1192
  • Balinthun
    bazdmeg ! volt egy egyszerű kérdésem ! ha nem tudsz rá válaszolni mondd azt !
  • oli314
    az elefánt mutatja meg az utat....de csak ha van nálad mogyoró
  • Atkamon
    LOl... hát igen:DDD
  • Me0w
    Ez hulye...
  • Bucser
    Megölted a rókákat és az elefántot?
  • Balinthun
    ja bocs az erdő után
  • Balinthun
    Hali!!El akadtam!
    Ott amikor megölöd a rókákat & az elefantot akkor merre kell menni utáni?

PLS HEEEELP

Előlre is kösz!
  • Kindred Blades
    Megváltozik bizony, együtt kertészkedtek.
    Ha pedig ügyes vagy, és begyűjtöd mindkettőt, akkor hármasban kertészkedtek a palotában. :)
    Csak jól kell keverni a kártyákat.
  • Atkamon
    ez jó kérdés... nekem egyikőjükke sem volt semmi... és Dawn Star nekem is kertészkedett:DDDD
  • oli314
    Na én is végignyomtam, a story nagyon jó volt, tettszett.:) 25-ös szinten végeztem, és volt több mint 60pontom amit már nem is költöttem el a stílusoknál.:P Legnehezebb ellenfél sztem a Ravager volt, sima leaping tigerrel nem tudtam leverni negyed hp alá, aztán visszamentem később miután kinyomtam a crimson tears-t...azzal már kapta az ívet.:D
    Egyetlen zavaró bug a játékban, hogy néha kiakadt a kamera területváltáskor, és függőlegesen a talajt láttam csak meg az emberek lábát...persze újboli betöltéssel orvosolható volt. Összességében: 9/10 nálam.

Spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemtom én mind a két csajjal jóban voltam végig, és a 6.chapterben dirge-nél sem választottam közülük, aztán a végén amikor leírja hogy kivel mi történt, akkor Lily-vel maradok mégiscsak, és Dawn Star visszamegy Two Rivers-be kertészkedni.:P Ha dawn start választom, akkor ez a szöveg megváltozik? A végén vele megyek vissza a faluba, vagy netán a palotában maradunk mindketten?
  • Kindred Blades
    combora gondoltam :)
    no de most nekiugrok jade master fokozaton is, harcra fel, s miegymás
  • grebber
    Magyarítás már csakazért se várjuk mert olyan gameknél amik magyarul jelennek meg sajna nemkerül fel a netre tisztelet annak a pár embernek aki megkönyrül rajtunk és feltöni a netre.
  • SaGa Jr
    Egyetértek.
    Ez még chi móddal együtt is legfeljebb ha student fokozatban sikerülhet.

Vagy harmonic kombo esetésn, de az meg más lapra tartozik. :)
  • Bucser
    "Eleinte hosszadalmasnak tűnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény. "

Hát hardon abszolút nem így tűnt:) nem is beszélve a Jade Master módról.
  • Kindred Blades
    Magyarintást (hogy szépen mondjam :) ) ne nagyon várjatok, úgy hallottam, hogy szinkronos/magyar feliratos (meg nem mondom, melyik) lesz kapható a magyar boltokban. Azért remélem, lesz eredeti nyelven is, mert ez a játék annyit igazán megérdemel, hogy megvegyem, de khm, nem akarok zsákbamacskás ne-adj-isten-hertai-olga-jaj-mamám-csak-ezt-ne magyar verziót.
    Harc egyébként szerintem nem sokkal lassabb a Fable-nél, bár ott ritkán kerültem közelharcba, inkább íjjal sunnyogtam. Eleinte hosszadalmasnak tűnhet, de amint kimaxolsz egy stílust, egy ütés - egy ellen az átlagteljesítmény.
  • Me0w
    Special Editort... Remelem nem te forditod a jatekot b+
  • ricsa008
    szasztok magyarosítás lessz vajon hozzá? mert én a Special Editort töltöttem le
  • Rage47
    lassabb?:) mondjuk a Fable-t nem ismerem, de ez inkább a Kotor-hoz hasonlítható, annál pedig sokkal gyorsabb sztem.
  • Rambo 20
    Király ez a játék!
    Azt kicsit sajnálom mondjuk hogy a karaktergenerálás szintje a zérót súrolgatja dehát ez van.
    Kicsit zavaró hogy nincs több variáció csak ez a 6 (?) emberke.
    Nekem valahogy a Fable az jobban tetszett.Itt lassabb kicsit a harc.
  • Me0w
    Nem tettem oket supportba mert ugy tul egyszeru a jatek, igy legalabb volt kihivas (egyszer :)).
  • SaGa Jr
    Mármint nem tettél kísérőket support módba? Én jóformán csak így használtam őket, mert amit harc címén bemutattak az a nevettségesség határát súrolgatta. Inkább megnéztem ki mit ad ha átteszem őket supportba és hajrá. :-)
  • Me0w
    Nem hasznaltam support modot egyszer sem, unalmas ;)
  • Atkamon
    A legtöbb dolog nem immunis a Stone Immortal-ra... azt persze csak akkor ahsználhatod, ha a Way of the open Palm-on vagy... a másikat nem ismerem
  • SaGa Jr
    Nos megfelelő segítő kell aki tölti a focus-t support módban és máris le van tudva a probléma.
  • Me0w
    Jah, csak vigyazni kell, mert hiaba nem fogyaszt focust pl. a Fortunes Favorite kimaxolva, attol meg kell hogy legyen egy pici focusod, hogy hasznalhasd :) Tobbszor megszivtam igy, hogy nem maradt focusom, es ugye pl. a golemek immunisak mindenre kiveve a kardokat es botokat :)
  • SaGa Jr
    Te sokkal gyorsabb vagy, az ellenfeleid meg lassúak. Könnyű kitérni, elkerülni a támadásokat és folyamatosan támadás alatt lehet tartani a célpontot, míg el nem fogy a fókuszod.

Nem harci módban sokkal kevesebbet eszik és gyorsabban tudsz futni. Én előszeretettel használtam a közlekedés gyorsítására a falvakban és a városban közlekedve.
  • Me0w
    F
  • Atkamon
    aha... én csak arra nem jöttem rá hogy hogy lehet azt bekapcsolni:D
    hogy kell?
  • Prof William
    a Focus Mode mire jó azon kavül hogy a külvilág lassul mi meg gyorsulunk? Gyorsabban lehet ütni?
  • Prof William
    Végigvittem de jön majd magyar verzió is? Magyarul megpróbálnám még párszor szívesen...
  • zsotesz
    Ezt a hülyeséget hol mondták? Én a 12000 Ft-os dvd írómmal már háromat símán kiírtam.
  • AtiRadish
    Mert most vettem 30 ezerert dvd irot aze
    Nah de dobjuk a temat
  • Atkamon
  • Me0w
    Akkor miert nem veszed meg a jatekot eredetiben, ha a "30 ezres" dvdirodban nem bizol?
  • grebber
    Meglehet oldani amugy 2 sima dvd-re.
    Kimásolod imageből a cuccokat 2 részletben mondjuk egyik lemezre 4,4x GB a másikra meg a többit.Kérni fogja majd az xy fájlt és beteszed neki a 2. dvd-t ennyi!
  • AtiRadish
    1500-ba kerul, es a helyi szakuzletbe azt mondtak a nagyokosok h. meg a 30 ezres dvd irom is elbassza minden 2. ik dual layerest mert "nincs meg forradalmasitva igazan ez a technologia". Szal inkabb teszek tonkre 2 db 100 ft os dvd-t mint egy 1500 asat.
    Amugy meg ne suttyozzal. Kossz.
  • Me0w
    Azert ez az igazi suttyosag, hogy a nyers dvd arat sajnalod egy jatekra...
  • Bucser
    nem írtuk ki.
  • AtiRadish
    Huu meg egyet hagy kerdezzek...
    Haveromtol kaptam ezt a Jade dvd-t ami dual layeres. 1000-1500 ft ba kerul a dual layeres szal olyat nem nagyon akarodzik venni. Isot szet lehet vhogy bontani 2 fele?? Ugy h. tudjam folytatni az installt? mert hallottam ilyen iso szetbonto progirol egyszer.
    VAgy nektek is dual layeresre van kiirva?
  • Rage47
    nahh végigjátszottam. mint a kotor, ez is remekmű szerintem, nagyon meg vagyok vele elégedve^^ remélem lesznek még hasonló game-k!!:)