1192
  • Lyan Kyj
    mindenképp újrakezdem...csak az a baj, h a rossz oldalon nem tudom végigjátszani, mert vhogy nem bírok rákattintani a rossz cselekedetekre. KotOR óta üldöz ez a dolog:P
  • Bucser
    Ha túl könnyűek a csaták kezd majd újra Jade Master modeban:)

Több ellenfél és tökösebbek is:) A Beachen a csata kb 1 óra volt:D Előbb a bottal aztan az iron palm+ spirit thief comboval 2 adag kalóz majd jött 2 adag szellem és csak utana CutScene:)
  • Lyan Kyj
    12 óránál tartok, kicsit megijedtem, h már itt a vége, de biowaretől várható trükkösséggel ismét csavartak egyet:)
    Amúgy eddig imádom, kicsit könnyűek és rövidek a csaták, de a történetmesélés és a karakterek nagyon ott vannak. Ha továbbra is marad ilyen szinten az egész, akkor bekerül a top10embe!
  • Bucser
    ...Hogy nem tudsz magyarul értelmesen fogalmazni.. valóban rátapintottál a problémád lényegére...
  • link78
    Nahát, hihetetlen, de feltaláltam azt az írást, amit rajtam kívül nem lát senki. Ezek szerint csak ez lehet a magyarázat arra, hogy annyian végigjátszották itt és mégsem segítenek nekem. Vagy esetlek az is lehet, hogy
  • Rage47
    ez a game kicsit olyan, mint egy butított kotor néha :)
  • adammmmmmm
    Mert én ma játszottam végig aztán nagyon elrontotta az örömömet,hogy nem volt utazási lehetőség mint a kotorban! Pedig volt jármű meg minden.
  • Rage47
    vki irta korábban, h végigjátszotta, de nem érti, minek ekkora a térkép... szal lehet h tényleg csak 2-3 város van.
  • adammmmmmm
    Én ezt nem értem ebben a játékban. Lehet ebben utazni városok közt? Mert olyan gyanús hogy anyi hely van azon a térképen aztán csak két városba tudtam elmenni és semmi más! Másik várost ki sem jelzett! Van valami másik kipörgetési mód ahol van utazás?
  • Rage47
    én azokat kihagytam, így is legyaktam a szellemeket... :D
  • link78
    A Pagodában lejutottam, és most valami gólemet kéne csinálni vagy mit, de állandóan leesik és összetörik. Már a lifttel lementem legalulra szétvertem a szelemet ott is találtam valamit, és akit csak lehettet levertem, de nem tudom mégsem, hogy mit kell csinálni. Valaki segítsen. PLZ!!!
  • kHares
    Ha aktiválod sárga kör alapú valamik jelennek meg. Mikor szellemek mennek rájuk sebződnek. A harc könnyítésére van ott
  • Rage47
    nincs még.
  • lacaaa2
    Sziasztok tud valaki magyarítást a játékhoz?
  • Atkamon
    De a játék amúgy nagyon faszájos:P imádom:P
    most vagyok másodszor a palotában:) nagyon jó gém nekem nagyon bejön
  • Atkamon
    az más... én is néztem mik azok... nem tudom...
  • Bucser
    Szerintem meg focus shrine... visszatölti a focusodat.
  • Moyko
    Sztem azok ilyen Shrine-ok amike lefogják az újra születő szelemeket. Ha aktiválod őket.
  • grebber
    Eljutottam egy olyan részre ahol van valami sárga kő és ha közelmegyek hozzá akkor sárgás köd vesz körül ez mire jó?
  • Marcinko
    Rájöttem :)
  • Marcinko
    "Chi-kung os Legendary Strike strong kick"

Az meg mi ?
  • Moyko
    Waaa reggel zuztam le a a 3 Sorrow-t, nem volt egyszerű... 20 lvl voltam mikor oda értem.. iszonyat sok hp-vel voltak.. és töltötték magukat mint gép. de nem tudták hogy Chi-kungból bealáztam öketet egyenként. Azt mondja a karakterem:

"you wont see me comming" és igy is volt.

Paralyzing palm 3 hit
    Spirit Thief 3 hit
    Chi-kung os Legendary Strike strong kick

faszántos 7 hit-es kombó...

Persze Jade Golemmel egy kicsit meg fésültem a buli elött mind 4at..csak hogy tudják hol a helyük.
  • Rage47
    angolul van, remélem ez megfelel:)
  • warass
    Nem tud vki végigjátszást, asszem Xbox-os is jo, úgy tom egy az egybe
    lett portolva. Erről tud vki vmi konkrét infot?
  • Vinsanity15
    Szazstok tudnátok segiteni?
    Instalálom a gamet asszem vitality verzió és amikor az extracting olyan 50 % on van akkor kidob h instalation failed an erreor ocuried?ez mitől van?nem volt senkinél se
  • grebber
    Tong-ot hol találom mert már vagy 20x körbejártam mindent de sehol sem találom?
  • quad
    na gondoltam erre senki nem tudja a választ :)
  • quad
    nekem egy kerdesem lenne miert nem tudom bekapcsolni AA-t?
  • Hmuda
    Jah, egy ideig kerestem, hogy ugyan merre ad plusszokat, míg tüzetesebben át nem néztem és rá nem jöttem, hogy nem az elsődleges hanem többnyire a másodlagos statokat növelik (ami elsődlegest javít az elég ritka).
  • quad
    jah igazad van most neztem en is :D
  • hippy
    Vagy ti néztek félre valamit vagy én.Jelenleg egy 12-es szintű karakterem van,de egy olyan technikám sincs még ami a body,spirit,mind hármashoz adna hozzá.Ellenben van egy rakás ami a focus-t,health-et,chi-t növeli.Ezek mindegyike több száz ponton áll,és amikor új technikát tanulok akkor egyből hozzáadja.
  • quad
    hat lehet megha nem is tudunk mindent pontossan szerintem elmult idoszak egyik legjobb akcio rpg-jet koszonthetjuk , szerintem is nagyon ott van a game ;]
    most zuzom az imperial arenaban :D
  • Bucser
    nem hinnem, hogy összeadja mert akkor a body-mnak kb 100 felett kéne lennie:)
  • quad
    sztem osszeadja , oda is van irva hogy mi mihez ad mennyit bar nem biztos hogy egyszerre mukodnek de igazabol en sem vagom..
  • Bucser
    Lehet hogy százalékos értékben módosít.

Mondjuk én 24-es szinten toltam vegig először ajátékot most erőt gyűjtök a Jade Master módra a monkommal:)

Aztan neki esek majd egy csajjal is:)
  • Lyan Kyj
    hát nem tudom, kicsit durva lenne, mert 25-ös szint körül vannak, és több technikám is ad mondjuk +15focust, ha összeadódnának kb 50-60 lenne mindegyiken. Szal nem tom.. Mondjuk ezek nélkül is lazán megvagyok, csak azért jó lenne tudni mit akartak ezzel a készítők:PP
  • quad
    azok szerintem automatikusan novelik az egyes attributumaidat body spirit mind...
  • Pluskast
    Szerintem is nagyon jó game. A bioware-es srácokban most sem csalódtam. Minőségi munka amit csináltak!
  • Moyko
    Nem tudom hogy vagytok vele ..de ez teljesen ott van ez a játék. Személy szerint nagyon régen vártam már egy ilyen stilusú játékot... erre anno kiadták Xboxra. De most Pc-n is feszít. Hibátlan. MMO-t belőle. meg folytatást.

Nagyon jó volt amikor az Emperorral kellet küzdeni és rád jönnek a testörök vagy 30 an.. persze csak egymás után.. de néztem volna egy legendary: 100 emberes küzdelmet egy palota nagy udvarán aranypáncélba öltözött örökkel.(amolyan HERO-s beütéssel)

amugy meg:
    paralysing palm: a legjobb.
  • Lyan Kyj
    az lenne a kérdésem, h a "techniques" (nem a style-okról van szó) részlegnek mi értelme van? mert ott van egy csomó meditationös cucc, de sem kiválasztani nem lehet közülük, sem más gomb nincs...