Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Next PC upgrade: 2022
De ez már maga a tökély márcsak a Ninja Gaiden kéne PC-re és úsznék a kéjmámorba 😄
Erre vartam es csak ezert nem vettem Xboxot, mert tudtam megjelenik PCre is. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Barny, 16:56 - PC XBOX - Játék: RPG - ADATLAP - (hozzászólás?)
A Bioware honlapjának tanulsága szerint PC-re is portolni fogja a távol-keleti mitológiából táplálkozó RPG-t a kanadai fejlesztõcég. A bõ egy éve debütáló játék kap egy kis ráncfelvarrást, mely új effekteket, ellenségeket és küzdõstílusokat tartalmaz. Megjelenésrõl egyelõre nincs szó
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha siker tuti lesz pc-re.
Szvsz az év játéka.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A. Muzyka - aki elõször azt mondta, hogy még semmi sincs bejelentve, majd miután rájött, hogy elszólta magát, arra javította, hogy semmi sem biztos. Õõõõ, szóval szerintem lesz Jade Empire PC-re 😊 Yippííí 😄 A hivatalos bejelentés, vagy cáfolat megérkeztéig csekkoljátok a konzolos játék oldalát
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Xbox:
2005-04-13 Jade Empire (c) Microsoft Games *BONUS DISC* USA 45x50 MB
2005-04-13 Jade Empire (c) Microsoft Games *NTSC* *DVD5* CONFUSION 69x20 MB 10.0
2005-04-12 Jade Empire Limited Edition (c) Microsoft Games *FULLDVD* *NTSC* *DVD9* NOGRP 110x50 MB 9.5
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Freak, 22:17 - XBOX - Játék: Akció-RPG
(HW Insider) Nem sok kétség fért hozzá, hogy az idei év egyik talán legjobb RPGjét hozza nekünk a Bioware rendkivûl tehetséges csapata. Az Április 14-én megjelenõ XBOX exkluzív játékról megérkeztek az elsõ hivatalos reviewk és ha maradéktalanúl hinni lehet ezeknek az értékeléseknek akkor a legjobb (XBOXos) RPGvel lesz dolgunk. Az IGN asztronómikus 9.9 mig hivatalos Xbox Magazin 9.4el értékelte ezt a várva-várt játékot
info:Hardwired
Még van egy trailer is fennt.
Ez jól hangzik nem lehet akkor gyenge.
Adják ki box-ra és máris dolgozzanak a pc-sen.
Birdy, 14:44 - XBOX - Játék: RPG
(Shacknews) Örömmel jelenthetem, hogy az idei év általam egyik legjobban várt játéka, a Jade Empire elkészült és hamarosan, egész pontosan április 12-én meg is jelenik Xboxra! A Bioware most elõször jelentkezik egy teljes egészében házon belül összekalapált frencsájzzal, meglátjuk milyen sikerrel.
info: Hardwired
Sogun, 21:40 - Játék: RPG
(Gamer's Hell) Négy elbûvölõ Jade Empire kép érkezett a Bioware kovácsmûhelyébõl. Jövõ tavasszal jelenik meg a játék Xbox platformra a Microsoft Game Studios gondozásában. A Sanqualis interjúból kiderül, hogy Dr. Raymond A. Muzyka, társelnök elkottyintotta a mágikus szavakat: "PC verzió lehetséges."
Birdy, 21:25 - Játék: RPG
(BluesNews) Az londoni EGN-en is büszkén mutogatta az Xboxra készülõ Jade Empire-t a Bioware képviseletében Ray Muzyka. A Sangualis.com le is támadta kérdéseivel a játékkal kapcsolatban és többek közt egy elég fontos dologra is rákérdeztek, miszerint lesz-é PC verzió. Ray azt nyilatkozta, hogy foglalkoznak a kérdéssel, valószínûleg az Xbox verzió után érkezik, de hivatalosan még nem mondhat semmit. Ez talán az elsõ pozitív jel a PC verzióról.
Birdy, 14:34 - Játék: Akció-RPG
(Gamespot) Két újabb Bioware JADE EMPIRE bemutatófilmet szerzett a Gamespot, amelyek ismét csodálatosan kidolgozott helyszínekkel és elképesztõen látványos effektekkel bombázzák a gyanútlan nézõt. Különösen a teaházi leszámolás ultralátványos, az effektekkel fûszerezett élethalálharc közben a környezett tárgyai széttörnek és a játékosunk még a törött széklábakat is használhatja fegyverként!
Birdy, 12:51 - Játék: RPG
(IGN) A Bioware körül mostanában nagyon zajlanak az események, de már régen hallhattunk a sajnálatos módon jövõre halasztott Jade Empire-rõl. A keleti témájú RPG szerény személyem által a legjobban várt Xboxos játék, úgyhogy külön örömömre szolgál prezentálni ez a néhány új képet az IGN-rõl, amelyeken néhány új ellenfelet és varázslatot láthatunk (thx Freak):

Ui.: Szerintem nagyon jó hogy csak egy embert kell vinnünk, valahogy én a kotorban meg pl a commandosban is mindíg csak 1 embert használtam..
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?