1192
-
Balinthun #552 bazdmeg ! volt egy egyszerű kérdésem ! ha nem tudsz rá válaszolni mondd azt ! -
oli314 #551 az elefánt mutatja meg az utat....de csak ha van nálad mogyoró -
#550 LOl... hát igen:DDD -
#549 Ez hulye... -
#548 Megölted a rókákat és az elefántot? -
Balinthun #547 ja bocs az erdő után
-
Balinthun #546 Hali!!El akadtam!
Ott amikor megölöd a rókákat & az elefantot akkor merre kell menni utáni?
PLS HEEEELP
Előlre is kösz! -
Kindred Blades #545 Megváltozik bizony, együtt kertészkedtek.
Ha pedig ügyes vagy, és begyűjtöd mindkettőt, akkor hármasban kertészkedtek a palotában. :)
Csak jól kell keverni a kártyákat. -
#544 ez jó kérdés... nekem egyikőjükke sem volt semmi... és Dawn Star nekem is kertészkedett:DDDD -
oli314 #543 Na én is végignyomtam, a story nagyon jó volt, tettszett.:) 25-ös szinten végeztem, és volt több mint 60pontom amit már nem is költöttem el a stílusoknál.:P Legnehezebb ellenfél sztem a Ravager volt, sima leaping tigerrel nem tudtam leverni negyed hp alá, aztán visszamentem később miután kinyomtam a crimson tears-t...azzal már kapta az ívet.:D
Egyetlen zavaró bug a játékban, hogy néha kiakadt a kamera területváltáskor, és függőlegesen a talajt láttam csak meg az emberek lábát...persze újboli betöltéssel orvosolható volt. Összességében: 9/10 nálam.
Spoiler:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtom én mind a két csajjal jóban voltam végig, és a 6.chapterben dirge-nél sem választottam közülük, aztán a végén amikor leírja hogy kivel mi történt, akkor Lily-vel maradok mégiscsak, és Dawn Star visszamegy Two Rivers-be kertészkedni.:P Ha dawn start választom, akkor ez a szöveg megváltozik? A végén vele megyek vissza a faluba, vagy netán a palotában maradunk mindketten? -
Kindred Blades #542 combora gondoltam :)
no de most nekiugrok jade master fokozaton is, harcra fel, s miegymás -
#541 Magyarítás már csakazért se várjuk mert olyan gameknél amik magyarul jelennek meg sajna nemkerül fel a netre tisztelet annak a pár embernek aki megkönyrül rajtunk és feltöni a netre. -
SaGa Jr #540 Egyetértek.
Ez még chi móddal együtt is legfeljebb ha student fokozatban sikerülhet.
Vagy harmonic kombo esetésn, de az meg más lapra tartozik. :) -
#539 "Eleinte hosszadalmasnak tűnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény. "
Hát hardon abszolút nem így tűnt:) nem is beszélve a Jade Master módról. -
Kindred Blades #538 Magyarintást (hogy szépen mondjam :) ) ne nagyon várjatok, úgy hallottam, hogy szinkronos/magyar feliratos (meg nem mondom, melyik) lesz kapható a magyar boltokban. Azért remélem, lesz eredeti nyelven is, mert ez a játék annyit igazán megérdemel, hogy megvegyem, de khm, nem akarok zsákbamacskás ne-adj-isten-hertai-olga-jaj-mamám-csak-ezt-ne magyar verziót.
Harc egyébként szerintem nem sokkal lassabb a Fable-nél, bár ott ritkán kerültem közelharcba, inkább íjjal sunnyogtam. Eleinte hosszadalmasnak tűnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény. -
#537 Special Editort... Remelem nem te forditod a jatekot b+ -
ricsa008 #536 szasztok magyarosítás lessz vajon hozzá? mert én a Special Editort töltöttem le -
#535 lassabb?:) mondjuk a Fable-t nem ismerem, de ez inkább a Kotor-hoz hasonlítható, annál pedig sokkal gyorsabb sztem. -
#534 Király ez a játék!
Azt kicsit sajnálom mondjuk hogy a karaktergenerálás szintje a zérót súrolgatja dehát ez van.
Kicsit zavaró hogy nincs több variáció csak ez a 6 (?) emberke.
Nekem valahogy a Fable az jobban tetszett.Itt lassabb kicsit a harc. -
#533 Nem tettem oket supportba mert ugy tul egyszeru a jatek, igy legalabb volt kihivas (egyszer :)). -
SaGa Jr #532 Mármint nem tettél kísérőket support módba? Én jóformán csak így használtam őket, mert amit harc címén bemutattak az a nevettségesség határát súrolgatta. Inkább megnéztem ki mit ad ha átteszem őket supportba és hajrá. :-) -
#531 Nem hasznaltam support modot egyszer sem, unalmas ;) -
#530 A legtöbb dolog nem immunis a Stone Immortal-ra... azt persze csak akkor ahsználhatod, ha a Way of the open Palm-on vagy... a másikat nem ismerem -
SaGa Jr #529 Nos megfelelő segítő kell aki tölti a focus-t support módban és máris le van tudva a probléma. -
#528 Jah, csak vigyazni kell, mert hiaba nem fogyaszt focust pl. a Fortunes Favorite kimaxolva, attol meg kell hogy legyen egy pici focusod, hogy hasznalhasd :) Tobbszor megszivtam igy, hogy nem maradt focusom, es ugye pl. a golemek immunisak mindenre kiveve a kardokat es botokat :) -
SaGa Jr #527 Te sokkal gyorsabb vagy, az ellenfeleid meg lassúak. Könnyű kitérni, elkerülni a támadásokat és folyamatosan támadás alatt lehet tartani a célpontot, míg el nem fogy a fókuszod.
Nem harci módban sokkal kevesebbet eszik és gyorsabban tudsz futni. Én előszeretettel használtam a közlekedés gyorsítására a falvakban és a városban közlekedve. -
#526 F -
#525 aha... én csak arra nem jöttem rá hogy hogy lehet azt bekapcsolni:D
hogy kell? -
Prof William #524 a Focus Mode mire jó azon kavül hogy a külvilág lassul mi meg gyorsulunk? Gyorsabban lehet ütni? -
Prof William #523 Végigvittem de jön majd magyar verzió is? Magyarul megpróbálnám még párszor szívesen... -
zsotesz #522 Ezt a hülyeséget hol mondták? Én a 12000 Ft-os dvd írómmal már háromat símán kiírtam. -
#521 Mert most vettem 30 ezerert dvd irot aze
Nah de dobjuk a temat -
#520 -
#519 Akkor miert nem veszed meg a jatekot eredetiben, ha a "30 ezres" dvdirodban nem bizol? -
#518 Meglehet oldani amugy 2 sima dvd-re.
Kimásolod imageből a cuccokat 2 részletben mondjuk egyik lemezre 4,4x GB a másikra meg a többit.Kérni fogja majd az xy fájlt és beteszed neki a 2. dvd-t ennyi! -
#517 1500-ba kerul, es a helyi szakuzletbe azt mondtak a nagyokosok h. meg a 30 ezres dvd irom is elbassza minden 2. ik dual layerest mert "nincs meg forradalmasitva igazan ez a technologia". Szal inkabb teszek tonkre 2 db 100 ft os dvd-t mint egy 1500 asat.
Amugy meg ne suttyozzal. Kossz. -
#516 Azert ez az igazi suttyosag, hogy a nyers dvd arat sajnalod egy jatekra... -
#515 nem írtuk ki. -
#514 Huu meg egyet hagy kerdezzek...
Haveromtol kaptam ezt a Jade dvd-t ami dual layeres. 1000-1500 ft ba kerul a dual layeres szal olyat nem nagyon akarodzik venni. Isot szet lehet vhogy bontani 2 fele?? Ugy h. tudjam folytatni az installt? mert hallottam ilyen iso szetbonto progirol egyszer.
VAgy nektek is dual layeresre van kiirva? -
#513 nahh végigjátszottam. mint a kotor, ez is remekmű szerintem, nagyon meg vagyok vele elégedve^^ remélem lesznek még hasonló game-k!!:)