Jade Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola
Milyen a kameramozgás?
(Soha nem felejtem el, hogy a Keresztapa címû játékban mi volt[#levele)
itt remélem jobb

www.gportal.hu/bioshock

Voltan
Ez is olyan "utcás", mint a KOTOR volt. Dettó.
Mondjuk engem nem zavar nagyon. A szintlépés, pontosztogatás is stimmel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Rendben van a grafika. Nem egy Crysis, de senki nem is ígért ilyet. A hangulat jó, a sztori érdekesnek ígérkezik, jók a zenék, jópofa a harcrendszer, mi kell még?

kinek mi a szép mint modntam...
de sose értetem ezt, ha nagy a gépigény az a baj, ha meg nem oylan a graf hogy emgegye paksot is akkor az a baj..., ehh :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

saxicola
A videók alapján úgy tünt, hogy szép a grafika, pörgõs a történet stb
+ a GS TV is sz egekbe magasztalta

www.gportal.hu/bioshock

mihez kéepst..., nem egy világ szám, de legalább jó a gépigénye 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

saxicola
Nem akarom fikázni a "gémet" ezt elõre leszögezem, de a hozzászólások elolvasása után azt a következtetést vontam le, hogy jó ha 60-70%-os értékelést kap a játék.
Tényleg gyenge lett a grafika? Valaki tehetne fel képeket.

www.gportal.hu/bioshock

na, ez érdekes..telepítõ elindul, megadom az adatokat, erre kipakolja a parancsikont, és kiírja ,h kész...

szerk: megoldva, nem szabad kipipálni az asztali ikont, a quickbart viszont igen.

tetudod, szerintem van hangulata, meg a story se rossz eddig 😊

Mr_no_NaMe
nembaj azé letöltöm...legfeljebb 5 perc múlva uninstall
de pont olyan, eddig amig jutottam pont olyan utcák vannak mint kotorban, vagy inkább még olyanabbak :/

az érdekes..., nekem elsõre autorunos malõr maitt kb 2mp, következõre meg egy fél élet

Mr_no_NaMe
Most töltöm. Mekkora a bejárható terület? Az irányítás meg a szabadság ugye nem olyan mint a kotorban? Ott voltak ilyen "utcák" amikbe közlekedhettél...jól el is baszták ezzel na mind1. Ez ugye nem olyan?
És itt is szintet kell lépni meg statpont elosztás stb?
Voltan
Nálam is 6-7 perc volt.

wedge31
Köszi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

6 perc az tuti kevés, haverod szeret hülyeségeket mondani 😛

Sephi
A haver alitasa szerint neki (megjegyzem gyengebb gepe van) kb 6 percet tartott. Tehat nyilvanvalo hogy kamu.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kb annyi volt 😛

igazad van,bocsesz😊)..máshogy értelmeztem hirtelen az egészet😊
Sephi
Gyerekek nektek is 40 perceket telepit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

de õ az mdf-et törölte ki, láss is ne csak nézz...

kamera az fix tps nézet, harcban meg van lock az ellenségekre szal egész türhetõ, bár néha picit zavaro a lock

volt...menj bele a mountolt könyvtárba és a setup-ot indítsd...autorun-ra valamiért csak ennyit bohóckodik,mint amit leírtál
nenene!!..nem kell elõlrõl kezdened!!..mdf-et is beolvassa a daemon...aztán irány a gamecopyworld és ott a vitality féle nodvd crack!!
wedge31
A lényeget nem írtad,hogy milyen az írányitás és a kamerakezelés ugyanis egy konzol átíratnál ez a legfontosabb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zoli80
26-tol felfele visszahoztam oket😊

na,vki probalta már?

Gerisone
na felraktam! hát nemtudom! a grafika 10es skálán 5-6 a mozgások nemtúljók és isszonyatosan sok beszélgetõs rész! 30 perc alatt meguntam! Mongyuk ez az én véleményem! szerintem nem jó a játék én többet vártam volna

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Sarapetike
létezik progi amivel vissza tudod nyerni a törölt dolgokat ha még nem irtál a helyükre
get data back néven fut keress rá a neten

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

mucsácsó
üggggggyes, gratulálok! 😄
nem csak te jártál már így, velem is volt hasonló, nem is egyszer, de azért majd 6,5 gigánál azért tépném már a hajamat 😄
zoli80
én kicsomagoltam,aztan toroltem a rarokat,hogy legyen hely,de veletlenul az mdf is aldozat lett.ja meg a rarok is😛

kezfhetem elolrol:S

Gerisone
mér van az h nemtom telepíteni??? alindul az istall aztán jön egy üzi h nézzek el a honlapjára aztán kiirja egy pillanat alatt h complete és nem rakott fel semmit! másnál is volt ilyen??

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Voltan
Talán menj át az Xbox topikba, és ott kérdezd meg!

Ja hát igen,csak késõn jöttem rá,de mégis mekkora terület?

zoli80
2.7-szer akkora mint a wowban.ez az uj rekord.
ja es autoverseny minijatek is van benne mint a maffiában.

Voltan
Bazeg, ekkora kretén kérdést...😄

Mekkora bejárható terület?Kb. mint a WoWban vagy kisebb?

zoli80
erdekes mondat ez😛 na de a lenyeg megvan remelem😊

ugyanaz,sajat karakter,rpg,kuldetesek,tápolás,felgöngyölités,romantika,halál.

Saját karaktert lehet az elején csinálni?Milyen ez a játék?Története?RPG?Free-roam?Mivel vagyunk?MIt kell csinálni?

zoli80
a jatekmenet meg egy az egyben egyezik a szinten bioware-es star wars jatekban megszokotthoz.knights of the...

zoli80
sok benne a képzelgés sajna.
vannak az alap stilusok,sáska,stb.,de azon felul egy csomo baromsag,de mondom,ne ez alapjan donts,mert meg boxon is elvezheto.

Kandurex
Aham, és gyakori ez a repkedés? 😞

elég kiábrándítónak hangzik...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wow, azt hittem még várni kell rá😊 Na gyorsan lefelé

zoli80
lattal regi kung-fu filmet repkedo ösz faszikkal?

na olyasmi,de vannak benne erdekes lények meg varázsolnak is hébe-hoba.
meg kell sasolni mert van hangulata.

Kandurex
#164 hm ?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zoli80
9.500-ert viheted😛

te is jatszol es en is😊

Sziasztok.
Tudnátok írni néhány szót a játékról? Olvastam róla pár helyen, csak szeretnék kicsit többet tudni róla (irányítás, fejlõdésrendszer, stb)
Köszi elõre is

Voltan
Nekem még van helyem! 😛P

részemrõl pont ilyen HDD-t vettem hétfõn és 12ezer + ÁFA újonnan
mucsácsó
mennyiért eladó a vinyó? 😛
nekem 120 GB-s samsung sata van 😄 de én se tom majd kibontani 😄DD
majd kell helyet szorítani ahhoz is...
remélem jó játék ez tényleg, megnéztem pár videót...nem lehet rossz 😊
úgy sincs mostanában semmi értelmes játék.. 😊
zoli80
boxon jatszogattam vele,nem volt rossz,de nem is egetrengeto.pc-n vannak nala sokkal jobbak.remelem igy tupirral jobbár tették.
tényleg,nem kell vkinek egy 160gb-os samsung sata vinyo?😊
lecserelnem nagyobra,mert feltelepiteni mar nem tudom a jatekot😛