1192
  • sorrow

Most olvastam, hogy ha VISTA-n nyomod akkor rendszergazdai jogokkal kell bejelentkezni különben nem ment a játék.
  • Tatyla
    hát a lényeg eddig hogy se menteni se azon az ajtón továbbjutni nem tudok...
  • WOLF3x6
    En meg csak most toltom a jatekot, es azt szeretnem kerdezni, hogy tenyleg olyan mint az SW Kotor? Nagy angoltudast igenyel a jatek?
  • Thanatos
    annak sok értelme van tekintve hogy a játék fő eleme a story a kurva sok game engines és nem game engines videoval...
  • Thanatos
    nekem még nem
  • Voltan
    Tudja valaki, mennyi a játékidő? Mert elég ellentmondásos dolgokat olvastam róla. 8 órától egész a húsz óráig. Mondjuk egy RPG-nél az utóbbi se valami marha sok... Emlékszem, a KOTOR első részét 38 óra alatt vittem végig.
  • Tatyla
    de a legnagyobb gáz az hogy mentek és ugyis csinál,de mentés sehol...
    a csik végig se tölt :(
  • Tatyla
    na hát miután csatlakozott hozám a piros ruhás csaj,és a közeli ajtón be akarok menni load error és mentésem sincs viszont elötte elméletileg mentettem...
  • Dj Xyberpunk
    már létezik a játékból 1.6gb-os verzió, amikből kirippelték a videókat, ha érdekel vkit, akkor szóljon.
  • Tatyla
    valakinek volt még olyan hogy amikor át akartam menni egy ajtón akkor load erroral kirakott a fömenübe?
  • mucsácsó
    jha, de most olvasom pontosabban, hogy azod sincs :D
    hát elvileg ha meghalsz, akkor még újbólkezdi onnan a hulligán csapatoktól, tele élettel, chinggel vagy mivel, meg focussal, nemde?
    meg vannak mindenfele ilyen élet/focus töltő shrineok :)
  • mucsácsó
    A bal shift-tel tudsz életet tölteni, már ha van olyan chinged [az a kék színű cuccos, vmi manna féle lehet :D] vagy mi a franc az :D
  • Shep
    Gondban vagyok, az első sima huligán csapatot a hajónál levertem persz mire végeztem ali maradt életem fókus és hasonlók még véletlenül sem, na ekkor jön ugye a 3 szellem harcos akármi, hogy verjem őket le, minimális életerővel?
  • mucsácsó
    Tess, itt van:
    NODVD Crack

nyomtam vele, nem rossz...csak kibbb*szott sok a pofázás benne =/
    szerintem egészen szép a játék, és nagyon nagyon igényes konzolátiratról van szó...jól is fut, bár a soft shadows talán nem árt levenni...
    meg bunyókor mintha kicsit lassulna, vagy nem is tudom..nem mindig, csak néha..olyan fura, de lehet csak nekem tűnik úgy...
    majd meglátjuk milyen, holnap tolom még úgyis.. :)
  • zsotesz
    A mass effect videot megnéztétek? Odab*sz!
  • zoli80
    masik gepre felment,most meg nem talalom a nodvd krekket:S
    vki elkuldi?vagy link?
  • mucsácsó
    oks, meg is a megoldás, rájöttem.. :D
    meg kell nyitni a DVD-t, és a Setup.exe-t el kell indítani :)
    nemszabad autorunnal telepíteni, mert akkor ez lesz lol...
    tehát elindítod, kiválasztod nyelvnél hogy English, és láss csodát, minnyár 6.9 GB-t számol :D
  • mucsácsó
    Output folder: D:\Jade Empire
    Create folder: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Jade Empire
    Create shortcut: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Jade Empire\Jade Empire.lnk
    Create shortcut: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Jade Empire\Uninstall Jade Empire.lnk
    Create shortcut: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Jade Empire\View Readme.txt.lnk
    Create shortcut: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Jade Empire\BioWare Corp. Website.lnk
    Create shortcut: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Jade Empire\Jade Empire Website.lnk
    Output folder: D:\Jade Empire
    Completed

ezzzigen, ennyit csinál :DDD
    vmi megoldás? =/
  • mucsácsó
    ehhh, de nekem sem telepít hogy baszná meg :(
    0.00 kb azt írja még, hogy annyi hely kell a vinyón :D
  • Lyan Kyj
    nagyon bejön, egyedül az zavar, h a kamera szögét nem lehet egy bizonyos pont fölé emelni.
  • zoli80
    na,ketszer leszenvedtem erre telepites nelkul complete.amit irt vki az sem segit.szemet!!!!!
  • Voltan
    Miért kellene jobbnak lennie? Az XBox verziót is halálra dícsérték anno.
  • Sephi
    Ugyertem jobb na...
  • Solid Snake
    multi pl
  • Sephi
    Hat semmivel sem szebb mint anno az Xbox verzio. Sajna.
  • saxicola
    bocs nem direkt küldtem el kétszer ugyanazt
  • saxicola
    Szerintem az irányítás tökéletlensége és a kameramozgás rossz kivitelezése tudja a legjobban elrontani a játékélményt.
  • saxicola
    Szerintem az irányítás tökéletlensége és a kameramozgás rossz kivitelezése tudja a legjobban elrontani a játékélményt.
  • saxicola
    Én ilyet nem mondtam. Például ott van a Return The Castle Wolfenstein
    Azzal még most is játszok pedig hány éves játék.
  • neptum
    de mért mindig a grafika a lényeg ezt mondja meg nekem meg valaki ? lehet jó a story,játék menet,írányitás és egy kicsit gagyi a garafika na aztán ? meg ha szép a grafika de egy nagy rakás xar a többi.
  • saxicola
    Milyen a kameramozgás?
    (Soha nem felejtem el, hogy a Keresztapa című játékban mi volt[#levele)
    itt remélem jobb
  • Voltan
    Ez is olyan "utcás", mint a KOTOR volt. Dettó.
    Mondjuk engem nem zavar nagyon. A szintlépés, pontosztogatás is stimmel.
  • Voltan
    Rendben van a grafika. Nem egy Crysis, de senki nem is ígért ilyet. A hangulat jó, a sztori érdekesnek ígérkezik, jók a zenék, jópofa a harcrendszer, mi kell még?
  • Thanatos
    kinek mi a szép mint modntam...
    de sose értetem ezt, ha nagy a gépigény az a baj, ha meg nem oylan a graf hogy emgegye paksot is akkor az a baj..., ehh :S
  • saxicola
    A videók alapján úgy tünt, hogy szép a grafika, pörgős a történet stb
    + a GS TV is sz egekbe magasztalta
  • Thanatos
    mihez kéepst..., nem egy világ szám, de legalább jó a gépigénye :)
  • saxicola
    Nem akarom fikázni a "gémet" ezt előre leszögezem, de a hozzászólások elolvasása után azt a következtetést vontam le, hogy jó ha 60-70%-os értékelést kap a játék.
    Tényleg gyenge lett a grafika? Valaki tehetne fel képeket.

• Lyan Kyj
    na, ez érdekes..telepítő elindul, megadom az adatokat, erre kipakolja a parancsikont, és kiírja ,h kész...

szerk: megoldva, nem szabad kipipálni az asztali ikont, a quickbart viszont igen.
  • Thanatos
    tetudod, szerintem van hangulata, meg a story se rossz eddig :)
  • Mr_no_NaMe
    nembaj azé letöltöm...legfeljebb 5 perc múlva uninstall