harc egy kritikán aluli fos
miért van az, hogy a nagyszerű ötleteket ilyen nyomi szarsággal tönkreteszik általában? miért kell mindenáron megpróbálni vmi újat mutatni, megváltoztatni azt ami már bevált? miért kell millió billentyűt váltogatni harc közben?
példának okáért ott volt az enclave, ha vki emléxik még rá.lehetett oldalazni, ugrani, ezenkívül a célkereszt irányába lőtt/ütött,és tökéletes volt. nem volt túl könnyű sem, simán meg lehetett benne halni, akkor is ha egy varázsló pár varázslata betalált mert elnézte az ember.
miért nem jó ez ide? remek játék lenne
összevissza van az ellenfelek targetnak kijelölése, védekezés közben nem lehet még lassan sem mozogni, tök béna ahogy kellene váltogatni az ellenfelek között, elvált a használt fegyverről akkor is, ha még van focus point, ami megint egy "nagy újítás"mert egy szaros kardhoz minek kell bármi speciális, inkább csak a kombó vagy képességhasználatnál csökkene a chi, de persze ez itt a programozóknak nem felelt meg, mert biztosan már lerágott csont. ehelyett alkottak egy sokkal szarabb rendszert
bocs a negatív kitörésért, de régen kezdtem el ilyen hévvel egy kalandjátékot, nagyon megtetszett a keleties hangulat, és véget is ért az beachen a rablóhordával való csatában
várom a peccset -
#319 Bocsánat csak egy kis segítség kérés a "thousand Cuts" stilusban, hogy lehet rávenni a kung-fu mókust, hogy rugjon is ?
-
#318 Már a köteleket is mghuzigáltam és most már a fehér és sárga lézer is világit ha rányomok a arra köszoborra ami kijön a föld alol jönek a démonok help legyözöm öket semmi help!! -
#317 De meg már a társam na merre menjek a baltás joeval??? -
#316 Help elakadtam!!!
Ott tartok h a baltás havert lenyomtam és utána merre????
-
#315 Nagyon gépigényes?
Configom:
Sempi2600+
6800LE 128mb/256bit
1256 RAM400 -
#314 A grafika szerintem szép, főleg ha az ember ráeröltet egy 16xAF-et plusz a legjobb AA-t amit a kártyája bír. Mivel nem a poligonszám miatt szép hanem a dizájn miatt, ezért nem is okoz lassulást.
A játékmenet erősen emlékeztet a KOTOR-ra. Ugyanúgy meg a beszélgetés, hasonló az ESC-menü felépítése, stb. A harc megszokható, de ha belejön az ember akkor nem jelent túl nagy kihívást (van egy stílus ami visszatölti a chit, ami meg bármikor felhasználható gyógyításra, szóval ha nem démonok ellen megy az ember (akik immunisak rá), akkor egy viszonylag nagyobb csoport se okoz túl sok fejfájást).
A karakterek szerintem elég jól ki vannak dolgozva és Biowarehez méltóan érdekes a történetük. A főszál a szokásos mentsükmegavilágot-nak tűnik, az elvárható BW körítéssel (ami miatt eszméletlen a játék :-) ).
Összességében egy 8.7-re értékelném. Most kora reggel nincs túl sok erőm ennél többet írni. -
#313 Neked mi a véleményed a játékról?
(láttam a #290-et, de picit bővebben,... valahogy leszoktak újabban a játékosok a kiritkákról :( )